אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
אהוד יערי הידוע כפרשן הבכיר ביותר בישראל לעינייני ערבים, סיפר אצל יצפאן את הסיפור הבא: המלך הסעודי, הידוע בעושרו הרב, מחזיק במטוסו הפרטי חדר ניתוח שלא מבייש חדרי נתוחים משוכללים בעולם. אדם כלשהוא שהסכים לתוכנית הביטוח (המוזרה), יקבל מיליון דולר, אחרי שנה אם יהיה ב-"כוננות" השתלת לב למלך הסעודי. נניח דוגמא:המלך נמצא בהתקפת לב, הורגים את האדם (שהסכים לתוכנית) ולוקחים ממנו את הלב למלך הסעודי.(כמובן בהנחה שהיה זקוק להשתלה). :-\ :-X
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכתבה ציטוטים נבחרים מתוך הכתבה: וכעת לעוד כתבה מרנינה: הכתבה מתנחלי 'חוות גלעד' הם פושעים לכל דבר, הם הקימו מאחז לא חוקי ואחרי זה, כשהמשטרה באה לאכוף את החוק (שלו הם כפופים) הם עוד תוקפים את השוטרים?! אה כן, ממתי מותר לירות באוויר כאשר אדם אינו נמצא בסכנה? לו זה היה קורה בתל אביב מיד היו עוצרים את היורים, אבל באיתמר זה חוקי? מצד אחד שרון אומר שבשבילו (להזכירכם, הוא ראש הממשלה) ההתנחלויות הן כמו כל עיר אחרת, אבל מצד שני - החוק לא תקף שם?
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
כתבה נמצאת כאן אני פשוט לא מאמין איזה עיתונאים טפשים יש בשבועון המטומטם הזה שנקרא "ג'יינס ". או בעצם האם אפשר לכנותם טפשים או זורעי מדון ושררה. אפילו בדבקה לא מרומז נושא כזה.
-
- 27 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הת'רד הקודם ננעל בעקבות uber-spam. עברו כמה שבועות, ועדכון קצר: כתבה בוואלה, לא ארוך. מק-ספוטלייט תקראו, ותחשבו למה אתם תורמים כשאתם נותנים ביס במק..
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כן אני מדבר על אותם השרים העושקים את מיסיינו, וכספינו? אני מדבר על שר הדתות ושר העבודה והרווחה (אוליי רווחה לעצמו ולמשפחתו). מאות אלפי שקלים עבור בתי מלון והרמות כוסית . הרמות כוסית???? הרי המנטרה של ש"ס : למען הנחשלים ולמען מיעוטי היכולת ! אין לי כל כוונה להשמיץ כאן מפלגה או שרים, אבל ההתנהגות הזו עוברת כל ביקורת! תתביישו לכם !
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=22&id=293177 מה?? לא רק שלדעתי זה לא מוסרי ו/או נכון מכל מיני בחינות, ממשל צבאי פרופר באזורים קטנים בהרבה נכשל במהלך ההיסטוריה האנושית. (רומא-יהודה, ישראל-השטחים, אני בטוח שעוד מלא דוגמאות). אוקיי, הדוגמא הראשונה לפני 2000 שנה והשנייה זה ישראל ולא הSUEPRPOWER ארה"ב, אבל גם השטחים קטנים בהרבה יותר. מה שכן אני משוכנע שארה"ב לא תגביל את הכוח שהיא תשתמש בו שם. בכל מקרה, לדעתי זה רקוב. עריכה - יש שם דווקא תגובות ששוות עוגיה, כדאי לקרוא.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://tv.yahoo.com/news/wwn/20020918/103236120009.html כשזה קורה, כמה ימים לפני אני יוצא לצייד ערסים!
-
- 104 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
לאחר זמן מה של השבתה בעקבות פריצה מחורבנת , הפורומים של Techno חזרו היום דברי Radiohead בשיר I might be wrong נראות לי ההולמות ביותר [shadow=blue, 2, 17]Open up , Begin again....[/shadow] לאתר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן שאף אחד לא זוכר את המבצע שנעך או ראשון לבוקר יום חמישי 10 באוקטובר ברחבי יהודה ושומרון. מבצע שבו נעצרו כ-55 חשודים/סייענים לחמאס. לידיעה:צה"ל ערך מבצע נגד תשתית חמאס ברמאללה. ציטוט: "הפעם נראה כי מפקדי המבצע ובראשם מפקד חטיבת רמאללה (בנימין), אל"מ רוני נומה, הפנימו היטב את ההד התקשורתי והציבורי של המבצע בחאן-יונס מוקדם יותר השבוע. סא"ל ערן אמר כי גם מעבר להימנעות בשימוש בנשק, הוא מקפיד להנחות את חייליו להתייחס אל העצורים והמבוקשים הפלסטינים באופן חוקי ומכובד ולהשתדל שלא להשפילם. "אני מנחה את חיילי שכל עוד המבוקש נמצא בתוך הבית הוא מוגדר כאויב, אבל מרגע שהוא הסגיר את עצמו לידינו צריך להתייחס אליו כאל עציר עם כל ההגנה שמקנה לו החוק. צריך לאפשר לו להחליף בגדים, להיפרד …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו מה מצאתי באתר של UEFA: Maccabi Haifa FC's Mohammad Shahbary & Olympiakos Piraeus FC's Predrag Djordjevic in UEFA Champions League action לא ידוע לי שחרזי שינה את שמו ל-מוחאמד שחבארי...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שר הביטחון שלנו לא מרפה! הוא כל הזמן מדבר ומדבר ומדבר. זכור לנו הביקור הידוע של ראש הממשלה ושר הביטחון שלנו פואד בן אליעזר. הוא הירבה להתרבב מול התקשורת על דעותיו וסיפר מה שמע בחדרי חדרים.הוא קיבל על זה והתנצל. טוב השבוע, אחרי כינוס המפלגה התרברב על בקשתה של דליה איציק למנות שרים בעוד היא רוצה לצאת ממשללת האחדות הלאומית - וגם על זה התנצל. עכשיו - היום ושבוע האחרון לא מפסיק ל-"העריך" לנו מתי תהיה התקפה האמריקאית על עיראק. מסקנה: הוא לא מפסיק לפטפט ! והוא עוד רוצה להיות ראש המפלגה (מה שהוא עכשיו) ואח"כ ראש המשללה. הת'רד הזה יצא לאור בקשת האמריקאים לסתום את הפה לבכירים במערכת הביטחון הישראלית ואני מניח שהתכוונו אל פואד . עריכה:תיקון טעות.
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הכתבה המקורית עם עוד מידע: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=289507&path=22 פשוט מחליא אותי
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אירוע מדהים שנשמך יומיים (שישי שבת) והתמונות כאן לפניכם: אני לצערי לא הייתי באירוע. : :'( http://www.flyhi.org.il/arad2002.htm
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו משועמם אז קבלו חדשה יפה source אלוף העולם בשח-מט וולאדימיר קראמניק הרוסי בן ה27 (ואתם חשבתם שהאמריקים חכמים), הצליח למצאו פגם במשחק 'Deep Fritz' (משחק שח-מט המתקדם באולם שדורש כמה מעבדים בשביל לרוץ נורמאלית). הוא מוביל עם ניצחון של 57 מהלכים. עכשיו הם בסיבוב השמיני וולאדמיר מוביל 1.5-0.5 אחרי שפרש (אני מקווה שזה המילה הנכונה ל"draw") בפתיחה ביום שיש. הינה החלק היותר מעניין הוא יקבל מיליון דולר אם ינצח, $800,000 אם הוא יפרוש, 600,000$ אם הוא יפסיד
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=291737&path=22 המיכלית הצרפתית שנפגעה כפי הנראה ממתקפת טרור אתמול מזהמת את כ500 ק"מ של ים. אם אכן זהו פיגוע טרור, האם אנו עדים (גם אם בכיסוי מוגבל ביותר של המדיה) לפיגוע הטרור האקולוגי הראשון? האם היו פיגועים מוצלחים כאלה בעבר? (במאה הזו, לא ללכת לי 2000 שנה אחורה).
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שימו לב לללוחות הזמנים של הפירסומים. השב"כ גילה (לאחר מעצרו של בכיר באש"ף) שסאדם חוסיין העביר כספים למשפחות ערבי ישראל שנהרגו במהומות אוקטובר. אחר כך, האשימו המשפחות כי שליחיו של אהוד ברק הציעו מיליון דולר עבור כל משפחה ע"מ שיגשו לקלפי ע"מ לבחור בברק. שימו לב: מיליון דולר לכל משפחה. אני הייתי מקבל מיליון דולר, כל באר שבע הייתה מצביעה לברק ומשתחווים אליו במשך שבוע. אז אם כל משפחה הייתה מקבלת מיליון דולר, 13 ראשי משפחה , חמולות , וכל השאר היו מצביעים , עדיין לא היו מגיעים ל-50,000 שהייתי יכול להשיג. הדוגמא כאן נועדה להמחיש את השקר הגס שראשי המשפחות מאשימות את ברק. שימו לב גם לעיתוי האשמה כזו, איזו סמיכות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה גוברת הביקורת על עובדי חברת החשמל , והחשמל החינם שהם מקבלים . חבר הכנסת פורז , מעלה הצעת חוק על הגבלת החשמל חינם לעובדים . והערב 3/7/2002 התקשרו לביתו ואיימו עליו (בחיו) שיפסיק לפעול למען החוק המגביל את עובדי חברת החשמל . ואני שואל ? האם עובדי חברת החשמל מתנהגים כמו מאפיה , מהסוג המכוער והגרוע ביותר? האם עובדי חברת החשמל מוכנים להשמיד את המדינה המסכנה הזו בתמורה לאוכל חינם שהם מקבלים ! ומי שאיים עליו , אני מקווה מאוד שייתפס , וילך קיביניימט !
-
- 54 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
עצוב, מאד עצוב שזה היצוג שיש לנשיא מדינת ישראל :'( http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2152116,00.html לאחר שהרכנתי את ראשי בהשפלה לאחר המחזה המזעזע , מיהרתי לנסח מכתב שישלח לבית הנשיא בו אני מציע את תרומתי על מנת לתקן את הפדיחה הנוראה. אגב... מעניין מי הטמבל שעיצב את האתר הזה... ומעניין כמה הוא קיבל על מנת לפדח את הנשיא ומדינת ישראל כולה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקרוב מאוד יחוייב כל נהג שיוציא רשיון מחת לגיל 24 לנהוג עם מלווה במשך חצי שנה (אכלתם אותה) אני אישית הייתי צריך מלווה חודשיים ולא סבלתי את זה! אבל אנשים לא להתיאש ולא לקלל כי הועדת החוקה דחתה את ההצעה של משרד התחבורה בקשר לתקנה של להסיע נוסע אחד במשך עוד חצי שנה! אז בקיצור מי שיש לו כבר רשיון ניצל מהגזרות האלה ומי שלא אז לא! נ.ב (למי שיש כבר רשיון) לא לשכוח לשים את השלט המפגר של "נהג חדש" כי היום העלו את הקנס למי שלא שם מ70 ל250 ש"ח
-
- 43 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הרצל עשית טעות חמורה, הלכת בחרת מדינה לא נכונה.. עמדת במרפסת, צילמו אותך תמונה, אמרת אם תרצו, אין זו אגדה... הרצל עשית החלטה לא נכונה, בבאזל ישבת, הקמת מדינה... במקום להשתזף עם כושיות בים, פותח חדשות, רואה רק בלאגן... למה לא אוגנדה? למה לא אוגנדה? ונפתרו פה כל הבעיות... למה לא אוגנדה? למה לא אוגנדה? מלחמות, במקום רק להנות... למה לא אוגנדה? למה לא אוגנדה? לאוטובוסים, אנחנו לא עולים... למה לא אוגנדה? למה לא אוגנדה? 98 אחוז מובטלים... הרצל אם היית נמצא כאן היום, מנסה להתפרנס או לעשות שלום, היית רואה אותנו ומייד אומר: חבר'ה, טעיתי, אני מצטער... למה לא אוגנדה? למה לא אוגנדה? ונפתרו פה כל הבעיות... למה לא אוגנדה? למה לא אוגנדה? מלחמות, במקום רק להנות... למה לא אוגנדה? למה לא או…
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אולי... :saint: מדורת ההבלים ("The Bonfire of the Vanities"), בריאן דה-פלמה, 1990 אחרון גיבורי הפעולה ("Last Action Hero"), ג'ון מקטירנן, 1993 ספרה ("Sphere"), בארי לווינסון, 1998 שלושתם נקטלו בביקורת ובקופה. שלושתם נעשו ע"י במאים מוכשרים ועם תקציבים גדולים. שלושתם סרטים מקוריים, יצירתיים ומבדרים. בשורה התחתונה: לקחת בספריית הווידאו הקרובה ולראות בלי דיעות קדומות :smoke: Prog.
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בתחושת החג הנעימה עם מזג האויר הנפלא יצאנו להטיס טיסנים. הגיעו כמה חברה (מרסל, גדי, אחרים ואנוכי) לשטח האנדרטה שבבאר שבע. בתפריט:טיסן החדש של מרסל, ששיפץ אותו וגרם לו להראות יפה מתמיד (בעזרתו האדיבה של שלמה שיודע הכל בטיסנים). גדי כמובן, שהעירו אותו על הבוקר ולא היה מוכן עם ה- Trainner , ובהתקפת לחץ אדירה הספיק לקחת אותי מהבית בדיוק בזמן. תמונה ראשונה מסכמת את האירוע כולו. אתם יכולים לראות שהגיעו אורחים .דתיים - חרדים שדיי הסתקרנו למראה הטיסנים. שוקו ולחמניה (טוב את הלחמניה לא קיבלנו היום. נקבל מחר). גדי עם סיגריה מטיס. מרסל מפגין יכולות מדהימות עם הטריינר. אל תדאגו , הכל היה מבויים. מרסל דחף את הטיסן בתוך השיחים בשביל הכיף. מה שמוזר הוא שהוא השקיע הרב…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש כ- רפרנס בכתבה שפורסמה ב-Ynet.ולהלן ציטוטים מובחרים: ציטוט 1:"מיד לאחר התבוסה המשפילה שהנחילה אלופת ישראל ליוונים, החלו החוליגנים מפיראוס להשתולל. הם הגיעו הלילה (ד') לשדה התעופה בניקוסיה, וחסמו את הכניסה לאוטובוסים שהובילו את אוהדי מכבי ". ציטוט 2:"במקביל, עשרות מאוהדי חיפה שהגיעו באופן עצמאי לשדה התעופה, הוכו נמרצות על ידי היוונים ונחבלו. זמן רב עבר עד שהמשטרה המקומית הצליחה להפריד בין מחנות האוהדים". ציטוט 3:"לפני המשחק: מכות וקריאות "הייל היטלר" ". ציטוט 4:"מאז שעות הצהריים המוקדמות החלו אוהדי אולימפיאקוס שהחלו להגיע לאי כבר אתמול להכות כל אוהד חיפני שנקרה בדרכם, כשהם צועקים 'פלסטין', 'אש"ף' ו'הייל היטלר'. המשטרה המקומית העדיפה שלא להתערב בעימותים. ". ציטוט …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שכולנו יודעים לאחר תפיסתו של גדול הרוצחים הפלסטינאים, הוגש נגדו כתב אישום היום - 05/09/2002. בבהמ"ש פרצה תיגרה בין משפחות שכולות לבני משפחתו של מרואן ברגותי.סוללת עורכי דין בינהם (לפי Ynet ) עורכת דין יהודייה מצרפת. לדברי ברגותי הוא לוחם למען השלום ולמען העם הפלסטינאי, אך לאחר שנה וחצי של טרור הדמים הוכיחו מעל לכל ספק (אירגוני הביטחון של ישראל) שמרואן ברגותי הוא אחד ממנהיגי הטרור (וממש לא מנהיג של שלום) הגדולים שישראל הצליחה לשים את ידה עליה. בין יתר האישומים שהוצגו בבהמ"ש הישראלי, מואשם ברגותי בהשתתפות מעשי הלינ'ץ בחיילי צה"ל בראמללה. גם אם ננסה למצא עצמינו בפרספקיטה יותר אובייקטיבית (אזרח אירופאי לדוגמא) יכול להבין ששולח ילדים ונערים להתאבד לא מוצא לנכון לחשוב עליו …
-
- 42 תגובות
- 4.5k צפיות
-