צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
משהו כזה כמו אלו: https://www.amazon.com/s?k=anti+fatigue+mat&ref=nb_sb_noss אני מתכוון בארץ כי באמזון לא שולחים כאלו לפי מה שהבנתי... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות סים של אחת החברות המקומיות שעובדות ב HSPDA בארה"ב, שיכיל בעיקר חבילת גלישה סבירה (לתעריפים של הארץ), וגם עדיפות שיהיה כמו TALKMAN (בלי חוזה / התחייבות, עם עדיפות למשהו שאפשר לטעון מראש). מישהו התנסה בזה ?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי שלום, ברשותי מחשב קצת ישן שאני מעוניין לשדרג. בגדול כל מה שאני רוצה לשמור זה הSSD, המארז והמאוורר למעבד..חבל לי לזרוק אותם. כל השאר אני מעוניין להחליף. כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, ספק כח זיכרון וכו'. אני משקיע סכום של קרוב ל7,000 שקל, אני אנימטור וגיימר אז בניתי מפרט די חזק. חשבתי לקנות בKSP אבל משיחה איתם הבנתי שהם לא משדרגים מחשבים שלא נקנו אצלהם...איפה ניתן לעשות זאת? לאיז חנות אני יכול לבוא עם המארז שלי, הSSD והמאוורר ושישדרגו לי לפי המפרט שאני אתן? חובה חנות בת"א אני בלי רכב. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרית חימום גדולה למיקרו, משהו בסגנון הזה: http://www.drugstore.co.il/p/9796/%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%94 מישהו מכיר מקום שמוכרים אותן בזול יותר? *אגב תראו את הכותרת המצחיקה שלהם - Small neck warmer והתרגום שלהם - "כרית חימום גדולה" תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350. לא לפני כמה זמן, החלה ירידה משמעותית בביצועי הגילוח של המכונה ובמקביל התגברות הגירויים שלאחר הגילוח (בעיקר באיזור הסנטר). מאחר ואני התגלחתי מבלי להרטיב את הפנים (דבר שמוריד את ביצועי הגילוח ומגביר את הגירוי בעור), ומבלי שהפנים שלי יזיעו, ובצורה הנכונה, הבנתי כי הבעייה היא בראשי הגילוח שהתבלו. ביקשתי מאבא שלי שילך עם מכונת הגילוח לסניף של אלקטרה בחיפה, על מנת להחליף את ראשי הגילוח: הוא אמר שזה עלה לו יקר מאוד (לפי מה שאני זוכר, מעל ל-100 ש"ח בשביל ראשי גילוח חדשים). האם יש מקומות (לא באינטרנט), באיזור חיפה, שאפשר לקנות בהם ראשי גילוח חילופיים במחיר זול יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות בארץ מתאם Molex to 8 pin לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
לא רוצה לקנות אותו חדש כי זה יקר מדי אבל אני לא מוצא אותו ביד שנייה.. מכירים מישהו?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי שחנויות התחילו להביא את ה r5 אבל איפה ה 1600x? היהלום האמיתי במשפחה הזאת.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לדוגמא אני רוצה לרכוש את המשחק borderlands 3 אבל אני רואה שיש הבדל בין המחירים ב STEAM לכל מיני אתרים שמוכרים CDKEYS איזה אתרים מומלצים לקנייה של משחקים בזול?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אתר בחו"ל שמוכר בובות של התוכנית פוני קטן שלי בגודל בינוני בשביל האחיינית שלי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איפה הכי נכון לקנות מוצרי אפל? (APPLE TV) מבחינת אמינות ואחריות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ישן, רק חסר לי לוח אם. איפה אני יכול להשיג עכשיו לוח אם לSOCKET 7/SOCKET 370/SLOT1? או אולי למישהו מחברים בפורום יש חומרה ישנה שהם מוכנים למסור/למכור במחיר מתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קראתי פה בדיון אחר שהמחירים בחו"ל מתקרבים למה שהיו לפני ההצפות בתאילנד ובישראל כמו בישראל לא ממהרים להוריד מחירים כי רוצים לנצל את המצב. אז אני שואל באיזה אתרי אינטרנט מחו"ל ממולץ לקנות דיסקים קשיחים ? כאלו שתהיה עליהם אחריות בן לאומית, שיהיה מי לדבר איתו במקרה שהדיסק עושה בעיות תוך חודש. כי בתכלס, גם דיסקים שמגיעים לארץ מגיעים לכאן מחו"ל אז אולי הסיכון לא כל כך גדול.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. אני מעוניין ב17 אינצ'. חשוב לי שלא יהיה רעש מהמאווררים ושהטאצ'פד יעבוד טוב. אני גר ברמת גן/בני ברק. מאיפה הכי כדאי לקנות? אני רוצה גם שיהיה לי אפשרות לראות את המחשב לפני, כדי שאוכל לוודא שאין רעש ושהטאצ' עובד טוב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שנועה מחשבים נסגרה זה מכבר, איפה מומלץ להרכיב מחשב באזור הקריות ? אני חושש משתי הרשתות המתחרות מכיוון שההרכבה לא מתבצעת תמיד על ידי מישהו מנוסה וגם האחריות והשירות לאחר הקנייה בעייתים. האם כדאי להזמין באינטרנט מ-TSM או חברה אחרת ? אשמח לקבל את המלצתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצאתי מקום טוב באזור אשקלון בכלל בדרום רק באג והם יקרניים משנו יודע על חנות באזור
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה: http://www.cases-and-enclosures.co.uk/aluminium-flight-case-460x330x150mm-4820.html יש להשיג בחנות בארץ כלשהי מזוודות כאלה בכל מיני גדלים ? \
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איפה זול יותר לקנות מחשב? ב-TMS או ב-KSP אילת ללא המע"מ?
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
באתר הדואר אני מקבל הודעה: "הפריט התקבל מבריטניה ב 03/02/2013 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען" האם זה אומר שהפריט לא עצר במכס? עובדת של הדואר אמרה לי שהוא עצר ואחת אחרת אמרה שהוא בדרך אלי אני לא מבין אין להם אפשרות לדעת? אשמח לעזרה. תודה מדובר בפלאפון בעסקה של 700$
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב בעצמי ולרכוש את החלקים הקיימים, יש המון פורומים באנגלית ואתרים בחול כמו pcpartpicker.com שממליצים על רכיבים ועוזרים להרכיב מפרט לפי מחיר. אבל ממה שיצא לי לראות בארץ המחירים קצת שונים, רציתי לשאול באיזה חנויות אתרים מומלץ לקנות, או האם עדיף בכלל לוותר ולחפש להזמין מחו"ל אם אני מעוניין במחירים הזולים ביותר? נמצא באזור ירושלים אם זה משנה. חיפשתי פוסט בנושא גם פה וגם בייעוץ לפני קניית מחשב ולא מצאתי, תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הOneplus 5 גרסת ה64 גיגה. יש לי כמה אפשרויות אשמח לקבל את דעתכם אפשרות ראשונה זה לקנות ביבוא מקביל ב1900 שקלים, העניין שהבנתי שמקבלים את המכשיר בלי מטען מקורי ועם קופסה פתוחה,לא הבנתי למה זה ככה אבל זה בהחלט מוריד מהכדאיות אפשרות שניה זה ביבוא רשמי אבל המחיר קופץ ל2600 שזה כבר לא ממש משתלם אפשרות אחרונה זה דרך אתרים כדוגמת Gearbest שעם מכס והכל זה יצא כמעט כמו ביבוא מקביל.. פחות האחריות אבל לפחות יש מטען מקורי... על מה אתם ממליצים? מה הסיפור של יבוא מקביל? למה זה מגיע בלי המטען?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר גם בארץ וגם בחו"ל, מה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נינטנדו סוויטש בקרוב. אוליי בעוד חודשיים... לא סגור. בנתיים ראיתי הכי זול בארץ ב1900 ש"ח בARCADIA. בחנויות אונליין אחרות המחירים מטורפים, מעל 2000 ש"ח, בחלק זה מתקרב אפילו ל2500. וזה לא גירסאות מיוחדות עם עוד משחקים או שלטים. פשוט דופקים מחירים. אז איפה הכי זול לקנות בארץ או שאוליי כדאי בכלל להזמין מחו"ל? האם יש גם הבדל בקנוסולה מבחינת אזורים או שזה אותה קונסולה לכל אירופה ולישראל? או מה? עריכה: אני שוקל עכשיו גם לקנות WII U. יש המלצות? בVGS המחיר של הWII U כמעט כמו של הסוויטש, באיזה הבדל של 400 500 שקל.
-
- 9 תגובות
- 12k צפיות
- 1 follower
-