צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אם אתם זוכרים לפני כשבוע ימים פרסמתי פה הודעה בה אני שואל כמה מכס יקחו על דבר מסוים http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO10-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%20Motion%20Controller%20Eye%20Camera%20Starter%20Disk.html +4.8 פאונד על המשלוח - סה"כ כ286 ש"ח היום קיבלתי את המוצר ונאלצתי לשלם עליו עוד 164 ש"ח נוספים קיבלתי דף ובו רשום: מצהר יבוא טובים בדואר (רשות המסים בישראל) קבלה ללקוח תאור טובין : משחק טלוויזיה הער' ערך בשקלים: 549 ש"ח פרט מכס: -8186700 מכס: 66 מע"מ 98 סה"כ 164 מתחת רשום שסוג הדואר הוא צרור וארץ המוצא זה UK מספר מעקב וכו'.... השאלות שלי הן: מע"מ - 98 ש"ח (16%) איך זה הגיוני? 16 אחוז מ286 זה 45.76 מכס - 66 שקלים - למה? ערך בשקלים - 549? …
-
- 15 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
הטריידזון לא מאפשר לי להתחבר, עמכם הסליחה. יש תקלה? אני אנסה לפרסם שם שוב עוד מעט. בכל מקרה רוב הדיונים פה הם על ספקי השירות, אז אני לא חושב שזה משנה ממש. חבילה: 1. תשתית אינטרנט בבזק 100Mbit עד ה-27/2/15 ב-69 ש"ח חודשי. 2. נתב/מודם Netgear VVG2000 בהשאלה ללא התחייבות (פתוחה פנייה בבזק סטור להחלפה ל- Dlink 6740 ללא עלות למי שמעוניין). 3. מודם נוסף בהשאלה מבזק למהירויות נמוכות כצ'ופר (לא זוכר את הדגם, צריך לחפש אותו). 4. התקנה עלי, משלוח עלי. אני גם אטפל בכל נושא העברת הבעלות. עבור החבילה הנ"ל מתבקש תשלום של 300 ש"ח (וה-69 החודשי של בזק). שורה תחתונה: זה שווה ערך לחבילה בפחות מ-100 ש"ח לחודש ל-100Mbit בבזק עבור כל התקופה (מבלי להתייחס לעלויות התקנה ותשלום על השכרת ציו…
-
- 29 תגובות
- 8.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי בבזב"ל, 40 מגה, אינטרנט חלומי, יציב, טס, יוטיוב מהיר בטירוף, חלום. העדפתי להתנתק כיוון שהמחיר היה יקר מאוד לעומת אקספון, בשביל סטודנט עני כמוני. כדי להיות באקספון קניתי מודם-ראוטר TD-W9970 של TP-LINK. הקליטה של הוויפיי בדירה השתפרה, רק שהאינטרנט ממש ממש נתקע. יוטיוב טוען ממש לאט, כמעט ואי אפשר לראות 1080P, פייסבוק מגמגם וכו'. כשאני בודק מהירות, המחוג נשאר יציב על 40 מגה, אז כל הסיפור ממש מוזר. מה אפשר לעשות לגבי זה? חוץ מלחזור לבזב"ל כמובן..
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אז בין שיטוטי באמאזון ראיתי שהנייד הזה מוצע במחיר של 850 דולר (לעומת 999 מחיר בסיס), םלוס מיסים ומשלוח יעלה $1,109.02 שהם 3,735 ש"ח. לדעתי זה מחיר בדיחה למחשב כזה, אני ממש מתלבט אם לקנות עכשיו או לחכות עוד לבלאק פריידי. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבוקר הודיעה חברת HOT על כניסתה לתחום אספקת האינטרנט. לשם כך מקימה HOT פעילות חדשה המכונה HOTnet שתתחרה ב-3 הספקיות הוותיקות: בזק בינלאומי, 012 סמייל ו-013 נטוויז'ן. לרגל השקת השירות, HOT תמכור שירותי אינטרנט במחיר אחיד של 20 שקל לחודש לכל המהירויות, כולל 100Mbps. במקביל תציע החברה מבצע על תשתית האינטרנט במהירות 100Mbps במחיר של 179 שקלים לחודש כך שמחיר החבילה כולה יהיה 199 שקל. הקמת פעילות נפרדת לאספקת שירותי אינטרנט נדרשת כיוון שעל פי תנאי הרישיון של HOT, אספקת שירותי האינטרנט צריכה להתבצע בהפרדה מבנית מלאה מאספקת תשתית אינטרנט. כיוון שכך, HOT גם לא תוכל לשווק חבילות שכוללות את תשתית ואספקת האינטרנט גם יחד. מהלך הכניסה של HOT לפעילות החדשה ילווה בקמפיין שיחל מחר. בנוס…
-
- 259 תגובות
- 37.4k צפיות
-
-
מתלהבים מחבילת הטריפל של סלקום ב-149 ש"ח? כדאי שתמתינו. גולן טלקום מבשלת לנו הפתעה ומהכירותי עם החברה כדאי לחכות. ההצעה שלה תהיה ככל הנראה הרבה יותר אטרקטיבית. https://www.facebook.com/GolanTelecom/photos/a.312194182170060.73937.301458333243645/893854064004066/?type=1
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
"בזק" מתחילה לקדם "סטנדרט מהירות חדש" של 20MB - כמובן רק ללקוחות NGN. כל לקוח קיים של בזק יכול לעבור לחבילת תשתית של 20M למשך שנה ללא תשלום נוסף. המבצע עד 5/3/2012 או עד גמר המלאי של 5,000 חבילות שדרוג. כל הפרטים בתקנון -- http://www.bezeq.co.il/Internet/Documents/20mbs.pdf המבצע מלווה בסרטון משעשע בו גידי גוב משחק שני תפקידים -
-
- 88 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
שלום חברים שביררתי על מוצר מסויים בזאפ, הופיע לי תמונה מסויימת ושאני נכנס לחנות מופיע לי תמונה אחרת וזה שני דברים שונים לחלוטין האם במצב כזה אני יכול לדרוש את המוצר באיך שהוא עלה בזאפ או לא? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים, אפתח בכך שאיני מומחה לנתבים או חומרה הקשורה לרשת כלל. לכן, אשמח לקבל עזרה מכם אני מחפש ראוטר (נתב) המסוגל "לסחוב" רשת עם תשתית של בזק במהירות 100Mb. חשוב לי שהנתב יפרוס את הרשת דרך ארוכה שכן, מדובר בבית פרטי עם שלוש קומות. הראוטר מחובר בקומה התחתונה ואנו צריכים שהרשת תגיע עד לקומה העליונה. אשמח לקבלת המלצות על ראוטר אמין, מהיר וארוך טווח. תקציב: 500 ש"ח, אשקול לחרוג מהתקציב במידה ומדובר בנתב איכותי באמת ששווה להשקיע בו את הכסף. אשמח אם תוכלו גם להסביר לי מדוע אתם ממליצים דווקא על הראוטר הזה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב חברים בואו נפתח דיון צרכנות סתמי וכיפי כזה. מה המוצר הכי מוצלח ששווה כל שקל שקניתם לאחרונה? איזה מוצר אתם מתחרטים שקניתם? אני אתחיל : מוצר טוב : אני ממש מבסוט על הסמארטפון Moto G 2014 שקניתי לא מזמן, אני חושב שזה הסמארטפון שנותן הכי הרבה תמורת הכי מעט כסף, הטלפון שלי עובד חלק ואפילו לא נתקע פעם אחת בזמן שמכשירי דגל של חברים שלי מבין סמסונג, אפל וLG בקושי זזים מרוב לאגים. פשוט סמארטפון מושלם. מוצר רע : לאחרונה נרשמתי לחדר כושר אז מיהרתי ללכת לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן, אז קניתי Audio technica ck323m. האוזניות לדעתי ממש אבל ממש גרועות, ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו ATH M50, כנראה שזה מה שקורה שסומכים על מותג ספציפי בלי לבדוק ביקורות באינטרנט קודם. [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קניתי מחשב חדש מזיגזג, ואני רוצה לתאר את חווית הקניה לקראת הקנייה דיברתי עם נציג מכירות (שכחתי את שמו) כמעט שעה (בטלפון) כדי לסכם את המפרט הסופי ואת התצורה של המערכת הפעלה. לא היה להם מארז שרציתי אז הנציג שלח לי במייל הצעות למארזים אחרים והצעות למארז+ ספק בהנחה. המחשב הגיע עם שליח אחרי כשבועיים, חוטים מסודרים והכול מותקן כמו שצריך, חוץ מאיזה בעיה מוזרה בהדלקה (קצר כלשהו). אחרי כשבועיים התקשרה אלי מישהי משרות הלקוחות שלהם ושאלה אם אני מרוצה מהמחשב (!). אמרתה לה שיש איזה בעייה ולא היה לי זמן עדין לבדוק את זה, והיא העבירה אותי ישר למעבדה אל בחור בשם שי. אחרי ברור שכמה דקות הגענו למסקנה שאני צריך להעביר את המחשב אליהם לבדיקה (כי הוא באחריות וכמה…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לשתף, אולי אני טעיתי במשהו, אשמח לדעת מקרים של אחרים. אני כן זוכר שהיו מקרים לחיוב עם לוג'יטק עצמם אבל מקרה שני שלילי שלי ולכן תמוה בעיניי שאחריות שלהם בכלל מינימאלית. המקרה הראשון היה לפני בערך בינואר לפני שנה שאוזניות שלהם (H600) פשוט מתו לאחר שימוש של שנה בלבד. לאוזניות האלחוטיות סוללה מובנית. לא מצאתי את החשבונית ובשל כך הם אמרו לי שהם לא מספקים אחריות. כן הבאתי להם סיריאל של המוצר ו-PID. המקרה השני עם G700, לפני שבוע שלחתי להם מייל שיש לי בעיה בעכבר. כל 10-15 דקות הוא נתקע כזה, זז ממש לאט ואחרי עוד חצי דקה חוזר לעצמו... כתבתי להם שניסיתי הכל: 1. לעבוד עם אלחוטי בלבד 2. לעבוד עם כבל בלבד 3. לסגור את התוכנה שלהם במחשב 4. חיברתי עם כבל למחשב אחר שהתקנתי לחבר (התקנ…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי אני מאור אני רואה שהרבה גולשים כותבים על בעיות מול אייבורי מחשבים... אני אישית קניתי מהם מחשבים וכל תקופה של כמה שנים אני קונה מחשב או שניים... אני יכול לספק לכם שאף פעם לא שמעתי שאם המקלדת או העכבר מתקלקלים מקבלים מוצר משומש או יד שניה אני לא אשכח שהיה לי 2 סטים של מיקרוסופט דיסקטופ 1000 הדגם הגדול והרחב יותר והוא התקלקל לי מספר פעמים והוא היה חדש באריזה של מיקרוסופט עם הניילון לא אריזה ריטל של ניילון! ושהלכתי לאייבורי מחשבים הם החליפו לי את הסטים לחדשים באריזת קרטון שאם פותחים אי אפשר להחזיר אותה אני בטוח שזה אריזה חדשה מהחברה ולא איזה עכשיו משומש או מתוקן זה בא עם סוללות של דורסל אפילו הכל עם הדיסקים החוברות והחלקים אני לא יודע מה קרה לכם עם אייבורי אבל אני חושב …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במקרה הייתי השבוע בעפולה במרפאה ("עומר" למי שמכיר), ונזכרתי שאני צריך כרטיס microsd. החנות הקרובה ביותר שאני מכיר שם היא "נועה מחשבים", או ליתר דיוק ג'יטק שקנו את השם של נועה המקום סגור ומסוגר, ומסתבר שגם לטלפונים לא עונים. האיש ב "אטליז העמק" שליד אמר לי שהם "עברו לעבוד מהבית" נשמע לי כמו שטויות במיץ עגבניות. אז מה? עוד חנות מחשבים הלכה קאפוט? מה יהיה בסוף? ישארו לנו רק הרשתות הגדולות.... נ.ב- קשה לי להגיד שצר לי, אחרי השטות שהם עשו לי עם ההארדיסק שסרבו לקחת עליו אחריות. אם למישהו יש עוד פרטים או מידע על הנושא, הוא מוזמן לנסות לשפוך קצת אור...
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי את הלנובו C940 ביותר מ-11 אלף שקלים כדי לכתוב עליו סיכומי הרצאות ולהריץ דברים כבדים. מה אני אומר לכם - חרפה של אופרביליות של העט על המחשב הזה והכי גרוע - CPM האשימו אותי שם ,במעמד המסירה של הלפטופ מבדיקה, שאני אשכרה משתמש בעט לא נכון לאחר שהוצגה לטכנאי שם הבעיה בלייב ובנוסף לאחר שנשלח להם הסרטון שמראה בבירור שימוש יותר מסביר בעט על המסך (שעליו אני עדיין מחכה מהם לתשובה), וזאת לאחר שאני שנים השתמשתי ב-Surface pro. הזוי ובזוי. ממליץ בחום להימנע מלקנות לנובו ולהאלץ להתמודד עם החבר'ה האלה שם כמו שאני חוויתי על בשרי. ברצוני לציין לחיוב את שירות הלקוחות של איבורי מחשבים שכן ניסו לסייע. הסרטון שבו אני מדגים שימוש בסיסי בעט על המחשב: https://vimeo…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ניידתי את אמא שלי לגולן טלקום לפני שבוע, קיבלנו סים עד כאן הכל מעולה! אך הסים לא עובד, הפעלנו אותו ע"פ האתר שלהם בדיוק אך לא עובד. התקשרתי לנציג שירות כמובן שהנציג שירות לא יכל לעשות כלום, ואמא שלי צריכה את הפלאפון שלה לעבודה דחוף. התקשרתי גם היום, ואז נתקלתי בדבר שממש עצבן אותי: "נציגנו מטפלים בפניות קודמות, להתראות!" ומנתקים אותי מהשיחה! זה לא כאילו שהזמן המתנה למענה הוא 25 דקות. אז הם מתרצים שהזמן המתנה הוא ארוך בגלל המבצע החדש אבל בן אדם שמנסה להשיג אותם מקבל סרטן עד שיענו לו. השירות שלהם כל כך גרוע שעדיף כבר להשאר בחברות הגדולות לשלם 50 שקל יותר על שירות שאיכשהו עוד אפשר לקבל. בקיצור, ממש לא ממליץ לאף אחד לעבור לגולן טלקום, חברה גרועה שירות גרועה, גם כשעונים לא…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
שדרגתי את המהירות ונתבקשתי ללכת לקבל מבזק סטור ראוטר \ מודם ב"חיוב זיכוי" מלא. וידאתי שהזיכוי הוא אכן זיכוי מלא על סך 25 שקלים בחודש למשך שנתיים. כשניגשתי לבזק סטור בסניף ראשל"צ אחת המוכרות חיפשה את המנוי שלי, לקחה את הראוטר, שמה בשקית, הוציאה קבלה ובירכה אותי ביום טוב. כששאלתי אותה אם הזיכוי הוא אכן זיכוי מלא היא אמרה שלא ואני מקבל זיכוי של 15 שקלים בחודש. (תשלום של 10 שקלים בחודש למשך שנתיים = 240 ש"ח מהכיס שלי) כשציינתי בפניה שלי אמרו בטלפון שהזיכוי על הראוטר יהיה מלא המשפט הבא שיצא מהפה שלה היה "אוקיי בוא אני אשנה לך את הקבלה" שיטת מצליח טהורה. אני נגעלתי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4182634,00.html בנוסף: "נכנסה הטבה נוספת - פטור מלא ממסי יבוא, גם מכס וגם מס קניה, עד לסכום של 75 דולר, במקום 50 דולר כיום. הטבה לא תחול על מוצרי טבק ואלכוהול."
-
- 20 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
-
-
אם אפשר ותוכלו להמליץ לי על כמה אתרים בעולם שאפשר לקנות מהם לוח-אם ומעבד בזול </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עוד 3 שבועות טס לחופשת סקי, וכרגע אני חושב לקנות משקפת סקי מאנגליה שתשלח דרך ROYAL MAIL. השאלה היא - תוך כמה זמן בד"כ מגיע דואר מאנגליה בצורה הזו? יש סיכוי שזה לא יספיק להגיע תוך 3 שבועות בדיוק לדעתכם ?( טס ב21.1 - ב20.1 בלילה יוצא כבר לכיוון נתב"ג) תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-