צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות עוד כמה ימים מחשב מ-KSP. אבל אני לא קונה עם הרכבה, אני נותן מפרט והוא מביא לי חלקים (אני מרכיב בבית). המחשב הוא לא זול (4500 ש"ח) וכבר אכלתי מספיק חרא מIVORY [לא רוצה לאכול שוב] אז אני רוצה לדעת איך הם מבחינת אחריות, ושירות ? ועוד משהו, איזזה חנויות מוכרות את הלוח הזה: P67A-GD80 או P67A-GD65 של MSI ? ואיך הוא ?
-
- 33 תגובות
- 9k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה אמור להיות שייך ואם זה לא לפה אז אשמח שיעבירו את האשכול או להגיד לי היכן. אשמח לביקורת, בעיקרון את הכרטיס מסך כבר קניתי בבלאק פריידי ואני מתכנן לקנות את שאר החלקים בחודש חודשיים הקרובים. *הערה חשובה: אני הולך להשתמש במסך מחשב הזה: Asus XG258Q ואשמח לדעת שכל החלקים מתחברים ביחד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתם חיפשתי בגוגל "The most powerful computer" והגעתי לדף הזה, ששם יש את "Maingear F131 X99 Super Stock" בכמעט 8000 דולר (משהו כמו 30,000 שקל). לשעשוע הפרטי שלי, הרכבתי מחשב כמעט זהה בKSP, ששם הוא עלה 11,000 שקל, כלומר כמעט שליש. ההבדל היחיד בין המחשב שלי למחשב שלהם זה שבשלי יש מהירות של 3GHz למעבד, ובשלהם יש 4.4. זה מצדיק הבדל של 20,000 שקל?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
לדבריו נקנה לפני כשנה מצב מצויין עם WIN 7 ACTIVATED http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=677712377060&Cat2Cat1ID=77&Cat2ID=190
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
2.5 מגה 3 חודשים ראשונים חינם חודשים 4-12 19.9 לחודש. מחיר ממוצע 15 שח לחודש בלי התחייבות+ עכבר אופטי מתנה חח, אחרי שעה שהייתי איתם על הקו , נראה לכם אפשר להוציא יותר זול?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אני אחד שמתעסק הרבה במחשב וכדומה ואני צריך דבר כזה http://www.amazon.com/dp/B00P7TPE1Y?psc=1 אז חשבתי לעצמי איזה גודל לקחת ואני מתלבט.ויש לי כמה שאלות: 1 האם שווה דבר כזה להזמין מאמזון או מחו''ל בכללי או שיש בארץ במחירים דומים דבר כזה? 2 ואם קיים מקום כזה איפה הייתם ממליצים? 3 תוך כמה זמן זה מגיע? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
עשיתי את המבצע החדש שלהם עם הטלוויזיה 32av700, לא הכי טובה של טושיבה אבל יחסית שווה למחיר שקיבלתי טלפון 1000 דקות בחודש,אינטרנט 12 מגה,טלוויזיה עם 6 חבילות,3 ערוצי hd עם ממיר אחד hd ואחד magic+הטלוויזיה של טושיבה. כל זה 359ש"ח * 18 חודשים. הציעו לי את כל זה בלי הטלוויזיה ב329, אבל יוצא שאני קונה את הטלוויזיה ב540 שקל זה נראה לי שווה.... מה אומרים????
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23680 חשבתי על הדגם הזה בתור מסך לחדר קטן יחסית. יש לצפות שבבלאק פריידיי המתקרב המחיר יוזל במעט. מישהו יודע משהו לגבי איכות התמונה שלו? האם כדאי לחפש (כמובן בתוספת משמעותית במחיר) דגם שבא עם HDR? איך באופן כללי המסכים של החברה הזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש לכם נסיון טוב איתה? עוד דבר שקצת מציק לי בעין זה מחירי הכרטיסים הזולים. ממתי כרטיס חדש בא עם אחריות רק של שנתיים וחצי? ואם כן למה? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R929OC-4GDnu
-
- 14 תגובות
- 7k צפיות
-
-
ראיתי ששינו את החבילות של הטריפל לכמה דרגות,ומחירים. ראיתי בתנאים שיש הגבלה עד 50 גיגה תעבורה איזה חבילה הכי משתלמת ? מבחינת ערוצים וחבילות.. והאם ספק של הוטנט איכותי וללא התנתקיות
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
alibaba.com אני רוצה להזמין משם משהו ואין אופציה לשלם בפייפל אפשר להזמין מהם בראש שקט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.marmelada2.co.il/ בעקרון האתר הוא סוג של לוח מודעות סטייל YAD2. אני מוצא שם מוצרים שונים במחירים נמוכים מאוד, לדוג: UN65JS9000 סמסונג במחיר 3500 שח http://www.marmelada2.co.il/products/47074 PS 4 PRO MOVE 1TB ב1100 שח http://www.marmelada2.co.il/products/46031 מישהו קנה בעבר דרך האתר הזה? הוא אמין? יש בטחונות שהמוצר יגיע תקין וכ"ו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא הבנתי איך הוא עובד, למה המחירים כל כך זולים? ראיתי HYPERX CLOUD 2 ב 70 דולר כשבאמזון זה עולה 90??? הקישור: כאן יש גם מבצעים על מקלדות מכניות וכו במחירים דיי הזויים כמו זה :כאן אז מה דעתכם שווה לקחת סיכון ולהזמין? מקסימום אפתח קייס ב PAYPAL אם זה איזה חרטא
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין נעליים במחיר של 60$ מאמאזון. BUY2USA מתפארים בכך שהם מביאים לך את הנעליים עד הבית ב-20$ ואכן במחשבון האמאזון שלהם אני מזין את הלינק למוצר ומקבל חישוב של הכל ויוצא 80$ אחרי הכל, אבל אז אני רוצה להמשיך עם הקנייה ולוחץ על הכפתור "קנו עבורי" ושם בעצם מופיע לי סיכום שונה שמעריך את שווי המוצר ב-66$ ומוסיף כל מני שטויות כמו טיפול וביטוח בעוד 6$ וכך המחיר מטפס סתם. קראתי בכל מני מקומות שהמשלוח מסתכם ב-20$ בלבד על הנעלה בלבד. אז מה אני מפספס?
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נצא מנקודת הנחה שאישרו ע"פ תמונות החלפה של מקלדת במקלדת חדשה. הבעיה היא שאין שום אפשרות לאותו אדם להגיע לסניף כיוון שהוא גר 400 ק"מ מהסניף הכי קרוב. מה עושים במצב כזה? מהחנות נאמר שאין להם שום אפשרות לשלוח או לקבל במשלוח את המקלדת שלי בתירוץ של "ואם המקלדת שלך תלך לאיבוד? ואם היא תגיע שבורה?" וכו'. מה אתם אומרים? אולי תוכלו להציע פיתרון הולם? או שאולי לדעתכם אין לי בכלל שום סיבה להתלונן. בכל אופן רציתי לשתף כי אותי זה די מעצבן. לילה טוב
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך בזק בינלאומי? אני מתחבר אליהם תשתית + ספק (תשתית בזק ספק בזק בינלאומי) ל-40 מגה, איך האינטרנט שלהם בכללי? פינגים למשחקים וכו'? אני מקבל את ה POWER NGN הזה נכון? שמעתי שהוא טוב. אשמח לחוות דעת מהגולשים פה
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום , קניתי מEBAY וקיבלתי מספר חבילה מסין אבל איפה שמים את המספר לראות איפה החבילה ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הזמנתי מ iherb אבקת חלבון במשקל של 900גרם בעלות של כ-100 ש"ח כולל משלוח באמצעות Global Priority Mail by DHL. עברו חודשיים מאז שביצעתי את ההזמנה והמוצר עוד לא הגיע אלי, גם שום מכתב מהדואר/מכס לא הגיע. כשפניתי לאתר הם אמרו לי שלדעתם החבילה מעוכבת במכס ושהם לא יכולים לעשות שום דבר, גם לא להחזיר לי את הכסף בגלל שהמשלוח היה בשיטה הנ"ל. מה שעוד יותר מצחיק זה שיום אחרי התשלום קיבלתי מספר מעקב למייל שלא נתן שום תוצאות באתר של DHL. למישהו היה נסיון דומה ויכול לייעץ לי מה לעשות? (חוץ מלהמשיך לחכות)
-
- 12 תגובות
- 44.8k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מ-AMAZON מוצר בשווי של 30 דולר וב-BUY2USA יוצא מחיר סופי של 60 דולר. יש שירות אחר שניתן להזמין דרכו? המוצר די קטן - מפצל HDMI שנותן לחבר כבל של אוזניות.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אני רוצה למכור כל מיני דברים ולמכור בזול משאר חנויות אחרות, אני רוצה שישלמו לי דרך פייפל וישירות אני מעביר את המוצר לקונה איך עושים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. אני משתמש בויזה דולרים של הדואר יש לי שם 300 דולר בערך. אני מתכנן להזמין עד סוף היום כונן SSD ב 95 יורו שזה יוצא כמעט 100 דולר (~380-390 שקל) הכרטיס מוטען בדולרים ואני לא רוצה שעל כל המרת המטבע יקחו לי עוד איזה 10% מכלל המחיר. מישהו יודע איך עובדת כל הפרוצדורה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
מוצר עולה 500 דולר (Ocolus Rift) באמאזון. 1800 שקל. מחיר סופי 2800. 44% מכס ו40 דולר משלוח. זה מחיר סביר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מזמין מאמזון? מאיבי יצא לי להזמין מאות פעמים...כן כן מאות, אך מאמזון אף פעם לא ניסיתי. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה להדריך אותי
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה שאני רוצה לפרסם מוצר באיביי אני רוצה לפרסם בלי האפשרות "bids" ושאני מפרסם מחיר רגיל הוא מבקש ממני גם מכירה פומבית איך אפשר למכור בלי האפשרות הזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הזמנתי כמה פריטים דרך DX והבנתי שצריך להזדהות בדואר כדי "לשחרר" את הפריטים שמקבלים. אני באיזור גיל ה-16 ואין לי עדיין תעודת זהות, אז איך אני יכל לשחרר את הפריטים? הם מקבלים תעודת זהות של אב/ אם ? או אפילו צילום תעודת זהות ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-