צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברים, לא ממנהגי לדווח על כל מקרה מוזר שקורה לי עם חנויות שונות אבל המקרה הבא פשוט הרתיח אותי. אתמול בשעות הבוקר, קיבלתי כעשר הודעות SMS בשעה אחת!!! על מבצע 1+2 מתנה באופטיקה הלפרין, על מגוון מוצרי ראייה שעומד להתפוגג לו ב24 שעות הבאות. אמרתי לעצמי, וואלה אולי זה סימן להתחדש במשקפיים והחלטתי לקפוץ לשם בערב אחרי העבודה. לאחר מסע תלאות של מציאת חנייה ואיתור הסניף, ניגשתי למוכרת הנחמדה ובחרתי לי ברוב שמחה וגיל 2 זוגות משקפיים לעצמי, וזוג אחד לאימי (אפשר לשלב). מה שלא עשיתי בהתחלה זה לברר אתה המחיר!!!! ונאלצתי לגלות את המחיר באמצע בדיקת העיניים ..... כששאלתי בדרך אגב. מסתבר שבימינו זוג משקפיים סטנדרט…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא ראיתי שפתחו דיון בנושא, אז לכל מי שמחפש מוצרים של לוג'יטק ומחפש שותפים לרכישה, זה המקום לכתוב בו. המבצע עד 27.8.2011 והתחיל היום.
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בנוהל הרגיל, פתחתי שירשור לחיפוש שותפים בנוגע למבצע חבר שלי מעוניין ברכישת רמקולים 5.1 של CREATIVE, אני קופץ לשם לראות מחירים ולראות מה כדאי לו, ולכן אם מישהו נוסף מעוניין לרכוש, זה יעזור לו. לינק למבצע וכמובן כל מי שמעוניין לרכוש, תסתדרו בזוגות, אם מישהו יצטרך עזרה מבעלי הכרטיס, אני בטוח שנשמח לעזור אם יהיה זמן
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו משתמש בחבילה הנ"ל? האם היא שווה את הכסף? (או שמדובר במחיר נמוך עבור אינטרנט גרוע?)
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
החלטתי להתנתק מ-014 ושלחתי להם פקס דרך נתק, הייתי זמין במהלך שבוע שלם לאחר הפקס וכמובן שאף אחד לא התקשר וגם אף אחד לא ניתק. בהתחלה חשבתי שאני אתקשר ואצעק עליהם ואז אתחנן שינתקו אותי אבל אז קלטתי שתאכלס יש לי אוצר ביד. יש ברשותי העתק מהפקס וחשבתי להגיש תביעה או לפנות לאגודה למען הצרכן או שניהם יחדיו. אני אשמח לעצות מה השלב הבא שעלי לעשות. במידה ואני מגיש תביעה אני יכול לעשות זאת לבד או שכדאי להתייעץ עם עורך דין? האבסורד שאני איתם תקופה ארוכה מאוד ומעולם לא היה לי מילה רעה עליהם ותמיד המלצתי עליהם ועכשיו הם מחקו לי את כל הטעם הטוב שנשאר מהם
-
- 28 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
הטירוף בשוק הסלולר רק הולך ומתגבר: ספקית שירותי הסלולר 012 (של חברת פרטנר) מתחילה להציעה חבילות במחיר קבוע \"לכל החיים\" המוגבלות בזמן הרישום שלהן לכתבה: http://hwzone.co.il/012-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%97/
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
סיפור קצר אם שאלה בסוף לפני שנה אימא שלי נירשמה ל 012 כדי לקבל שיחות לח"ל ללא התחיבות או כל דבר אחר אחרי חצי שנה היא ראתה שיש חיובים של 79 שח מ 012 ניסתה במשך חודשים לברר על מה זה אבל השירות שלהם ממש לא עזר לפני חודש היא שלחה פקס לביטול החשבון אבל לא קיבלה אישור ואז היא בקשה שאני יעזור קיבלתי את החשבונית האחרונה ונדהמתי לגלות שהם פתחו לה 2 חשבותו לאינטרנט(2 users) והיא משלמת כבר שנה 34 שח על כל אחד 34X2 +11 על מעמ 79 שח אני יכל לחשוב על מצב שהיתה היי הבנה והם פתחו לה גם חשבון לאינטרנט אבל 2 חשבונות זה ממש לא הגיוני צריך לצין שלא השתמשנו אפילו פעם אחת בהם בגלל שעבר כל כך הרבה זמן הם אומרים שאין להם את ההקלטה ואין מה לעשות אפילו את החשבון של חודש שע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לספר לכם מקרה שקרא לי ולהזהיר את חברי הפורום, ובכללי כמה שיותר אנשים! לפני קצת יותר מחודשיים, החלטת לעבור לטריפל של הוט 100 מגה. עד אז הייתי מנוי באינטרנט 012 (תדתית + ספק הוט) במהירות 5 מגה. (במחיר יקר להחריד) בקיצור התקשרתי להתנתק! ולאחר המתנה של יותר משעה (!!!) לנציג "מתאים" שיכול לנתק אותי. ולאחר עוד טירטורים ונסיות שכנוע לא להתנתק. (עד כדי כך שהתחילו לומר לי כמה השירות של הוט גרוע, אני אומנם לא חסיד של הוטאבל זה פשוט עלוב) בקיצור לבסוף שהבהרתי שלאחר היחס המשפיל וההמתנה הארוכה אני לא נשאר גם בחינם הבטיוח לנתק אותי, תוך כמה ימי עסקים עם תשלום של 30 ש"ח על הזמן הנותר של החודש. הכל טוב ויפה, עד שהיום אני פתאום מקבל שיחה ממספר חסום של נציג 012 שמודיע לי שתקופת …
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, זוהי התארגנות לקנייה הקבוצתית לדגמים הנ"ל: Samsung 840 EVO Series 250GB SSD Samsung 840 Pro Series 256GB SSD SATA III - הרכישה מתחילה - חברים שלום, לאחר תלאות רבות סגרנו את הקנייה מול TMS. לדרכי הגעה וטלפונים ניתן להיכנס לאתר של TMS.הדגמים שיהיו זמינים אלו רק EVO, PRO. הגיע הדגם הרגיל למי שמעוניין 750 ש"ח פרטי ההצעה: EVO- במחיר :775 ש"ח למזומן בחנות, 795 ש"ח כולל משלוח. PRO- במחיר 1040 ש"ח, 1060 ש"ח כולל משלוח. רגיל- אין במלאי. פרטי רכישה: הקנייה תהיה מוגבלת לשבוע בלבד, שבמהלך השבוע כל אחד מחברי הפורום מגיע לחנות/מזמין טלפונית, לאחר תום הזמן המחיר לא יתאפשר יותר. תאריכי הקנייה: 6.11.13 - 29.10.1…
-
- 688 תגובות
- 209.2k צפיות
-
-
היי חברים אני רואה הרבה סרטים סדרות בזמן האחרון.אני כמו כן משתמש בchromecast הראשון ממש מעולה לשימושים שלי.הבאסה היחידה שאני צריך דרך האפלקציה לעצור\להעביר אחורה,קדימה דרך הטלפון.אני גם רואה סרטים מהמחשב לטלוזיה בכבל HDMI וכול פעם צריך לקום ולעצור וזה ממש לא נוח,לכן מסקנה=אני מחפש משהו שיעשה את העבודה שיכול לעזור לי גם שאני רואה בכרום כסט וגם בטלויזיה רגיל מהמחשב. תודה מראש לעוזרים. אפילו רק לתת כיוון מה לחפש וכדומה.אין בעיה לרכוש מאיבי או מהארץ.
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש איחסון כזה: http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=0VN-0003-00023&nm_mc=BAC-GDR-CA-PC&cm_mmc=BAC-GDR-CA-PC-_-dyn-_-External+Enclosure-_-0VN-0003-00023&gclid=CITOo87ZncsCFYEy0wodUFQB4w המטרה לאחסן כמה הרדיסקים שיהיו בשלוף.אשמח לעזרתכם.מחירים בארץ,מחירים ראלים באיבי כולל מיסים יהיו גם טובים.רק בבקשה לא אמזון מכיוון שאין לי נסיון איתם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
99 ש"ח מסלול חבילת SMS ושיחות ללא הגבלה 129 ש"ח SMS שיחות ואינטרנט 4 מגה מהירות הכל ללא הגבלה! המבצע תקף כניראה עד ליום רביעי!! מגיע עד לבית הלקוח, מנייד מכל חברה סלולרית אחרת. הוט וגולן טלקום קורסות אם אתם רואים חדשות וקוראים עיתונים, משאירים לקוחות בלי קו ימים שלמים, ואין עם מי לדבר. פלאפון כיום החברה כידוע עם האינטרנט הכי מהיר שקיים וקליטה בכל מקום. מי שרוצה להצטרף מוזמן להתקשר 0504006974 שוב אני חוזר המבצע כניראה רק עד ליום רביעי, אחרכך המחירים יחזרו להיות איך שהיו !!
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני מוכר כרטיס שלא היה בשימוש רבות ובמצב מצויין.המחיר הוא 500 שקל לא גמיש זה כרטיס סבבה לגמרי.נא להגיב בהתאם בבקשה. זה כרטיס שיכול להריץ משחקים לילדים אם דרישות לא הכי גבוהות וכו'.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מיטה בחנות בשם Di Arka ברשלצ במרכז לריהוט.. מועד ההספקה היה אמור להיות 31 ימי עסקים. אבל הם מאחרים כבר בשבועים ממועד ההספקה. ומועד ההספקה נכון לעכשיו אחרי חג פסח. הטענה שלהם לאיחור זה שלא היה בד שרצינו. אך בשום שלב הם לא התקשרו ועדכנו אותנו... בקבלה חתמתי שאין לי אפשרות לעשות ביטול הזמנה בגלל איחור. הסעיף הזה חוקי? יש לי אולי אפשרות לעשות ביטול? הריי המיטה עוד מוכנה בכלל! זה אומר שאין מוצר. אז למה שלא תהיה לי אפשרות לבקש ביטןל הזמנה?
-
- 24 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מצרף קישור לאליפות אתלטיקה HD חינם הם משדרים את כל אירועי הספורט הגדולים HD http://soptv.ws/ http://soptv.ws/translations/4942-legkaya-atletika... לגולשים בדפדפן כרום הדפדפן מתרגם אוטומטי מרוסית לאנגלית ,ניתן לכוון לעברית זאת התוכנה החינמית שיש להתקין כדי לצפות http://sopcast.he.softonic.com/ כל אירוע ספורט ניתן לבקש מהעולם לפי ביקוש הם מעלים . התמונה מדהימה , הדיבוב רוסית , אבל יש אירועים שניתן לשמוע ערוץ 1 ב-DDT ולראות תמונה באתר .
-
- 12 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
הכל התחיל כשעדכנתי את מערכת ההפעלה בסמארטפון שלי, וגיליתי שהאינטרנט הסלולרי עובד למרות ביטולו בעבר. התקשרתי למוקד השירות, הבעתי תרעומת על כך שלמרות בקשתי ופעולת הניתוק הקודמת האינטרנט ומגוון שירותי תוכן הפותחות את המכשיר לאפשרויות מזיקות, חזרו לעבוד ללא אישורי/ידיעתי, וביקשתי שינתקו ויחסמו אותם שוב. אחרי פעולת הניתוק לא יכלתי להיכנס לתא הקולי כי הקוד לא עבד. התקשרתי למוקד וגיליתי שהקוד הקודם עדיין קיים, ושהקלדתי אותו תקין כמו תמיד, ולמרות זאת המערכת שלהם הודיעה על שגיאה ולא איפשרה כניסה. המוקדן שינה לי את הקוד לאותו המספר בדיוק, ובכך לכאורה "איפס" מחדש את הקוד של התא הקולי, שבתורו חזר לעבוד. לא עבר שבוע ושוב המערכת שלהם מודיעה על שגיאה בקוד. ושוב התקשרתי וגיליתי שהקוד עדי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
---------------------- אומנם כבר יהיה מדובר בכתובות לא פעילות, אבל יש פה פגיעה דיי בוטה בפרטיות של המשתמשים... לא?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי היום התעדכנתי שהפריט ששלחו אלי " הפריט התקבל מהולנד ב 15/03/2015 " האם זה אומר בהכרח בתהליך מכס או שלא מחייב ? תודה.
-
- 18 תגובות
- 18k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/markets/articles/1,7340,L-3627557,00.html " כחלק מהמיזוג ייאסר על בזק לשווק בהנחה חבילות שמשלבות טלוויזיה ביחד עם אינטרנט וטלפוניה. " עם "כל" ההגבלות שהביאו לשתי החברות, למה אני עדיין מרגיש שזה עדיין הולך לפגוע בכיס הצרכן (למרות שרוב ההגבלות מעודדות מתחרות חדשות).
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם, GO MOBILE שלום, שמי יסמין, רכשתי מכם מכשיר HTC ONE S לפני כ10 חודשים, במחיר שעלה על מחירי המתחרים במאות שקלים, כי סמכתי עליכם, על האחריות והשירות שאתם מתגאים בהם כל כך. לפני כשלושה שבועות, המכשיר שבק חיים בעת שימוש סטנדרטי לחלוטין (הורדת אפליקציה מהחנות), ניגשתי לסניף בביטחון, כזכור, הסיבה העיקרית שרכשתי מכם את המכשיר, אך להפתעתי הרבה נתקלתי בבקשה מגוחכת, לשלם 89 שקלים, רק כדי שטכנאי יבדוק את המכשיר, עוד לפני שנמצאה בעיה. כמובן שסירבתי, ולאחר שבן זוגי פירסם את הסיפור פה בפייסבוק, הם התקשרו במהרה ואישרו לנו "באופן מיוחד" בדיקה ללא עלות. לאחר כמה ימים הגעתי למסור את המכשיר לבדיקה, המוכר האדיב רשם תיאור פיזי של המכשיר, שלאחר שימוש של עשרה חודשים ספג…
-
- 15 תגובות
- 14.8k צפיות
- 1 follower
-
-
. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=558604700852128&id=160469717332297
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים אירעה לי תקלה בכ.מסך, שהוא היה ATI HD4870 בגרסת OC של 3D CLUB. וכפי שאני יודע, החנות סקיי-פי-סי תספק לי אחריות מלאה למספר שנים (שאני לא זוכר, אבל זה לא עבר) על הכ.מסך. שלחתי אליהם את המחשב, וקיבלתי אותו עובד ותקין כהלכה (חשבתי :), לאחר מספר חודשים אירעה לי שוב תקלה בכ.מסך, ורציתי לראות האם התקלה אירעה בגלל התחממות יתר של הכרטיס, אז פתחתי את הCATALYST CONTROL MANAGER, וניסיתי לשחק עם המאוורר, והעוצמה שלו, ראיתי שהוא על 14%, שמתי אותו על 100% כדי לנסות ולראות האם התקלה תקרה שוב, אבל המאוורר לא נהיה מהיר יותר, והתוכנה הראתה שהמאוורר כן על מאה אחוז. ניסיתי מספר תוכנות כגון RIVA TUNER וכולן הביאו אותן תוצאות, קיבלתי מהחברה כרטיס עם חיישנים תקולים, אבל ע…
-
- 38 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
נושא המייל - מחאה ציבורית נרחבת כנגד עמלת הדואר החדשה! קודם כל, לא לשכוח להוסיף את שמכם המלא ב-2 המקומות שבהם רשמתי "הכנס את שמך כאן". המייל הוא בעצם מחאה על עמלות הדואר החדשות שאמורות להכנס ב-1.1.11 שאומרות שכל מוצר, לא משנה אם הוא פטור ממס ולא משנה מה ערכו - יהיה חייב ב-38 ש"ח עמלה. אתם מוזמנים להפיץ את נוסח המייל לכל דיכפין ללא צורך באישורי או אישורו של מאיר (תמיד מחייך). ניתן להפיץ את הדיון לחבריכם במייל האישי, במייל הארגוני, לפרסם בפורומים שונים, לפרסם בפייסבוק, לצייץ בטוויטר ובעיקר לגרום לבאז רציני ברשת האינטרנט. ראוי לציין שמטרתנו המוצהרת הינה להביא לביטול או שינוי התקנה, כך שנשלם שקלים בודדים עבור כל משלוח. אבישי ברוורמן - abraverman@knesset.gov.il אופיר אקוניס …
-
- 139 תגובות
- 45.7k צפיות
-
-