עבור לתוכן

תשלום 38 ש"ח על כל חבילה שנכנסת לארץ גם אם ערכ

Featured Replies

פורסם

עם המחירים בארץ לא היו כמו שהם היום ...אולי זה גם לא היה קורה :pissed:

• תגובות 138
  • צפיות 36.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מגניב, הם הרגו את איביי, אמזון וdx

לשלם 38 שקל על חבילה שעולה 50$ זו תוספת של 16%. יחד עם מע"מ ומכס מגיעים בקלות ל 60% תוספת על התשלום הבסיסי.

זה כבר מתחיל להיות קרוב לפי שניים שלוקחים כאן על כל דבר בערך - כלומר מקטין תחרות.

מכיוון שזה מקטין את התחרות, המחירים בארץ יעלו עוד יותר.

קיבינימט.

פורסם

(עוד) יום חג לבכירי המשק הישראלי - המסיבה לכבוד המאורע בכניסה למשכן הכנסת בנוכחות מיטב הלוביסטים ומלכחי הפנכה - הכניסה חינם למוזמנים - עלות האירוע על חשבון מעמד הביניים הישראלי (או ליתר דיוק - שרידיו).

שחס וחלילה לא יהיו אלטרנטיבות לצרכן הישראלי - שהרי נשמתו שייכת לתאגידי הענק כאן ולממשלה. שחו"ח לא יקנה מתאם BT ב-1.5 דולר שאפשר לקנות אחד נהדר פה בארץ (מאותו יצרן בדיוק) ב-50 ש"ח.

טוב, נחזור להזמין דרך חברים וקרובי משפחה מחו"ל...

ד"א - לכל אנשי ה-DIY שיש כאן - לא עוד הזמנת רכיבים קטנים מחו"ל, לא עוד samples, לא עוד קיטים...

פורסם

לא רחוק היום שבמדינה הזאת יהיה מס על לנשום אוויר..

פורסם

שערוריה!

ומכיוון שאין שירות מתחרה לדואר "ישראל" (חברה פרטית) לא נותר אלא לבלוע את הזוועה הזאת. מרגיז ברמות.

מתחשבים בחברות הדואר אבל מישהו חושב על האזרח? ביזיון!

פורסם

זהו אפשר לחסום את EBAY לישראל , מעכשיו אין מה לקנות משם יותר כלום.

פורסם

מקווה שחברה אחרת תקפוץ על הגל הזה...מה הטעם להפריט את הדואר אם אין לו שום מתחרים

פורסם

מדהים, נהיינו כמו תורכיה.

פורסם

רק להם יש אחלה ליגה...

פורסם

משתינים על האזרחים בקשת.

פורסם

בושה וחרפה...

גם ככה ההיצע בארץ נמוך. כמה פעמים רציתם לקנות משהו בארץ והמלאי אזל במהרה או שהמק"ט הזה ספציפי בכלל לא מגיע לארץ ואין ברירה אלא להזמין אותו מחו"ל? ואם מדובר בחבילה גדולה בין כה וכה צריך לשלם תוספת בהתאם למשקל וכו' וכו'.

ובאשר לתרבות הגיימינג העלובה בין כה וכה בארץ - לא שזו עילה לעודד פיראטיות, הרי מי שבוחר להוריד משחק לקונסולה יוריד גם עם כל משחק יעלה 70 ש"ח. אבל (!)משחקים הנמצאים בשוק למעלה משנה שאפשר למצוא בחו"ל במחירי רצפה בארץ עדיין יעברו את רף ה200 ש"ח בקלות. וגם אותן חנויות ברשת המתיימרות למכור משחקים יד שניה, מציאות אותם למכירה במחיר ממוצא של 150 ש"ח!!! שלפעמים זה יותר ממחירו של חדש בחו"ל! ורק ילד בן 13 עם אונה אחת מושבתת שהוריו מדפיסים את הכסף בבית יקנה משחק ב350-399 בחנויות שלא נציין את שמן ,נמצאות בכל קניון.

פורסם

i will be missing to you ebay... :(

פורסם

ממש מבאס כל הנושא הזה. בתור אחד שמזמין מדי פעם דברים מ-DX ובאיביי בישביל הפלאפונים שלי (שמתחלפים בקצב גבוה יחסית) - אני יכול להגיד לך שאפסיק לעשות כך לחלוטין. הרי אם אזמין מגן מסך ב-1$ כולל משלוח לישראל אאלץ לשלם פי 10 מזה רק עמלה.

לצערי גם לא אוכל לרכוש את הסכיני גילוח של HYDRO 5 שרק עכשיו רכשתי, זה פשוט יהפך ללא כדאי ועדיף כבר לקנות סכיני פיוז'ן בארץ. חד משמעית מבאס

פורסם

^^^

אתה יכול להזמין סטוקים כבר עכשיו, אני למשל הזמנתי 48 להבים לסכין גילוח לפני שנתיים ועדיין נשארו לי 5 או 6 להבים. במידה והתקנה הנ"ל תיכנס לתוקפה, אני מניח שנוכל להרים פה איזה דיון שירכז קניות גדולות ("רוצה לקנות מגני מסך מ-DX, מי בעניין?").

פורסם

עצוב לחלוטין, אבל זה מה שיתחיל להיות פה. כל המוצרים בדולרים בודדים יאלצו מעכשיו להיות במסגרות של מכירות קבוצתיות. לעזעאל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים