צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
אתמול קבילתי SMS שמשלוח יצא להפצה מנתב"ג בשעה 9 בבוקר וצפוי להגיע אליי במהלך היום: דחיתי עניינים וציפיתי למשלוח כל יום. ידעתי ששליח יכול להגיע מבלי להודיע ולא רציתי סתם יבוא אם אני לא בבית. אחר כך מה? יחזור לנתב"ג ושוב יצא משם להפצה? אני גם לא רוצה לחכות עד שימלאו רכב הבאה בחבילות. לא יודע איך זה עובד אצלהם... בדקתי מעקב שהתעדכן בשעה 10 בערב וזה מה שראיתי: למה לעדכן מעקב אחרי שחכיתי כל יום לשליח ולשקר שתואם מועד מסירה אחר? לא קיבלתי צלצול מהם בכלל! היום התקשרתי לשירות לקוחות ומוקד היה סגור למרות שבהקלטה נאמר במפרוש שבערבי חג מוקד פעיל מ-8 בבוקר עד 1בצהריים! רשלנים לא?!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום (לפי שעון ארה"ב) נסגר האתר המעולה והנוח endless.com. מי שלא מכיר הכיר - מדובר באתר המתמחה בעיקר בנעליים ופרץ לתודעה בארץ בזכות משלוח האקספרס מארה"ב לארץ - 10$ בלבד. היום ניסיתי לשחזר את החוויה באתר של אמזון אך לצערי גיליתי מחירים הרבה יותר גבוהים, אתר לא נוח שמראה את המחיר הסופי של המשלוח רק אחרי שמזינים את מס' האשראי (??) ועוד עמלת מיסים. מישהו מכיר אתרים אמינים באותו בסגנון?
-
- 78 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
אהלן, שימו לב למה שקרה לי היום: קיבלתי 3 חבילות ב EMS. שתיים מארה"ב, ואחד מסין. בתיבת דואר הונח מכתב (שאגב הוכן בוורד בצורה מזוויעה) שמודיע על זה שקיבלתי 3 חבילות ועלי לשלם סכום מופרז של 850 ש"ח!! במכתה היה מס' טלפון... התקשרתי. אחרי המתנה בלתי נמנעת של כמה דקות ענתה לי פקידה אדישה שכל מה שהיא ניסתה זה להוציא את מס' כ.א. שלי כדי שאשלם כבר.. כמובן שלא היה לה כח להסביר לי ממה מורכב התשלום המופרז הזה, ונתנה לי מס' טלפון אחר כדי לברר זאת. התקשרתי למס' השני שקיבלתי - וענה לי פקיד נחמד שגילה לי בעצם, שעל כל חבילה של מעל 50$, EMS גובים עמלת שקר כלשהו (אגרת רישומון, הקצאת כ"א ועוד שטויות) קבועה בסך של 127.60!!!!!!!!!! אני אישית נדהמתי. אני ממש לא הולך לשלם 127 ש"ח שזה בבירור שוד …
-
- 49 תגובות
- 22.6k צפיות
-
-
נתקלתי לפני כמה חודשים באתר Eloan, אשר מציע הלוואות בשיטת Peer to Peer, בריביות שעומדות בין הריבית שלוקחים הבנקים לבין הריבית שנותנים הבנקים. הרעיון נשמע לי מאד יפה, וישים, אבל אני מפחד מן הסתם מעוקץ. למישהו יש ניסיון עם האתר הזה, או מכיר מישהו שיש לו ניסיון איתו?
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? אז ככה יש לי בwatch list ב-ebay מספר פריטים, ליד אחד מהם (רק אחד) שהוא כרגע out of stock יש תאריך. המוכר הוא חנות די גדולה, שמכרה מספר מוצרים כאלה, ולדעתי כבר קרה בעבר שהמוצר הספיצי הזה אזל ובהמשך הגיע מלאי חדש. הניחוש שלי (או התקווה) הוא/היא שבאריך הנ"ל יגיע מלאי חדש, אבל לא הצלחתי לאשר את זה כי אין שום כותרת מעל התאריך או בסביבה ואני לא מצליח למצוא אזכור לשדה הזה בשום מקום. מצד שני זה תאריך עם שעה ספציפית מאוד שזה קצת מוזר בתור תאריך הגעת מלאי. אצרף צילום מסך... אז אולי מישהו יודע בוודאות מה התאריך הזה? כי אם זה לא מה שאני חושב חבל לי סתם לשבת לחכות עד שהוא יגיע במקום פשוט לקנות במקום אחר... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי כמה דברים מאיביי ורציתי לקבל חידוד בנוגע לכמה דברים. האם הזמנות שלוקחות import charge כוללות בתשלום שלהם את כל המיסים שעלי לשלם? או שזה תשלום בנוסף למיסים שכבר יש? חוץ מזה נתקעה לי חבילה במכס ושלחו לי sms: "לצורך שחרור ממכס ישראל למשלוח..נא השב למסרון זה עם ח.פ חברה לנמען עיסקי או ת.ז לנמען פרטי". עכשיו מה זה לעזעזל ח.פ, מי זה נמען עיסקי ומי זה נמען פרטי? האם יש מע"מ וגם תשלום למכס בחבילות של 100$-200$?
-
- 51 תגובות
- 21.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ב21 ביוני קניתי לאחי הקטן beats studio מאיזה מוכר בריטי באיביי. ראיתי שעוד 30 אנשים קנו ממנו בדיוק את אותו הדבר ונתנו לו פידבק חיובי. למוכר היה פידבק של 98 אחוז. ומכר כבר אלפי מוצרים. כמה ימים אחרי ששילמתי קיבלתי את המייל הבא מאיביי: We're writing to let you know that this listing for an item you won or bid on is no longer available: - Brand New & Sealed Monster Beats By Dr. Dre Studio Headphones - BlackWe understand this may be disappointing, but occasionally we need to remove listings. In some cases, the item itself is fine, but was listed in a way that didn't follow eBay's guidelines.Here's what you can do next:-- If you already paid, received your item, and …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו התנסה במקרה בית קנייה באיביי בשירות EBay global shipping program ויכול בבקשה לחלוק רשמים בדגש על: * זמן משלוח * איכות השירות והטיפול (מצב האריזה בעת ההגעה) * כל מידע רלוונטי נוסף תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הזמנתי לפני יומיים אוזניות בעלות של 165$ מאיביי (מוכר יפני) , בחשבון Ebay אחר שאלתי את המוכר אם הוא שולח רק ב-EMS או שאפשר Standard Shipping (Registered Airmail) והוא אמר לי שאין בעיה רק להזכיר לו כשאני מזמין ואכן הוספתי את הבקשה בטופס הקנייה עצמו. היום בבוקר קמתי וחשכו עיניי - הגאון כנראה שלח דרך EMS (מספר מעקב EJXXXXXXXXXJP). אין עדיין סטטוס באתרי המעקב ולכן שלחתי למוכר הודעה המבקשת ממנו לבטל את ההזמנה וכמובן הודעת !?!WTF ראשונית. יש לי מה לעשות פה? אני יכול לבטל איכשהו? אני ממש לא מעוניין לשלם עכשיו מיסי שחרור\מיסי הקלדה\מיסי בבל"ת (עם זה שנדפקתי עם המע"מ כבר השלמתי).
-
- 20 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.billmelater.com/cm/paypal/landers/12ebaybmlNBj.html מישהו משתמש בזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן.... אני מתכוון לרכוש את גלקסי S2 באחת החנויות שלעיל... למישהו יש ניסיון ישיר או עקיף עם החנויות? אני מחפש בעדיפות ראשונה חנות אמינה עם אחריות טובה... מוכן לשלם עוד כמה מאות שקלים הפרש בשביל לקבל שירות אמין... תודה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
ישנם מוצרים שנמכרים בDUTY FREE, שרשום עליהם: *לא ניתן להשאיר בדלפק מסירת קניות. אם אני טס, ולוקח איתי את המכשיר שרכשתי (PS3 בעלות של כ440$) האם אני צריך לשלם עליו מכס בכניסה לארץ? אם כן, מה בדיוק DUTY FREE פה?
-
- 14 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי ניסיתי עכשיו לקנות שם משחק הם רוצים אימות טלפוני אני בוחר ישראל מכניס נייד / טלפון של הבית וכל הזמן מקבל שגיאה שהם לא מצליחים להתקשר ... מישהו עשה את זה הצליח??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנסה לקצר. רכשתי נייד DELL latitude D630 ב 7.2008 עם אחריות של 3 שנים מחברת אומניטק. לא עשיתי בו שימוש רב ולפני שבוע התחלתי לעבוד איתו שוב, אחרי יומיים המסך החל להראות פיצול של שני מסכים ולאחר ברור ברשת הבנתי שכרטיס המסך נשרף ושזו בעיה ידועה ונפוצה של השבבים של נבידיה שבסדרה הזו. רכשתי מחשב חדש יום למחרת ללא היסוס, שוב דל (מתחרט, אבל לא זו הנק') החלטתי לחפש ברשת על נושא כרטיס המסך והגעתי לידיעה הבאה - http://en.community.dell.com/dell-blogs ... ement.aspx ציטוט , I explained that Dell offered customers a worldwide 12-month limited warranty enhancement specific to this NVIDIA GPU issue. The NVIDIA settlement does not change that policy שאומרת, לאחר תביעה נגד דל ונ…
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה רכשתי dell xps 15 9575 זיכרון 16gb מעבד i7 8705G מסך 4K מתהפך (גם טאבלט) המחשב התחמם מספר פעמים ולאחר החלפות חוזרות של הלוח אם ומערכת הקירור קיבלתי זיכוי להחלפה וכאן מתחילה הבעיה. את הדגם הספציפי הזה עם 16gb אין במלאי לחנות שקניתי ממנה ובאתר של דל בארץ ובעולמי אין אפשרות בכלל להזמין מחשב כזה עם המפרט הנוכחי. דל פשוט הורידה את המפרט הזה והשאירה אפשרות לקנייה של אותו דגם מחשב עם חומרה פחות טובה ( מעבד i5 זיכרון 8gb) בשיטוט באינטרנט קראתי שיש עוד אנשים כמוני בעולם שחוו את אותם בעיות. יש סיכוי שיש בעיה סדרתית? כמו הnote 8 נגיד? אני ממש אובד עצות אשמח שמישהו שמבין בעניין יוכל פחות או יותר להסביר לי אם אני קורא את המצב נכון ומה עליי לעשות…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, הי אודה על סיועכם. מתלבט בין שני נייחים.Dell Optiplex3020 ל-Lenovo e73. כיוון שהמפרט דומה,חשוב לי בעיקר איכות / אמינות וטיב השרות השרות במהלך האחריות (אקנה דגם של 3 שנות אחריות באתר הלקוח). תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים רכשתי מסך של Dell (P2414H( אחרי המלצות שקיבלתי בפורום. ראיתי גם שסה"כ השירות של Dell נחשב לטוב (נתקלתי במידע כשחיפשתי מחשב נייד). אני אשתף את מה שעובר עלי מאז הרכישה: לאחר דק' ספורות שהמסך נדלק שמתי לב למעין כתם/מריחה על המסך, חשבתי שאולי הוא הספיק להתלכלך. ניסיתי לנקות את אותו כתם, אבל הוא נישאר ללא שינוי. הבנתי שבעיה פה היא בפאנל של המסך עצמו או בצד הפנימי של הפלסטיק שמבודד אותו. מכיוון שהרכישה התבצעה ביום שישי בצהריים לא יכולתי לחזור לחנות או לפנות לשירות לקוחות - חיכיתי לראשון. בראשון בבוקר התקשרתי למוקד של Dell, הנציג ביקש שאשלח לו את הקבלה וצילום של התקלה ושהוא יחזור אלי להמשך טיפול. עברו יומיים - אין קול ואין עונה. בשלישי בבוקר התקשרתי שוב, נציג…
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אני הזמנתי מוצרים לפני חודש שנשלחו בשתי חבילות. זה המצב כרגע (נתונים רגישים מוסתרים): תקציר הזמנה: חבילה ראשונה: חבילה שנייה: עם מידע זה אני מבין שחבילה לא עזבה את המדינה ממנה נשלחה. אתמול ישבתי וחיכיתי נציג בצ'יאט כמה פעמים אך לא ענו לי. האם זה הזמן לפתוח תיק בפייפל ולדרוש החזר כספי? תודה למי שיגיב.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אמנם יש מעט מוצרים זמינים כרגע, אבל זו יכולה להיות התחלה של משהו מעניין (במיוחד אם אתרים אחרים יצטרפו) http://www.dx.com/s/israeli+warehouse?utm_source=dx&utm_medium=homerotate&utm_campaign=20140903israelwarehouse
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר אותם? הם מעבדה מרכזית ורשמית לתיקון מדפסות של HP
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש איזה חנות שיכולה ליבא את המוצר הזה במחיר 300-400 שקל? https://www.amazon.com/Metro-ED500-DataVac-500-Watt-Electric/dp/B001J4ZOAW/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1490627498&sr=8-3&keywords=Data-Vac https://www.amazon.com/Data-Vac-ED-500-ESD-220VAC-Electric-Duster/dp/B01GOLXIBQ/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1490627498&sr=8-5&keywords=Data-Vac יש גרסה 120 וולט ו220 וולט יש סרטונים של המכשיר בפעולה בביקורות נראה ממש מעולה לנקיון מחשבים ועושה רושם שיחזיק לאורך שנים זה נותן לי להזמין לארץ מאמזון אבל יותר קרוב ל 500 שקל זה קצת יותר מידי
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
טוענים ש ג'ל ניקוי הזה עולה 59 ש"ח וקופון חוסך 30 ש"ח: http://www.speeddeal.co.il/deal/12817/mahayom כאן באתר של (יבואן אני מאמין) מוצעים זוג ב50 ש"ח: http://www.cyberclean.co.il/shop.html למה גרופון טוענים שמחיר של אחד הוא 59 ש"ח לפני הנחה שלהם אך יבואן מוחר זוג של ג'לים במחיר, אף יותר זול של אחד שגרופון טוען? אם לקנות ג'ל אחד אז אפשר דרך גרופון כי יבואן מוכר זוג לפחות אבל יותר משתלם לקנות זוג ב50 ש"ח מאשר ב58 ש"ח לא? אני מרגיש שעובדים על צרכנים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקבות השרשור של מבצעים ל-Black Friday (שאגב, חלק מהאתרים עדיין מכבדים את המבצעים) - הנה שירשור של Cyber Monday!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-