צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מידע כדוגמת הלינק הזה על איך להעביר כסף בין שני חשבונות פייפאל ללא תשלום. כרגע הם גובים בסביבות ה- 3.4% עמלה. לא מצאתי את האופציה בחשבון הפייפאל שלי להעברת Personal Payment או העברה כ-GIFT ומהמידע שמצאתי באינטרנט נראה שזה זמין רק במדינות מסוימות. האם יש לכם טיפים לביטול או מיזעור עמלות בחשבונות ישראלים? שתפו אותנו. תודה על המידע והטיפים. אפשר להרחיב את הדיון להעברות כספים אינטרנטיות בשירותים נוספים ומיזעור עמלות ושערי המרה באופן כללי.
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
התקופה האחרונה אני מעלה הרבה קבצים (בשביל אתר מסוים), ואחד מגה העלאה פשוט לא מספיק. באתרי ספקים וkamaze פשוט לא מציינים מה ההעלאה של החבילות. או שבכלל עדיף לי לא להיכנס לזה בגלל המחיר הגבוהה שיחייבו אותי? מישהו כאן גולש עם העלאה יותר גבוהה מאחד MB?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בנטוויזן כרגע בחבילת דקות לקווים נייחים של 2000 דקות ב-30 ש"ח (שאני משתמש ברבע ממנה) + 0.127 אגרות/דקה לניידים. מחפש דרך להוזיל עליות לחבילה משתלמת יותר. משהו בסגנון 30 ש"ח ל-1500 דקות (זמן השימוש הכולל המירבי שלי) לכל היעדים אם יש דבר כזה עוד לא בדקתי מה הם מציעים. בודק גם שירותי SKYPE ושירותים אחרים http://www.skype.com/intl/en-us/prices/pay-monthly/ הייתי לוקח את ה UNLIMITED WORLD שלהם אם זה היה כולל גם שיחות לניידים בישראל. אני לא מרבה לעשות שיחות בינאלומית אולי לארה"ב מידי פעם אבל אשמח שתהיה את האופציה. אז מה היא הדרך הכי זולה לדבר? תודה על העצות.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום התחברתי מחודש 2/2011 לבאנדל בזק בינלאומי+HOT, במהירות 5 מגהבייט (לכאורה) ב109.90 ש"ח לחודש (+3 חודשי התחברות ראשונים במתנה). מאז שהתחברתי האינטרנט לא עובד כראוי וכל פעם יש בעיות... ניתוקים, הגבלת מהירות בטורנטים ובהורדות HTTP לאחר עשרות שיחות העניין טרם נפתר. לפני כיומיים הנציג שלהם הודה בהגבלות. לפי דעתי זו הטעייה צרכנית, לא? מה דעתכם? לא סופק לי מאז שהבטיחו לי מאז שהתחברתי. לאחר מכן, דרשתי שיינתקו אותי (גם בפקס) ואז ניסו שאני אתן להם צאנ'ס אחרון וידבר עם נציג טכני "בכיר". לאחר שיחה של חצי שנה פתאום השיחה נותקה והנציג לא חזר אליי. ממש שיטת המצליח. טריק מגעיל של חברות התקשורת. אתמול אחרי שעה ומשהו של שיחה עם קשרי לקוחות, שלא הייתה מוכנה לנתק אותי בלי קנסות יצי…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג את האוזניות מדגם STUDIO במחיר הכי זול. אני מתכוון למזוייפות כמובן...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה לרשום כשמזמינים חבילה שעולה מעל 50 דולר מחו"ל? פשוט שכחתי. computer handle או משהו בסיגנון. בקיצר מה להגיד למוכר שירשום? אני מתכוון להזמין את הקינדל מ EBAY. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, כפי שכולנו יודעים מהירות הגלישה בפועל לעיתים רבות נמוכה משמעותית ממהירות הגלישה עבורה אנו משלמים. לדוגמה, אני מדדתי היום 0.3-0.5 מגה בחבילה של 2.5 מגה. ב-8/2/2011 פירסם משרד התקשורת הודעה לפיה יחויבו ספקיות האינטרנט לפרסם מהירות גלישה מינימלית מובטחת בנוסף למהירות המקסימלית של כל חבילה: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/2459.pdf מישהו יודע מה קורה עם התקנה הזאת? מתי היא אמורה להיכנס לתוקף? תודה, נמרוד
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. בתאריך 31.12 קניתי HD4850 של חברת CONECT3D ב597 ש'ח! השאלה היא האם אפשר לממש אחריות?,בסך הכל עוד לא עברו 3 שנים ואם FOXPC לא היו פושטים רגל(אימח שמם,מפעם הבאה רק אייבורי או KSP),אז הייתי הולך לממש אחריות,אבל נשארתי קירח מכאן ומכאן.. אני יודע שיש חנויות כמו RSM שיכולות לעזור,אבל יש בכלל יבואן בארץ של C3D?,מה אפשר לעשות פחות או יותר במצב שלי?,נשארו עוד חודשיים למימוש אחרית,הבעיה בכרטיס-ארכיפקטים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, היום הופתעתי לטובה מהשירות שקיבלתי ב-KSP רעננה, וחשבתי שכמו שתמיד מתלוננים על בתי עסק, כך ראוי לעתים גם לתת מלה טובה. הסיפור הוא כזה: לפני חצי שנה קניתי חלקים למחשב מ-KSP רעננה (חוץ מאשר ספק ומארז שכבר היו לי) והרכבתי לבד. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה, אבל לעתים נדירות המחשב היה מאתחל את עצמו כמה פעמים לאחר restart שהייתי עושה לו. אתמול המחשב הפסיק לעבוד - אני מדליק, הוא פועל לשנייה ואז נכבה. לאחר כמה שניות, נדלק שוב לשנייה ואז נכבה, וכך באופן מחזורי. אני יודע שהוא פועל לשנייה משום שאני רואה לדים ומאווררים עובדים לשנייה אחת, אפילו מסך POST לא היה. ניסיתי לבדוק מכל מיני כיוונים, לפרק, לחבר, להביא ספק אחר, והגעתי למסקנה שמשהו דפוק בלוח האם. הגעתי עם לוח האם ל-KSP, שם …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם בשרות הגרוע של דל. קניתי מחשב נייד Dell Latitude 6220 שעלה כמעט 4000 ש"ח . אחרי שבועיים חיברתי דיסק און קי לשקע USB והמכשיר לא זיהה אותו. התקשרתי למחלקת שרות של דל (שנמצאת מחוץ לישראל) והם הסבירו לי איך להוריד את העדכונים של דל מהאינטרנט ולהתקין אותם. הורדתי אותם והתקנתי אבל הסתבר שפעם הדיסק און קי עבד ופעמיים לא. אחרי שבועיים וחצי שוב התקשרתי אליהם ועשינו שוב את ההורדות והתקנו שוב ואז התברר במקרה כשחיברתי את המחשב הנייד לרשת המקומית שלי עם כבל שהחיבור לא עובד ואז הנציג של דל עשה איתי בדיקות וקבע שהלוח אם לא תקין וצריך להחליף את הלוח. מאחר שהמחשב בן חודש וקצת ביקשתי שיחליפו את המחשב ודל לא היו מוכנים בגלל שעבר חודש מאז רכישת המחשב. עד היום (חודשיים ושבוע …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000j30WwwNQC_iXzuDRzkEfSV3:12bbi68k5?id=furniture אפשר לקנות כסאות מעולים בשווי 800+- (המטריקס של ווקסמן מעולה!) וזה יוצא 600 שקל לכסא. אם משהו מירושלים ומעוניין , שיצור איתי קשר.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! מתי אפשר להתנתק מספקית אינטרנט אם יש לי עדיין התחייבות? אם אני הבנתי נכון אז חייבים לעבור 3 חודשים מקבלת החוק. פשוט יש לי עוד התחייבות של שנה לבזק בינלאומי ונמאס לי לשלם להם פי-2 מהמחירים שאפשרי לקבל היום עבור 12 MB. לכן, אני רוצה לדעת את היום המדויק כאשר אני אוכל להתקשר לשירות הלקוחות שלהם ולדבר על מחיר החדש או להתנתק אם לא אקבל.
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האוזניות האלו, שעולות בד"כ בארה"ב מעל 50 דולר נמכרות ב-FP במחירים של בין 24 ל-35 דולר http://www.focalprice.com/EP750W/KLIPSCH_S4_Stereo_Inear_Earphone_with_35mm_Jack_120cm_Cable_Length_White.html http://www.focalprice.com/EP656W/S4_Inear_Earphone_Headphone_for_Mp3_Mp4_iPhone_iPod_iPad_White.html האם לדעתכם מדובר בזיוף או במוצר מקורי?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם ולפרוק מעט את הכעס שלי כלפי דל ובאג. בתאריך ה3.7 קניתי מחשב למטרות סאונד מבאג דיוטי. מדובר במפלצת: inspiron 5110 i7 8gb. כמעט מההתחלה התחיל האינטרנט האלחוטי לפשל. לפעמים קולט, לפעמים חלקית ורוב הפעמים בכלל לא. התקשרתי לדל ששלחו טכנאי הבייתה. הלז החליף את כרטיס הרשת ופירמט אותו וחשבנו שהכל בא על מקומו בשלום. מן הון להון, היו אצלי בבית ארבעה טכנאים בטווחים שונים ואחרי שכלום לא עבד שלחנו את המחשב למעבדה של "יעל" אחראית הטיפול מטעם דל. המחשב שהה שם שבועיים שלמים שמתוכם לפחות שבוע שאף אחד לא נגע בו. בסיכומו של עניין למחשב הוחלף כרטיס רשת שלוש פעמים או פעמיים. פורמט 3 פעמים. והוחלפו לוח בת ומסך קדמי ששם האנטנות של הקליטה. ועדיין האינטרנט לא עובד!!! …
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, התקשרו אלי מ-013 והציעו לי חבילה די אטרקטיבית: קו טלפון 700 דק' ואינטרנט 5MB (לפי הבנתי כולל התשתית, אבל צריך לוודא את זה), בעלות של 85 ש'ח + התשלום לבזק על אחזקת הקו - 25 ש'ח, יוצא ביחד 110. כיום אני משלם לבזק כ-250 ש'ח על 300 דק ואינטרנט 5MB. החשש שלי הוא האיכות שיחות של קו VOB, והאינטרנט של 013. הספק שלי הוא בזק בינלאומי, ומהירות ההורדות היא כמעט מקסימלית. אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי נסיון.
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מחפש טוסטר לחיצה מומלץ היה לי את הפשוטים בלבן שמתו מהר מידי יש למישהו כאן טוסטר בעל משטחים נשלפים, והאם זה נוח?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
העניין הוא כזה: אני גר בירושלים והאופציה היחידה כמעט לקנות מחשב היא בחנות KSP, אולם לאור ביקורות רבות אודות שירות לקוחות לקוי, מחירים יקרים יותר מאשר בחנויות במרכז וכו', רציתי לדעת אם כדאי לרכוש מחשב בחנויות כמו TMS ו-RSM, שנמצאות יותר במרכז וצפונה. הבעיה היא שהנגישות לחנויות הללו לא פשוטה, ובמקרה של בעיה כלשהי אצטרך לנסוע עד לשם, דבר שמצריך זמן פנוי ודלק. דבר שני, אני יודע שיש לחנויות הללו משלוחים לכל הארץ ואף בחינם, אבל שוב.. כך לא אוכל לראות את המוצר בחנות עצמה ובבעיה כלשהי שתיווצר, אצטרך להיטרטר מחוץ לעיר. מצד שני, חנויות כמו TMS הינן זולות יותר, מציעות מגוון עדיף יותר, בעלי שירות אדיב יותר וכו'.. אז השאלה שלי היא האם כדאי בכל זאת לרכוש מחשב מחנויות במרכז או לחסוך …
-
- 56 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מארהב טלפון נייד כנראה של סמסונג, ביקשתי מחבר שגר שם שירכוש אותו וישלח אליי ב UPS או FEDEX ניסיתי לחפש באתר של רשות המסים, כמה מס אני ייצתרך לשלם על המוצר, אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטי מישהו יודע אולי מה עלות המס? כי שמעתי על מקרים שאנשים הביאו מוצרים והמס עלה להם יותר מהמוצר, ואז זה לא יוצא משתלם כבר תודה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! לפני כחודש עזבתי את חברת סלקום ועברתי לפלאפון, שם הציעו לי חבילת דקות סמסים וגלישה "ללא הגבלה" לכאורה במהירות 2 מגה בייט לשנייה (או מגה ביט?) בקצרה ולעיניין-אחרי כשבועיים שמתי לב לירידה דראסטית במהירות ההורדה, בהתחלה חשבתי זאת תקלה טכנית. מבירור עם פלאפון עלה שזה הליך "פלאפוני"- מהירות ההורדה יורדת פי 10 (סביב ה2200 קילוביט לשנייה לפני ההגבלה ופחות מ190 אחרי) אחרי שניצלתי נפח הורדה מסויים השאלה שלי היא- מזה החרא הזה?? זה חוקי בכלל??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד למתעניינים. (בזמן המקרה הכל היה בסטוק, 6950 ללא ביוס צרוב ו1075 על סטוק תדר) אני יושב לי וצופה בסדרה, שומע משהו ומסתכל בחלון של המארז, להבה, 3 שניות והמחשב מתכבה, אני קורא לאבא שלי לראות מה קורה, פותח את המארז ויש ריח של שרוף, מנסה להדליק שוב את המחשב והמקום ישר נדלק מחדש, צירפתי תמונות: http://i55.tinypic.com/2dkfpxf.jpg http://i55.tinypic.com/2prcxow.jpg התקשרתי לKSP וסחבתי את האנטק 1200 הענק שלי עד לסניף שלהם בכרמיאל, הגעתי ואמרו לי שאין אחריות על נזק פיזי ואחד הבחורים שם דיבר מאוד לא יפה, כאילו הוא עושה לי טובה. אני לא רוכש יותר דברים בKSP, רוב החומרה שלי במחשב מהם, הנייד שלי, חלק מהציוד ההיקפי (שמתחיל להשבר, וכמובן KSP אומרים "אשמתך") אז זהו, רק רצ…
-
- 85 תגובות
- 13k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע תגובות לגבי ה-Milestone 2. אני מתכוון להזמינו מ-Clove למדינה בה אני נמצא כרגע (נורבגיה) כאשר המחיר+משלוח (ללא מס) הוא 335 פאונד או 2000 ש''ח (יוצא 55 ש''ח בחישוב ל36 חודשים). באורנג' נותנים עליו החזר של 69 ש''ח בשימוש מעל 170 ש''ח לחודש. מה דעתכם על הדיל? נשמע טוב?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אפשר ותוכלו להמליץ לי על כמה אתרים בעולם שאפשר לקנות מהם לוח-אם ומעבד בזול </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני מסיים התחייבות ל-HOT ולאינטרנט של ORANGE בעוד 4 חודשים. התחלתי לברר לגבי מחירים אצל בזק + הוט וספק אינטרנט... אני עם HOT מזה 6 שנים לערך והם פשוט מציעים לי מחירים היקרים ב-ה-ר-ב-ה משל ה-NGN של בזק. הצעת בזק: NGN במהירות 10MB + קו טלפון קל(15 אג' לכל הסלולר,23 אג' לכל הקוויים): 64ש"ח (יחד עם ספק אינטרנט בזק בינ"ל זה יוצא 30ש"ח נוספים). סה"כ לתשתית NGN במהירות 10MB+ קו טלפון קל+ ספק בזק בינ"ל: כ-94ש"ח. הצעת HOT: מהירות 5MB + קו טלפון עם 300 דקות לכל היעדים. סה"כ לתשתית HOT במהירות 5MB + קו טלפון ו-300 דקות: כ-94ש"ח. מוזר לי ש-HOT כלכך יקרים בהשוואה ל-NGN של בזק...במחיר של רק תשתית+קו טלפון ב-HOT -> אני מקבל בבזק את ה-כ-ל. השאלה - איך איכות האינטרנט של NGN (כשהוא…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עמית שלי (בעל קו אורנג' על תשתית בזק) קיבל לאחרונה חבילה מבזק של קו+תשתית אינטרנט במהירות 10 מגה+ 300 דקות חינם במחיר של 65ש"ח לחודש. האם מישהו כאן שלקוח קיים של בזק הצליח לקבל חבילה כזו ? הכי זול שהצלחתי לקבל מהם בתור לקוח קיים זה 25ש"ח לקו קל+65ש"ח סה"כ 85ש"ח (לא כולל דקות חינם).
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שסוג של נושא כזה מטופש אבל אני צריך להוכיח לאבי שהמחיר שהוא משלם כיום לאינטרנט הוא ממש בדיחה למוצר הסופי שהוא מקבל..(טוען שהמבצע של החברה שלו הוא הכי טוב ) בכל מקרה, רציתי לשאול אותכם את זה: האם החבילה של אבי משתלמת? היא עולה בסביבות ה100-110 שקל, מהירות 5MB על תשתית HOT וספקית 012. אשמח לתשובות
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-