צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
altatac מוכרים ב-eBay ב-$472 כולל משלוח ארצה (לפני מע"מ) את ה-iPad Mini 32GB עם תצוגת הרטינה (הדגם החדש). http://ilshipping.com/?p=283
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר הכיר לי את האתר, הצצתי בו קצת וראיתי דברים ממש נחמדים. מן הסתם יש שם נתח מאוד גדול של זיופים, אבל רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האתר ואיך איכות המוצרים שם, אני לא מדבר על חולצת פולו ב 13 שקל או אוזניות ביטס ב 30 שקל, יותר בכיוון של מוצרים במחירים הגיוניים של 70-90 שקל לחולצה נגיד.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם.. אני מתכנן לקנות את המקבוק פרו (רטינה החדש) באחת משתי החנויות.. אני מעוניין גם בדגם היקר יותר (מעבד 2.6 ו512 SSD ) יש לציין שאני סטודנט, וב idigital התבשרתי שאני יכול לקבל הרחבת אחריות ל 3 שנים במקום שנה אחת. כשדיברתי עם אייסטור, נאמרו לי דברים ספק נכונים ספק לא, על זה שההרחבת אחריות זה למעשה פיקציה של איידיגיטל כי האחריות היא של איידיגיטל ולא בינלאומית של אפל, כמו כן הבדלי המחירים בין 2 החנויות על הדגם הזה הוא באיזור ה 700 שקל. למישהו יש חוות דעת על אייסטור? כשדיברתי עם הנציג שלהם (בעל מבטא צרפתי אם זה עוזר) נאמר לי שההבדלים במחיר נובעים מזה שהם (istore) מייבאים מארה"ב ואילו איידיגיטל מאירופה.. עד כמה העניין הזה נכון? באמת חשוב לי לקנות במקום כמה שיותר אמין.…
-
- 10 תגובות
- 8k צפיות
-
-
לשם הקמת מדור צרכנות אנחנו מחפשים אותך! אם יש לך יכולת ביטוי גבוהה וידע נרחב בצרכנות נבונה, תוכל לקחת חלק פעיל בצוות התוכן של HWzone. אנא צרו איתי קשר: avi.mansuri@hwzone.co.il תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פונה דרך האתר המכובד לחברת HP לאחר שכלו כל הקצים וזרקו אותנו מכל המדרגות. 06.09.2019 אג"נ הנדון: טיפול בלתי מספק במחשב HP במהלך תקופת האחריות ביום 28.11.2016 נרכש על ידי מחשב נייח מדגם HP Pavilion Mini Desktop בסניף "באג", מתחם G כפר סבא. את המחשב רכשתי לצורך האזנה למוזיקה וצפייה בקטעי וידאו בסלון שבבית הוריי, אך לאחר שימוש נוח במשך מספר חודשים החל המחשב לפעול באיטיות והשימוש בו הפך לעול. תחילה הנחתי שמדובר בפגם בעכבר הנייד ולכן החלפתי את העכבר אך לאחר שהבעיה נמשכה פניתי לשירות הלקוחות והתמיכה הטכנית של חברת HP כחלק מאחריות שקיימת על המוצר למשך 3 שנים. במקביל גם הגלישה ברשת האלחוטית במחשב, החלה להיות איטית ומאופיינת בניתוקים רבים, ש…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התנתקנו מ-012 לטובת HOTNET, מאה מגה ב-20 שקלים לחודש. לפני הניתוק, 012 הציעו לנו את אותה ההצעה וסירבנו לה. האם החברה הזו אמינה וטובה? 100 מגה יציב? תודה.
-
- 16 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ייייישששששששששששששששששש!!!! FINALLY =] http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4534397,00.html
-
- 24 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התקשר אליי מישהו מHOT יום אחד ואמר שהוא רוצה להחליף לי את המודם ולשדרג לי את המהירות ל100 מגה(בסוף שידרגו לי רק ל30) מה12 שהיה לי. בנוסף איכשהו יצא שהם חייבים להתקין לי את הממיר לטלווזיה למרות שאני לא צופה טלווזיה בכלל. הממיר שוכב בצד מפורק כרגע. נאמר לי שהמחיר נשאר אותו הדבר או ירד ב10 שקלים, בנוסף הייתי צריך לשלם עוד 10 שקלים בחודש ל012 בשביל לעדכן ל30 מגה. אני משלם כיום 200 ש"ח לHOT ונאמר לי שניתן לשלם פחות. אבל אותו מוכר בטלפון אמר שגם אם אני אשנמך ל12 מגה זה עדיין יעלה לי 200 ש"ח לחודש. השאלה היא, האם אני יכול להחזיר את הממיר של הטלווזיה? האם יש בעיות עם האגרה? הבנתי שהאגרה מתחילה להתעלק עלייך מתי שאתה מתחתן, האם הם גובים גם רטרו אקטיבית? יש דרך להוזיל את העלות בהתחש…
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נמאס לי כבר מכל השטויות האלו של כל החברות הגדולות ראיתי פרסומות של הוט על מבצע של 49 שקלים לחצי שנה וזה גם מה שכתוב באינטרנט. התקשרתי אליהם כדי להתחבר אבל אמרו לי אם אני עובר אליהם דרך הטלפון אז יתנו לי 4 חודשים בלבד!! מה נסגר איתכם רמאים!?!? אמרו לי אם אני רוצה חצי שנה שאני ארשם דרך האינטרנט ומיד אחרי זה הנציג אמר שדרך האינטרנט אני אחכה חודש לכרטיס SIM ואם עושים דרכו אז זה תוך יום. רמאים!!!! פרסום כוזב!!!! עושים הכל כדי שלא יתנו את ההטבה שהבטיחו. אמרתי לכו לעזאזל ואני ארשם באינטרנט, אבל מה, דרך האינטרנט זה בלתי אפשרי לעשות. אני מכניס את הפרטים שלי ולוחץ על הרשמה וזה אומר לי שיש שגיאה. ניסיתי לדבר עם נציג שירות והתשובה היא ברורה "עזוב להצטרף דרך אינטרנט ובוא אני אנייד אות…
-
-
לפני כמה ימים הסתכלתי על החשבון של הוט וגיליתי שאני משלם 340 ש"ח כל חודש על 2 ממרי HD עם VOD כל ערוצי האקסטרה וחבילת ספורט 1 2. בנוסף לכך אני משלם 70 ש"ח כל חודש על תשתית אינטרנט ממש נמוכה (אני חושב 1-2 מ"ב, משהו כזה). מה שיוצא שאני משלם 410 ש"ל כל חודש להוט!!! בדקתי קצת באינטרנט על חבילות של הרבה אנשים ועכשיו אני מתכוון להתקשר להוט. אני רוצה לדרוש מהם דבר כזה: ממיר HD VOD ממיר MAGIC HD עם כל חבילות האקסטרה, חבילת ספורט 1 2 ואגו ותשתית אינטרנט 2.5 מ"ב. 250 ש"ח בחודש זה סכום נורמלי לדבר כזה(כולל תשתית אינטרנט). תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שחברת הבת של דוגי (Doogee) יHomTom הובילה בעיקר בתחום המחיר - תמורה וגם בתחום הסוללות הענקיות שהיא שמה במרבית במכשירים שלה , עכשיו HomTom רוצה להיות מובילה טכנולוגית גם כן ! , מכשיר הHomtom Ht10 של החברה יהיה הסמארטפון הראשון אם טכנולוגית זיהוי באמצעות רשתית מהדור השני !כיף לשמוע שחברות סיניות מתחילות לעקוף את החברות הגדולות גם מבחינה טכנולוגית לכתבה :http://articlesfromxda.azurewebsites...y-homtom-ht10/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לצערי הרב, עקב היענות נמוכה - הקבוצתית שלנו הוקפאה. ההצעה הרצינית היחידה שקיבלתי היתה 200 ש"ח (לעותק רכישה מוקדמת) אבל בשבילה צריכים לפחות 80 קונים. לכן אני ממליץ לכל מי שרוצה לקנות את המשחק בקניה מוקדמת לבדוק את הפורומים של גילד וורס 2 בגיימר. http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=1067539 *כרגע הם מבררים אם אפשר לקבל את המפתחות של המשחק לפני הקופסה (קופסת המשחק נשלחת רק ב-28 לאוגוסט ולא ב-25). בנוסף, יש אתרי CDkeys שמוכרים את המשחק בזול לעומת המחיר באתר החברה. http://www.cjs-cdkeys.com/products/Guild-Wars-2-CD-Key-%252d-Instant-Digital-Download.html מוכרים את המשחק ב-250 ש"ח (קניה רגילה בלבד - קניה המוקדמת אזלה מהמלאי). קחו…
-
- 50 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
לשיפוטכם ... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14790 גם כרטיס בן 3 שנים , גם מחיר הזוי לגמרי , וגם שנה אחריות .. אחלה חנות
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פלונטר תל אביב: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N1060-G1-Gaming-6GD&cart=1470727482609229&lang=heb אייבורי אילת: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19157 WTF??
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לקנות טאבלט NEXUS 7 אז נכנסתי לGO MOBILE דרך זאפ שנתנו מחיר טוב וגם היה להם ביקורות טוב ואת תוו התקן של אמון הציבור. מלאתי את הפרטים שלי, טלפון, כתובת, שם, אימייל. שמתי לב שאין HTTPS כלומר התופס לא מאובטח. אמרתי נו מילא. שלחתי את התופס ואז ראיתי שגם התופס שמבקש פרטי כרטיס אשראי הוא לא מאובטח. אז פשוט יצאתי מהאתר. עכשיו קיבלתי טלפון מGO MOBILE שהם טוענים שהזמנתי מהם, ואז אמרתי להם שלא הזמנתי. אז הם אמרו שיש להם את הפרטים שלי. אמרתי שלא מילאתי את הכרטיס אשראי אז הם אמרו לי "בשביל זה אנחנו מתקשרים" אז אמרתי שאני כבר לא מעוניין. מה שאני לא מבין איך אתר כזה מקביל את תוו אמון הציבור וכל כך הרבה ביקורות טובות, גם בגלל האבטחה הירודה וגם בגלל החוצפה להתקשר אליי לבקש את הכרטי…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה באיביי משלוח ע"י השיטה הנ"ל. אם הבנתי נכון מדובר במוכרים ששולחים למרכז של איביי ואיביי מטפלת במשלוח. איביי מבטיחים "No additional import charges at delivery!". מישהו התנסה וראה שבאמת זה המצב? אני שואל בעיקר על עמלות שחרור מכס ושקרים כאלו ואחרים. המשלוח עצמו נעשה ע"י "International Priority Shipping ".
-
- 14 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
שם הפרוייקט: GitaraTabs הסבר: שלום, עבדתי על האתר הזה די הרבה ואשמח לקבל תגובות בונות גם על האתר עצמו וגם על מהותו: GitaraTabs - טאבים, אקורדים, תווים ושיעורי גיטרה באינטרנט. [/"]www.gitaratabs.com] זהו אתר ללימוד גיטרה המשלב טאבים, אקורדים, תווים ושיעורים. דרישות: אני כרגע צריך משווקים\מקדמי אתרים, אם מישהו בעל שליטה על קהל יעד כלשהו שיצור קשר. תוספות: בקרוב האתר יכיל עוד כ-150 אלף קבצי GuitarPro איכותיים להורדה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, לא חשבתי שאגיע לאיזשהיא אי הסכמה עם זיגזג, מעצם היותה חנות עם שירות לקוחות יוצא דופן, ואני רוכש ממנה באופן קבוע עוד מהתקופה שהיו בוילה במונסון (עם שגיא ופבל), ורק משבח אותה פה בפורום, אבל שימו לב למקרה הבא: ב 28 בפברואר רכשתי לוח אם של Gigabyte מדגם P67A-UD3 מזיגזג. עוד לפני שהספקתי להרכיב את המחשב החדש - התחילו להגיע כל השמועות על הכשל של אינטל - ולכן נמנעתי מלהרכיב אותו. כשהתחילו להגיע לוחות B3 מתוקנים - דחיתי את ההחלפה מכיוון שבדיוק נכנסתי לתקופה של שיפוצים וגם רציתי לחכות ל Z68 שייצא. בנתיים, ב 11 במאי, נאמר לי מתומר רינות (זיגזג) שאקבל זיכוי על הלוח שברשותי, במידה וארצה לשדרג ל Z68. שמתי את כל העניין בצד, מכיוון ששיפצתי את החדר, ולא היה שום טעם / זמן להתחיל להר…
-
- 141 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
שלום, האם באתר הנ"ל מגבלת הורדות למשחק שרכשתי או חופשי כמו בSTEAM ? היכן ניתן לקרוא על כך באתר הבית שלהם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז נכון, שאלה כזאת אחרי הקניה היא קצת תמוהה, אבל העסקה ברת ביטול, אז השאלה עדיין רלוונטית. התקרה התקציבית עומדת על 1300 ש"ח עבור טלויזיה 32", שתמוקם בסלון בעל טווח של 2-2.5 מטרים מהמכשיר לצופה. נכנסתי לחנות מוצרי חשמל עם הפרמטרים האלה. כבר בהתחלה שללו לי את הרעיון המקורי לטלויזיה 24-26, (מקווה שזה לא נעשה מרעב למכירות ואכן מהסיבה שנאמרה: "אתה תתקשה לראות כתוביות, לדוגמה, במרחק הנ"ל). המבחר שהוצע היה המכשיר שנקנה - Fujicom 32" LED בעבור 1290 ש"ח. האפשרות הקצת יותר יקרה - Thomson 32" LED במחיר 1390 ש"ח. האפשרות הזולה יותר - TCL 32" LCD במחיר 1000 ש"ח. נאמר לי בנוסף, שההבדל בין LCD ל LED הוא גדול מאוד (לטובת ה LED). המוכר היה כל כך בטוח בטענה שלו שביסס אותה …
-
- 52 תגובות
- 17.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מקורה אנשים שאלה-מישהו מכיר אתר/מוכר באיביי/מוכר בארץ שמוכר נעלי וחולצות של המותג FRED PERRY במחירים סבירים לעלותם בחו"ל כשכוללים את מחיר המשלוח?! אני בטוח שיש איזה מקום עם מציאות,אשמח אם מי שמכיר ישתף! יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , בתאריך 1.10.2009 פתחתי את הנושא הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432527 כל הנושא מדבר על הנפילה של FOXPC ועל איך נדפקתי עד היום שיש אצלי מחשב ללא אחריות . לא לדבר על זה שנתתי להם כרטיס מסך והוא לא חזר מהתיקון , TMS (בזמן שהיה TMSFOX) החזירו לי כרטיס באותו דגם אבל פגום. בכל מקרה , כיום יש לי מחשב שנקנה מ - FOXPC ללא אחריות וממש עכשיו אני צריך את האחריות. נכנסתי לאתר של FOXPC http://www.foxpc.co.il ואני מופתע לגלות שיש חנות חדשה של FOXPC , ועוד הם כתובים "*****לקוחות FOXPC שימו לב! אין שום קשר לבעלים או ולחנות שהייתה קודם תחת שם פוקס פיסי*****" מה אתם חושבים על זה? , בעלים חדשים? .. מישהו הצליח לאתר את הבעלים הקודמים או לממש אחריות של מוצר שנקנ…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-