צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ההודעה הזאת ממוענת לכל מי שרכש לאחרונה מארז Sharkoon Vaya Black מרשת KSP. http://www.sharkoon.com/?q=en/content/vaya-0 אם רכשתם את המארז הנ"ל, יכול להיות שסיפקו לכם את הדגם הזול יותר, Vaya Value Sharkoon במקום את הדגם ששילמתם עליו. http://www.sharkoon.com/?q=en/node/2044 שימו לב לדוגמא להבדל במקומות למאווררים בין המארזים. איך גיליתי? רכשתי לפני שבוע מחשב ברשת קייאספי בסניף רמת אביב. במסגרת מפרט מומלץ, רכשתי את מארז הVaya ובנוסף שני מאווררים נוספים (צד ואחורי). שהתקשרו אלי לומר שהמחשב מוכן, אמרו לי שלא הרכיבו את המאוורר הצידי בגלל שלא היה מקום ושאין צורך בכך. חשדתי שהם טעו במארז ואחרי בירור הנציג בדק באתר וראה שהם התקינו את דגם ה Value. …
-
- 24 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לפני תקופה קניתי מוצר באיביי ושילמתי עליו קרוב ל1000 דולר. השתגעתי אח"כ שראיתי שפאיפל חייבו אותי לפי שער יקר מאוד. ואז הבנתי שצריך תמיד לחפש את האופציה לשלם בדולר ולא בשקל (הם כל פעם מזיזים את האפשרות הזו ומחביאים אותה...) השבוע קניתי שוב וחשבתי שיהיה הכי נכון בכלל לא לשלם דרך פאיפל. ובכן, הכנסתי ישירות את כרטיס האשראי באיביי.. ובכן, טעות מרה. שכחתי שאת כל החיובים EBAY גובה דרך פאיפל.. אז שוב פעם אכלתי אותה עם שער דולר מטורף (אתמול היה 3.76 והם גבו ממני לפי 3.87). זהירות.
-
- 12 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
טוב תקשיבו אני רוצה להתנתק מי זבל בגלל הבעיה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525759.0 אני כמעט כל יום מתקשר אליהם אומר להם שאני רוצה להתנתק והם עונים לי טוב אנחנו ננתק אותך תוך 24 שעות וככה כל נציג אחר אומר לי את זה!!!השתמשתי באתר הNATEK הזה גם זה לא עוזר!!!!!!!!בגללם אני לא יכול לעבור להוטנט בגלל שאני איתם בבנדל עד שהם לא מפצלים את הבנדל הזה אני לא יוכל לעבור לHOTNET אני מזה עצבני אליהם זה משהו לא יאומן!!!!! עזרה???הם אפילו מעבירים אותי לאנשים כאלה שיגרמו לי להשאר ועוד הם מתחילים לחפור לי למה אתה עובד תנו לנו סיבה אחת לפחות מה אכפת לכם!!!תנו לי לעבור כבר אני בגללכם לא יכול לעבור לHOTNET!!!!!!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר עיכובים של שנים האישורים הסופיים הושגו - ושלושת השחקניות העכשוויות בתחום תשתיות הסלולר בישראל יוכלו להתחיל להציע תקשורת 5G לצרכנים המקומיים בפעם הראשונהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
קשה להתעלם מהזליגה כלפי מעלה של ניידים , במיוחד עם תחילת שנת הלימודים. בין אם זה בקצת יותר ממאה ש"ח כמו במקרה של חנות אחת, ועד 500 שקלים במקרה של חנות אחרת. כמובן שמדובר על עליה במחירי אותם דגמים בדיוק, שעלו פחות בין שבוע עד חודש לפני.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם אי אילו חריגות ..... https://tech.walla.co.il/item/3453871
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצים ללכת על כל הקופה עם כונן SSD מהיר בנפח של קרוב לטרה-בייט? עכשיו אתם יכולים לעשות זאת בפחות מאלף שקלים, אם תמהרו רק אתמול סיפרנו לכם על מבצעים נהדרים של כונני SSD אשר מסתובבים להם באתריה של אמאזון בארה"ב ובאירופה, והנה מגיע מבצע זמני נוסף שאטרקטיבי עוד יותר מכל השאר – כונן ה-Sandisk Ultra II, במחיר של פחות משקל לכל ג'יגה-בייט של אחסון. אמאזון גרמניה מציעה כעת, רק עד שעות הבוקר המוקדמות של מחר (ה-22 בדצמבר), את דגם ה-960 ג'יגה-בייט של הכונן המדובר, בעבור כ-212 יורו בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל – כלומר קצת יותר מ-900 ש"ח, לכונן שעלותו בארץ מתחילת ביותר מ-1,500 ש"ח. לא נותר לנו אלא להמליץ בחום על המבצע הזה לכל מי שטרם הצטייד בכונן אחסון מהיר ואמין, …
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
לקוחות אורנג' היזהרו. לפי טיעוני חברת פרטנר אפשר להבין כי לכאורה ניתן די בקלות להכנס ולפרוץ לחשבונות שלכם ולשנות פרטים. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3554021,00.html?dcRef=ynet
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ועוד מחדל מבית היוצר של HOT הוט: התקנת Isolator יש לי בעיית הארקה ברשת הכבלים. הממיר שלי (HOT MAGICHD) מחובר לרסיבר מסוג Yamaha RX-V667 ב HDMI וגורם ל "באזז" חזק מאוד ברמקולים בכל המכשירים המחוברים לרסיבר (גם כאשר משתמשים בסטרימר לדוגמא)! התופעה נעלמת כאשר אני מנתק את כבל ה Coax מהממיר, או מנתק את הממיר מהרסיבר. הבעיה נגרמת מחיבור לקוי של ההארקה ברשת הכבלים בדירה, ונקראת גם Ground Loop או לולאת אדמה. הפתרון הוא להתקין Isolator (או "מבודד אדמה") בכניסה של הכבל הראשי לדירה. יצרתי קשר עם HOT, ואחרי שיחה בת 30, התוצאות? HOT מתנערת מכל אחריות ומבקשת 107 ש"ח על התקנת Isolator על *התשתית שלהם*. כשציינתי שאיננו מוכן לשלם שקל אחד נטען בפני כי הוט אינה מתחייבת לטפל בתקלות שאינם שלה…
-
- 22 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
כבר חשבתם שלא יכול להיות שויסוצקי יתפסו יותר מקום על מדפי הסופרים. אם פעם זה נראה לכם מוגזמם, תביטו שוב. ויסוצקי לא מפסיקים להדהים. עם גרסאות מיותרות ויקרות, ועם מגוון רחב של טעמים שלא נמכרים, הם משתלטים על 90% ממדפי הסופרים. ממזרח ועד מערב וצפון ועד דרום, הההההההכל ויסוצקי. ולחברות אחרות ? סליחה, אין מקום. ובשביל מה בכלל צריך, הרי לויסוצקי יש הכל. נכון... אין לויסוצקי תערובות עשירות ונפלאות כמו שיש לCELESTIAL SEASONING עם איזה 10 סוגי צמחים בתערובת. יצירות מופת של טעם וריח. עם אריזות בעלי ציורים יפים ושמות ותיאורים מלאי השראה. ומחיר סביר שמתחרה בקלות בסדרת הגן הסגור של ויסוצקי. אבל יש לויסוצקי תה ירוק עם נענע. תה ירוק עם לואיזה. תה ירוק עם אספרגוס. תה ירוק עם פטרוזיליה. …
-
- 79 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
כשאני מזמין דרך אתרים בריטיים, ASOS למשל, זה שואל אותי אם להמיר את השקלים לליש"ט דרך פייפאל או דרך חברת כרטיס האשראי. מה יותר משתלם לי לבחור? תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הטענתי ויזה נטען דולר בסכום של 1340 ש"ח. יש מוצר שאני רוצה לקנות באמזון גרמניה, שמחירו הסופי כולל הכול 1338 ש"ח. הבנתי שבכול עסקה צריך לשלם גם עמלה . אז מה זה אומר לגבי הרכישת מוצר שאני רוצה לקנות? העסקה הזאת תבוטל מצד הויזה בגלל שלא נשאר כסף בכרטיס בשביל לגבות עמלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חברי פורום נכבדים שלום. הבנתי שאייביי אפשר לקנות דרך פייפל ואמזון צריך לתת להם ישר את המספר של כ.ויזה. אני לא רוצה להשתמש באשראי שיש לי, מעוניין לעשות חדש דרך דואר ישראל. ראיתי שיש מספר אופציות לכן רוצה לשאול אותכם מי התנסה והאם זה עובד. יש ויזה נטען $ שהוא רב פעמי, טוענים אותו בשקלים אבל הדואר ישר מהמיר את המטבע לדולר. האם אפשרי לקשר את הויזה הזה לPAYPAL ולבצע רכישות כמו עם ויזה רגילה או שיש איזה שהם מגבלויות? אני מעוניין שתהיה אפשרות לרכשות באתרים כמו EBAY AMAZON DEALEXTREME וכו'.. איך העמלות ודמי ניהול נראים לכם? http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/visa_currency_prepaid_comissions?opendocument לגבי השורה של דמי כרטיס לא פעיל כלומר אם שנה אני לא השתמשתי בו ירד…
-
- 13 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
על מנת להימנע מלהספים את הדיון על פשיטת הרגל(כנראה?) של SKYPC, אני פותח את הדיון הזה על וולמארט: אני אמרתי שעובדים זוטרים בוולמרט מקבלים משכורות, רכב ליסינג ומזכירה שתעשה קפה? לא. וולמארט מציעה להם עבודה, פרנסה ואפשרות לשים אוכל על השולחן במשפחה שלהם. אתה בעד להוציא מחוץ לחוק כל עבודה ללא משכורת גבוה, מכונת ומזכירה? אני בספק שאתה עובד בעבודה כזאת, האין זו צביעות מצדך? ברגע שאתה מוציא מחוץ לחוק(או משהו דומה) עבודה עם שכר נמוך, אתה יוצר עוני ואבטלה. נכון, לעומת עבודה בהייטק, להיות "מברך" בוולמארט זו עבודה לא טובה, אבל אתה באמת חושב שאלו האופציות של מי שהולך להיות "מברך"? מה זה קפיטליזם חזירי? אתה יכול להגדיר בבקשה? הזוטרים מקבלים משכורת נמוכה יותר מהבכירים, בדיוק כמו באינ…
-
- 27 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
בארץ המחיר שלו הוא 445 שקל לבקבוק של 0.7 ליטר http://www.goodwines.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=728912&seaWordPage=LAPHROAIG בדיוטי פרי יש מבצע של 2 ב110 דולר לבקבוק של 1 ליטר (110*3.7=407 לשני בקבוקים. 203 שקל לבקבוק) http://www.dutyfree.co.il/%D7%95%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99?d=0&BrandID=334&ArticleID=201 הגיוני? או אני מפספס משהו...?
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אני צריך דחוף אתכם , הזמנתי לפני יומיים מקלדת מאמזון . עכשיו הזמנתי SSD בדיוק שהמחיר שלו חזר להיות 199 דולר .. חכתי במשך יומיים למחיר הזה ולא לקחתי בחשבון את ההזמנה .שהיא .במשך 72 שעות . מה אתם מציעים לי לעשות ? אני לא רוצה לשלם על המקלדת שלא עוברת את ה75 דולר כולל המשלוח ועל הSSD חוץ מזה שעל הSSD שלמתי דרך אמזון את המע"מ מראש.. ממש לפני 5 דקות בצעתי את ההזמנה אם אין מה לעשות ואני עלול ליפול על איחוד סכום החבילות אז אני רוצה לבטל למרות שהSSD יכול לא לחזור יותר לסכום של 199 דולר ולהשאר על 239 דולר 40 דולר זה 155 שקל בערך , ואם המכס יאחד את סכום החבילות(מקלדת +SSD) אני אשלם 195 שקל שמתוכם על 215 דולר(200 דולר SSD פלוס 15 דולר משלוח ) אני אלשם 135 שקל ככה שאני אשלם…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אותו דגם. יש מציעים אותו עם שנה אחריות ויש עם עשר שנות אחריות יצרן. הבדל של יותר מאלף ומאתיים שקל... השאלה אם כדאי להשקיע עוד 1300 שקל בשביל האחריות הזו, כי כיום מקררים גם ככה לא מחזיקים 10 שנים באמת, ושנית האחריות היא רק על המדחס ועל ביקור טכנאי אתה בכל אופן משלם.... עיזרו לי להחליט ידידי היקרים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
להיכנס לאתר הזה עשה לי ממש רע. אני מאוד מקווה שהם לא שילמו כסף למעצב אתרים "מקצועי" בשביל כאב העיניים הזה. מה לעזאזל הם חשבו לעצמם? הם לא מבינים שאנשים לא רוצים כאבי עיניים וסחרחורות שהם מחפשים לקנות אצלם? שיעיפו מעט מבט על אתרי מכירות של לאסטפרייס, פיסי סנטר, אייבורי, וולקום וכדומה ויבינו כמה הם נתקעו בשנות ה90 עם העיצוב שלהם.. פונט אדום- שחור? סריאסלי? כבר בבית ספר לימדו אותנו שלכתוב בעט אדום מכאיב לעיניים. מעבר לזה ממשק חיפוש לא נוח, קטן ולא פרקטי. צריך זכוכית מגדלת בשביל להבין שם משהו ואני רואה 6.6 , מה אני אמור לחשוב על החנות שאני רואה אתר קניות כל כך לא נגיש וזול בנראות שלו? אז יכול להיות שהמחירים טובים, יכול להיות ששירות הלקוחות מ…
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כפי שהכותבים בפרוום הזה בטח מכירים, אנחנו, אלה שמתעניינים בחומרה, לא רק בונים מפרטים לעצמנו, אלא למכרים, חברים, משפחה ועוד. בKSP כבר מזמן אני לא קונה, ובפלונטר אני לא קונה בשום אופן עקב מה שפירסמתי כאן- בשנים האחרונות כמעט כל החומרה שקניתי הייתה מTMS, וכל אדם ששאל שלחתי אליהם (מלבד אולי דברים קטנים כמו כונני USB) למרות שרוב הסביבה שלי גרה בדרום. הפעם שלחתי את חברה שלי לקנות מחשב ב3500 שקל בTMS, והינה הסיפור- הזמנו מחשב והתקשרו לוודא הזמנה ולספר על שתי בעיות, ומכיוון שחשוב לי להשאר אובייקטיבי אציין את החלק החיובי: הסבירו שהקירור למעבד שבחרתי גדול מדי למארז, ושמהניסיון שלהם הזכרונות שבחרתי גורמים לBSOD עם מעבדי רייזן, אז החלפנו את שניהם. …
-
- 50 תגובות
- 22.9k צפיות
- 5 followers
-
-
אהלן לפני כחודשיים הוצע לי מבזק לשדרג את החבלילה ל-10MB NGN כולל ספק ותשתית שלהם פלוס קבלת ראוטר חדש (שהתברר כמחודש ד''א). מאז השדרוג, קרו לי רק צרות עם האינטרנט. כל הזמן היו נפילות (שנבעו מצד התשתית של בזק) שלא פסקו. הנפילות היו ברמה כזו שרוב הזמן לא היה אפשר בכלל אפילו להתחבר לאינטרנט. לאחר אין ספור שיחות מול השירות הטכנאי שכשל, חמש פעמים שבא טכנאי (ונאלצתי לבטל אפילו ימי עבודה), ארבע פעמים שנשלחתי במיוחד לנזק סטור על מנת להחליף ראוטר, רק אתמול סודרה התקלה (אני מקווה...). עכשיו רציתי לשאול מה אני אמור לעשות? נראה לכם שאני צריך לבקש פיצויי כלשהו? או שעדיף לעזוב את זה וגמרנו? בכל זאת, לא מספיק ששילמתי על משהו שבכלל לא קיבלתי אותו, והעוגמת נפש והעצבים ונוסיף לעובדה ש…
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני קווים. בזק 2.5M עם ספק בזק בינלאומי והוט 12M עם ספק בזק בינלאומי. אחרי חודשים של טכנאים ותקלות, החלטתי לוותר על תשתית בזק. עכשיו השאלה - האם לוותר על הוט ו/או על בזק בינלאומי ולהתחיל מחדש. דיברתי עם הוט ואין להם משהו בין 12M ל100M. הייתי שמח לשלם 200 ש"ח במקם 100 ש"ח על 32M, אבל אין. מה שכן, אני רואה שלנטוויז'ן יש 50M ב200 ש"ח. מפתה למדי. עוד לא התקשרתי, אבל אפילו אם יש - כדאי? הדבר האחרון הוא ספק. מעולם לא היה לי דבר חוץ מבזק בינלאומי, חוץ מה56K שהיה לי עד 2003 אצל 012. עד כה, לא היו לי שום בעיות עם בזק בינלאומי, חוץ מכך שלוקח לקבצי וידאו ביוטיוב וכדומה המון זמן לטעון. זה קורה גם ב2.5M וגם ב12M, לכן בזק בינלאומי הוא הקישור היחידי בינהם. הבעיה היא שאני לא מ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המבצע החדש של בזק נזק שאומרים שזה חינם שתי קוום 1500 דקות מתנה לחצי שנה (זה 8.3333333 דקות ליום אנשים מדברים יותר) + שידרוג חינם ל15MB על התקנת הקוו מישלמים וגם על חבילת הגלישה משלמים זה חינה ממש לא זה לחצי שנה ומה היה אחרי חצי שנה שחיטה שלהם בלי אפשרות לבטל לא להמשיך זה הייה קשה כי אתה כבר בכיס שלהם מה הם לא יעשו רק שתהייה כבול להם באזיקים קישור ממליץ ליקרוא מה שכתוב למטה מיתחת לתמונה לא להאמין זה לא חינם כך בזק עובדים על הצרכן http://www.bezeq.co.il/Sales/Pages/Campaign-3.aspx? utm_source=sekindo
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אתר תוספי התזונה האמריקאי הגדול חוזר לפעולה מלאה אל מול הצרכנים הישראלים - ומעניק לנו תקווה לכך שהקאמבק עבור אמאזון ואחרים עשוי להיות מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התנתקתי היום מנטויזון . אחרי כמה שיחות ארוכות עם כמה נציגים הם הבטיחו לי שאני רשום כמנותק ושזה יקח 24 שעות לנתק אותי ולשלוח לי אישור למייל על הניתוק. לאור הניסיון שלי איתם אני לא מאמין שזה יקרה ואני כבר רואה איך מחר אני מבזבז עוד זמן בלנסות להתנתק. בכל מקרה אני מחפש ספק חדש שלא ינסה לרמות אותי כל הזמן ולחייב אותי בדברים שמעולם לא ביקשתי. חשבתי על טריפל C ,הם מבטיחים שאפשר להתחבר ולהתנתק ישירות דרך האתר אבל אני לא מכיר אף אחד שמנוי אצלם. אני לא משתמש כבד יותר מדי ויש לי חיבור של 10 מגה.חשוב לי שאינטרנט יזוז כמו שצריך בסטרימנג ,בטורנטים ושלא יחסמו לי פורטים. בקיצור אני מבקש המלצות לספק חדש, אצל מי כדאי לעשות מנוי ולא פחות חשוב אצל מי לא כדאי לעשות מנוי.
-
- 52 תגובות
- 15.6k צפיות
- 1 follower
-