צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
בכניסה ללינק הזה ממכשיר נייד שמותקנת בו אפליקציית אמזון מקבלים 5$ לקניה הבאה דרך האפליקציה. אמור לעבוד גם בישראל.גדש גילוי נאות: בשימוש בלינק הנ"ל גם אני וגם אתם מקבלים תוספת לחשבון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכנסים ללינק הבא, עוקבים אחרי ההוראות ומקבלים ₪18 חינם בפייפל. יש לבחור את ההטבה האחרונה. פייפל מאשרים שזה פרומו שלהם וגם אישור האבטחה הוא שלהם. https://www.paypal-activate.com/clac/eml-na-dt עריכה: נגמר.
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
-
-
גוגל ישראל יצרה אתר מאוחד שיסייע לכם למצוא את הדילים הכי טובים ברשת הארצישראלית במסגרת יומיים של מבצעים גדולים. אנחנו כאן כדי לעזור לכם עוד קצת לכתבה: http://hwzone.co.il/48-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%92%d7%90/
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה אנשים יקרים. אני לקוח הוט מזה שנים רבות, כיום רוב המכשירים בבית פועלים בשירות הוט. (חבילת הטריפל). בתחילת הקשר הייתי בעל רוחב 750KB, מאז ועד היום עברתי בתחנת 1.5MB ועצרתי ב2.5MB. לאחרונה התחלתי להעמיד את מחיר התשתית בסימן שאלה, האם זהו המקסימום שאקבל תמורת 47 שקלים בחודש? הספק שלי מציע 20 שקלים לכל מהירות אינטרנט כך שהוא לא מהווה בעיה, מצד שני התשתית המוגבלת שברשותי גורמת לאי נוחות חלקית. עכשיו, בהשוואה אליכם המשלמים, האם עלי להודות על כך או לדרוש יותר? תודה מראש לעונים. שבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האמינו או לא, אך בקנייה מושכלת תוכלו לנצל תוספת ביצועים בפחות כסף. שני ניידים זהים לחלוטין נמכרים עם מעבדים שונים, האחד i5-1035G1 והשני Ryzen 5 4500U הנייד עם מעבד הרייזן זול יותר ויותר חזק. Acer Swift 3 - Intel Core i5-1035G1 Acer Swift 3 - AMD Ryzen 5 4500U
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הזמנתי בזיפי כמה אוזניות בלוטוס, לאחר כשבועיים קיבלתי טלפון ממספר נייד, הדובר הנחמד הזדהה כעובד בדואר בגדרה, והוא טוען כי החבילה הגיעה לשם בטעות. ביקשתי שישלח לעירי, במרכז. ומאז אבדו עקבותיו. הבו עצה. עבר הזמן ואיני יכול לדווח על מוצר שלא הגיע
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא ממש מצאתי תשובה לשאלה שלי בחיפוש, רציתי א', לשאול אם משיהו התנסה על השילוב הנ"ל, קיבלתי חודש חינם מבזב"ל לכל הבאנדל, מה שאני עדיין חושש לגביו, אבל שווה את הניסיון... ולאחר מכן 179 לבאנדל. בנוסף עיינתי בהסכם מול הוט וכתוב שם שהטרפיק מוגבל ל50 ג'יגה בייט, ושמעבר להם יהיו שינויים במהירויות ותוספות מחיר???? האם יגבו ממני עוד כסף עם אעבור את המכסה הזו? האם המהירות תצנח? תודה רבה חברים ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני כרגע עם 12 מגה בבזק בילנאומי, תשתית של הוט, וחושב לשדרג ל-30 מגה. תהיתי כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי עבור 30 מגה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, שידרגתי את הטריפל שלי היום ומסגרתו קיבלתי תשתית של 30 מגה מ-HOT. אני כרגע גולש ב-12MB + גיימר דרך בזק בין לאומי. במידה ואני אשדרג ל-30 האם באמת אני יקבל תמורה הולמת למחיר או שבפועל המהירות תהיה נמוכה בחצי ממה שהובטח לי. ומה המחירים בערך? אני כרגע משלם 45 ש''ח על 12MB+גיימר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי כותרת כל הרכישות בחודש מרץ- מאי 2020 !!! 1. רכשתי 10 חבילות כפפות בשיא הקורונה , (לא היה בנמצא באף חנות) אחר 33 יום נשלחתי להוציא את המשלוח מבוקסיט ,אך לא היה כל משלוח!!!! הודעתי להם שלא הייתה חבילה ואין לי עניין להמתין יש כבר מלאים בחנויות ואני ארכוש כבר ובזאת מבטל את הרכישה ודרשתי פיצוי אחר 44 יום קבלתי שוב הודעה להוציא חבילה ,התעלמתי ממנה ,ולאחר דין ודברים קבלתי מהם פיצויי ע"ס 200 ש"ח 2. במאי רכשתי מהם כסא גיימינג PRO 3 ,NINJA Extrim במקום זה קבלתי PRO 1 פניתי אל הספק להבהרות ובגמגום הודיע לי משרות הלקוחות כי האריזה היא טעות והכסא הוא PRO 3 היה לי חשד,ובררתי באינטרנט אודות 2 סוגי הכסאות ,התברר לי כי זה אותו כסא ,אותה גברת ב…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ובכן כיום אני משלם עבור חבילה זהה כ340 שקלים בחודש. אני לקוח של הוט מקום המדינה ואפילו לפני. ראיתי שהם יצאו במבצע חדש טריפל סוף שבוע בטח בעקבות כניסת סלקום לשוק. הטריפל נקרא טריפל Weekend ותקף לדבריהם רק לסוף השבוע הקרוב. 299 בחודש כשחודש ראשון והתקנה חינם = 275 בחודש לשנה. הפרש של 65 שקל. ובנוסף סגורים לי ערוצי הספורט הבסיסיים לא הפרימיום, והVOD. לא חשבתי להתלונן אף פעם, נראה לכם אפשר לשלם פחות? חשבתי פשוט להגיד להם שיעדכנו לי את המבצע החדש במנוי הנוכחי. אבל כנראה אשמע שהמחיר הוא רק למצטרפים חדשים. כאן הייתי אומר אז אוקי, תנתקו אותי ואצטרף מחדש כך אקבל את המבצע ואתם תשלמו פעמים למתקין על הפירוק ועל ההתקנה. אבל בטח יש להם קלף נגד זה. מה לעשות לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יתכן והמבצע קיים רק לתקופת החגים או שקיים שם זמן מה, בכל מקרה החלטתי לעדכן את חבריי הפורום. אני כרגע קיבלתי מהם קופון ל 200 שקל ללא יותר מידי קאטצ'ים באתר (לא דיל יומי, לא IPAD וכו') לכן אם יש מוצר שחשבתם לקנות מהרשת ב 500 ש"ח ומעלה שווה לבדוק מה המחיר שם. תנאי המבצע - http://www.wallashops.co.il//mall_site_images/mimg/MailSys/FinelHtml/Pesah_Takanon/Pesah_Takanon_out.html אני עדיין מחפש מה לקנות עם ה 200 שקל אלה, נכון לעכשיו עוד לא מצאתי משהו מעניין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קישור למבחר הנעליים עליהן חל המבצע: http://www.amazon.com/gp/browse.html/ref=pe_252790_32582980_pe_ecg/?node=7239475011 בסיום הרכישה יש להכניס את הקוד: RUNFALL3
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צמיד הכושר החכם החדש של היצרנית הסינית החל להימכר בחנויות הסיניות הבינלאומיות המרכזיות, עם תג מחיר שיקר משמעותית מזה הקיים עבור השוק המקומי אך עדיין משתלם מאוד צמיד ה-Mi Band 2 המינימליסטי החדש של שיאומי(Xiaomi), עם מסך ה-OLED הזעיר ומגוון יכולות כימות הכושר והספורט המפתיע לטובה, הצליח להרשים גם אתכם? כעת הוא זמין לרכישה מוקדמת, בדרך למשלוחים אשר יחלו ביום שלישי הקרוב. האתר Geekbuying, כמו מספר חנויות סיניות מקוונות אחרות, החל להציע את צמיד הכושר לרכישה עם ממשק בשפה האנגלית, צבע שחור (צמידים רשמיים להחלפה במגוון צבעים אחרים נמכרים בעלות של 5 דולר האחד), ותמיכה הן במכשירי iOS מגירסה 7 ומעלה והן במכשירי אנדרואיד מגירסה 4.4 ומעלה – בעלות של 40 דולר, כולל שילוח חינמ…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
Amazon נשמע טוב, לא? (במיוחד עם ירידות הדולר)
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! עוד כחודש מסתיים לי הבאנדל של בזק בינלאומי + הוט על 12 מגה. מכיוון שלא מסכימים לי לשמור על המחיר שאני משלם כרגע להוט + בזב"ל, המחיר קופץ למחיר "הרשמי" של הוט + 30 ש"ח לבזב"ל. בדקתי מעבר לבזק בתשתית שמציעים באנדלים עם בזב"ל, ובאותה ההזדמנות חשבתי לשדרג את המהירות גם. נקודה נוספת למחשבה: מעל 20 מגה, בהוט ובבזק, יש צורך לקבל מודם-נתב שעולה עוד 10 ש"ח בחודש (בבזק גם יש התחייבות). לא מעוניין בזה... שאלות: 1. הציעו לי דרך בזק בינלאומי 20 מגה עם בזק ב- 118.90 ש"ח לחודש והתקנה של 99 ש"ח לקו הטלפון. האם זה מחיר טוב או שאפשר להשיג יותר טוב? (למי שיש הצעה טובה אשמח שיכתוב לי כאן...) 2. כרגע למען האמת אני מרוצה מאוד מהוט בתור תשתית. האם יש סיבה שאתאכזב מבזק? (מה ה…
-
- 149 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
עמית שלי (בעל קו אורנג' על תשתית בזק) קיבל לאחרונה חבילה מבזק של קו+תשתית אינטרנט במהירות 10 מגה+ 300 דקות חינם במחיר של 65ש"ח לחודש. האם מישהו כאן שלקוח קיים של בזק הצליח לקבל חבילה כזו ? הכי זול שהצלחתי לקבל מהם בתור לקוח קיים זה 25ש"ח לקו קל+65ש"ח סה"כ 85ש"ח (לא כולל דקות חינם).
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Weiyun - Instant storage of 10TB מצד אחד - הם עושים את זה כדי לרגל אחרינו מצד שני - גם החברות האמריקאיות מחויבות לפי חוק לתת ל-NSA לחטט בקבצים שלכם מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
טוב אז בעקבות פרסומות שראיתי ב YouTube בזק פתחה במבצא חדש של מאה מגה אינטרנט ב 100 ש"ח בלבד למשך שנה שלמה בבזק בין לאומי לא נשארו אדישים ופתחו גם הם במבצע של 100 מגה ב 60 ש"ח למשך שנה קצת קשה להאמין אבל זה באמת כך 100MB במחיר של 160 ש"ח בחודש ברוכים הבאים ל VDSL המבצע שלהם בטח לא יהיה להרבה זמן אז מי שרוצה להשתדרג עכשיו זה הזמן..
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נתקלתי בזה במקרה וחשבתי לשתף אתכם בעניין, יכול להיות מועיל למי שרוכש/מחפש לקנות נעליים. : להדפסת השובר: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/mevza.aspx תקנון: http://www.bezeq.co.il/Sales/Documents/HNO.pdf חג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני צריך המלצה על חברה עם שירות ומחיר טובים+ התקנה עליהם תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עכשיו 012 התקשרו לאבא שלי והציעו לנו 100 מגה ספק ותשתית ב 89 שקל. המצב הנוכחי זה בזק+בזק בינלאומי בסביבות ה 110 שקל 15 מגה. אבל הקטע הוא שאני מקבל 15-16 מגה , ואין בחיים בעיות ואם יש תוך טלפון אחד פותרים לי את התקלה. שמעתי שהרבה חברות אחרות זה סיוט המענה הטלפוני , הרבה ניתוקים , מקבלים רק חצי מהמהירות (אני אבין אם אני אקבל 70-100 מגה , אבל לא 20-30 מגה ) מה אתם אומרים על ההצעה ? משתלם ? כדי אולי לפנות לבזק שיארגנו לנו חבילה טובה יותר (יש למישהו נסיון עם חבילות גלישה טובות אצל בזק ? )
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מישהו קיבל לאחרונה מבצעים מעניינים ב100 מגה - תשתית של בזק? השימור לקוחות הציעו לי 139 ש"ח ולא שקל פחות. קראתי שבעבר היה 115 בחודש אבל אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
למי מכם שקונה תוספי תזונה(אבקות חלבון, גיינרים, ויטמינים וכו') ברישום באמצעות הקישור הבא: Vitacost Refer-A-Friend - Vitacost אתם מקבלים קופון של 10$ ואני מקבל קופון של 10$ אחרי הקנייה הראשונה שלכם - כולם מרוויחים הזמנתי מהם אבקת חלבון של Optimum 5lbs עם הקופון הראשון שקיבלתי של ה-10$ יצא 280 כולל משלוח(בארץ בסביבות ה-350) תהנו
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נותן פה קופון 10 דולר הנחה לכל המוצרים בויטקוסט ללא הגבלה. מה שצריך לעשות, להכנס דרך הלינק הזה https://www.vitacost.com/MyAccount/Referee.aspx?sacpn=SARCWDTR&service=2&site_id=2209221&saproductid=15140&recrandom=EL5VKD&share_type=14&cdata=EL5VKD_382332_382332_90_0_NFN1XO2209221^4270^2308 לפתוח יוזר חדש, ולקבל את הקופון. https://www.vitacost.com/MyAccount/Referee.aspx?sacpn=SARCWDTR&service=2&site_id=2209221&saproductid=15140&recrandom=EL5VKD&share_type=14&cdata=EL5VKD_382332_382332_90_0_NFN1XO2209221^4270^2308
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-