צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מי היבואן שלהם?......אני מקווה שהם לא יבאו בעצמם....... תודה מראש למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבא של חבר נוסע לסין וצריך לקנות לעצמו מחשב נייד(בסיסי ביותר) האם מישהו יודע איפה כדאי לקנות והאם בכלל זה כדאי? תודה רבה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר נגמרה לי ההתחייבות אצל נטויזיון ורציתי לחדש את את המנוי אבל המחיר שהציעו לי למהירות של 10 מגה היה יקר אז התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי מחיר יותר זול משל נטויזיון ואז היום אחרי שהתקשרתי להתנתק בנטויזיון הם הביאו לי מחיר של 30 שקל לחודש ל-10 מגה. אז שוב פעם התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי דיל של 10 מגה ב-29 שקל כל חודש ועוד חודש חינם אז שוב פעם התקשרתי לנטויזיון ואמרתי להם על הדיל של בזק בינלאומי אז הם הביאו לי דיל של 30 שקל כל חודש ואחרי 9 חודשים שאני אהיה מחובר אצלם אני אקבל 3 חודשים חינם. אני לא יודע במי לבחור ואני צריך את עזרתכם מצד אחד אני מנוי בנטויזיון 10 שנים וכמעט אף פעם חוץ מפעם אחת לא הייתה לי אצלם תקלה אבל מצד שני אומרים שגלישה בבז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אחרי כמה מאות קניות מאיביי, נתקלתי בבעיה שדורשת פתיחת תיק כנגד המוכר, ומה אני אגיד לכם..... אני לא יודע איך עד היום לא נתקלתי בבעיה שכזאת.. המקרה בקצרה הוא שהזמנתי מוצר יד שניה מארה"ב(זה ממש לא חשוב איזה) ב 400$ וקיבלתי מוצר ששווה בערך חצי ממנו, דומה... אבל פשוט, וזול הרבה יותר. מתסכל מאוד אתם בטח מבינים והמחשבה הראשונה היא כמובן... לשלוח אותו חזרה למוכר ולקבל החזר. פה מתחילה הבעיה... החלטתי לשלוח את המוצר דרך יושופס, למי שלא מכיר, זו חברה שנותנת לך כתובת בארה"ב וכל מה שתשלח לכתובת ההיא ימען לכתובת שתיתן בישראל תמורת תשלום כמובן. התשלום ליושופס כלל בתוכו את כל המיסים השונים שהיית משלם בארץ, אך הם מבצעים את כל התשלמים ומביאים את המוצר עד הבית, במקרה הזה שילמתי 113…
-
- 74 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
בואו כל אחד ואחד נפרסם הודעה אנחנו רוצים אפלוד יותר גבוה, אם כבר יש להם FACEBOOK והם מעדכנים אותנו, נשתמש בזה בשביל לעדכן אותם גם, עד עכשיו הם אומרים אנחנו לא רוצים או לא צריכים, בואו נגיד להם מה אנחנו רוצים פשוט וקל http://www.facebook.com/hot.net.il תרשמו ב WALL או איפה שבא לכם, שמישהו יתחיל וכולם ימשיכו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ולא, כותרת הת'רד לא צינית, לשם שינוי. אני בטוח שהרוב נכנסים לפה בשביל הלכלוך והקצת אקשן, אבל אני בטוח שכולם היו שמחים לשמוע סיפור בסגנון שאני הולך לספר. רובכם בטח מכירים את השירות הנהדר של לוג'יטק, אבל זה לא ימנע ממני לספר גם את המקרה שלי. כמעט מלפני 3 חודשים התחלתי לשים לב לתופעה מאוד מציקה במקלדת ה-G15 שלי, שמתבטאת בדילייאים קצרים (של 20MS בערך מהממוצע, משהו שאני עדיין מסוגל לחוש בו מסתבר) בחלק גדול מהלחיצות ולפעמים גם חוסר קליטה של הלחיצה. שמתי לב שזה מתרכז במקשים בצד שמאל, שככל הנראה חולקים את אותו המעגל החשמלי. כמובן שמה שהבנאדם ההגיוני עושה במצב כזה זה לבדוק אם יש לכלוך שמפריע למקשים - ובהחלט היה קצת ממנו, אבל זה לא ממש פתר את התופעה. זה לא הרג אותי כל כך בהתחלה…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח של בזק כבר שנים ומאוד מרוצה. עד היום גלשתי במהירות של 2.5MB בתשלום חודשי של 72 ש"ח ולאחרונה גיליתי שהמחיר הזה יקר. פניתי אליהם לפני כיפור לשידרוג התשתית למהירות 10MB לאחר שראיתי כי לקוח חדש מקבל על זה מחיר של 60 ש"ח. הם חזרו אליי והכי נמוך שעשו לי זה 85 ש"ח ולא היו מוכנים להוריד לי שקל אחד. צריך לציין שאני לקוח ותיק אצלהם שמשלם כל חשבון טלפון ממוצע של 550 ש"ח. שביקשתי ניתוק אז לא הייתה להם בעיה גם לנתק אותי אם הייתי מתעקש,ככה הרגשתי לאחר מכן ראיתי באתר "כמה זה" שאנשים הגיעו איתם למחיר של 69 ש"ח למהירות 10MB בתור לקוח קיים. על HOT שמעתי בעיקר דברים רעים באינטרנט בגלל לא עברתי עד היום. מה אתם מציעים?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי המקרה שקרה לי וחיפושים באינטרנט אחת התוצאות הביאה אותי לתלונה של בחור על אותה החנות בפורום הזה אז מצאתי לנכון לפרסם את הסיפור גם כן כאן בפורום צרכנות. המקרה הוא כזה לפני פחות משנה רכשתי אצל דימפון זוג מכשירי htc desire כל אחד ב 2700 ש"ח לפני מספר שבועות אחד המכשירים התחיל לעשות ריסטרט רנדומלי ואז גיליתי שהמצלמה לא עובדת. גיליתי שאם נותנים מכות קטנות עם האצבע באיזור המצלמה היא מתחילה לעבוד (לעבוד חלקית, פעם עובדת ומפסיקה ואחרי כמה נקישות מתחילה לצלם על חצי מסך או פשוט בצבע סגול) כלומר יש פשוט בעיה במגעים של המצלמה. אני חייב לציין שהמכשיר לא נירטב ולא נפל וקיבל יחס טוב מאוד כמו שמגיע למכשיר שעלה 2700 ש"ח. בקיצור כשהגעתי לחנות והראתי את המכשיר לנציג כבר הבנתי שנפלתי ע…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
2.5 מגה 3 חודשים ראשונים חינם חודשים 4-12 19.9 לחודש. מחיר ממוצע 15 שח לחודש בלי התחייבות+ עכבר אופטי מתנה חח, אחרי שעה שהייתי איתם על הקו , נראה לכם אפשר להוציא יותר זול?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מכונה לעיצוב זקן שתהיה טובה. התקציב הוא עד 150 ש"ח. לא אכפת לי מ- EBAY אם ניתן להביא משהוא טוב יותר בהפרש קטן. הבנתי שפיליפס טובה בתחום, אבל אשמח להמלצות של בעלי ניסיון אם יש...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חידשתי עכשיו את הדומיין שלי וקיבלתי למייל הודעה על מתנה חבילת אחסון Basic לתקופה של חודשיים מתנה! 100% חינם! או חבילת דואר אלקטרוני Mail לתקופה של שלושה חודשים מתנה! 100% חינם! אני מעונייין בחבילת האחסון Basic, יש התחייבות כלשהי לעסקה ? או שהאחרי החודשיים מתנה אני יכול לבטל ולא לשלם שקל ?
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לאחרונה בצעתי עסקה גדולה ב-pp וגיליתי משהו ששווה לחלוק עם שאר הפורום לקניות הבאות שלכם. הדבר רלבנטי רק לבעלי כרטיסי אשראי בינ"ל (שכן כרטיס אשראי מקומי אינו יכול להיות מחוייב במטבע זר) כאשר מבצעים עסקאות ב-PP מומלץ לשים לב לשער ההמרה אותו משלמים בעסקה. להפתעתי השער גרוע בחלק מהמקרים מתשלום במטבע העסקה המקורי ישירות לאיביי והמרה של חברת האשראי (בעיקר מדולרים) קצת יותר פרטים: הערה: הנתונים מתייחסים לכרטיסים בהם החיוב נעשה בהמרה לדולר (במידה והחיוב במטבע שונה מדולר), יש מספר כרטיסים בודדים בהם החיוב נעשה בהמרה ליורו (ואז יש כדאיות לשימוש בכרטיס בעסקאות הנקנות ביורו בעיקר) שלבי התשלום בכרטיס אשראי על עסקה במטבע זר: 1. (אופציונלי) המרה ממטבע העסקה לדולר ארה"ב במידה והמט…
-
- 20 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני הצטרפתי לפלאפון לפני כ7-8 חודשים למסלול מסויים, כלומר לפני שחוק ביטול קנסות יצא. האם מותר לרשת פלאפון בגלל זה לחייב אותי בקנס בסך 200 ש"ח על זה שעברתי למסלול חיילים באותה הרשת, בפלאפון?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
רכשתי מוצר ב-400$ דרך אתר lighttake.com בסוף ספטמבר. כעבור חצי שעה מרגע הרכישה התחרטתי ושלחתי מייל לתמיכה בבקשה להחזר כספי. אין מענה. מספר ימים אני שולח מיילים ואין מענה. פתחתי dispute דרך paypal ואין שום מענה לא מפייפל ולא מהמוכר. מה עושים? הכסף כבר ירד מהחשבון. קיים ביטוח כלשהו של חברת האשראי?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלפתי מכשיר וגלשתי כרגיל באינטרנט YNET SPORT5 וכו',לא דברים יותר מדי חריגים פה ושם הורדתי תוכנות כמו וואטסאפ החברה טוענת שגלשתי על DATA בניגוד לחבילה שיש לי WAP . גלשתי 20 מגה ורוצים לחייב אותי ב200 שקל (אחרי צעקות וכד') הורידו לי ל100 וכל מיני הטבות. אבל עדיין אני לא רוצה לשלם על משהו שעשיתי בתום לב וגם לא עשיתי משהו חריג מבד"כ. החבילת WAP שלי היא עד 100 מגה אז ידעתי שאני בסדר בטווח.. יש לי מילה נגדם בעצם? החברה טוענת שבעיה שלי שלא התעניינתי על הבדלים בין WAP ל DATA אני טענתי שעם כל הכבוד בתור חייל קרבי אני לא מוצא לזה את הזמן בדיוק.. לאיזה כיוון לקחת את הנושא? הציעו לי את האופציה לשלם 100 שקל החודש ועוד 25 כל חודש במשך 4 חודשים ובמשך 4 חודשים אני אקבל חבילת DATA (כן …
-
- 30 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב מלפני שנתיים וחצי מTMS, כעת נשרף לי הלוח אם, כשהגעתי לסניף נתניה אמרו לי שיש הנהלה חדשה וזאת לא אותה TMS ואין אחריות על שום דבר, זה קרה לעוד מישהו? מה הסיפור עם זה?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תגידו, קראתי מדריך בYNET על "איך להתנתק מספקי האינטרנט בלי טלפונים" וכתוב לשלוח פקס ודואר רשום עם נוסח מסוים של בקשה, ותוך יומיים הם מחוייבים לנתק. תגידו יש כאן מישהו שזה אשכרה עבד לו?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
במקרה הקשתי על קישור לגבי TMS כאשר הופיע בעמוד הראשי וראיתי שחברת וולקום היה לי איתה סרט רע (סיוט למעשה) רכשה את TMS וממשיכה בדרכה שהיא: לקחת את הכסף ולברוח אתם מוזמנים להיכנס לביקורת שלי על החנות ששמתי בזאפ: הפרטים הם שם משתמש: דרור והיא מתחילה במשפט: החנות הכי גרועה שקניתי בה בחיים אני טורח לכתוב את הפוסט הזה כי חבל לי על הקורבן הבא שיקנה שם. כאמור זה ממש הימור עם הכל יהיה בסדר הרווחתם עם יתקלקל צפוייה לכם מלחמה. אני בסוף קיבלתי את הכסף לאחר שהתקשרו לחברה מאתר ZAP לבדוק את התלונה שלי. הם ניסו לאלץ אותי לבטל את התלונה בזאפ בתמורה להחזר הכספי. לא הסכמתי כי החוק היה לטובתי והייתי מוכן ללכת עד הסוף. להערכתי כל הביקורות הטובות על החנות ב זאפ שתולות. התלונות לעומת זאת אמ…
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הכרטיס מסך במחשב של אחי - 8500GT תקול (נבדק במעבדה מקומית ונאמר לי שהוא תקול) הכרטיס עדיין במסגרת האחריות, נקנה לפני כשנתיים ושלושה חודשים בפוקס פיסי ובאתר שלהם נאמר שאין קשר בין החנות הקודם לנוכחית, מה גם שלא מצאתי מספר טלפון פעיל באתר שבו אוכל להתקשר אליהם ולברר אם יש להם יכולת לעזור לי. איך בכל זאת אוכל לממש אחריות? תודה מראש, סער.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הנייח שלי לפני כארבע שנים. המפרט נבחר לפי עזרתם של גולשי האתר הזה. תחילה הלך לי ספק שאחריו לקח גם את הכרטיס מסך. לאחר מכן הלכו מספר פעמים כרטיסי מסך (שהובאו מהיבואן כל פעם מחדש). לאחר כשלוש שנים המחשב פעם עלה ופעם לא עלה, עד שלפני חודש מת גם אחד מכרטיסי RAM. אז מתוך: לוח אם, מעבד, ספק, כרטיס מסך, RAM (כל שאר ציוד הקפי או שהיה לי או שקניתי מחנות אחרת) הלכו לעולמם: ספק, כרטיס מסך (גם לאחר שהחליפו לי 4-5 פעמים מהיבואן) וגם אחד מכרטיסי RAM. כלומר, מתוך 5 חלקים, הלכו 3. האם יתכן שאורך החיים של הרכיבים כל כך קצר? אני חוזר שוב פעם, הזמנתי את כל חמשת הרכיבים על פי המלצת פורום "מפרטי מחשב" ומחנות אמינה מאוד על פי רוב דעת הקהל של הפורום. הדבר הכי מעצבן הוא, שלפני המח…
-
- 40 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
האם יש בסיס ליצוגית נגד סנדיסק ?, הרי ידוע לכול שאנו רוכשים כונן מכול סוג שהוא אנחנו לא מקבלים באמת את הקיבולת שיצרניות החומרה מציינות על גבי המוצר. כלומר קנינו דיסק קשיח של 100 ג'יגה נניח, אנחנו בפועל לא מקבלים באמת 100 ג'גה, בגלל העובד שיצרניות החומרה מחשיבות ג'יגה כ 1000 מגבייט. זאת למעשה תרמית שהייתה מקובלת עד היום ואף אחד לא יצא נגד התופעה, האם אנחנו מתחילים לראות שינוי מגמה ? והאם יש בסיס לתביעה היצוגית נגד סנדיסק?... http://www.psakdin.co.il/news/article.asp?PDUID=nws_nknm
-
- 136 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
-
צריך ספקית חדשה, מתלבט בין 014 ל018. אני מעדיף 018 כדי לעודד תחרות (אני יודע ש-018 קונים רוחב פס דרך 014 אבל עדיין...) בשוק אבל לא מעוניין שזה יבוא על חשבוני. אם מישהו (עדיף כמה) שנמצא אצלם יכול לדווח לי שהם בסדר מבחינת עליית אתרים, טעינת וידיאו (YT),פינגים והורדות (לא חוסמים, למרות שאני בקושי מוריד ) וכו' אז אשמח לשמוע כדי שאוכל בלב שקט להתחבר אליהם! התכנון הוא על חבילת 12M על תשתית הוט. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שאספר את המקרה יש לציין שאני לקוח ותיק של הרשת ואת כל מה שקשור למחשבים אני קונה דרכם את המחשב הראשון שלי קניתי אצלם ב 2002 ותמיד הייתי מרוצה והכל היה בסדר. בשבוע שעבר קניתי קירור למעבד של antec flow ב 170 ש"ח בחנות שלהם בקריות ושהגעתי הבייתה פתחתי את הקופסא של הקירור והקירור היה רטוב לחלוטים פשוט ספוג במיים... והקרטון היה ממש מסריח מבפנים שזה אומר שהוא היה רטוב דיי הרבה זמן... חזרתי לחנות בדקו את זה ונאמר לי שהמזגן שלהם טפטף על הקרטון ולא שמו לב...(לי נראה שכן שמו לב וניסו לדחוף אותו)... בכל מקרה לא היה להם את אותו הקירור להחליף לי אז שלחו אותי לסניף החדש בקריית חיים ושם קיבלתי קירור חדש. לאחר התקנה של הקירור גיליתי שהוא ממש גרוע למעשה הקירור שהיה לי לפני…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-