עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by qbni,

טוב אז אחרי כמה מאות קניות מאיביי, נתקלתי בבעיה שדורשת פתיחת תיק כנגד המוכר, ומה אני אגיד לכם..... אני לא יודע איך עד היום לא נתקלתי בבעיה שכזאת.. המקרה בקצרה הוא שהזמנתי מוצר יד שניה מארה"ב(זה ממש לא חשוב איזה) ב 400$ וקיבלתי מוצר ששווה בערך חצי ממנו, דומה... אבל פשוט, וזול הרבה יותר. מתסכל מאוד אתם בטח מבינים והמחשבה הראשונה היא כמובן... לשלוח אותו חזרה למוכר ולקבל החזר. פה מתחילה הבעיה... החלטתי לשלוח את המוצר דרך יושופס, למי שלא מכיר, זו חברה שנותנת לך כתובת בארה"ב וכל מה שתשלח לכתובת ההיא ימען לכתובת שתיתן בישראל תמורת תשלום כמובן. התשלום ליושופס כלל בתוכו את כל המיסים השונים שהיית משלם בארץ, אך הם מבצעים את כל התשלמים ומביאים את המוצר עד הבית, במקרה הזה שילמתי 113…

• 74 תגובות
    • 10.8k צפיות
  2. במקרה הקשתי על קישור לגבי TMS כאשר הופיע בעמוד הראשי וראיתי שחברת וולקום היה לי איתה סרט רע (סיוט למעשה) רכשה את TMS וממשיכה בדרכה שהיא: לקחת את הכסף ולברוח אתם מוזמנים להיכנס לביקורת שלי על החנות ששמתי בזאפ: הפרטים הם שם משתמש: דרור והיא מתחילה במשפט: החנות הכי גרועה שקניתי בה בחיים אני טורח לכתוב את הפוסט הזה כי חבל לי על הקורבן הבא שיקנה שם. כאמור זה ממש הימור עם הכל יהיה בסדר הרווחתם עם יתקלקל צפוייה לכם מלחמה. אני בסוף קיבלתי את הכסף לאחר שהתקשרו לחברה מאתר ZAP לבדוק את התלונה שלי. הם ניסו לאלץ אותי לבטל את התלונה בזאפ בתמורה להחזר הכספי. לא הסכמתי כי החוק היה לטובתי והייתי מוכן ללכת עד הסוף. להערכתי כל הביקורות הטובות על החנות ב זאפ שתולות. התלונות לעומת זאת אמ…

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by KingAlpaca,

קניתי מחשב מלפני שנתיים וחצי מTMS, כעת נשרף לי הלוח אם, כשהגעתי לסניף נתניה אמרו לי שיש הנהלה חדשה וזאת לא אותה TMS ואין אחריות על שום דבר, זה קרה לעוד מישהו? מה הסיפור עם זה?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. ראיתי 2 דגמים. רח עולה 660 ש״ח c60 והשנייה 790 101 הדגם. לא הצלחתי למצוא הבדל משמעותי חוץ מעיצוב וזמן בקצב של מים. יש למישהו המלצה? תודה

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by nat64x,

אני בנטוויזן כרגע בחבילת דקות לקווים נייחים של 2000 דקות ב-30 ש"ח (שאני משתמש ברבע ממנה) + 0.127 אגרות/דקה לניידים. מחפש דרך להוזיל עליות לחבילה משתלמת יותר. משהו בסגנון 30 ש"ח ל-1500 דקות (זמן השימוש הכולל המירבי שלי) לכל היעדים אם יש דבר כזה עוד לא בדקתי מה הם מציעים. בודק גם שירותי SKYPE ושירותים אחרים http://www.skype.com/intl/en-us/prices/pay-monthly/ הייתי לוקח את ה UNLIMITED WORLD שלהם אם זה היה כולל גם שיחות לניידים בישראל. אני לא מרבה לעשות שיחות בינאלומית אולי לארה"ב מידי פעם אבל אשמח שתהיה את האופציה. אז מה היא הדרך הכי זולה לדבר? תודה על העצות.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by shemiraz,

שלום לכולם! לפני שאספר את המקרה יש לציין שאני לקוח ותיק של הרשת ואת כל מה שקשור למחשבים אני קונה דרכם את המחשב הראשון שלי קניתי אצלם ב 2002 ותמיד הייתי מרוצה והכל היה בסדר. בשבוע שעבר קניתי קירור למעבד של antec flow ב 170 ש"ח בחנות שלהם בקריות ושהגעתי הבייתה פתחתי את הקופסא של הקירור והקירור היה רטוב לחלוטים פשוט ספוג במיים... והקרטון היה ממש מסריח מבפנים שזה אומר שהוא היה רטוב דיי הרבה זמן... חזרתי לחנות בדקו את זה ונאמר לי שהמזגן שלהם טפטף על הקרטון ולא שמו לב...(לי נראה שכן שמו לב וניסו לדחוף אותו)... בכל מקרה לא היה להם את אותו הקירור להחליף לי אז שלחו אותי לסניף החדש בקריית חיים ושם קיבלתי קירור חדש. לאחר התקנה של הקירור גיליתי שהוא ממש גרוע למעשה הקירור שהיה לי לפני…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by avivshaia,

איפה אפשר להשיג את האוזניות מדגם STUDIO במחיר הכי זול. אני מתכוון למזוייפות כמובן...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. תגידו, קראתי מדריך בYNET על "איך להתנתק מספקי האינטרנט בלי טלפונים" וכתוב לשלוח פקס ודואר רשום עם נוסח מסוים של בקשה, ותוך יומיים הם מחוייבים לנתק. תגידו יש כאן מישהו שזה אשכרה עבד לו?

9. האם יש בסיס ליצוגית נגד סנדיסק ?, הרי ידוע לכול שאנו רוכשים כונן מכול סוג שהוא אנחנו לא מקבלים באמת את הקיבולת שיצרניות החומרה מציינות על גבי המוצר. כלומר קנינו דיסק קשיח של 100 ג'יגה נניח, אנחנו בפועל לא מקבלים באמת 100 ג'גה, בגלל העובד שיצרניות החומרה מחשיבות ג'יגה כ 1000 מגבייט. זאת למעשה תרמית שהייתה מקובלת עד היום ואף אחד לא יצא נגד התופעה, האם אנחנו מתחילים לראות שינוי מגמה ? והאם יש בסיס לתביעה היצוגית נגד סנדיסק?... http://www.psakdin.co.il/news/article.asp?PDUID=nws_nknm

10. היי, רציתי לדעת מה לרשום כשמזמינים חבילה שעולה מעל 50 דולר מחו"ל? פשוט שכחתי. computer handle או משהו בסיגנון. בקיצר מה להגיד למוכר שירשום? אני מתכוון להזמין את הקינדל מ EBAY. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום. בתאריך 31.12 קניתי HD4850 של חברת CONECT3D ב597 ש'ח! השאלה היא האם אפשר לממש אחריות?,בסך הכל עוד לא עברו 3 שנים ואם FOXPC לא היו פושטים רגל(אימח שמם,מפעם הבאה רק אייבורי או KSP),אז הייתי הולך לממש אחריות,אבל נשארתי קירח מכאן ומכאן.. אני יודע שיש חנויות כמו RSM שיכולות לעזור,אבל יש בכלל יבואן בארץ של C3D?,מה אפשר לעשות פחות או יותר במצב שלי?,נשארו עוד חודשיים למימוש אחרית,הבעיה בכרטיס-ארכיפקטים.

12. Started by Mantis,

צריך ספקית חדשה, מתלבט בין 014 ל018. אני מעדיף 018 כדי לעודד תחרות (אני יודע ש-018 קונים רוחב פס דרך 014 אבל עדיין...) בשוק אבל לא מעוניין שזה יבוא על חשבוני. אם מישהו (עדיף כמה) שנמצא אצלם יכול לדווח לי שהם בסדר מבחינת עליית אתרים, טעינת וידיאו (YT),פינגים והורדות (לא חוסמים, למרות שאני בקושי מוריד ) וכו' אז אשמח לשמוע כדי שאוכל בלב שקט להתחבר אליהם! התכנון הוא על חבילת 12M על תשתית הוט. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אני מחפש מידע כדוגמת הלינק הזה על איך להעביר כסף בין שני חשבונות פייפאל ללא תשלום. כרגע הם גובים בסביבות ה- 3.4% עמלה. לא מצאתי את האופציה בחשבון הפייפאל שלי להעברת Personal Payment או העברה כ-GIFT ומהמידע שמצאתי באינטרנט נראה שזה זמין רק במדינות מסוימות. האם יש לכם טיפים לביטול או מיזעור עמלות בחשבונות ישראלים? שתפו אותנו. תודה על המידע והטיפים. אפשר להרחיב את הדיון להעברות כספים אינטרנטיות בשירותים נוספים ומיזעור עמלות ושערי המרה באופן כללי.

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by BloodFist,

הכרטיס מסך במחשב של אחי - 8500GT תקול (נבדק במעבדה מקומית ונאמר לי שהוא תקול) הכרטיס עדיין במסגרת האחריות, נקנה לפני כשנתיים ושלושה חודשים בפוקס פיסי ובאתר שלהם נאמר שאין קשר בין החנות הקודם לנוכחית, מה גם שלא מצאתי מספר טלפון פעיל באתר שבו אוכל להתקשר אליהם ולברר אם יש להם יכולת לעזור לי. איך בכל זאת אוכל לממש אחריות? תודה מראש, סער.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by moshel61,

ברצוני לשתף אתכם בשרות הגרוע של דל. קניתי מחשב נייד Dell Latitude 6220 שעלה כמעט 4000 ש"ח . אחרי שבועיים חיברתי דיסק און קי לשקע USB והמכשיר לא זיהה אותו. התקשרתי למחלקת שרות של דל (שנמצאת מחוץ לישראל) והם הסבירו לי איך להוריד את העדכונים של דל מהאינטרנט ולהתקין אותם. הורדתי אותם והתקנתי אבל הסתבר שפעם הדיסק און קי עבד ופעמיים לא. אחרי שבועיים וחצי שוב התקשרתי אליהם ועשינו שוב את ההורדות והתקנו שוב ואז התברר במקרה כשחיברתי את המחשב הנייד לרשת המקומית שלי עם כבל שהחיבור לא עובד ואז הנציג של דל עשה איתי בדיקות וקבע שהלוח אם לא תקין וצריך להחליף את הלוח. מאחר שהמחשב בן חודש וקצת ביקשתי שיחליפו את המחשב ודל לא היו מוכנים בגלל שעבר חודש מאז רכישת המחשב. עד היום (חודשיים ושבוע …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Animor,

אהלן, היום הופתעתי לטובה מהשירות שקיבלתי ב-KSP רעננה, וחשבתי שכמו שתמיד מתלוננים על בתי עסק, כך ראוי לעתים גם לתת מלה טובה. הסיפור הוא כזה: לפני חצי שנה קניתי חלקים למחשב מ-KSP רעננה (חוץ מאשר ספק ומארז שכבר היו לי) והרכבתי לבד. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה, אבל לעתים נדירות המחשב היה מאתחל את עצמו כמה פעמים לאחר restart שהייתי עושה לו. אתמול המחשב הפסיק לעבוד - אני מדליק, הוא פועל לשנייה ואז נכבה. לאחר כמה שניות, נדלק שוב לשנייה ואז נכבה, וכך באופן מחזורי. אני יודע שהוא פועל לשנייה משום שאני רואה לדים ומאווררים עובדים לשנייה אחת, אפילו מסך POST לא היה. ניסיתי לבדוק מכל מיני כיוונים, לפרק, לחבר, להביא ספק אחר, והגעתי למסקנה שמשהו דפוק בלוח האם. הגעתי עם לוח האם ל-KSP, שם …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. שלום התחברתי מחודש 2/2011 לבאנדל בזק בינלאומי+HOT, במהירות 5 מגהבייט (לכאורה) ב109.90 ש"ח לחודש (+3 חודשי התחברות ראשונים במתנה). מאז שהתחברתי האינטרנט לא עובד כראוי וכל פעם יש בעיות... ניתוקים, הגבלת מהירות בטורנטים ובהורדות HTTP לאחר עשרות שיחות העניין טרם נפתר. לפני כיומיים הנציג שלהם הודה בהגבלות. לפי דעתי זו הטעייה צרכנית, לא? מה דעתכם? לא סופק לי מאז שהבטיחו לי מאז שהתחברתי. לאחר מכן, דרשתי שיינתקו אותי (גם בפקס) ואז ניסו שאני אתן להם צאנ'ס אחרון וידבר עם נציג טכני "בכיר". לאחר שיחה של חצי שנה פתאום השיחה נותקה והנציג לא חזר אליי. ממש שיטת המצליח. טריק מגעיל של חברות התקשורת. אתמול אחרי שעה ומשהו של שיחה עם קשרי לקוחות, שלא הייתה מוכנה לנתק אותי בלי קנסות יצי…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Zeev86,

התקופה האחרונה אני מעלה הרבה קבצים (בשביל אתר מסוים), ואחד מגה העלאה פשוט לא מספיק. באתרי ספקים וkamaze פשוט לא מציינים מה ההעלאה של החבילות. או שבכלל עדיף לי לא להיכנס לזה בגלל המחיר הגבוהה שיחייבו אותי? מישהו כאן גולש עם העלאה יותר גבוהה מאחד MB?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Kurt,

קונים רכב חדש בתשלומים חודשיים ואחרי 3 שנים או שמשרדגים לרכב אחר או שקונים את הרכב הנוכחי, מישהו יכול להסביר לי מה היתרונות והחסרונות בשיטה הזו?

• 139 תגובות
    • 15.5k צפיות
  20. Started by ModChiP,

אני מחפש טוסטר לחיצה מומלץ היה לי את הפשוטים בלבן שמתו מהר מידי יש למישהו כאן טוסטר בעל משטחים נשלפים, והאם זה נוח?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם ולפרוק מעט את הכעס שלי כלפי דל ובאג. בתאריך ה3.7 קניתי מחשב למטרות סאונד מבאג דיוטי. מדובר במפלצת: inspiron 5110 i7 8gb. כמעט מההתחלה התחיל האינטרנט האלחוטי לפשל. לפעמים קולט, לפעמים חלקית ורוב הפעמים בכלל לא. התקשרתי לדל ששלחו טכנאי הבייתה. הלז החליף את כרטיס הרשת ופירמט אותו וחשבנו שהכל בא על מקומו בשלום. מן הון להון, היו אצלי בבית ארבעה טכנאים בטווחים שונים ואחרי שכלום לא עבד שלחנו את המחשב למעבדה של "יעל" אחראית הטיפול מטעם דל. המחשב שהה שם שבועיים שלמים שמתוכם לפחות שבוע שאף אחד לא נגע בו. בסיכומו של עניין למחשב הוחלף כרטיס רשת שלוש פעמים או פעמיים. פורמט 3 פעמים. והוחלפו לוח בת ומסך קדמי ששם האנטנות של הקליטה. ועדיין האינטרנט לא עובד!!! …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום! מתי אפשר להתנתק מספקית אינטרנט אם יש לי עדיין התחייבות? אם אני הבנתי נכון אז חייבים לעבור 3 חודשים מקבלת החוק. פשוט יש לי עוד התחייבות של שנה לבזק בינלאומי ונמאס לי לשלם להם פי-2 מהמחירים שאפשרי לקבל היום עבור 12 MB. לכן, אני רוצה לדעת את היום המדויק כאשר אני אוכל להתקשר לשירות הלקוחות שלהם ולדבר על מחיר החדש או להתנתק אם לא אקבל.

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. שלום אני רוצה לרכוש מארהב טלפון נייד כנראה של סמסונג, ביקשתי מחבר שגר שם שירכוש אותו וישלח אליי ב UPS או FEDEX ניסיתי לחפש באתר של רשות המסים, כמה מס אני ייצתרך לשלם על המוצר, אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטי מישהו יודע אולי מה עלות המס? כי שמעתי על מקרים שאנשים הביאו מוצרים והמס עלה להם יותר מהמוצר, ואז זה לא יוצא משתלם כבר תודה

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by nimrodd,

שלום רב, כפי שכולנו יודעים מהירות הגלישה בפועל לעיתים רבות נמוכה משמעותית ממהירות הגלישה עבורה אנו משלמים. לדוגמה, אני מדדתי היום 0.3-0.5 מגה בחבילה של 2.5 מגה. ב-8/2/2011 פירסם משרד התקשורת הודעה לפיה יחויבו ספקיות האינטרנט לפרסם מהירות גלישה מינימלית מובטחת בנוסף למהירות המקסימלית של כל חבילה: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/2459.pdf מישהו יודע מה קורה עם התקנה הזאת? מתי היא אמורה להיכנס לתוקף? תודה, נמרוד

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by liran2003,

היי, התקשרו אלי מ-013 והציעו לי חבילה די אטרקטיבית: קו טלפון 700 דק' ואינטרנט 5MB (לפי הבנתי כולל התשתית, אבל צריך לוודא את זה), בעלות של 85 ש'ח + התשלום לבזק על אחזקת הקו - 25 ש'ח, יוצא ביחד 110. כיום אני משלם לבזק כ-250 ש'ח על 300 דק ואינטרנט 5MB. החשש שלי הוא האיכות שיחות של קו VOB, והאינטרנט של 013. הספק שלי הוא בזק בינלאומי, ומהירות ההורדות היא כמעט מקסימלית. אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי נסיון.

דיונים חדשים בפורומים