עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Fortunes,

שלום, אשמח לשמוע תגובות לגבי ה-Milestone 2. אני מתכוון להזמינו מ-Clove למדינה בה אני נמצא כרגע (נורבגיה) כאשר המחיר+משלוח (ללא מס) הוא 335 פאונד או 2000 ש''ח (יוצא 55 ש''ח בחישוב ל36 חודשים). באורנג' נותנים עליו החזר של 69 ש''ח בשימוש מעל 170 ש''ח לחודש. מה דעתכם על הדיל? נשמע טוב?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by liram21,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם הייבואן Midi-Com מוכרים ללקוחות פרטיים? הם כמו CD-Log רק שסידילוג לא מוכרים ללקוחות פרטיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. במידה ואני מייבא מכשיר מחו"ל איך הולך האחריות שלו? ממה שאני מבין אין יבוא סדיר של מיקרוסופוט אז למעשה לא תהיה לי אחריות נכון? שאלה נוספת האם יש חנות באילת שמוכרת את המכשיר?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ron4d,

הי, הייתי שמח לקצת עצה, אני מחפש סלולרי חדש בסביבות ה2000 ש"ח שאמור להחזיק שנתיים ומתלבט בין שני טלפונים, השיאומי mi8 או סמסונג גלקסי S8 היתרונות של השיאומי: מסך אמולד גדול, סוללה 3400, מעבד 845, 6 ג'יגה RAM, שתי מצלמות אחוריות ומחיר יחסית נמוך. היתרונות של הסמסונג: מסך יותר איכותי ללא NOTCH, עמידות למים, אפשרות לכרטיס הרחבה, שקע אוזניות, טעינה אלחוטית, מצלמה מעולה. אשמח לדעתכם בין שני הטלפונים האלו, איזה יותר מצולח? איזה יותר משתלם. נכון לעכשיו יש לי וואווי מלפני שנתיים והוא לא משהו. ..

5. Started by Cynicoren,

שלום, מצאתי את המבצע הזה - http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Mass-Effect-3-2284-25.html ורציתי לשאול - האם כדאי לרכוש את המשחק ללא ה DLC, או לחכות שהמחירים ימשיכו וירדו ואז לרכוש עם ? תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  6. שלום, יש לי את תרמיל גב של SWISS GEAR מאז 2006. שמתי לב שסמל שלו דומה לסמל של MARCO POLO שראיתי על תיקי טיסה שלהם. אמרתי למוכר שאני מעוניין בתיק טיסה של SWISS והוא אמר שMARCO POLO זה מהשאני מחפש. שאלתי על תיק טיסה CAT או CATERPILLAR אם זה נכון ומוכר אמר לקחת את MARCO POLO "כי זה אוריגינל" אמר לי וCAT לא ולא הבנתי כוונתו. קניתי לפני זמן קצר נעליים של CAT ומוכרת אמרה שלCAT יש וותק בשוק. בהתחשב למה שמוכר תיקים אמר לי, אני צריך לחשוב עכשיו שCAT הם לא "אוריגינל"? קל גב נותנים אחריות על תיקים ונראה לי שהם משווקים אותם לקמונעאים בארץ. באתר תוכן על החברה חסר כעת אגב... :cwm10: אם משהו בקיא בעניין, אשמח לדעת מה הבדל בין שני מותגים והאם MARCO POLO מחקים את SWISS GEAR. תודה.

• 0 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. Started by oxn35131,

m,./

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by TomerRe,

היי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות \ יבואן שמוכר בארץ את האוזניות Logitech G533. (קישור) ואם לא, במידה ואני מזמין מAmazon ויש איזו תקלה, יש איזה יבואן רשמי בארץ שאפשר לממש אצלו את האחריות? 10x.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sheff2k2,

בכל פינה צצות מודעות של האתר הסיני הזה כבר הרבה זמן. הביקורות עליו נוראיות גם באנגלית וגם בעברית, בערך כמו על aliexpress. העניין הוא, שבניגוד לali, האתר הזה עובד עם פייפל, מה שגורם לי לחשוב ש"אולי כדאי לנסות". הרי בעבר פייפל עבדו עם עלי, עד שהחליטו להיפטר מהם. האם לפי מיטב ידיעתכם אני אוכל לקבל את הכסף בחזרה דרך פייפל, אם האתר הזה לא ישלח לי את הסחורה , כפי שקרה להרבה אנשים?

• 6 תגובות
    • 12.2k צפיות
  10. Started by EITAN4,

משך תקופה ארוכה חיפשתי טלפון לאמא שלי . מסך גדול מצלמה נורמלית עם כל השיכלולים . ( לא מעוניין לקנות בחו"ל ) קניתי בבזקסטור 1349 ₪ +אוזניית בלוטוס + כיסוי פלסטיק , התרשמות כללית תוך כדי הדרכה והתעסקות עם המכשיר . אידיאלי לחלוטין תצוגה יפייפיה . מכשיר קל מאוד נוח לשימוש המוזר הוא באייבורי הוא עולה 1950

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by amexudo,

היי חברים אני מסתכל על 2 טלויזיות LG 82 4K דגם 82UM7580 מול Hisense 85B8500IL מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by BMWE,

שלום, אני מחפש לקנות KVM כך שהעכבר והמקלדת יהיו אלחוטיים - ולכן צריך כניסת USB והמסך יהיה בחיבור RGB/DVI. תודה :)

13. היי 1. רכשתי סווי'ץ של נטגיר ,הגעתי לביתי ולא הצלחתי להתחבר באמצעותו,פניתי לסניף נתניה ,למעבדה, שם איש המעבדה סרב להחליף את המוצר והפנה אותי לנטגיר ,התעקשתי שהמוצר יוחלף והרמתי את קולי,איש המכירות ממנו רכשתי את המוצר ביקש שאפנה איליו,כן, אמר שבטעות נתן לי סוויץ יקר יותר והביא לי חדש. לי כלקוח לא מעניין יקר יותר ואו ,העיקר שיעבוד. 2. באותו סניף בנתניה לפני כ-3 חודשים רכשתי מחשב DELL ב-3740 ש"ח ,שמתי לב כי מופיע RJ 45 ולא צויין אם כרטיס הרשת תומך 1 גיגה. איש המכירות נכנס לאתר ייצרן ולאחר חיפושים נמצאה ההגדרה ממש כאילו מוסתר שהוא תומך 10/100 . לא רציתי לרכוש,הסברתי כי אני מתחבר לסיבים אופטיים לסלקום והמוכר שכנע אותי כי עם מתאם 1 גיגה בהשקעה של …

14. Started by MichaelO,

היי חברים, תעזרו לי הכיצד להתנהל מול רשת KSP הידועה בנושא של אחריות על לוח-אם. הנה הסיפור: רכשתי מהם כמה חלקים לפני 10 חודשים, כולל לוח-אם ASUS P8P67-M B3. הכל עבד יופי יותר מ-8 חודשים, עד שראיתי BIOS חדש באתר של ASUS ללוח-אם, אותו עדכנתי בהצלחה באמצעות EZ Flash. ה-BIOS עודכן בהצלחה, restart אחרי העדכון ו... כלום. אין POST. כאמור, הכל עבד מעולה ובמשך זמן רב, שום שינוי חומרה. ניסיתי לאפס BIOS, להוציא סוללה, ניתקתי/הורדתי מלוח-אם כל מה שניתן - לא עוזר. הלכתי ל-KSP בדיזנגוף סנטר, מכניס לוח-אם למעבדה במסגרת אחריות. לאחר יומיים חוזרים אליי - הלוח-אם תקין, עושה POST. לוקח את הלוח-אם, מנסה להפעילו בשנית. הפעם מחוץ למארז. מביא חלקים שונים לגמרי ממערכות עובדות: מעבד אחר, סטיק זכרו…

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by LazyCat,

הם פרסמו בפייסבוק שלהם מכירת עודפים ותצוגה בהנחה (ממש קטנה לפי דעתי), הכל טוב ויפה אבל הם מציינים שהאחריות היא בין חודש לשלושה חודשים וזאת בניגוד לחוק שאומר שכל מוצר אלקטרוני בעלות של מעל 150ש"ח חייב בשנה אחריות. הפרסום - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=786629968021048&set=a.213331615350889.67413.190271190990265&type=1&theater http://ksp.co.il/?select=.1215..1310..1312..1313.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 החוק - http://www.moital.gov.il/NR/exeres/8D759CFE-E35B-4F44-8642-B5CED0F7429F.htm מה אתם אומרים? אולי פספסתי משהו ?

• 30 תגובות
    • 9.3k צפיות
  16. Started by tood24,

כבר פרסמתי פוסט בנוגע לרכישותיי אשר היו גרועות ביותר מחברה זו הן במתן נתונים חומרה והן במתן שירות לאחרונה עקב תקלה במכשיר XIAOMI REDMI 5 PLUS שרכשתי מהם ,טורטרתי על ידם למעבדה שאינה מטפלת במכשיר דנן בנוסף ,אפילו לא השיבו לפנייתי בכתב ולטענותיי. זה הפעם אני פונה אליהם גם באמצעות פוסט זה וכן להזהיר את הרוכשים מחברה זו . לקספי פנייה שנייה 07/06/18 מאחר שלא עניתם לפנייתי הראשונה א.נ הנדון:חשבונית מס 170336 XIAOMI REDMI 5 PLUS 07/05/18 עם פתיחת המכשיר היו תקלות של טא'ץ רגיש ושיחות מתנתקות. המכשיר נרכש ביום 07/05/18 .אחרי כמה ימים ניסיון אוליי התקלה תחלוף ואוליי גם העדכון יפתור את הבעיה ,אך מאחר שהתקלות נמשכות ,ניגשתי לחנות בקרית השרון נתניה ובק…

17. Started by הדרלו,

הערת מנהל - "הדרלו", אם אתה מעוניין להתלונן, להבא תן פרטים מלאים של האירוע ודאג להתנסח באופן מכובד. ננעל.

18. Started by Zeev86,

רציתי לשאול פה את גולשי הפורום, איך הסניפים האחרים של KSP בהשוואה לסניף אשדוד? העניין הוא, שבשעות הערב אי אפשר לקנות בחנות בלי להתקל בתור ארוך, וההמתנה הממוצעת היא בערך 30-60 דקות. ככה זה גם בסניפים אחרים בKSP?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. לפני כחודש קניתי רכיבים למערכת מבוססת AMD KAVERI, ב-KSP סניף נשר. לאחר הרכבה ראשונית, הפתעה אין פוסט, ובלוח אין פעמון... חיפשתי קצת באינטרנט, הבנתי שכנראה חייבים עדכון ביוס לתמיכה במעבד החדש. חששתי קצת מהשמועות על התנהלות של KSP לגבי אחריות. הגעתי חזרה לסניף עם הלוח + מעבד + זכרונות מורכבים. המוכר הקשיב לדברים, ביקש ממני לפרק בעצמי את המעבד והזכרונות -מאוד קורקטי. הלוח עודכן באותו היום והמערכת עבדה ללא תקלות במשך חודש. לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות, מסך כחול ואז מערכת הפעלה לא עולה. ניסיתי לינוקס לייב שלא עבד ואז בדקתי עם memtest שהראה שסטיק אחד לא תקין. הזכרונות הם סט 2X4GB g.skill ddr3 1866 . השארתי סטיק אחד במחשב וחזרתי עם הזכרון התקול לחנות. המ…

• 14 תגובות
    • 8.9k צפיות
  20. הכוונה בימים בין BF לכל אלה שאחריו .... ?

21. גיליתי את זה רק עכשיו כשבאתי לפתוח את האריזה. מדובר במקלדת Roccat Sova שעלותה ₪545 באתר KSP. הזמנתי את המקלדת מהמחסן שלהם לסניף רחובות. אספתי את המקלדת לפני יומיים ורק עכשיו בסוף השבוע ניגשתי להוציא אותה מהאריזה. הקרטון היה עטוף בשקיות של KSP מה שהעלה חשדות, אבל ראיתי שמשלוחים דומים היו ללקוחות אחרים בסניף רחובות. כשהוצאתי את הקופסה מהשקיות, התברר לי שהמדבקות כבר נחתכו ובעצם כל אחד יכל לפתוח את האריזה ולארוז את המקלדת מחדש. כשפתחתי את הקופסה התברר לי שהשקית שעוטפת את המקלדת מקומטת. העלתי תמונות. אני פותח את הדיון הזה כי לא בא בחשבון שאני אגע במקלדת שיכול להיות והייתה בשימוש על ידי מישהו אחר כשבבירור קניתי אותה כחדשה. …

22. היי. קניתי Sennheiser GSX 1000 DAC בקופסה סגורה, אך כשפתחתי אותו, התגלה לי מכשיר עם שריטות על הצג, מדבקת מסך מתחת למכשיר זרוקה בקופסה (כזאת שמסירים ממסכים חדשים) וה-stand של המכשיר ידע ימים טובים יותר, איפה שהגומי רואים בבירור שה-stand עמד ימים רבים (גומי שחוק ומחוק). מה עושים במקרה כזה? שילמתי על מכשיר 900 שקל והייתי אמור לקבל מכשיר חדש, כשבבירור קיבלתי אחד משומש וכזה שהשתמשו בו הרבה זמן. מה אני עושה עכשיו?

23. Started by Guarding angel,

http://www.ksp.co.il/summer/ מצאתי שם כמה דברים שאני מתעתד לקנות,אז למה לא לשתף?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by KeepOuT,

ביצעתי למעל שלוש קניות בKSP אילת כל ירידה שלי לאילת שזה לפחות 10,000 ש''ח קניתי שמה דברים. בכל חופשה שאני יורד לאילת יצא לי לראות את אותו מוכר נמצא בחנות והיחס שלו כלפי הלקוחות מגעיל, הוא מנסה להשחיל מוצרים שאתה לא צריך ומיותרים אם הוא רואה שאתה לא בקיא בנושא, גם שכשאולים אותו על מוצר מסוים הוא עונה "יש לך מזל, זה האחרון שנשאר לי" והוא אמר את אותו משפט ללפחות 15 אנשים בזמן שחיכתי בתור בחנות(הם בקשו את אותו מוצר, שלא תגידו מוצר אחר). ספציפית מדובר בגלאקסי S3. בחנות יש שני יבואנים, אחד יבואן רשמי והשני יבואן לא רשמי(מתחרה). המוכר מנסה כל הזמן למשוך כלפי היבאון הרשמי שיקר יותר ושכשאולים אותו על היבאון המתחרה הוא אומר שזה "אחרון" וכל מיני שטויות.. לעומת זאת יש מוכר שני שיותר…

• 9 תגובות
    • 12.2k צפיות
  25. Started by proevo4ever,

היי, פתחתי פוסט על מחשב שלא נדלק אתם יכולים לעלעל בו פה: http://hwzone.co.il/community/threads/554412-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7#.VIGcejGsWAY בשורה התחתונה: המחשב לא נדלק, הוצאתי את כל החלקים כדי לבדוק מה שעושה בעיה - במהלך הוצאת החלקים נשבר לי אחד מהתופסנים של הכרטיסי זיכרון. לקחתי את הלוח אם ל KSP לבדיקה, בבדיקה הם עלו על זה שכנראה הכרטיס מסך הפנימי של הלוח אם עושה בעיות ובנוסף הם ציינו שם שיש נזק פיזי קל - ושלחו את זה למעבדה המרכזית שלהם אגב הלוח אם נקנה בחצי שנה האחרונה (יש לי אחראיות ל3 שנים) במעבדה המרכזית לא היו מוכנים לתקן בגלל שיש נזק ללוח אם - כלומר אחד התופסנים שבור. האם יש לי מה לעשות עם זה? ואם כן למי אני פונה?

• 25 תגובות
    • 7.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.