פורסם לפני 1 שעה 1 שעה שלום, קניתי בחנות מוכרת בארץ מחשב נייד לנובו legion 7 16iax10 (לא זול, 11,000₪) ולכן אני די מוטרד מנושא ספציפי.המחשב חדש, לא משומש או מחודש לפי הגדרה בחנות, והם עומדים על כך שהוא חדש, אבל לפני שבאתי לקחת את הקופסה , ראיתי שהמדבקת אבטחה שלו (שמעידה שלא נפתח) פתוחה, ומעליה לנובו הדביקו מדבקה נוספת.המוכרים בחנות לא ממש ידעו ואחד טען ״שאולי זה פשוט נקרע בטעות אז הדביקו אחד חדש״, בפירוש יש שתי מדבקות, והראשונה נפתחה.שתי המדבקות אחת על השנייה של לנובו (בצבע חום), לצערי זה לא נותן לי להעלות את התמונה בגלל שהתמונה לא בסיומת נתמכת.בכל מקרה השאלה שלי היא, אם יש פה משהו שיודע אולי אם לנובו פותחים את המחשבים הניידים שמגיעים לארץ בשביל לצרוב עברית ואז אוטמים עם מדבקה חדשה מעל או שזה עלול להיות מחשב נייד מחודש/אחרי מעבדה שהדביקו עליו מדבקה חדשה ושווק כחדש?בגלל החשש והמחיר הלא נמוך, ביטלתי את הרכישה בחנות, ואני מתלבט - אם למשהו יש ידע בנושא אני מאוד אשמח, כי מדבקת אבטחה כפולה כשזאת הראשונה פתוחה לגמרי זה מדאיג מאוד ואני לא יודע מי או מה עשו עם המחשב.תודה
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.