עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אז ככה, באוגוסט 2010 רכשתי Razer Deathadder 3500DPI ב245 ש"ח בKSP עם אחריות ל12 חודשים. לפני כשבועיים כשאני מתעסק לי בדפדפן או משהו, לחצתי על הגלגלת ופתאום היא נכנסה קצת פנימה, ועכשיו כשמגלגלים אותה זה לא עובד, בדקתי בעוד מחשבים. רק הפעולה של הלחיצה עובדת ומתפקדת (מזל שאני עוד יכול לדבר בTS) בכל מקרה, הלכתי לKSP ושאלתי מה אפשר לעשות, הם אמרו שישלחו ליבואן לבקשת החלפה ואמרו לא לקוות יותר מדי כי סביר להניח שיאשימו אותי בנזק שאני גרמתי (אז מה הקטע של האחריות?) בכל מקרה, קיבלתי כמובן תשובה שלילית והלכתי היום לאסוף את העכבר... עכשיו אני עם עכבר מקולקול במסגרת האחריות ואין לי מה לעשות. אז מה האפשרויות שלי? אני בטוח שאם הייתי פונה לרייזר הם היו מחליפים אפילו בלי לבדוק את העבר כמ…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  2. אני לא קונה יותר מנגל נמוך, נשבר לי הגב לנפנף שאני על הברכיים. אני ממליץ לכם על מנגל שעומד על עמודים, כמו שולחן מגהץ, פשוט תענוג. כמה שאלות 1) איזה מנגל אתם ממליצים ? 2)איזה שיטה הכי טובה ומהירה אתם מכירים להדליק את המנגל? 3)איך אתם מנקים את הרשת?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by WarSoul,

שלום , אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אצל הוט , התקשרתי אליהם והם אמרו לי זיז חבילה של 100 שקל לחודש לשנה התחייבות ל 12 מגה , אחר כך התקשרתי לספק שלי נטויזן וביררתי כמה עולה אצלהם והם אמרו לי 70 שקל , יוצא 170 . מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shdrthki1,

אני רוצה לקנות כמות של כ500לדים ונגדים וכמה מפסקים מEBAY העלות הכוללת של כולם לפי האתר היא 32$/110שקל כמה מכס/מע"מ אני צריך להוסיף לזה ? ומאיפה אני לוקח את החבילה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Fresh1000 - החבילה לללא מכשיר, 200 ש"ח לחודש (לא כולל מע"מ, אבא שלי מקבל החזר על המע"מ), 3 שנים התחייבות. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Verdoa,

בקשר לקניה בEBAY קניתי פריט, ועשיתי עליו רק Buy עדיין לא שלמתי על הפריט, אני לא מעוניין לקנות את הפריט, איך אני מבטל את ה"קניה" כי זה שולח הודעות אלי ואומר לי שצריך לשלם ..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Moty_p,

remove

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, אני מנוי לאינטרנט ולטלפון של בזק. ראיתי שהמחירים של סקייפ יותר משתלמים, ולכן רציתי לדעת האם אני חייב לשלם על קו טלפון כדי להשתמש באינטרנט? אל תגידו לי להתקשר לבזק כי אי אפשר לסמוך עליהם ואני בספק שהם יגידו לי את האמת בלי שיחה של שעה. תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. כנראה החברה הזאת לא יודעת מה זה לקוח ומה זה אחריות. אז אחרי שסוף סוף אני מגיע מהדרום הרחוק לאחד הסניפים להחליף את המקלדת שלי, מה אומרים לי? שמוכנים להחליף לי אותה במקלדת משומשת אחרת שיש להם בחנות. למה לעזאזל שאני לא יקבל מקלדת חדשה? אני ממש לא מתכוון לגעת במקלדת שמישהו אחד השתמש בה. פשוט ביזיון! ומשחקים איתי ב"יו-יו" - לא מתאים לך? תתקשר לשירות לקוחות. אני מתקשר לשירות לקוחות הם שולחים אותי חזרה לסניף. מעניין שבכל חנות אחרת שקניתי משהו והייתי צריך להחליף, היו מחליפים לי בחדש בלי לחשוב פעמיים. יפה מאוד שKSP מרשה לעצמה להחליט מתי כן להחליף בחדש ומתי לא. ועוד במקלדת שבנאדם נוגע בה ולך תדע... גועל נפש! חבל שקניתי אצלם.

• 54 תגובות
    • 9.1k צפיות
  10. Started by MishaK,

אומנם אני יודע, אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אני מאוד רוצה להבהיר פה משהו, ואני מדבר פה בשם רוב המוכרים בKSP (תמיד יש כאלה שלא דיברתי איתם) - תבואו עם רשימה, אתם תצאו עם הרשימה הזאת. אולי המלצה פה ושם למשהו אחר, או הודעה שלוח א' לא אוהב זכרונות ב' שבחרתם, אבל ממש לא לדחוף בכוח כמו במקומות אחרים. להפך, כשבאים לנו עם רשימה מסודרת, אנחנו הכי שמחים בעולם, זה עושה את העבודה שלנו בערך פי 5 יותר קלה, זו מנוחה קלה בין אנשים שמתלבטים 20 דקות בין Sandisk Cruzer Blade ל Cruzer Edge. כמו כן, ההמלצות שלנו באות מניסיון אישי, או מידיעה שהמוצר בהחלט טוב ולא יגרום ללקוח לחזור להתלונן. אני אישית יכול להגיד שהמלצתי לעשרות לקוחות על ה-Set 3000 Bluetrack של MS, וכולם חזרו ואמרו תודה רבה. היו…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. הציעו לי: 3500 דקות בתוך סלקום + 1000 דקות למחוץ לסלקום 1000 SMS אינטרנט בלי הגבלה אייפון 4 הכל ב 220 ש"ח בחודש משתלם??? כמה אתם משלמים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ag43,

קניתי לוח אם למחשב נייד בEBAY והוא הגיע תקול. המוכר מבקש שאשלח אותו חזרה אליו להחלפה, אבל מחיר שליחת חבילה לארה"ב הוא 70 ש"ח. בשקלול עם המע"מ ששילמתי כדי לשחרר אותה ואי הודאות שאקבל מוצר תקין הפעם, נראה לי שלא משתלם לי לשלוח. המוכר מסרב לזכות על דמי המשלוח. יש דרך כלשהיא להפעיל עליו לחץ להתגמש (מעבר לאיום בפידבק שלילי)?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. לפני כחודש וחצי רכשתי רכיבי מחשב מהחנות RSM . בין הרכיבים היה כרטיס רשת אלחוטי. בסופו של דבר לא הזדקקתי אליו, וחיברתי את המחשב בחיבור חוטי דרך החיבור ללוח האם. בדיוק שבוע לאחר הרכישה החזרתי את כרטיס הרשת לחנות, וביקשתי זיכוי מלא. המוכר בחנות ניסה לזכות אותי דרך כרטיס האשראי, אבל לטענתו הוא אינו בקיא בתהליך הזיכוי, ושאני אזוכה תוך מספר ימים. לאחר מספר ימים התקשרתי ודיברתי עם מיכאל, שטען שאני אזוכה במיידי. לא זוכיתי, ולאחר כשבוע יצרתי שנית קשר עם מיכאל. הוא טען שהיתה לו בעיה עם הזיכוי, ושהוא ישלח את הכסף אליי. מאז אני בקשר איתו על בסיס של אחת לכמה ימים, ובכל פעם הוא מבטיח שהכסף כבר נשלח, או בדרך ואין שום התקדמות בנושא. בדיעבד, התברר לי גם מחבר שהיה לו מקרה דומה של חיוב כפו…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Balaganim,

באתר NEWEGG הסיני, המסך DELL U23H11 נגיד עולה 1449 יין, שלפי גוגל זה 61 שקל, אז איך זה הגיוני שהמחיר שם כזה נמוך? בגלל שזה ארץ הייצור? בארץ המסך עולה יותר מ 1000 שקל ובארה''ב 270 דולר, ובסין אפשר לקנות אותו ב 61 שקל? אם זה באמת ככה למה אנשים לא מזמינים מוצרים מסין? האם אי אפשרי לשלוח מוצרים מסין לארץ? או שמחיר המשלוח מאוד גבוה? מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד שם ולמה המחירים כל כך נמוכים והאם אפשרי להזמין משם מוצרים לישראל נגיד?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by flipuri,

הזמנתי באינטרנט מגולדטופ מקלדת 3 שפות (כולל ערבית)Silverline KB990 Multimedia. הגיעה מקלדת ללא ערבית. בקשתי מהנציגה ריקי שישלחו שליח עם המקלדת הנכונה, דבר שסרבה. הטרחתי את עצמי ונסעתי בפקקים לראשל"צ לחנות. קבלתי מקלדת הנכונה, אבל מתברר שהיא פגומה. התקשרתי ליבואן ברנה, שאמר שאין דרייבר למקלדת, שאבוא לנתניה ויחליף. הוא אמר שהמוכר היה צריך לבדוק את המקלדת לפני המשלוח. שוב צלצלתי לגולדטופ (ריקי) ודרשתי שידאגו הפעם על חשבונם שיפתרו. היא העבירה אותי ליניב שנבח עלי והציע בין היתר שאקפוץ מהקומה ה38-כל הטענה שמחיר המקלדת זול ולכן הם לא מוכנים להשקיע/לספוג. לדעתי זאת חברה עם יחסי ציבור עלובים. פעמיים הם שגו ולא מוכנים לספוג את הטעות, לכן אני ממליץ להתרחק מגולדטופ.

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by zoharbe,

השאלה המתבקשת היא: איזה חנות הכי אמינה? מכל הבחינות: שירות לקוחות,החזרת מוצרים וקבלת החלף/זיכוי,מחירים,וכד'. אני גר בנצרת עילית,אז יש לי את KSP ממש מתחת לאף,את IVORY בצד השני של העיר ואת RSM בעפולה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  17. Started by liran2003,

רק כדי להיות בטוח שהבנתי נכון.. בפלאפון, יש חבילה של 200 ש'ח בחודש, 1000 דק שיחה, עם זיכוי מלא על סמארטפון (לדוגמא על גלקסי - 110 ש'ח). אם אני רוכש גלקסי מחנות פרטית, מציג את החשבונית ומצטרף למסלול, יזכו אותי על 109 ש'ח כל חודש (כלומר החשבון הסופי של פלאפון יצא 90 ש'ח)?

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by orn22,

אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב! באמצע שנת 2007 קיבלתי לרשותי מעבד - הייאנד והחלטתי לקנות מחשב בפנדה מחשבים. הזמנתי מפנדה, שירות אדיב, ההורים שילמו ואני חזרתי לצבא. לאחר שבועיים כאשר חזרתי, לקחתי את המחשב מהחנות, הפעלתי אותו והמחשב נהדר. ואז כאשר השארתי את המחשב דולק וחזרתי לצבא, לאחר שבועיים המחשב היה כבוי. חשבתי שההורים כיבו. לאחר כחודש השארתי שוב את המחשב דולק ושוב אותו סיפור, בטח הייתה הפסקת חשמל. ואז זה התחיל לקרות כל הזמן. לפעמים המחשב יפעל דקה ויתכבה ולפעמים יפעל ימים. האשרתי את המחשב לתיקון, לאחר חודש חזר אלי באמתלה שהוא תקין, חשבתי לעצמי "נו בטח אחלה חברה הם מקצועיים, בטח האשמה אצלי, הייתה הפסקת חשמל או אולי המקלדת מקצרת." ושוב זה קורה. ושוב המחשב בתיקון. הפעם כחודש וחצי הוא חוזר אלי וא…

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. הוא בא בקופסת פלסטיק ונראה חדש אך כשחיברתי אותו למחשב ראיתי שמותקנת עליו מערכת הפעלה (חלונות בעברית). אני מתלבט מה לעשות: 1. לבקש שיחליפו לי אותו לכונן חדש. 2. לשמור אותו אבל לבקש פיצוי. 3. לפרמט, להתקין עליו את מערכת ההפעלה שלי ואם אני לא רואה בעיות מיוחדות, לסתום את הפה. אני נוטה לכיוון האפשרות השלישית. מה הייתם ממליצים לי לעשות? עדכון - 02-06-11: למי שלא רוצה לקרוא את כל האשכול ורק רוצה לדעת איך העניין הסתיים הנה תקציר: TMS שלחו לי כונן קשיח חדש עם שליח של UPS לביתי וכל הצדדים מרוצים.

• 61 תגובות
    • 10.1k צפיות
  21. Started by GidonM,

קניתי כרטיס מסך בSKYPC , הכרטיס התקלקל החזרתי אותו לחנות (הוא אצלי בסך הכל 4 חודשים)אמרו לי שתוך שבוע הכרטיס מסך יחזור אלי תקין. מאז החנות סגורה ואין לי מושג אך לקבל את הכרטיס מסך שלי בחזרה. מבקש עזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אני פותח את הת'ראד הזה מכיוון שאני כבר אובד עצות בפבואר אורנג' הציעו לי חבילה של 1300 דק' + 1300 הודעות + 2.5gb אינטרנט ב 209 ש"ח. במקביל, בגלל מבצע שדרוג לסמארט-פון אני צריך לקבל החזר חודשי בסה"כ 25 ש"ח לחודש כלומר סה"כ החשבונית בסוף החודש צריכה לצאת 184 ש"ח. מאז כל חשבונית אני מקבל סכום אחר ובחשבון האחרון קיבלתי 349 ש"ח. כשהתקשרתי לשאול לפשר העיניין אמרו לי שלא ניתן לזכות אותי על האייפון אם לא עברתי שווי שימוש של 248 ש"ח מה שסותר את מה שהם הציעו. כשאמרתי שזה לא מה שסוכם נענתי ב "אין דבר כזה, בכל הרשתות חייבים לעבור שווי שימוש של 248 ש"ח " אני יודע שאחרי כמה שעות וכמה מנהלים יש מצב שזה יסתדר להחודש ואז חודש הבא זה יתחיל אותו סיפור מהתחלה... אני כבר אובד עצות, לדבר עם אור…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by yl111,

אם אני והמשפחה שלי(6 נפשות סה"כ) נוסעים לחו"ל ,מותר לנו להחזיר מוצרים בשווי 1200 דולר? או שזה רק 200 דולר לכול אדם באמת...

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  24. למי שלא זוכר, לפני מספר שנים, כשאתרי המכרזים עדיין היו פופולריים, רבים התלוננו שחלק מהמכרזים למעשה מכורים מראש כי יש משתתפים פיקטיביים שדואגים להעלות את מחירי המוצרים. ב-2007 הוגשה תביעה ייצוגית נגד מספר אתרים שכאלו, ולצערי הרב היום דחה בית המשפט המחוזי את התביעה עקב העדר תשתית ראייתית מספקת: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3519847,00.html הנחמה היחידה היא שרוב האתרים האלו קרסו מאז.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אמרו לי שאני משלם יותר מדי, מעניין אותי לדעת כמה אתם משלימים?

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים