צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
שלום, מצאתי באינטרנט ביקורות טובות על הדסיק הקשיח Seagate - STDR4000200 - 4TB Backup Plus Portable Drive למטרות גיבוי. בחו"ל המחיר 119$. בארץ משום מה איני מוצא אותם למעט חנות אחת שמוכרת אותה יקר. מבקש מחנויות כמו ivory, ksp, bug, ואחרים ליבא אותן במחיר הוגן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
נראה שהסדרה הזאת חלפה לה אל מתחת לרדאר. יש שיפור ניכר בביצועי כתיבה אקראית. דגם ה-500GB נראה מעניין מאוד. קריאה אקראית: 480K כתיבה אקראית: 550K כתיבה רציפה: 3200MB לפי ביקורת ברשת נראה שהוא מתפקד טוב בשרת SQL תחת עומס. מה אתם אומרים, האם המחיר ירד עוד בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה כזאת, אמא שלי קנתה לפני כחודש Samsung J7 pro 32gb מיבואן מורשה ב1200 ש"ח אתמול נפל המכשיר ולמרות שמבחוץ לא נראה נזק רציני, המסך התחיל לרצד קבוע ונדלק\נכבה גם שהמכשיר במצב המתנה ולא בשימוש. היא הלכה לחנות אחרת, לא מאיפה שהיא קנתה את המכשיר, למישהוא שהיא מכירה וסומכת עליו, הוא אמר שהמסך עצמו הלך ושתיקון יעלה 600 שקל. לחלופין הוא הציע לה מכשיר חדש, זהה לקודם, ב800 שקל מיבוא מקביל (היבוא המקביל הוא הסיבה למחיר הנמוך, יבואן מורשה עלה כ1200) אתמול כשבאתי לעזור לה להגדיר את המכשיר שמתי לב שהוא טיפה שונה, ואחרי שראיתי את הקופסה של המכשיר החדש הבנתי שמדובר בSamsung J7 prime עם 16 גיגה אחסון בלבד. עכשיו לש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר טוב יהיה באילת בשבוע הבא, ואני רוצה שירכוש עבורי את ה-GALAXY S3 במזומן, כך אשלם עבורו מחיר קצת שפוי מתחת ל-3,000 ש"ח. (אלא אם כן יעלו את המחיר עד אז.) בכל מקרה, התכתבתי עם המכירות שלהם, וההתכתבות היתה מאוד לא רצינית. כלומר, שאלתי 4 שאלות, ענו רק על הראשונה ובמשפט קצר ותמציתי. שאלתי מה בנוגע לשלוש השאלות הנותרות, ענו רק על השנייה. שוב שאלתי, מדוע לא עונים פשוט לכל השאלות בפעם אחת (?!), אז עשו טובה וענו גם על השלישית. ממש כך. ויתרתי על הרביעית. ובכלל, המוניטין שלהם לא טוב, ואני לחלוטין לא מכבד את דרך הטיפול שלהם בלקוחות, לפחות על-פי קריאה בפורומים השונים. אז אני רק רוצה להתייעץ עמכם, האם הייתם קונים את המכשיר הנ"ל ב-KSP? הם ענו שהם מייבאים, והאחריות היא ש…
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה לקנות את samsung galaxy s2 (אין כסף ל3 ) בכל מקרה, התקשתי לחנות הכי זולה שמופיעה בזאפ, ושאלתי האם זה באמת המחיר ומה זה כולל, מפה לשם הבנתי שהמחיר שרשום בזאפ הוא "בלי תמיכה בעברית" ועל תוספת של תמיכה בעברית צריך לשלם עוד איזה 150 ש"ח. רק שאי אפשר לקנות את המכשיר בלי תמיכה בעברית. אז התקשרתי לחנות הבאה ברשימה וגם אצלם יש קטע דומה,וגם לחנות אחרי... בקיצור, כולם רמאים, והסתכלתי גם בתגובות של אנשים לגבי החנויות ונראה שגם יש חנויות שמוכרות מוצרים פתוחים ומשומשים כחדשים ועוד כל מני דברים בסגנון ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש איזשהי חנות "אמינה" (יחסית) שכדי לקנות בה? שלפחות ידוע שהמכשיר באמת מקורי וחדש? יש למישהו המלצות על חנות באיזור תל אביב לקניה של samsung…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Samsung-256GB-2-5-Inch-Internal-MZ-7KE256BW/dp/B00LMXBOP4 הזמנתי אחד, ומתפתה אולי להזמין שני חח.. שני 256GB עולים פחות מ-512GB אחד.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
פרטים פה http://www.bug.co.il/summersale ופה http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 מזכיר לי את מבצע הBLACK FRIDAY שלהם שהם עושים כל שנה, רק שפה זה 80% על המוצר השני ולא 1+1 מתנה.. אני מעוניין לקנות מוצר של SteelSeries ב330 ש"ח, אם מישהו רוצה לקנות איתי מוצר אחר שמשתתף במבצע במחיר דומה בסניפי כפר סבא שיצור קשר
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. האם ניתן לרכוש סמסונג גלאקסי S3 בפחות ב 2,100 ש"ח, או שזה מחיר טוב? 2. בחנויות אמרו שהאחריות היא שנה אחת והיא אחריות היצרן, ע"י סמסונג בישראל (או משהו דומה), ובכל מקרה לא דרך החנות, החנות רק מוכרת את המכשיר ולאחר מכן אין לה קשר לנושא תמיכה ובעיות, האמנם כך הדבר? 3. בהמשך לסעיף הקודם, האם יש חשיבות לחנות ממנה נרכוש את המכשיר, או שגם חנויות קטנות ולא מוכרות, אשר עובדות על מתח רווחים נמוך (בהנחה ומדובר במכשירים חדשים ותקינים) - לגיטימית? 4. מה חשוב לבדוק לפני המכירה וגם בזמן המכירה (פיזית במכשיר), כדי למנוע עוגמת נפש בהמשך? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
😡זה הסיפור. נכנסתי למעבדת מחשבים RSM באזור התעשייה בכפר סבא לתקן את הלפטופ כי הסוללה לא היתה נטענת.אציין שיכולתי לעבוד עם המחשב רק עם כבל. לאחר שהסברתי להם,אמרו שצריך לפתוח את המחשב,לאחר שבוע שלא שמעתי מהם התקשרתי ונאמר לי שזו בעיה של הסוללה וצריך להחליף אותה.ביקשו 400 שח ביקשתי שלא להחליף אם ניתן לרכוש סוללה באיביי ב150 שח. הגעתי הביתה מנסה להדליק את המחשב,מסך שחור מולי והמחשב לא מתפקד.חזרתי שוב,מיכאל בעל החנות אומר לי להשאיר ושיבדקו.מחכה שבוע שבועיים ואין קשר ממנו,מתקשרת לשאול עונה שעדיין לא הספיק היום או מחר אסדר ואחזור אלייך.חולפים עוד שבועיים ועוד שלושה ועוד חודשיים כשבכל שיחת טלפון מספר סיפור ומבטיח לחזור.אז כמובן שלא חזר כמו תמיד ,סליחה חוץ מפעם אחת שהבין שהייתי אמ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
השאלה המתבקשת היא: איזה חנות הכי אמינה? מכל הבחינות: שירות לקוחות,החזרת מוצרים וקבלת החלף/זיכוי,מחירים,וכד'. אני גר בנצרת עילית,אז יש לי את KSP ממש מתחת לאף,את IVORY בצד השני של העיר ואת RSM בעפולה.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
מישהו שמע על האתר הזה? הזמין דרכו? יכול לתת חוות דעת? ניסיתי לבדוק את הכתובת בגוגל וזה מראה בית פרטי, בדקתי את כל חשבונות המדיה שלהם , אין כלום, שום פוסט שום דבר. המידע היחידי שהצלחתי להוציא זה שמישהו בן 25 שקורא לעצמו ניב פתח אותה, וכל החשבונות נוצרו באפריל השנה. אשמח לחוות דעתכם, האם הייתם מזמינים משם? תודה. https://rnhpc.co.il/
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני רוצה לשלוח ל GoPro חזרה את המצלמה שלי על מנת שיחליפו לי אותה קיבלתי כבר אישור וכתובת ל RMA האם צריך להודיע למכס על מנת שלא יחייבו אותי שהמצלמה תחזור, ככל הניראה הם יחליפו לי אותה למצלמה חדשה כמה טיפים לפני שאני שולח את המצלמה כל הדרך להולנד ?
-
- 15 תגובות
- 7.4k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא מכיר, real-debrid הוא שירות המאפשר לי, במחיר יחסית נמוך, להוריד מיותר מ100 שרתים שונים באינטרנט בתור פרמיום (רפידשייר וכו'). אני ראיתי שהשירות הומלץ פה בפורום בעבר והרבה אנשים נרשמו משם. ברצוני רק להזהיר אותכם, אל תירשמו לשם. קודם כל, הבעיות. זו הפעם השניה שאני קונה שם פרמיום. בפעם הראשונה הכול היה בסדר והשירות שלהם היה מצוין. בפעם השניה, תמיד היו לי בעיות עם שרתים מסוימים. לפעמים כתוב ששרת מסוים לא נתמך זמנית, לפעמים ההורדה איטית מאוד, לפעמים הלינקים בכלל לא עובדים... והתמיכה. בתקופת הפרמיום הראשון שלי, התמיכה שלהם היתה מצוינת. עכשיו, לא רק שהם לא ענו לשתי שאלות ששלחתי להם בתמיכה ולבקשת החזר כספי ששלחתי (כל השאלות נכתבו בצורה מנומסת), תגובות שלי בעמוד הפייסבוק של…
-
- 11 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שאלה לגבי אמזון UK: אני מנסה להזמין PS4 PRO והמחיר שהמערכת נותנת לי אומר שאין מסים על המוצר והמחיר יוצא 1477 שקל זה הגיוני? ואם לא (וכדאי לנצל את זה ) האם עדיף בכל זאת לחכות לBLACK FRIDAY?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן ראיתי את הדיל המטורף הזה לכבוד הבלאק פריידי http://www.ebay.com/itm/PlayStation-4-Console/381043320547?_trksid=p2050601.c100103.m2451&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20140211150826%26meid%3D09dc5600a523472aa075f23c70899e4a%26pid%3D100103%26prg%3D20140211150826%26rkt%3D4%26clkid%3D2236845333893807339&_qi=RTM1793568 מכיוון שהמוכר לא שולח לישראל ורק לארה"ב התכוונתי להשתמש בשירות של שיפיטו. השאלות שלי הן: 1. מיסים מיסים מיסים! מה יקרה כשזה יגיע לארץ? כמה מיסים/מכס/מס קנייה אני אצטרך לשלם? הבנתי שעד 500$ יש פטור. במידה וכן יתפסו את זה במכס מה הסכום שאני יחוייב בו? 2. לגבי המוכר מישהו מכיר או קנה? נראה שזה לא כמו מוכר רגיל, הוא הופיע…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יחס מזלזל מצד נציגי המכירות והשירות יש מלאי חדש של PS4 במחיר טוב אבל לא נציגי המכירות בחנות ולא הנציגים במוקד מוכנים לענות על השאלות מי היבואן? מי נותן אחריות ? ועל איזה דגם מדובר אירופאי או אמריקאי? פשוט חוצפה שרשת כזאת גדולה ואף אחד לא מוכן לענות על השאלות של הלוקחות.
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי 15 מגה והבנתי שאני מחובר כבר לזה , אבל אני לא מרגיש שהוא טס.. וגם כשמחשב 1 מגולש ולא מוריד שום דבר והאם הוא משפר את מהירות הגלישה , טעינת אתרים כמו ש100 מגה משפר את מהירות הורדה /העלאה.?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כ5 חודשים אחי הקטן קנה מpelecom את הסמארטפון xperia arc s. אחרי כמה שבועות שמנו לב שיש מלא בעיות קליטה ושיחות מתנתקות באמצע. כמובן שהלכנו לפלקום והצגנו את הבעיה. הם שלחו אותו למעבדה פעמיים, ואמרו שהכל תקין. לאחר כמה שבועות הבעיה נהייתה בלתי נסבלת ואח שלי שוב פנה אליהם. אז הם הביאו לו talkman של פלאפון כדי לראות אם זה עובד לו כמו שצריך. יש לציין שכיום אחי נמצא ברשת רמי לוי. לאחר חיפוש קטן בגוגל גיליתי שהדגם שמכרו לאחי בשם LT18i שתומך כיום רק ברשת orange. שאלתי את אחי אם הוא מודע לזה שהוא קנה סמארטפון שפתוח רק לאורנג' והוא אמר שלא. הוא גם אמר לי שהם אמרו לו ולאימי במפורש שזה הדגם שעולה טיפה יותר ופתוח לכל הרשתות בשם LT18A. לאחר שאימי שאלה במפורש כמה פע…
-
- 21 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הדיון הזה הוא המשך לדיון שהתחיל בדיון "דיל השבוע": עמדתי להגיב שם שזה לא דבר רע, למרות שמחשיד. אני יודע למשל ש-IQPC נמצאת בכוונה ליד נמל אשדוד בשביל להוזיל עלויות הובלה, יכול להיות שהחנות הזאת בנויה ליד CD LOG מאותה סיבה.
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/380609055787?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 מעניין אותי לדעת איך זה עובד, אם בכלל, והאם אתם מרוצים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מוזר הולך עם החנות הזאת. כל חנות שחיפשתי עליה מידע, גם מהמומלצות ביותר, כמו TMZ וIQPC הצלחתי למצוא גם כמה ביקורות שליליות, נורמלי לא? אין דבר מושלם בחיים ופשלות קורות ולא כולם מרוצים וזה בסדר גמור. ובכן, לא לגבי פי-סי סנטר בראשל"צ. החנות הזאת, הכל חיובי לגביה מחיפוש בגוגל באופן מחשיד משהו. באתר זאפ הכל חיובי שם לגבי החנות חוץ מאולי ביקורת וחצי שלא . משהו לא נראה לי אמין באתר זאפ, יש לי חשד שהחנויות קונות שם ביקורות או שותלות ביקורות כי הסטטיסטיקה החיובית שם לגבי הרבה חנויות כגון פיסי סנטר עם כל הכבוד לא הגיונית בעליל. כנסו לאתר כמו אמאזון ותראו איך סטטיסטיקה של ביקורות נורמליות נראית. פשוט כל דבר שמצאתי על פיסי סנטר בחיפוש בגוגל רק היה רק דברים חיובים…
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
כבר יותר משבועיים שאני לא מצליח להשתמש בפייפאל כדי לשלם בשום מקום, ובשביל בנאדם כמוני שקונה בממוצע בחודש כמה עשרות מוצרים מחו"ל זה ממש ממש מעצבן. ניסיתי להשתמש בחשבון של אימי כמעקף, זה עבד בפעם הראשונה אבל מאז לא. מה שקורה, למי שמתעניין, זה שבדף התשלום מופיעה אזהרה בראש העמוד: "You cannot use this credit card for this transaction. Please use another funding source." או אם בוחרים בעברית: "לא תוכל להשתמש בכרטיס אשראי זה עבור עסקה זו. השתמש במקור כספי אחר." ואפשר עדיין ללחוץ על כפתור ה"שלם" אך התשלום לא עובר ואני מוחזר אל אתר הקניות עם שגיאה. במקרה של איביי השגיאה היא: "Unfortunately, your payment was declined" כבר שלוש פעמים התקשרתי לפ…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-