עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. שמתי לב לתופעה מרגיזה שהולכת ומתגברת, פרסומות בבי"ס. הכל התחיל ביסודי, כשמידי פעם הכניסו נציגים של מעריב לנוער שלקחו טלפונים (!!) מילדים, ע"מ להתקשר ולרשום אותם לעיתון. היסודי חלף ועבר, והתופעה מתעצמת.. אני רואה דוכנים של מר"צ מידי פעם בשער בי"ס, וגם בשער מקיף אחר, עומד בדרך קבע דוכן של מחזירים בתשובה -החוק דורש 50 או 100 מטר משער ביה"ס, אני באמת לא זוכר- שנה שעברה ראיתי פה ושם נציגים של סלקום מחלקים איזה פלאייר, או נציגים של יטבתה מחלקים שוקו בשקית בכניסה לבי"ס, לא משהו נורא- אבל אז באה ה"תפנית"- הבי"ס שלי החליט להביא חברה חיצונית שתשווק לוקרים בבי"ס עצמו. הלוקרים, עולים כ-150 שקלים לשנה, ונציגים של החברה (ואני חוזר, חברה- מסחרית לגמרי) מחתימים ילדים בתוך ביה"ס ומספקים…

• 40 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. Started by marking,

מענין אותי לדעת איזה להקה אתם אוהבים, כי הרוב פה מקשיבים לרוק (כמו כל הצעירים...) אז עשיתי סקר על להקות רוק! תצביעו חופשי! אם שכחתי משהו אז תגידו לי ואני הערוך!

• 45 תגובות
    • 6.6k צפיות
  3. Started by DXT,

מבזק ב Ynet זה התחיל. להכין את מסכות הגז, חבר'ה.

• 42 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. ביום שלישי האחרון השר אפרים סנה הגיש הצעת חוק בא הוא מאריך את תקופת המלווה לכחצי שנה. בנוסף לכך, החוק גם יגביל את מס' הנושאים ברכב לאחד, משמע: נהג ונוסע אחד. בתכנון גם להגביל את שעות הנסיעה של צעירים כך שלא יוכלו לנהוג מחצות לחמש בבוקר. אנחנו חייבים לפעול בעניין. לפרטים ולהצטרפות למחאה: www.anti-drive.cjb.net

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by udicol,

או יותר נכון הבהרהמניפסט) דתיים, דוסים, לובשי כיפות סרוגות, שמאלנים, חברי קיבוצים, חברי מושבים, חילוניים ,וסתם אלה שיושבים בשנקין, מתגייסים וכאילו שלא, ערבים (הנאמנים שבינהם) , בדואים, דרוזים , צ'רקסים ועוד כמה שאני לא זוכר (צר לי אם שכחתי מישהוא) - כולם אזרחי מדינת ישראל. אם יש למישהוא דעה, קטלנית ככל שתהיה (במיוחד על ה-"דוסים" ) מוזמן לשמור אותה לעצמו אלה אם הדעה שלו מקובלת ואינה חורגת מהכללים שנקבעו בפורום זה . לידיעתכם גם הם יהודים, אזרחי מדינת ישראל, וחלקם משרתים בצבא. חילוקי דעות -דבר מקובל , הריי ללא דעות שונות היה כאן דיי משעמם. אך אני מציע לכם לכנס את כל כושר האינטליגנציה שלכם והאיפוק ע"מ להרשים אותנו (ואותי בפרט) בנימוקים משכנעים, נימוסיים, ויפים (מלשון יפ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בבקשה אז יש פה קיצוניים אנטי ערבים, לפחות שיהיו אנטי מוסלמים ולא אנטי ערבים...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. סתם...זה מעניין אותי. בלי תגובות מיותרות.

• 122 תגובות
    • 12.6k צפיות
  8. שאלה לי אלייכם: אני בא ממשפחה לא דתייה, אבל דודים והסבא וסבתא הם כן. אנחנו הלכנו בערה ראש השנה, כמדי שנה, לבית הכנסת. יחד עם כל המשפחה. אני רוצה לדעת, כמה מביניכם הלכו לבית הכנסת בערב ראש השנה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. כן למי שלא יודע עקב ריבוי התאונות שבהם מעורבים נהגים חדשים שר התחבורה הגיש הצעת חוק (עברה קראיה ראשונה אתמול) לחייב נהג חדש לנהוג עם מלווה חצי שנה ולאחר מכן במשך שנה נוספת להסיע נוסע אחד בלבד! מה אתם (אלא שלומדים נהגיה וילמדו) אומרים על זה.? מי שדואג לי, לי יש כבר רשיון שנה וקצת..

• 36 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. אתיופי? לא בבית ספרנו! הומו? בפארק? לא נראה לנו -או- אלימות משטרתית לכל אלו שתמיד התווכחו איתי כשאמרתי מדינת אפרטהייד, גזענות ואפליה- הראו את פרצופכם.

• 37 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by e-Pit@m,

להנאתכם, אני אשמח לשמוע תגובות.

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. כידוע לכם מדינת ישראל תציין 30 שנים לרצח הספורטאים הישראלים באולמפידה במינכן. אירוע טרור אכזרי, שהביא למותם של הספורטאים רק מעמיק את הסלידה שלנו מהטרור ומאוייבינו. רוב האנשים שעמדו מאחורי הפעולה הנתעבת הזו, נהרגו כתוצאה מפעולות תגמול שביצע המוסד ברחבי אירופה בניצוחה של רה"מ של ישראל גולדה מאיר וראש המוסד. לרגל יום השנה הקרב, מוצג לכם כאן קטע שנלקח מהאתר: www.zinman.org.il/html/medina/25.doc 11 ספורטאים, חברי המשלחת הישראלית לאולימפי דה, נרצחו ב5.9- במינכן. תשעה מהם נרצחו במהלך פעולת החילוץ של משטרת גרמניה. בשעה 4:30 בבוקר פרצו שמונה מחבלים מארגון "ספטמבר השחור" למעון המשלחת הישראלית בכפר האולימפי. במהלך הפריצה הם רצחו את מאמן האבקות משה ויינברג ואת מרים המשקולות יוסף רומנ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ZigZag,

הייתי לאורך כל המצעד היה ממש ממש אחלה, המוווווון אנשים שעשו שמיייייייח :jump: :jump: :jump:

• 31 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by ofir123,

http://www.yesha.org.il/mcdonalds.htm

• 58 תגובות
    • 7.1k צפיות
  15. Started by yuvalkob,

מכבי סיימה 3:3 על שטורם גראץ ועלתה לליגת האלופות למרות שיפוט עויין ומחצית שנייה שהתחילה קשה

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by DXT,

אנשים, רוצו לראות את הסרט הזה. הרגע ראיתי אותו ואני חייב לציין שזה סרט פשוט מצויין. עלילה מרתקת (ולא פשוטה בכלל), אקשן מצויין, מתח בלי סוף, בקיצור: סרט אדיר. יאללה, אתם עדיין כאן?

• 37 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by udicol,

היום (ה- 27.08.2002 ) התעוררתי בסביבות השעה 5:30 לקול הידיעה הבאה: "5 אנשים נהרגו בתאונת דרכים...." שימו לב שבשבוע האחרון מתו יותר מ- 10 אנשים בתאונות מחרידות, רובם צעירים, שלא הספיקו להגיע לצבא וחיילים. אני בטוח שכבר עשו לנו שטיפת מוח בבתי הספר, בעבודה, בצבא, בבית ואפילו בטלויזיה (פרסומות בטיחות בדרכים) ועדיין התאונות שבהם מעורבים צעירים הם רבות וקשות במיוחד. גם אם אתה נוהג "מושלם" הזכר שאחרים בכביש יכולים להרוג אותך/אתכם. קשה מאוד למנוע תאונה כאשר מישהוא (לדוגמא משאית) סוטה מהכביש ומתנגש בכם חזיתית.ברוב המקרים נהגים והנוסעים לא יוצאים מזה בחיים. מה עושים? למרות שכבר נאמר הכל, שוב פעם בטלויזיה, בבתי הספר, בצבא וכ..... אולי נכניס לעצמינו מעין תזכורת לשבוע האחרון, הרווי ה…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by MishaK,

משהו שקיבלתי באימייל: "יום שישי האחרון נכנסתי לאתר של "גוש שלום" וראיתי שהם מבקשים להחרים את המוצרים של חברת Caterpillar שבין השאר מוכרת לצה"ל את מפלצות ה D9 שהורסות את בתי המחבלים המסכנים... הם אף טרחו לעשות קמפיין ולשבש את שמה של החברה מ CATERPILLAR ל CATERRORPILLAR... אבל, כנראה ש CATERPILLAR ימשיכו למכור, כי אם החרם של גוש שלום על מוצרים מהתנחלויות לא עבד טוב, אז למה שזה יעבוד על מוצרים של חברה בינלאומית גדולה, כמעט מונופול בתחומה ? אז קבלו את הפרסומת החדשה של חברת CATERPILLAR, יצרנית ה D9 שחביב על כל משפחה של מחבל... "

• 95 תגובות
    • 8k צפיות
  19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מה שקרה היום במהלך הגרלת החומרה הוא פרצופו של הישראלי המגעיל בשיא תפארתו. מספר לא מבוטל של אנשים שנרשם אתמול בערב, שלא פרסם אפילו מודעה אחת בפורום הזה ותרומת לקהילה היינה אפס ואפילו מינוס, זכו בפריטי חומרה יקרי ערך. בתחילה, צוות האתר שקל האם מגיע לאנשים אלו לזכות ובסוף הוחלט שכן בשל הרוח הטובה, והאמונה שאף אדם לא יעשה שימוש ציני למטרות רווח בפריטים בהם הוא זכה. אך אויה, הך הגיע לו משתמש חומרה לביתו וכבר הוא מפרסם את הפריט שהוא זכה לשם מטרות רווח נקי. פשוט גועל נפש. ניצול כזה מגעיל של נאיביות ורוח טובה מצד אנשים מעולם לא ראיתי. אני אמנם חי בישראל 18 שנה אבל כזה גועל נפש, מעולם לא ניתקלתי בו. זאת התנהגות של אנשים פשוט מגעילים, ולא סתם שונאים אנשים כאלה בכל העולם, שיודעים רק…

• 78 תגובות
    • 10.2k צפיות
  20. עכשיו השאלה מה עושים איתם ?

• 39 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. נגיד יש עצרת אז מחבל שם עליו חגורת נפץ אבל חגורה חכמה.... שיש עליה מודד לחץ דם... ברגע שאין דופק\אין לחץ דם הפצצה מתפוצצת.... זה מנטרל את הצלפים שוטרי קרקע הכול! איך לא חשבו על זה קודם!?

• 35 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. לא זה לא טעות בדף האמצע של ידיעות אחרונות כתובה השורה הבאה הורדתם שיר מהאינטרנט? בקרוב אולי תשלכו לכלא העוזר לתובע הכללי של ארה"ב הודיע: הליכים פליליים ימקטו נגד כל מי שיוריד שירים או סרטים מהרשת בהמשך הכתבה נרשם גם שספקיות האינטרנט בישראל ישתתפו בחוק הזה ככל הנראה ברוב עכשיו לשאלה: רובנו מורידים דברים לא חוקיים מהאינטרנט נכון? מה הטעם עכשיו לאינטרנט ממש מהיר לבית פרטי?

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by Ewingum,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=273997

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בחדשות שעה 18:00 (יותר נכון, אשרת קוטלר, אבל אשרת בחופש) הציגו את צילומי חדשות רשת CNN בהם ניתן לראות גז עצבים המועבר לכלובי כלבים חיים. בצילומים ניתן לראות את הכלב גוסס, ומת (אחסוך תאורים נוספים). מדובר בתמונות מזעזעות במיוחד. תמונות קשות לצפייה אפילו לאדם בוגר כמוני. אבל, אני חייב לציין, כי בקורס שעשיתי בצבא, גילוי וזיהוי חל"כ - חומרי לחימה כימיים גם ניתן לראות כלבים ואפילו קופים מומתים בצורה כה אכזרית. אכן ביקורתינו נתונה כלפי אותם בני מוות - אל קעידה , אבל גם אצלינו, במדינות נאורות כמו ארה"ב, עשו ועושים אני מאמין (אפילו שאין לי כרגע ראיות) ניסויים ברוטליים בבעלי חיים.

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. אורח Ghost_Dogg

שלום רב, היום התפרסמה בוואלה, אתר שלכאורה מכבד את עצמו כתבה על סאבלימינל, הראפר הציוני אשר לוקח את כול סצינת ההיפ הופ הישראלית קדימה. הכותב, שתסלחו לי אבל, אידיוט גמור שלא רק הוא צוחק על הליריקס של האור והצל אלא גם לא יודע לכתוב ברמה נומרלית בעצמו. רמה שאתר כגון וואלה צריך להשתמש בה. דוגמאות: תחילת המשפט נראית כמשפט בעל חוכמה ומסר, אבל סופו נראה כאילו הוא נכתב ע"י ערס, ילד קטן שמקנא הצלחה של סאבלימינל והצל ורק רוצה לעורר פרובוקציה. "פגזית"? "שווה לעקוב אחריה"? לעזאזל, הוא מוכר בבאסטה או כתב תרבות רציני?! רק שני אלא מספיקים לקומם ולהרגיז אנשים אשר לוקחים את הנושא ברצינות. לדוגמה, אם אנחנו היינו משתמשים בביטוים ובמילים דוגמת המילים והביטויים אשר הכותב השתמש בהם, היינו מקב…

• 60 תגובות
    • 8.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים