צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברצוני לשטף את הפורום בשרות רע מאוד שקיבלתי מסניף RSM בת"א לפני יומיים הזמנתי מחשב (חלקים) מהסניף של החנות בת"א. לפני שסגרנו את העסקה שלחתי מייל עם כל המפרט והבחור שטיפל בי אישר שאכן אני יכול לקבל את כל החלקים של המפרט. מדובר על עסקה בסך 5300 ש"ח. (כמובן ששילמתי מקדמה של 460 ש"ח בכ"א) היום התקשרתי לשאול האם יש אפשרות שאקבל את המחשב לפני השבת, ואתו הנציג נזכר לעדכן אותי שנודע לו שסט של המקלדת והעכבר שמפורסם אצלם באתר לא זמין כלל, ושכרטיס המסך שגם הוא מפורסם באתר (ועוד יש עליו מבצע למי שקונה מחשב חדש, (וזה לא רשום משהו בסגנון "עד גמר המלאי")) גם הוא איננו. טוב, אם נגמר המלאי זה בסדר גמור, זה לא הסיבה האמיתית שאני רושם עכשיו את העודה. הנציג הציע לי כרטיס אחר במקום…
-
- 34 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בחווית שירות מאוד נעימה שהייתה לי באיבורי מחשבים. לפני כחודשיים רכשתי מהם את ההגה G27 במחיר הנמוך בארץ (1680 ש"ח, לא צעצוע שקונים כל יום), התקשרתי לחנות ואמרתי שאני יגיע תוך מספר שעות לסניף כרמיאל לאסוף ולשלם את המוצר, כשהגעתי לשם ראיתי כבר את ההגה על הדלפק מחכה לי, תוך 3 דקות יצאתי משם אחרי שיחה קצרה עם הנציגים על ההגה ואחרי חצי שעה כבר שיחקתי ונהניתי מכל רגע. לפני שבוע שמתי לב שהעור שנמצא מתחת לידית ההילוכים נקרע טיפה ומאוחר יותר הפך לחור די רציני, העניין הזה לא מקובל עלי כשמדובר במוצר High-End ואמרתי לעצמי שלא צריך להתפשר, באותו רגע שלחתי אימייל לשירות הלקוחות של איבורי וענו לי תוך מספר שעות, ביקשו את מספר הטלפון שלי ויום למחורת יצרה איתי קשר נציגה בשם…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, סתם רציתי לשתף אתכם ברכישה שביצעתי לא מזמן כאשר השתמשתי בשירותי המשלוח של MUSTOP. יש לציין שזו הפעם הראשונה שהשתמשתי בשירות משלוחים מעין זה. - אז ככה, ב-28/11 ביצעתי הזמנה דרך Amazon לקיט של כרטיסי זיכרון למחשב מסוג Kingston Hyper X Blu 8GB שעלו 24.99$ במסגרת מבצעי הבלאק פריידיי. - בחרתי להשתמש במשלוח של MUSTOP ופתחתי משתמש באתר שלהם. - קיבלתי מהם כתובת אמריקאית שאותה הכנסתי בכתובת למשלוח באמזון. - השלמתי את הרכישה באמזון ומיד לאחר מכן שלחתי את הקבלה במייל למאסטופ על מנת לקבל את הנחת 10$ על רכישה מאמזון. - המוצר הגיע למרכז שלהם כעבור יום או יומיים, והגיע אליי במשלוח עד הבית עם שליח של DHL ב-6/12. - החבילה הגיעה בתוך מעטפה בינונית מרופדת בפצפצים מבפנים. - המחיר הכולל…
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפניי כשבוע וחצי רכשתי מחשב ( לא מורכב) מ TMS. הגיע אליי משלוח עד הבית בחינם, כול החלקים הגיעו תקינים. יומיים מרגע ההזמנה, החלקים היו כבר אצלי בבית. קיבלתי תחושה של אמינות מצד אנשי המכירות שדיברתי איתם בטלפון( קירל ועוד אחד שלא ידוע לי שמו) וגם יחס אדיב לכול דעה. אם להשוות את חווית הקנייה ב TMS לעומת מספר חנויות בעבר שרכשתי דרכן מחשבים או חלקים, עולם ומלואו. בנוסף, לאחר השוואה עם מספר רב של חנויות בארץ, המחירים ב TMS היו ב 90 אחוז תמיד הכי זולים או שווים למחיר בחנות אחרת. ממליץ בחום. עמית.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לנכון לספר לכם על חווית הקנייה בחנות RSM (קניה 21/10/11): האמת היא שלא הכרתי את הרשת עד היום (בדרך כלל קונה אצל הרשתות הגדולות והזולות (KSP ואייבורי)), ולכן חשבתי לנכון לספר לאחרים: - המוכרים הם אנשי מקצוע (הם גם אלה שמרכיבים את המחשבים) - הקנייה היתה ללא הלחץ שמאופיין אצל המתחרים הזולים (KSP ואייבורי) וכל שאלה נענתה בצורה מפורטת - הטיפים וההמלצות הרבות שנתנו לי היו שוות זהב וגם חסכו לי כסף רב (למשל, קניית זכרונות מהירים/יקרים יותר לא תועיל בהתחשב בנתוני המעבד ולוח האם שלי). בדקתי את ההמלצות שקיבלתי מול מאמרים המקצועיים ברשת ואכן צדקו במאה אחוזים - בפרטי חומרה מסוימים הם הזולים בארץ, אפילו משמעותית, במיוחד אם הם היבואנים של המותג (למשל, כרטיסי מסך של XFX, זכרונות מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדכון בדף האחרון ** לפני שבוע הזמנתי מtms מסך למחשב מסוג lg ips -231p-bn לאחר מס ימים כאשר הגיע המשלוח פתחתי את המסך וראיתי (הדבר הראשון שקולטים) שהזרוע מחוברת רק ל2 הברגים התחתונים (מתוך 4) ככה : ° ° • • סיבבתי את הברגים והם הסתובבו באוויר .. פרקתי את שני הברגים האחרים לבדוק אולי זאת בעיה של לחץ לא נכון והבנתי את הבעיה : מתברר שבמסך בתוך יש שני פלטות מתכת / פח לכל שני ברגים והם התושבות המחוררות בסלסול שמתברג לתוכם כל בורג והעליונה הייתה חסרב פשוט. . בגלל זה זה הסתובב באוויר (קל לזהות) התקשרתי ואספו ממני את המסך בתחילת השבוע לבדוק את הבעיה ... היום התקשרו להגיד לי שיש סימנים של הברגה (תשובה לא ברורה אבל הסקתי שמאשימים אותי בערך) אז או שהם יתקנו או לחכות שבועים שהי…
-
- 46 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
חווית קנייה מהחנות zigzag2000 הי, אני פותח דיון זה על מנת להמליץ על החנות - zugzag2000 ועל איכות השירות שלה. בתאריך 24.06.13 רכשתי מאתר החנות לוח אם מסוג Gigabyte G1 Siper M5. על תהליך הרכישה אין הרבה מה לפרט - כל ההתנהלות הייתה מהירה בלי עיקובים - את הלוח קבלתי לאחר כמה ימים עם שליח עד הבית. (את השליח לא הייתי צריך אז שלחתי אותו לדרכו). אז כמו שרובינו יודעים - את איכות השירות מודדים כשצריך לממש אחריות או לקבל תמיכה טכנית מהחנות. הסיפור הוא כזה: יום לאחר שקיבלתי את הלוח, התחלתי להריץ בדיקות תקינות ולראות שהכל עובד ואין בעיות אבל מהר מאוד הבנתי שהלוח לא מתנהג יפה ועושה לי צרות. את ה "LOG" של הבעיה אפשר לקרוא פה: http://www.iopanel.net/forum/thread64185.html בסופו של דב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפוסט מדבר בעד עצמו: https://www.facebook.com/TmsMhsbym/posts/634418306637325
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חברים, נדיר שיש לי זמן לכתוב ביקרות על חוית קניה ואני לא זוכר מתי הפעם האחרונה שעשיתי זאת, אבל הפעם קיבלתי שירות שלא חוויתי כמותו בארץ ואשמח לשתף אתכם. רכשתי מפרט לאימי לצורך תוכנות Autocad למינהם, לאחר שבחרתי את החלקים - התלבטתי בין חנויות, המועמדים היו :KSP, פנדה, וSTARTPC שהגעתי אליהם דרך הפורום הזה. העדפתי להמנע מKSP בשל שירות לא מספק שקיבלתי בעבר. לSTARTPC היו בדיוק את החלקים שרציתי ובמחירים טובים אז הלכתי עליהם, המפרט כלל את כל החלקים הדרושים פרט לזכרונות וקירור שקניתי בחו"ל. בצעתי את ההזמנה באתר *שלושה* ימים לפני ראש השנה. כבר באותו היום התקשר אלי מישל מהחנות, עברנו על המפרט, שילמתי מקדמה והמפרט נכנס לתור במעבדה, ביקשתי שההר…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשתף אתכם בחווית הקניה המעולה שהייתה לי בTMS. מאחר ואני בונה לעצמי מערכת מחשב חדשה, חיפשתי לקנות בארץ מארז וקירור נוזלי חדש. תמיד שמעתי כאן בפורום על המלצותיכם על החנות TMS. לצערי בTMS היה מחיר גבוה יותר מחנות מתחרה (שאני ממש לא אוהב את השירות שלה) על הרכיבים שרציתי לרכוש אבל החלטתי להתקשר לTMS ולשאול האם אפשר לקבל הנחה. ביום רביעי בשבוע שעבר, התקשרתי לTMS וענתה לי בחורה מהממת בשם רעות, שהייתה סופר נחמדה ושירותית כמובן. הסברתי לרעות שראיתי את המוצרים בחנות מתחרה במחיר נמוך יותר אז היא בדקה יחד איתי שאכן כך הדבר. היא אמרה לי שתצטרך לקבל אישור הנחה מהמנהל ותחזור אליי. רעות חזרה אליי תוך 5 דקות והודיעה לי שיש אישור +…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בתאריך 07/05/2012 נרכש מTMS מארז Fractal Design Define XL במחיר של 700 שקלים. המארז הגיע מהר למחרת יום ההזמנה שנעשתה בצהריים. המארז שכב בבית בערך שבוע שבוע וחצי מבלי שהורכב. - לא היה לי זמן לזה. לאחר שהורכב שמתי לב לשני דברים: האחד הוא שבדלת השניה הפנימית בקדמת המארז אחד מהלחצנים לא תקין וצריך ללחוץ עליו בחוזקה ולשחק עם זה על מנת לפתוח אותה.{למי שמכיר את המארז} והשניה היא שבדלת היותר פנימית שבה נמצא המאוורר והיא גם מסננת אבק קליפס אחד שבור לגמרי. למחרת התקשרתי לחנות {המארז הורכב בלילה}, והסברתי להם את המצב. בחור בשם שלומי דיבר איתי הבין את המצב ורצה לעזור אך היה צריך את אישור הבוס - קיריל. לכל אורך הדרך הוא נתן לי הרגשה שאני איזה ילד שקרן שבא לעבוד עליו. אני לא אח…
-
- 26 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בתאריך ה29.7.11 (יום שישי) הגעתי לסניף נתניה ע"מ להזמין את המארז Nzxt H2. מאחר ולא היה במלאי, נדרש להזמין אותו. המוכר ביקש את כל הסכום (אי אפשר לשלם מקדמה רק את כל הסכום) ואמר שעד יום שני הקרוב או במקרה הכי גרוע יום שישי המארז כבר יהיה בחנות. ביום חמישי ה8.4 הסתכלתי שוב באתר וראיתי שהמארז הוסר מהקטלוג, התקשרתי לברר האם המארז הגיע ונאמר לי שהוא יגיע יום ראשון ( 7.8 ) הלכתי שוב לחנות ביום שישי ה 5.8 כדי לברר מול מנהל החנות לראות מה קורה, כי לא ייתכן שאומרים ללקוח כל פעם תאריך אחר. הגעתי לחנות וביקשתי לדעת מה קורה עם המארז והאם הוא הגיע. מנהל הסניף התקשר לאיש שאחראי על ההספקה או משהו בסגנון על מנת לברר מה קורה עם ההזמנה. האיש אמר שהמארז יגיע אולי עוד שבוע או שבועיים והוא לא …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הקודם רציתי לשתף אתכם בחווית הקנייה שלי בKSP מחשבים. לפני 3 שבועות קניתי מחשב נייד לנובו מסניף הטיילת באילת, הגעתי הבייתה ולצערי גיליתי פיקסל(או יותר) שרוף במרכז המסך. ניגשתי לסניף הקרוב על מנת להחליף את המחשב ולאחר בדיקה של המוכר הוא ציין בפניי שישנם סימני פתיחה על הברגים בחלקו האחורי של המחשב (משמע המחשב משומש?!) ולכן אינו יכול להחליף לי אותו במקום אלא לשלוח למעבדת היצרן לבדיקה מה שיקח כשבוע. למרות הגילוי שהמחשב יכול להיות ואינו חדש הסכמתי להמתין לבדיקה. אחרי שבוע וקצת פניתי לחנות ונאמר לי שהיצרן החליף את המחשב אבל הוא נשלח לסניף אחר לכן עליי לחכות עוד כ-10 ימים עד שישלח לסניף הקרוב לביתי. שוב המתנתי מעל 10 ימים ולאחר מכן כשפניתי לחנות נאמר לי שהמחשב …
-
- 21 תגובות
- 11.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.bhphotovideo.com/find/HelpCenter/NYSuperStore08.jsp
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי שבוע שעבר מחשב נייד Lenovo E480. המוצר הגיע עם שליח תוך 4 ימי עסקים. אריזת המוצר נראתה מקורית. עם מדבקת Lenovo אדומה שמראה שלא נעשה במוצר שימוש. מכיוון שהמוצר בא ללא וינדוס נאלצתי להתקין אותו בעצמי. בהתקנה בחרתי שלא לשים קוד. והמשכתי בהתקנה. הכל טוב ויפה עד שבאתי לשים קוד חדש כדי להפעיל את הוינדוס. (אחרי שלב ההתקנה) לכאורה, כבר ישב שם קוד. לא יודע איך הגיע לשם קוד אם בחרתי בהתקנה שלא לשים אחד. אבל הוינדוס רשם שיש קוד, ושהוא לא חוקי/לא טוב. ניסיתי לשים קוד אחר שכן עובד אבל גם אז הוינדוס לא נתן לי, היה קוד שגיאה. אחרי כמה שיטוטים באינטרנט, הצלחתי למחוק את הקוד הקיים מהוינדוס ע"י 2 פקודות ב-CMD. ואחרי שעשיתי את זה, לבסוף הצל…
-
- 34 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
אני רוצה להגיד שחנות TMS בנתניה מאוד איכזבה אותי משהו לא טוב קורה שם בכל מה שקשור לשירות ללקוחות. הזמנתי מהם מוצר כלשהוא כרגע לא חשוב מהו. זמן האספקה שהובטח הוא 5 ימי עסקים עבר שבוע וחצי החבילה לא הגיעה וכנראה הלכה לאיבוד בדואר ישראל. אחרי 5 ימי עסקים הרמתי טלפון לברר מה קורה אמרו לי אין בעיה אנחנו בודקים תיכף חוזרים אליך. כמובן שאף אחד לא חזר אליי. טוב עברו 10 ימי עסקים מרים טלפון עוד פעם אנחנו תיכף חוזרים אליך עם תשובה ושוב פעם לא חזרו אליי. ביום שני יעברו כבר שבועיים שלחתי מייל כי בטלפון זה לא הולך והתשובה שקיבלתי אתה צריך לחכות לגמר הבירור עם דואר ישראל שזה לוקח מניסיון שלי בין חודש לחודש וחצי. איפה השירות המעולה שהם טוענים שיש להם הם היו צריכים מיד לשלוח חבילה חדשה מ…
-
- 62 תגובות
- 14.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז הנה עוד ביקורת וחו"ד על גולן טלקום, היה לי חשוב לתרום גם את הביקורת שלי... לפני שבוע החלטתי לעבור לחבילת ה-99 ש"ח (ללא הגבלה) של גולן טלקום. בחרתי מספר חדש (בחרתי שלא ללכת על ניוד בשביל לנצל את ההזדמנות למספר קליט) ותוך 10 דקות תהליך ההרשמה נגמר והיה ברור לחלוטין. בשלב זה רק היה צריך לחכות לסים. כבר כעבור כמה שעות ראיתי שהסים נשלח, ויומיים לאחר מכן הוא כבר היה אצלי עטוף היטב. ההתקנה במכשיר שלי (אייפון 4 GSM) עברה חלק והרשת זוהתה מיד. לצורך פתיחה של האינטרנט הסלולרי והודעות ה-MMS יש צורך להעזר באתר של גולן טלקום ולהגדיר את כתובת הרשת, תהליך פשוט ביותר שאחריו הכל עבד מצויין. נעבור לעיקר - קליטה, שיחות, הודעות ואינטרנט. קודם כל, יצא לי ביומיים האלו מאז ליהיות באזור …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא פותח את הפוסט הזה כדי להתנגח, אבל יש לי בעיה עם זה שכולם פה ממליצים פה אחד על פלונטר. יש פורום מסוים שאני כותב בו שתמעסק בכושר ותזונה, והוא נחשב ברמה הגבוהה ביותר בישראל בנושא, אני מקביל את HWZONE לפורום ההוא רק בנושא המחשבים. כשחפשתי חנות לקנות ממנה חלקים, רוב ההמלצות פה מדברות על פלונטר ומן הסתם בחרתי בהם ללא חשש. זה המקרה שלי איתם (אני אחסוך בתאריכים כי אני לא זוכר, הכל קרה בחודשיים האחרונים): קניתי מפלונטר 7950 משומש עם שנתיים אחריות, עסקה שהייתה נראית טוב. אחרי שבועיים-שלושה הוא נשרף (כשהמחשב היה כבוי בכלל) ושלחתי אותו חזרה לפלונטר, בצירוף מכתב עם הפרטים שלי, של הבעיה ולמי לחזור. מכיוון שהוא הגיע בחוה"מ (יום שני), אף אחד לא יצר אי…
-
- 18 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
זה העמוד שלהם, https://www.facebook.com/pages/%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%AA%D7%90/419586891481364?sk=timeline&ref=page_internal 1. פקידי הקבלה - כשניגשתי בפעם הראשונה לחדר הכושר נאמר לי שעליי לשלם 50 שקלים עבור "צ'יפ", מין מחזיק מפתחות שכזה שבעזרתו אני פותח את המחסום האלקטרוני כדי להיכנס ושמדובר בפיקדון. בפועל הפקידה חייבה את כרטיס האשראי בפעם הראשונה ומסיבה כלשהי לאחר מספר שעות קיבלתי שיחה שבה נאמר לי שהמערכת שלהם קרסה וצריך להעביר שוב את הכרטיס. מספר ימים והטרדות חוזרות ונשנות בסוף שילמתי במזומן. אבל! הפקידה חייבה את התשלום על מנוי של מישהו אחר!!! ככה שכל פעם שהגעתי לא יכלתי להיכנס בלי שנעשה בירור ועד שהבנו מה קרה והתקלה תוק…
-
- 6 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום, אני פותחת נושא זה היום, גם כדי לשתף אתכם בחוויה אישית, גם לשמוע הצעות להמשך פעולותיי וגם להזהיר מפני הבאים שיתקלו באותה הבעיה כמוני. בחודש ספטמבר רכשתי מחשב נייד LENOVO G570. המחשב עבד מצוין והכול היה בסדר, עד שלפני קצת יותר מחודש הוצאתי אותו מהתיק ועפו ממנו 2 ברגים. חשוב לי לציין כי הוא מעולם לא נפל לי, כנראה שהיתה איזשהי בעיה בייצור. עקב הנפילה של הברגים, כשפתחתי את המחשב הפלסטיק שלמעלה עלה למעלה ונתקע, מה שגרם לבעייה כשרציתי לסגור את המחשב. מייד יצרתי קשר עם LENOVO, הם אמרו לי שאכן יש לי אחריות לשנה, ואין בעיה שאני אשלח להם את המחשב דרך UPS ותוך 5 ימי עסקים המחשב חוזר אליי מתוקן. ב23.11 שלחתי את הלפטופ דרך UPS. כמובן שאף אחד לא טרח ליצור איתי קשר, לאחר כמה ימים…
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני אמנע מלחלק ציונים והמלצות זמני המתנה: התקשרתי בחמישי בצהריים היו קרוב ל-40 לפני. ויתרתי על התענוג. התקשרתי בחמישי בערב, משהו כמו 12 לפני ולקח להם לענות חצי שעה. ביצעתי את ההזמנה בשישי. מדובר בפריט מעל 499 ש"ח באתר שלהם כאשר מעל סכום כזה אני אמור לקבל משלוח אקספרס. להלן: https://www.bug.co.il/delivery/ לא היו אופציות לבחור בין אופציות שילוח שונות ואוטומטית מופיע 1-6 ימי עסקים. רשמתי בהערות של ההזמנה שאני מעוניין במשלוח אקספרס (רצ"ב צילום מסך) התקשרתי הבוקר ב-9:01 כדי לא להמתין עוד פעם זמן לא ריאלי. הנציגה עונה לי שאם לא סימנתי משלוח אקספרס, אי אפשר לשנות את זה. אני מסביר שלא מופיעה אופציה למשלוח אקספרס ו…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב לכולם לפני כמה ימים נשרף לי הספק במחשב והלכתי ל - ksp בכרמיאל לקנות ספק חדש. בהמלצת אחד חברי הפורום קניתי את הספק SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular. חיברתי את הספק, הכל עבד טוב ויפה ופתאום לאחר 4 ימים הספק מת. יצרתי קשר עם המוקד הארצי של ksp והם אמרו לי להגיע לסניף שיבדקו לי את הספק ובמידה ויימצא תקול - יוחלף. הגעתי לסניף, מצאו שהספק תקול ואמרו לי שיזמינו לי את אותו הספק מסניף אחר בארץ. יום למחרת, התקשרתי לברר אם במקרה הגיע הספק והם אמרו לי תתקשר קצת יותר מאוחר כי השליח שלהם מגיע אחה"צ. התקשרתי מאוחר יותר ואמרו לי שהספק הגיע ושאני מוזמן לבוא לאסוף אותו. הגעתי לסניף, קיבלתי את הספק. הגעתי הבייתה והחלטתי שהדבר הראשון שאני עושה הוא לבדוק את הספק…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רוב הדיונים שנפתחים פה הם על חוויית קנייה שלילית, אז כאן זה לא המקרה אני בא לשתף אתכם בתחושות חיוביות שלי לגבי החנות TMS - כבר פעם שנייה שאני קונה מהם ואני מרוצה עד השמיים אז לאחר דיונים (גם פה בפורום) והתלבטויות, פניתי לכמה חנויות להצעות מחיר וגם אז זה לא נגמר, כי כל יום שינית משהו במפרט, ולא הייתי סגור על עצמי - קיריל תמיד ענה מהר יותר מכל חנות אחרת ובסופו של גם נתן לי את הצעת המחיר הכי משתלמת! לאחר שביצעתי את התשלום, הוצע לי 2 אפשרויות: או לקבל את החלקים ביום למחרת, או לחכות עד יום ראשון שירכיבו לי את המחשב ויעשו בדיקות מעבדה, כמובן שהחלטתי בסוף לקחת את החלקים כפי שהובטח הגיע אליי שליח של UPS עד הבית בבוקר למחרת (אני כמובן לקחתי חופש מהעבודה ועם חבר הרכב…
-
- 10 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לשתף אותכם במקרה שקרה לי ברשת באג עם קנית מחשב מדגם TOSHIBA ENCORE WT8 טאבלט חוויית קניה נוראית שחוויתי בבאג ורציתי לשתף בתאריך 19.05.2014 אני קניתי לאחי מתנה טאבלט טושיבה לאחר עדכון הביוס מגירסה 1.2 ל-1.6( הטאבלט ביקש לעכן את הביוס) הוגבלתי ביכולת הנמכת התאורה (לא יכול להנמיך לחושך כמעת מוחלט) לאומת זאת בטאבלט השני שיש לי בבית (אותו טאבלט בידיוק) אפשר להנמיך כי לא עודכן הביוס שבוע לאחר הקניה פניתי לסניף בו נקנה הטבלת (באג קריון) הם הפנו אותי למעבדת מפעיל 039183377 היתקשרתי אליהם סיפרתי להם הבעיה עם הטאבלט הם אמרו לי שהם יצרו קשר עם טושיבה לנסות לסדר את הטאבלט לאחר שבוע מפעיל היתקשרו אלי והדריכו אותי להתקין שוב את הגירסא המקורית של הביוס (1.2) אך ללא ש…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, אז חוות-הדעת הזו עולה בכמה חודשים איחור אבל עדיין, עדיף מאוחר מאף פעם. לפני מספר חודשים קניתי מערכת מחשב מ-TMS שהורכבה אצלם. כבר בתהליך ההזמנה קיבלתי דעה חיובית על החנות שכן קיריל היה מאד זמין לשאלות קטנוניות שהיו לי בנוגע למסך. ביום שהמחשב הגיע בדקתי אותו, הדלקתי אותו והכל היה בסדר. למחרת בבוקר ניסיתי שוב להדליק את המחשב אבל שום דבר לא קרה, פשוט מת. התקשרתי ל-TMS ויחד עם הנציג (לא זוכר את השם, אולי שלומי?) ביצעתי מספר בדיקות שפיות (שהחיבור לחשמל תקין, שכפתור ההדלקה של הספק במצב הנכון, שכל הפינים מחוברים ללוח-אם וכאלה). ביחד הבנו שמה שכנראה לא בסדר זה הספק והוא שאל אם אני יכול להגיע לסניף הקרוב אלי (ירושלים). קפצתי אל הסניף ושם קיבל אותי עוד בחור נחמד (שגם את שמו אני…
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-