צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,289 דיונים בפורום זה
-
שלום אני דיי נחוש לגדל גראס איכותי בבית אך יש לי מס התלבטויות וכמה שאלות אשמח לעזרה והמלצות מכול כיוון... קודם כול רציתי להבהיר לכם שיש לי הרבה סיבות טובות לגדל גראס הסיבה העיקרית היא כי אני לא סובל אלכוהול הוא משפיע על גופי בצורה רעה (גם אלכוהול מהסוגים הטובים שאנחנו נוהגים לשתות...) וההשפעה שלו לטווח הקצר (ההרגשה של השחרור לעשות שטויות וחוסר הקליטה) לא חביבה עלי. במיוחד שבגללו מופיעים לי פצעונים ויש לי הרגשה של מין "אופוריה" או חוסר מודעות למשך שבוע שלם (אך לעולם אין האנג אובר). גם לחברי יש דעה דומה שאלכוהול רעיל וכו.. לכן אנחנו מעדיפים גראס (חשיש מבסוטון וכול שאר השטויות הרבה פחות!). גם כן אני מעדיף לגדל במקום לקנות גראס כי זה זול יותר וגראס מגידול עצמי הרבה יותר איכות…
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
MiniMizer replied -
-
אני מסתקרן לקנות את זה ולהתנתק מהכבלים, השאלה היא אם כדאי לקנות ובאיזה אופן, כי הבנתי שיש הרבה מקומות שעדיין אין קליטה טובה (או שנכון ל2011 יש קליטה בכל הארץ?) האם מומלץ לקנות את הממיר כחיבור USB למחשב, או בכלל כאנטנה למחשב או כממיר שלם לטלוויזיה? מה אתם אומרים? יש לכם ניסיון בקניית המוצרים של הDVB-T?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
נץ replied -
-
שלום לכולם! אני חושב על לקנות פלאפון חדש, שלא נמכר בחברות הסלולריות, ולהצטרף איתו לאחד מהמסלולים שחברות הסלולר מציעות. אני יודע שאני יכול להצטרף למסלול ולקבל זיכוי על המכשיר, אבל אני לא יודע מה הזיכוי, ואני לא יודע אם גובה הזיכוי מעוגן בחוק ואני גם לא יודע איפה אני יכול לבדוק את כל זה. אשמח אם מישהו יודע פרטים נוספים על מה בדיוק אני אמור לקבל יעזור לי/יפנה אותי למידע הרלוונטי גם אם מישהו יודע את השם של החוק(גיגלתי חוק העברת זיקה וזה לא העלה תוצאות טובות) אשמח לדעת אותו כדי שאוכל להמשיך את החיפוש בעצמי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
tmpusr replied -
-
שלום אני רוצה להזמין כרטיס זיכרון של LEXAR הכרטיס הוא כזה http://www.amazon.com/gp/product/B004AM610M/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0H9ZS5EGC0TBBZY63A4D&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 השאלה כמה אני ישלם עליו שורה תחתונה עד הארץ?האם יש עליו מכס?ומה הדרך הזולה ביותר להביא ותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
B.D.B replied -
-
שלום קודם כל מזל טוב על המפרטים המומלצים המעודכנים שאלתי האם יש חנויות מחשבים שמומלצות והן בתל אביב ראיתי הצעות למפרטים מחנויות באשדוד ורשל"צ, אך כיוון שאני תל אביבי היתי מעדיף שהספק מרכיב המחשב יהיה בטווח נגישות תודה מיקי
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
jclarkk replied -
-
האם מישהו פה מכיר דרך לקבל מהוט ממיר HD (בהנחה ויש זכאות לממיר (לדוגמא על ידי הצטרפות לטריפל)) תוך כדאי מעקף של מסחטת הכספים של חברת הוט (תשלום 100 שקל עבור טכנאי שמחבר כבל למסך (בהנחה ויש כבר שקעים))
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
ravenclock replied -
-
שלום לכולם!!!!!!!! אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים כמובן.... מישהוא מכיר חנות אמינה זולה טובה ומומלצת?????? לא חשוב האזור כל כך מה שחשוב זה שיהיה להם אתר... אני גר בצפון...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
llime replied -
-
נתקלתי בזה במקרה וחשבתי לשתף אתכם בעניין, יכול להיות מועיל למי שרוכש/מחפש לקנות נעליים. : להדפסת השובר: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/mevza.aspx תקנון: http://www.bezeq.co.il/Sales/Documents/HNO.pdf חג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4055272,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שאני בפורום הנכון לשאלה הזו אני רוצה לקנות מיקרוגל חדש כבר די הרבה זמן ויש לי צרה בלמצוא רשת אמינה שממנה אפשר לרכוש מיקרוגל חדש (ובכלל שהרשת מוכרת מיקרוגלים תקינים מחברות מוכרות) יש לכם ניסיון בקניית מיקרוגל/מכשירים אחרים למטבח ויצאתם מבסוטים מהשירות עצמו ומימוש האחריות במידת הצורך? אולי אתם מכירים גם דגמים שמהם כדאי מאוד להתרחק וחברות אמינות בין היתר... אני מוסיף גם טלוויזיה, אם מישהו מכיר רשת אמינה עם מחירים טובים אשמח לשמוע על חוות דעת וניסיון של אנשים בקנייה... תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
UponTheRose replied -
-
לפני שבועיים החזרתי לוח אם שהפסיק לעבוד לתיקון בפנדה. אז עלתה גם על הדרך שאלה לגבי החוקיות של גביית כסף על בדיקה במסגרת האחריות אם התברר שהמוצר תקין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451775.0 היום (כעבור שבועיים) פנדה חזרו אלי עם בשורה חדשה (ועל כן הדיון החדש): "היבואן כבר לא קיים, אין אחריות, לך תחפש" (מן הסתם לא בדיוק במילים האלה אבל לא רחוק מזה). מיותר לציין שבאתר של פנדה הם יודעים לכתוב בגדול ליד כל מוצר "אחריות 36 חודשים", מבלי שהמילה "יבואן" מוזכרת. בנוסף כמו שכבר ציינתי בדיון ההוא, הם יודעים יפה מאוד לדרוש כסף על "בדיקה" אם מסתבר שהמוצר תקין, והם היו צריכים לשלוח את המוצר למעבדה שלהם (כך לדבריהם, וזאת למרות שהם טוענים שמי שנותן את האחריות זה היבואן שכב…
-
- 158 תגובות
- 32.1k צפיות
Milford Cubicle replied -
-
שלום, לפני כחצי שנה טסתי לחו"ל ולפני הטיסה הקפאתי את החשבון פלאפון שלי בחודש אוקטובר (המקסימום שאפשר להקפיא זה 3 חודשים) אז בחודש ינואר החשבון שלי חזר לפעול ועדין הייתי בחו"ל אז התקשרתי ל*054 וביקשתי מהם להקפיא שוב את החשבון לעוד 3 חודשים. תהליך שלוקח 5-10 דקות מהרגע סיום השיחה, ועבר יום אחרי השיחה ועדין החשבון שלי לא הוקפא. התקשרתי שוב ל*054 וביקשתי שיקפיאו את החשבון והם אמרו שזה תהליך שלוקח זמן (בפעם הראשונה עשיתי את זה מהשדה תעופה ומיד שסיימתי את השיחה זה נכנס לתוקף). בכל מקרה בסופו לש דבר הם הקפיאו את החשבון לאחר יום או יומיים אני כבר לא זוכר. שחזרתי לארץ נדהמתי לגלות חשבון בסה"כ 768 ש"ח. 569 ש"ח על 23 דקות שיחה!!!!!! (24 ש"ח לדקה!!!!) שזה כל הזמן שדיברתי עם אורנג' מח…
-
- 38 תגובות
- 7.1k צפיות
Deddy replied -
-
לפני שבועיים הזמנתי מהם מספר חלקים וביניהם הלוח אם GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 שנמצא באתר תחת הלינק הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8076 כשביצעתי את ההזמנה דיבר איתי אחד בשם יאיר והוא אמר שהלוח במלאי, שילמתי דרך אשראי ישר על כל החלקים. זה התרחש ביום רביעי לפני שבועיים (9.3.11) סיכמנו שיגיע שליח שיאסוף את המחשב ביום שני (14.3.11), ואמרתי להם שאני עובד מהבית בתחזוקת אתרים וקריטי בשבילי שהמחשב יהיה אצלי בשישי-שבת , יאיר אמר בסדר, אבל השליח הגיע רק יום שלישי (15.3.11), למרות זאת יאיר התקשר יום חמישי להודיע שכל הבדיקות לחלקים החדשים תקינות ויום שישי הוא בעצמו יסע אלי לתל אביב להביא לי את המחשב כי השליח לא פעיל. יאיר כמובן הבריז לי והפסדתי יומיים של עבודה כי נת…
-
- 38 תגובות
- 11.6k צפיות
תמיד מחייך replied -
-
שלום לכולם. פוסט זה בא לספר את סיפור החלפת העכבר שלי. בנובמבר שנה שעברה , קניתי עכבר LOGITECH MX1100 נוסף , כך שאוכל לעבוד איתו בעבודה. לאחר כשבוע , שמתי לב שהגלגלת לא זה בצורה חלקה , ולאחר כשבוע נוסף הפסיק הכפתור של הבוהן לעבוד. מכיוון שהיה בידי עכבר נוסף , הבנתי שכנראה פשוט נפלתי על יחידה לא טובה , ולכן יש להחליפה במסגרת האחריות. לאחר ששנעתי דברים טובים על השירות של LOGITECH , החלטתי לפנות ליבואן , ולהחליף שם. לאחר שיחה איתם , מסרו לי שהדגם הנ"ל כבר לא מיוצר , ושיחליפו לי לדגם אחר. (כמעט זהה , רק בלי כפתורי SENSITIVITY). מכיוון שהמרכז שרות עובד רק עד חמש , ואני עד 6 , ומסיבות של חוסר זמן שלי, רק היום ניגשתי להחליף את העכבר. לאחר שהגעתי, והראתי את העבר,הקבלה והתקלות למוכ…
-
- 26 תגובות
- 10.1k צפיות
הפטרון replied -
-
שלום, לפני מספר חודשים אירעה לי תקלה בכ.מסך, שהוא היה ATI HD4870 בגרסת OC של 3D CLUB. וכפי שאני יודע, החנות סקיי-פי-סי תספק לי אחריות מלאה למספר שנים (שאני לא זוכר, אבל זה לא עבר) על הכ.מסך. שלחתי אליהם את המחשב, וקיבלתי אותו עובד ותקין כהלכה (חשבתי :), לאחר מספר חודשים אירעה לי שוב תקלה בכ.מסך, ורציתי לראות האם התקלה אירעה בגלל התחממות יתר של הכרטיס, אז פתחתי את הCATALYST CONTROL MANAGER, וניסיתי לשחק עם המאוורר, והעוצמה שלו, ראיתי שהוא על 14%, שמתי אותו על 100% כדי לנסות ולראות האם התקלה תקרה שוב, אבל המאוורר לא נהיה מהיר יותר, והתוכנה הראתה שהמאוורר כן על מאה אחוז. ניסיתי מספר תוכנות כגון RIVA TUNER וכולן הביאו אותן תוצאות, קיבלתי מהחברה כרטיס עם חיישנים תקולים, אבל ע…
-
- 38 תגובות
- 12.8k צפיות
QttP replied -
-
קניתי מסך של דל אתמול ולפני שקניתי התקשרתי לשלושה חנויות, שהתלבטתי ביניהם, על מנת לברר את סוגיית האחריות. (בכל השלושה מדובר על אותו מסך) בשלושת החנויות נאמר לי שאם יש לי בעיה עם המוצר עלי לפנות ישירות ליבואן ושהטיפול הוא באחריותם. אז שאלתי את אחד המוכרים - בעצם אתם רק חוליה מקשרת ביני ליבואן ושמרגע ביצוע התשלום וקבלת המוצר אין לי שום קשר אליכם יותר. והוא ענה, בלי לגמגם, שכן. בדיוק כך. לי זה נראה פשוט אבסורד.. אם זה המצב למה אני צריך את החנות? זה לא שאני עושה קנייה גדולה או מרכיב מחשב שמורכב מחלקים שונים שמיובאים על ידי יבואנים שונים. מדובר על מוצר אחד (ויחסית יקר, כ2400 ש"ח) שהחנות פשוט גוזרת את הקופון שלה ובעצם מתנערת ממני. הרי זה לא יראה הגיוני לאף אחד אם אני אגש מחר לה…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
momi2004 replied -
-
שלום, לפני כשבוועים קניתי מחשב מחנות GAME-ON מי שמכיר... יום למחורת לא היה ניראלי כל הקטע של המפרט והמחיר המופרז שהוא נתן כי בדקתי במקום אחר המחשב שקניתי ב 3800 שווה ת 3100 שזה הפרש עצום. קיצור אמרתי לו לבטל את העסקה לא שווה לי כל מה שהולך פה הוא אמר אוקיי תשלמו 10% מהקניה שילמנו אבל עכשיו חלק אומרים שבכלל לא היה צריך לתת לו ועזבו שהוא לא נתן לי בכלל קבלה על המחשב... מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
MishaK replied -
-
1. קראתי בפורום על 5 חנויות שעליהן ממליצים רוב הפעמים, בעיקר במדור מפרטי מחשב: RSM, Panda, Skypc, IQPC, zigzag האם יש עוד חנויות מומלצות באזור הדרום והמרכז? 2. כאשר מרכבים מפרט יש סעיף הרכבה+בדיקת מאמץ לכל הרכיבים 24 שעות. מה כוללת הבדיקה ובאיזה כלים משתמשים? האם החנויות מציגות דוח תוצאה ללקוח? אם כן - מה לבדוק? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
LazyCat replied -
-
היי חברים, לבסוף כפי שרשמתי בפורום מפרטים קניתי את המחשב מSKYPC שבראשל"צ. *ההודעה הנ"ל מתייחסת לRSM סניף תל-אביב. לאחר בירורים על שני החנויות (RSM וסקיי פי.סי) החלטתי שיש עדיפות לRSM עקב חוות הדעות הטובות ששמעתי עליהם. התקשרתי (ביום שני או שלישי,אינני זוכר) בבוקר לRSM תל-אביב (בערך ב9 וחצי) בשביל לברר להזמין את חלקי המערכת, לבדוק איזה חלקים יש במלאי, כמה שאלות על שדרוג המערכת ויאאלה להזמין. לא בירורים,לא הצעת מחיר, לה-ז-מ-י-ן. אמרו לי לשלוח את המפרט למייל בgmail של אחד מהעובדים בשם אבירם, ושייחזרו אליי. עברו להם את ה4 שעות לפחות בסבבה (בערך ב1) , שום טלפון. חשבתי ששכחתי אותו,אולי יש עומס - לגיטימי... קורה. התקשרתי בשביל לראות מה קורה, ביררו עם העובד, ואמרו לי שייחזרו א…
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
wrecker replied -
-
אני לא ממשיך את הדיון הקודם לא רוצה שיקראו אותי 10 אלף אנשים ולא רוצה שגם הדיון הזה יתפתח ל100 תגובות אבל אני גם לא יכול לא לשתף אתכם.... חזר אלי מנהל בKSP אחרי שפניתי אליהם וסיפרתי להם שקשה לי להתנייד לחנות שלהם ואני מבקש לקבל את החלקים שהם לא סיפקו לי... ובנוסף הסברתי שמאז נציג שלהם הספיק לכתוב בפורום שאני צריך ללכת לפסיכיאטר... ושסניף נתניה מאשים את יצרן החלקים בכך שהם לא היו שלמים אותו מנהל כמובן מכחיש כל קשר למקרה מסביר שאין לו כל קשר למקרה וגם לחברת KSP אין קשר לפורום הוא מדבר איתי ואין קשר לשום תגובה בשום פורום ולא יודע על מה אני מדבר.... מצד שני את התגובות שלי הוא קורא יפה מאוד ויודע להתלונן עליהן על אף תגובה של דניס הוא לא הסכים להגיב וכמובן שהוא גם לא פו…
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
djelectric replied -
-
סקר: Skypc מול KSP מול RSM מול IQPC (למרות שהיא רק בדרום) מה דעתכם/ן? מחיר,שירות, אמינות - וכל הנלווה ומה שחשוב לכם. אינטרסנטים - אשמח אם לא תגיבו... (אם יש חנות ששווה לדעתכם לציין, רשמו אותה) מעניין לשמוע.
-
- 21 תגובות
- 6k צפיות
djelectric replied -
-
שלום אנשים רציתי לשתף אתכם בחווית קניה שהיתי לי בחנות KSP בנתניה ולשמוע את דעתכם האם מדובר ברכישה תקינה? ניגשתי לחנות עם מפרט שלם ביקשתי להזמין לפי המפרט הנציג הכניס את המפרט למחשב ביקש 200 שח מקדמה שילמתי לו שאלתי אותו אם חסר משהו והאם המפרט ניראה לו תקין הוא אמר שכן אפילו החליף חברה של הזיכרון והמליץ לי לקחת ספק כוח חזק יותר הקשבתי לו ויצאתי מהחנות לאחר כ3 ימים צילצלו אלי ואמרו לי שהלוח לא מתאים בגודלו לכרטיס מסך (כמובן שאני לא מבין בזה כלום) שאלתי מה צריך לעשות הם אמרו שלהוסיף 75 שקלים ולקחת לוח אחר לכן הקשבתי להם ואישרתי להם לשנות גם את הלוח אם מהמפרט המקורי לאחר 9 ימי עסקים מרגע ביצוע הרכישה בחנות המחשב היה מוכן צילצלו אלי לקחת את המחשב הלכתי לקחת את המחשב שילמ…
-
- 100 תגובות
- 18.9k צפיות
תמיד מחייך replied -
-
אשמח אם תציינו בשירשור את דעתכם ואת דגם המזגן וגודל החדר שהוא מקרר/מחמם. היום שכמעט כל המזגנים מיוצרים בסין, ואף אחת מהחברות אינה אמינה כשהייתה (אלקטרה, תדיראן וכו'). אני מעוניין לקנות 2 מזגנים של כ- 18K BTU לסלון, ונתקלתי בשיווק אגרסיבי של חברת טורנדו (כמעט כל רשת/חנות שפניתי אליה שמתמחה במזגנים, דוחפת בנחישות את המזגנים של טורנדו). בעבר הזהירו אותי ממזגני טורנדו, האם זה תקף גם להיום (שנראה כי כל המזגנים מיוצרים באותו מפעל בסין) ?
-
- 20 תגובות
- 11.5k צפיות
Ash Binary replied -
-
שלום חבר'ה, כולי עצבני לגמרי כרגע ורציתי לשאול אתכם אם יש לי קייס לפניה לאיזה שהוא ארגון או גוף להגנת הצרכן. הסיפור הוא כזה. לפני כשנה בנובמבר 2009 קניתי ארנק עור של חברת CAMEL ACTIVE בצבע ב'ז מחנות PURE בקניון הזהב בראשון לציון, הארנק עלה לי מעל ל 300 ש"ח. אחת הסיבות שהשקעתי כל כך הרבה בארנק היא שאהבתי את צבעו המיוחד, כמו כן המוכרת נתנה לי להאמין שמדובר בארנק איכותי שיחזיק לי שנים רבות. אך לא כך היה הדבר, לאחר מספר חודשים, תוך כדי שימוש רגיל ויום יומי כמו כל ארנק אחר, הפלא ופלא הארנק החל לשנות את צבעו לחום כהה מגעיל שהתווסף לו כל מיני פסים מכוערים עוד יותר. רק על מנת שתבנינו עד כמה הוא שינה את צבעו, כאשר סוף סוף התפנתי מעיסוקי וניגשתי לחנות שנמצאת לא בעיר מגורי, ה…
-
- 31 תגובות
- 8.7k צפיות
stone cold replied -