עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אני זוכר בעבר ששלחתי לחבר שלי מארה"ב כסף דרך PAYPAL זה כולה היה רק 200 דולר והגענו איך שהו לזה שאני הייתי צריך להוסיף עוד איזה 80..100 ש"ח !!! כלומר ההעברה עלתה בסוף בערך 80 שקל ! כי יש את הצד השולח שמשלם והצד המקבל את הכסף שמשום מה גם משלם על זה ל PAYPAL ! קצת הזוי ! ... זו שאלה למי שמרבה להעביר כספים לאחרונה (שנת 2012) מחשבון PAYPAL לחשבון PAYPAL אחר במדינה אחרת מישראל . 1)כמה יעלה לי מישראל להעביר 570 דולר מחר בבוקר לחבר שלי מארה"ב ל PAYPAL שלו ? כמה יעלה הכל כולל הכל שזה אומר: 570 דולר קודם כל... כמה זה יצא בשקלים אחרי כל ההמרות בדרך (מסטרקרד...פייפאל...שער שונה וכו') ? 2)כמה עמלה , בעצם כמה עלות הפעולה הזו של העברת ה570 דולר האילו ? כולל הכל (צד שלי שמשלם צד שלו …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by AmitDanan,

יש לי כרטיס ישרכרט אבל יש עליו רק 11 ספרות דיברתי עם נציג שירות והוא אמר לי שזה לא תומך בכרטיס שיש לי האם יש עוד חברה כמו paypal או שאני חייב כרטיס אחר?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by ag43,

מישהו התנסה בשירות הזה? (מופיע כרגע בפרסומות באתר). על פניו נראה נחמד, החזר של 4%-5% בהרבה מקומות שאני קונה מהם. העובדה שמדובר בשיתוף לאומי קארד אומרת שיש גב להבטחה הזו. יש ממה לחשוש?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by TATA BOX,

לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אם לא, נא להעביר. התחברתי לpartner tv. האם יש דרך לראות טלוויזיה דרך מחשב windows\ubuntu? או שהם תומכים רק בטבלטים וסמארטפונים מבוססי אנדרואיד?

• 2 תגובות
    • 7.5k צפיות
  5. Started by Boris_yo,

זה האתר בו ניתן לענות על סקרים, לקבל נקודות עבור סקרים שנענו ובסוך להמיר אותם לתוי קנייה שישלחו לביתכם. מישהו כבר חווה באתר וקיבל משהו? אפשר להמין להבטחות שלו?

• 6 תגובות
    • 17.4k צפיות
  6. פתחו ת'רד דומה [לגבי פמדהויל] לפני אולי שנתיים בערך, לא היו תגובות... עבר הרבה זמן, לענייננו: אם קניתם\ביטלתם\הזמנתם\שמעתם ממקור ראשון וכו מ\ל\על פנדהוויל, או aliexpress.com לצורך העניין, או אתר סיני אחר... שתפו כאן כדי שכולנו נוכל ללמוד מהנסיון אחד של השני... קצת קשה להתרשם מחיפוש ביקורות באתרים בחו"ל כי הן יותר מידי מעורבות... חלק מרוצים וחלק בורחים מהחנויות האלה- ולכולם נדמה שיש סיבות טובות... לאחרונה התענינתי בטאבלט- וכידוע בסין יש הכל ויותר בזול, רק שהאיכות [ניתן לנסות ללמוד עליה קצת אונליין] והשירות לא כ"כ ידועים... ??? אז לדעתי ישרת את כולם חוות דעת מקוריות [עד כמה שיש] ואם אפשר אז להשתדל לא לגלוש מידי בבקשה מהנושא- כדי שכל תגובה תהיה עניינית ומועילה לכולנו …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן, הזמנתי מהחנות p-see ספק Seasonic M512 c בתאריך ה9/6. ואישרתי את העסקה דרך הפיי-פאל. מאז החנות לא יצרה איתי קשר. ניסיתי להתקשר אליהם אבל המספק מנותק, שלחתי להם מייל ואף אחד לא חזר אליי עדיין. בדקתי בפיי-פל והעסקה נמצאת במצב Pending. ואי אפשר לבטל את העסקה ואי תפוג רק בעוד חודש. יש משהו שאני יכול לעשות? לא בא לי להזמין ספק מחנות אחרת ואז לגלות שפתאום החברה האלה התעוררו ואני ימצא את עצמי תקוע עם 2 ספקים. תודה.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by BenSmall Brown,

שלום. הניילון של הטלפון שקניתי מתקלף וחשבתי לקנות חדש. מה יותר כדי? 1. לקנות את המוצר ממוכר שלא קשור לחברה של המוצר, מאתר מכירות עולמי שאין בינו לבין המוצר קשר, פרט אולי למוכר באותו אתר, דרך שרות התשלום של האתר: חשבון PayPal שמחובר לכרטיס האשראי שלי, ואז המשלוח. ללא אחריות, ללא ידע מוצק על טיב המוצר, ללא ידע שהמוצר באמת יגיע אלי דרך הדואר. למוצר 36.99$ = 140.37₪ למשלוח: 14$ = 53.13₪ לדואר שהוציא מהמכס: 30₪ שזה יוצא יותר מ 200₪ 2. דרך החנות עצמה 27.96$ = 102.6637₪ ,שירות גלובל אסיסט ומשלוח UPS פלוס 86.65 + , סך הכל יוצא 193₪ כאשר כל הסכומים העגלתי למעלה את האגורות. פלוס סכום עמלת המרה 0.96₪ שיעור עמלת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ironbound,

יש לי כרגע אייפון 6 שאכזב אותי פעם נוספת, רכיב ה-GPS הפסיק לעבוד מסיבה כלשהי לאחר עדכון גרסא ואין שום דרך זולה לתקן את זה ככל הנראה. באייפון 4 הקודם הפסיק לעבוד הווייפיי והבלותות' לאחר עדכון גרסא באופן דומה. בכל מקרה, כרגע אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש, שמתי עין על ה-One Plus 5 שהוא אחד המכשירים עם המפרט הטכני הכי מרשים בשוק ביחד עם מחיר לא יקר בכלל. אשמח לשמוע חוות דעת עליו אם יש, וכמו כן גם פתוח להמלצות לדברים אחרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by HingedEmu2,

כרגע, הכי זול שמצאתי בארץ זה 2400 שקל כולל מכס... אם הייתי טס לחול הייתי יוצא מזה ב1300 שקל מקסימום. איפה אפשר למצוא את המכשיר הזה בארץ במחיר שתואם אותו? תודה לעוזרים

11. Started by ag43,

מתברר שמגיע למורים 5 התקנות חינם של OFFICE365 ואולי גם טרה אחסון חינם בענן. פרטים בקישור. הטבה זו היא בנוסף להנחות בקניית מוצרי מיקרוופט באתר חותם.

12. Started by amit14,

שלום, הזמנתי oculus quest 2 מאמזון, איך אני יושע אם אני יכול לחבר את המטען שלו רק בעזרת מתאם אוניברסלי או שיש צורך גם בממיר מתח כדי שלא ישרף?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by veco,

שלום! בזמן שאחרון אני מחפש מסך כי המסף שלי דורש שדרוג, לאחר חיפושים מצאתי את המסך 31.5" AOC C32G1 שנראה טוב לפי ביקורות, קראתי את הנתונים שלו ושמתי לב שאין לו תמיכה ב NVIDIA G SYNC. המחשב שלי כולל כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB רציתי לדעת עד כמה ה G SYNC חשוב או שאוכל לרכוש את המסך בלי לחשוב על זה יותר מדי. המסך https://www.gpucheck.com/he-ils/monitor/31.5-aoc-c32g1/

14. בנתיים אני נמצא אצל 012 לא הכי מרוצה מהיחס מאחר והם הבטיחו לי שיש לי תשתית NGN ודפקו אותי חזק אחכ בכל מקרה עכשיו קבלתי הודעה שיש לי תשתית בבית ואני יכול סוףסוף לעזוב את ה1.5MB עכשיו אני מתלבט אם לעזוב את 012 ולעבור אל 014 אבל אני לא כלכך יודע אם זה משנה POWER NGN באמת עושה את ההבדל? או שזה אותם ביצועים ? בכלל יש המלצות על ספק? אחר אבא שלי עקשן על הקטע של תשתית בזק אז קחו את זה בחשבון תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by lev-27,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487013.0 . מישהו יכול למסור פרטים נוספים? אוי ויי הלכה אחריות על מסך Dell שלי. למיטב זכרוני המסך בייבוא פרללי של החנות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by swisaman,

היי,ברצוני להזמין כרטיס מסך מחו"ל. זה הכרטיס מסך : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150616 האם ניתן לשלוח את הכרטיס הזה לארץ? מה אני מוסיף למחיר שלו במידה ואפשר(חוץ ממעמ) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום רב חברים, היום נכנסתי לאתר newegg ויש להם אופציה לבחור באזור שלך כישראל ולאחר מכן הוא מציג את המחירים בשקלים וממה שאני מבין גם ניתן לעשות משלוח ישיר לארץ בלי כול המתווכים שהיו עד עכשיו שהיה להם כתובת + כ. אשראי אמריקאי. השאלה אם למישהו כבר יצא להזמין , בעת ההזמנה האתר מראה לך מה יהיה המכס בערך על אותו מוצר והשאלה אם המכס יוצא פחות האם הם מחזירים כסף כמו אמאזון? בכול מקרה אם למישו יש נסיון כלשהוא יהיה ממש סבבה לספר איך מה מי מו. בנתיים ממה שראיתי למשל כ.מסך של zotec 1070 מיני יוצא באיזה 400 - 500 שקל פחות מהמגבילות שלו בארץ.

18. Started by Kemanorell,

שלום לכולם. לפני מספר ימים נדהמתי לגלות, שחנות אמריקאית NewEgg הפסיקו פתאום לשלוח לישראל ובכלל מחקו את ישראל ממדינות הנתמכות... מעציב ביותר. מישהו מכיר משהו ? שמע ? ראה ?

19. Started by ksamsam,

אני רוצה לקנות netstick לגלישה באירופה ב 2 ארצות שונות (דנמרק ונורבגיה). האם netstick pre-paid מקומי יש לו יתרונות על גבי netstick שאני קונה בארץ? כשאני אומר יתרונות אני מתכוון לחיוב פר MB תעבורה. האם אני נמנע מ roaming אם אני קונה netstick מקומי? אם התשובה לשאלות שלי היא חיובית, האם מישהו יכול לכוון אותי לרשתות חנויות שאפשר למצוא , למשל, בשדות תעופה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by adi518,

• 45 תגובות
    • 14.5k צפיות
  21. Started by jetman,

ל NAS ביתי של לפחות 4 דיסקים, יש מעוניינים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Nightbeat,

https://www.amazon.com/gp/product/B01DUNLMUU/ מהר לפני שיגמר. מחיר מצויין.

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, לפני מס' ימים הזמנתי את העכבר הנ"ל מאמזון דרך mustop בהנחה שהם שירות המשלוח הזול ביותר לארץ.. מחיר המוצר והמיסים ששולמו לאמזון הוא 48.14$ http://www.amazon.com/gp/product/B002HWRJBM/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 כפי שניתן לראות אמזון מצהירים שהמשקל של החבילה הוא 1.4 פאונד כלומר 0.635 קילו ומימדי החבילה היא 8.5x8.5x3.3 (אינצים) פניתי לקבל הערכה למשלוח מחברת mustop וזאת התשובה שקיבלתי: לפי הערכת המחיר שלהם המשלוח אמור לעלות 19 דולר ולא יותר במיוחד לגבי עלות ספציפית של המשלוח עצמו ולא השירות הכולל שהם נותנים ( מכס מיסים וכו'..) שהוא עלול להשתנות בעת ההגעה לארץ וכו'.. לאחר שהחבילה הגיעה אל מחסני mustop בארה"ב חוייבתי על סכום של 31$ בטענה כי המש…

24. Started by mufidazzam,

מה הדרך הטובה לשיפור קליטת ה- WIFI, הראוטר נמצא בקומת קרקע והקליטה מאוד גרועה בקומה מעל.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by angel59,

http://www.groupsbuy.co.il/collections/custom-collection

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.