עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by m1ke,

http://www.140.co.il/blog/2010/11/03/17393

• 18 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. היי יש לי את המיקרה של הככרטיס 460GTX של אסוס, כמו שאתם יודעים אני מקלל את היום שקניתי אותו, רק תקיעות , במקום להנות ממנו, חזרתי איתו לחנות ושם הם אומרים שמשהו לא בסדר עם המחשב שלי , האומנם ? גם במחשב השני שלי משהו לא בסדר?וגם במחשב של חבר שלי , משהו לא בסדר? אבל המחשב שלי פועל 100% עם הכרטיס הישן שלי 9800GTX , לכן שלא תחשבו לרגע שאם קניתם כרטיס וראיתם שהוא לא תקין ,תחזרו לחנות ותקבלו כרטיס אחר , הם תמיד יסבנו לכם את הראש . היום היתקשרתי סתם כך לחנות RSM ואמרתי שיש לי בעיה עם כרטיס שהוא תוקע לי את המחשב , אתם יודעים מה אמרו לי? תחזיר את הכרטיס לחנות ותקבל כרטיס אחר כי הבעיה ידוע שיש אפילו כרטיסים חדשים שהם תקולים. לכן תמיד תבדקו ממי באמת לקנות. רוני

• 81 תגובות
    • 17.6k צפיות
  3. Started by BIGBENG5,

חג שמח!!! קניתי כרטיס מסך באיביי הוא עלה 120 דולר כולל משלוח עכשיו המוכר שולח את זה במשלוח usps אקספרס(EMS)וירשום שזה עולה פחות מ50 דולר לפי מה שאתם יודעים אני ישלם מכס?? משלוח אקספרס מגיע עם שליח עד הבית?? זה נכון שלמשלוח EMS יש סיכוי יותר גדול להיתפס במכס? סתם שתידעו הכרטיס זה hd 4850 תודה, סהר

• 186 תגובות
    • 51.2k צפיות
  4. Started by אור כהן,

שלום לכם חברי הפורום היקרים. לפני כבערך שנתיים רכשתי 2 מערכות מחשב מחברת TMS (בהנהלתו של גיא גרניט) המחשב היה מאוד מיוחד כי הוא כלל לוח חדשני של ASUS עם צ'יפסט 750i של Nvidia, מעבד Q9300 ו2 כרטיסי מסך 9600GT בSLI. חברת TMS הזהירה אותי כי מערכת כזו היא מתכון לצרות, אך הרווח היה פשוט שווה את זה, ההפרש היה בין 9800GTX לבין 9800GX2. ברגע שקיבלתי את 2 מערכות המחשב, התקנתי עליהם Vista והצרות התחילו לבוא. אין ספור מסכים כחולים, קריסות, קפיאות, ארטיפקטים ומה לא. בגלל שהחלקים היו חדשים בשוק אף אחד לא ידע איך להתמודד עם אותם בעיות. TMS החליפה זיכרונות ולוח אם, אך שום דבר לא עזר. ככה שנתיים אני וגיא שברנו את הראש למצוא פתרון לבעיה הזאת. במהלך השנתיים הללו הוחלפו כרטיסי המס…

• 16 תגובות
    • 8.2k צפיות
  5. אני מעוניין להזמין כבר בימים הקרובים מיני בר (מתקן מים) לבית. כרגע אני רואה 2 אופציות: הראשונה - בחוברת ישראכארט יש מיני ברים של "מעיינות" במבצע "עד 50% הנחה". המעניינים ביותר: http://www.mwater.co.il/item-51.html מיני בר טריו במקום 1680 ש"ח, רק 999 ש"ח. http://www.mwater.co.il/item-115.html מיני בר טייגר דיגיטלי במקום 1590 ש"ח, רק 599 ש"ח. *התקנה והובלה 299 ש"ח. או בכלל עדיף לקנות רק את המסננים בלי המיני בר "מעיינות 6 כולל מינירליזטור" רק 399 ש"ח במקום 1190 ש"ח? השני - הידועה המוכרת, החברה שהאנשי שיווק שלה עושים שעות נוספות - תמי 4. מחיר כפול מהחברה הראשונה. http://www.tami4.co.il/sites/tami4.beta.comrax.com/files/15499_TAMI4_tabla_1.pdf תמי בר משפחה לדוגמה עולה 79 ש"ח ל…

• 25 תגובות
    • 16.3k צפיות
  6. Started by Blue Cheese,

אני רוצה להזמין מוצר מהאתר שלהם,השאלה שלי איך השרות שלהם,והאם הם אמינים? אם מישהו הזמין מהאתר פעם,אפשר לקבל חוות דעת על השרות. תודה.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  7. שלום,הגיע אליי מידע שיש בדואר ישראל ויזה נטען איתו אפשר לקנות באנטרנט ידוע לכם על מה מדובר?זה בטוח ואמין השיטה הזאת?ואיך קונים עם הויזה באנטרנט?באותו אופן שקונים עם ויזה רגילה? אפשרי ללכת להירשם לאיביי עם הויזה וזהו???

• 20 תגובות
    • 13.6k צפיות
  8. Started by wrecker,

מי שלא יצא לקרוא .. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969156,00.html

• 15 תגובות
    • 7.1k צפיות
  9. Started by liav12,

אהלן אני משתמש מתחיל בהזמנות דרך EBAY. ממה שאני יודע הכי כדאי (והגיוני) ללכת על אנשים שה RATIO שלהם בהזמנות הוא מעל 99.0 אחוזים, ופידבקים גבוהים. דברים שרציתי לדעת הם: על אילו מוצרים ישנם הגבלות ומכ"ס בארץ? לדומגא הזמנתי עכשיו 2 שעונים ג'לי של נשים לאחותי שכל אחד מהם עלה 9.88 דולר, סה"כ 73 ש"ח. יגבו עליהם מכס? האם להזמין נגנים שונים כגון ARCHOS / IPOD וכדומה לוקחים על זה מכס? המחירים זולים ומפתים... תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by nik55,

מחשב תחת אחריות ..אחרי 4 חודשים הלך לןח אם..מהחנות נאמר לי שהלוח נשלח ליבואן להחלפה וזה יקח עד 14 ימי עסקים.,.!! ואני שואל מה זו השטות הזו? למה חנות לא יכולה להחליף מהמלאי שלה ואחכ להתחשבן עם היבואן למה לא לשים את הלקוח קודם ? במיוחד שמחשב בן 4 חודשים.. למה שאחכה עד 14 ימי עסקים,איזה מין שרות זה לעזאזל? מה דעתכם? האם זה כך בכל החנויות?מה זו החוצפה הזו לתת ללקוח לחכות ככ הרבה זמן? שמזמינים מחשב זה לוקח גג שבוע אז להחליף לוח יקח עד 14 ימי עסקים? מרגיש מרומה ומאוכזב... זו אגב דוקא חנות מאד מפורסמת ומומלצת כאן באתר ...

• 26 תגובות
    • 7.7k צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

שלום לכולם אם אתם זוכרים לפני כשבוע ימים פרסמתי פה הודעה בה אני שואל כמה מכס יקחו על דבר מסוים http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO10-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%20Motion%20Controller%20Eye%20Camera%20Starter%20Disk.html +4.8 פאונד על המשלוח - סה"כ כ286 ש"ח היום קיבלתי את המוצר ונאלצתי לשלם עליו עוד 164 ש"ח נוספים קיבלתי דף ובו רשום: מצהר יבוא טובים בדואר (רשות המסים בישראל) קבלה ללקוח תאור טובין : משחק טלוויזיה הער' ערך בשקלים: 549 ש"ח פרט מכס: -8186700 מכס: 66 מע"מ 98 סה"כ 164 מתחת רשום שסוג הדואר הוא צרור וארץ המוצא זה UK מספר מעקב וכו'.... השאלות שלי הן: מע"מ - 98 ש"ח (16%) איך זה הגיוני? 16 אחוז מ286 זה 45.76 מכס - 66 שקלים - למה? ערך בשקלים - 549? …

• 15 תגובות
    • 10k צפיות
  12. Started by smoke_man,

האם החנות אמינה ומקצועית? חוץ מהמחירים שקצת גבוהים שם

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by Pavius,

ארוך, כל החבר'ה עם ה- ADD לעבור הלאה. אזהרה צרכנית לפניכם. לפני כשבועיים חבר רכב בסקאיי פי סי מחשב HTPC. כל עניין ההזמנה הלך חלק, החבר'ה שם הגדילו ראש והציעו לו להחליף צורב שמתאים לפנל המארז אותו רכש. שנינו עוסקים במחשבים המון שנים אבל עדיין העדיף שאת ההרכבה והבדיקה יעשו אנשי המעבדה ועל כך שילם תוספת. משהורכב ונבדק המחשב נקרא לאסוף אותו. באותו היום הגיע הביתה, שם XP שברשותו, החל להתקין ונתקל במסך כחול. ממש לא כיף. קרא על זה קצת באינטרנט והגיע לכדי מסקנה שמשהו בהגדרות הביוס של ה- storage controller לא תקין. נכנס, ראה שהוא במצב AHCI ושינה (משום מה) ל- RAID. הבעיה לא נפתרה כמובן. צלצל לחנות ושאל אותם לעצתם - הם אמרו לו שזו כנראה בעיית חומרה ושעליו להחזיר את המחשב. לזכותם יאמ…

• 53 תגובות
    • 17.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים