עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by amexudo,

היי, איזו חברה נחשבת אמינה כיום מבחינת מקררים חזקים? מחפש עם מקפיא תחתון תודה

2. Started by pushel,

בוקר טוב! אני צריך המלצה לגבי ספקית אינטרנט ספציפית בעקבות נטישה של הספקית הנוכחית (יחד עם השותף שעובר דירה). הספקית תשתית שלי היא הוט בנפח של 2.5 מגה וסך הכל אני לא מוריד יותר מדי - 1-2 סרטים בשבוע... אם יש איזה מבצע מוצלח במיוחד שמכירים גם טוב.... המון תודה, אריק

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לאור ריבוי הת'רדים בנושא, החלטתי לערוך סקר מסודר שיתמצת את כלל הדעות. אולי כך נוכל לגרום לגולשים להגיע לספקית שמסתמנת כטובה ביותר. יאללה תתחילו להצביע

• 41 תגובות
    • 8k צפיות
  4. מכיוון שרכישת נתב, חיבורו למודם של הוט והגדרתו באופן עצמאי מחנות צד ג' יכול להיות הרבה יותר מסובך (למשל אם הוט לא מכירים את דגם הנתב שרכשתי ולא יודעים איך להפעיל אותו), מאשר ללכת לבזקסטור ולקנות מודם/נתב שבזק תמיד יכירו וידעו לתפעלו, במידה והאינטרנט הוא על תשתית של בזק, אני רוצה לדעת האם כדאי לי להשאר אצל הוט או לעבור לבזק בשביל שיהיה לי נתב שהחברה תוכל להגדיר לי אותו בקלות (רלוונטי לאיזור קריית אתא. איכות התשתיות של שתי החברות משתנה מאיזור לאיזור בארץ)(גם שמעתי שההוטבוקס של הוט עושה המון בעיות)(אני עם טריפל C שאינם מספקים שירות של חיבור ללא חייגן, ואינני יכול לחזור לבזק בינלאומי מבלי לחזור ל-2.5 לפי דרישת אמי).

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. השאלה בכותרת. בינתיים ראיתי שרק טריפל C מתחייבת למהירות מינימאלית של 40 מגה אבל איני מכיר את החברה. אז אשמח לביקורת עליה

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. עקב נסיון חד פעמי רע וביקורות שליליות, אני לא מתקרב לאף סניף KSP. אולם אני כרגע לפני קניית רמקולים למחשב מדגם Creative GigaWork T20 II, והמחיר הזול ביותר לפי ZAP הוא של KSP במחיר 420 ש"ח. החנות הבאה הזולה ביותר היא פי.סי. סנטר ברשל"צ במחיר 473 ש"ח. מאחר ואני גר בגוש דן, הרבה יותר נוח לי לרכוש מאחד הסניפים של KSP במחיר זול יותר, אבל אני עדיין חושש ונרתע מלהתקרב לרשת הזו. אך מאחר והבנתי שיש סניפים שלהם שבהם השירות טוב יותר, אני מוכן לשקול שוב. אני כרגע רואה שהרמקולים האלה נמצאים במלאי רק בסניף המסגר. איך הסניף הזה? או שבכל זאת עדיף לרכוש בפי.סי. סנטר?

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. משדרג מנקסוס 4 ומתלבט איזה מהם לקנות על מנת להרגיש את ההבדל: - Sony Xperia E5 F3311 - Sony Xperia XA F3111 - Sony Xperia X F5121 אגב אני לא משחק במשחקים. צריך תגובה מהירה ומולטיטסקינג חלק. מצלמה טובה זה בונוס. מה תמליצו? תודה.

8. שלום לכולם, קניתי לבן שלי רכב על שלט - Maisto Rock Crawler. הרכב נוסע נהדר, אבל יש בו שלושה מנועים והוא מחסל סוללות במהירות - 6 סוללות AA לרכב ועוד 2 סוללות AAA לשלט. עם כל היצע הסוגים והמותגים שיש היום, איזה סוללות נטענות כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Ami Amoyal,

שאלה דחופה ומטרידה לחברים כאן... האם שני ארגזים בנפח של 150x100x120 כל אחד עדיפים בגודל או בנפח על ארגז בודד במידות של 200x140x200...? לא מצליח להבין...תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ariel007,

היום ישנן נורות חסכוניות - במקום הנורות להט הישנות יש נורות פלואורסנטיות קומפקטיות וגם נורות לד. איזו מהן עדיפה לשימוש ביתי?

11. Started by mhui,

אני מסתפר בבית שנים רבות אך תמיד אחרי פרק זמן לא ארוך המכונה לא קוצצת ברמה טובה את השיער איזה מכונת תיספורת מומלצת ביותר

12. טיילתי בחנויות וכל מוכר הציע לי חברות ודגמים שונים :-D שמתאימים לי. ..אנחנו זוג המליצו לי על הנעה ישירה של סאמסונג ועל מכונות של קריסטל 7 קילו 1000 סלד או 5 קילו 800 סלד ב 1400 שקל קראתי ברשת כל מיני המלצות אבל משנת 2009 והיום יש כלכך הרבה שמות ומחירים שאני לא יודע מה כדאיי... בנוסף התענייתי במקרר אמקור שבמבצע הגריטה 500 ליטר 2400 שח האם הוא משתלם? אמין? מיוצר בטורקיה..

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  13. כותרת ועדיפות לדגמים חדשים שכרגע נמכרים כמובן...

• 1 תגובה
    • 6.8k צפיות
  14. בחור בעבודה שלי התווכח איתם שעה ולבסוף הוציא 29.90 עבור 12+גיימר (שמעתי את זה אישית). הבחור בשירות הלקוחות אומר שאני אביא לו את הת"ז של הבחור הזה ואם יש לו מחיר כזה, הוא יעשה גם לי. עד שאני אשיג את הת"ז שלו (רק אחרי פסח לצערי), אשמח לשמוע מה איתכם. אשמח לדעת כמה אתם משלמים על 12MB ו- 1.5MB. כרגע אני בבזב"ל על תשתית של HOT אבל כמובן שאין לי בעיה לנדוד... האם HOTnet באמת עד כדי כך גרועים כמו שהבחור בשירות של בזבל מספר לי? (אני מניח שלא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע) תודה רבה, MODY.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  15. אני צריך בעיקר למקרר קראיתי בכמה פורומים שהזולים לא עושים את העבודה כמו שצריך אלה מה שמצאתי ואם יש המלצות אשמח לשמוע: https://www.csb.co.il/קטלוג_אביזרים/מכונות_כביסה_וייבוש/שקע_הגנה https://www.supco.co.il/pl_product~PIP~2~4.htm?qspid=pip&qscat2cat1id=2&qscat2id=4 זה מה שהם כתבו עליו > https://www.supco.co.il/infopage.asp?page=248 https://www.kolbo-all.co.il/items/1568841-מגן-ברקים-ונחשולי-מתח-ישראלי-עם-השהייה

• 11 תגובות
    • 22.2k צפיות
  16. היי חברים, איזו טלויזיה מבין הבאות עדיפה לדעתכם? תצאו מנקודת הנחה ששתיהן 49 אינצ' ושתיהן בערך באותו המחיר. http://www.isfar.co.il/?CategoryID=627&ArticleID=2813 http://www.aristos.co.il/product/93905/

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. היי שלום ברצוני לקנות טלוויזיה עבור הקונסולה החדשה PS5 ואני מתלבט בין 2 דגמים 1 של SAMUNG בטכנולוגיה QLED 4K 120HZ במחיר 3000 או LG OLED 4 K 120HZ במחיר של 6000 בערך בעצם אני יכול לחלק את השאלה שלי ל3 1 האם הOLED איכותי משמעותית מהQLED ושווה להשקיע בו כלמר עלות מול תואלת 2 אם אני קונה טלוויזיה 4K ב6000 זה אומר שאני לא ירצה להחליף אותה בקרוב אבל אם אני קונה טלוויזיה ב 3000 אז מחר כלומר 3/4 שנים קדימה אולי ירדו המחירים של ה8K ואז יהיה לי מספיק בתקציב לקנות אותה כלומר מה עדיף OLED 4K או QLED 8K ו3 הכי חשוב איזה מסך פחות מסוור איזה פחות מעייף תעניים אם יש משהו יותר בריא כלומר הבנתי שOLED זה בלי תאורה אחורית אז זה קצת יותר ככה אבל לא יודע אולי מישהו שיש לו טלוויזיה כזא…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  18. הי אני רוצה לקנות את המפרט הזה. רציתי לשאול איזה מהחנויות הרשומות יתנו לי שירות ארוך טווח וטוב והאם אתם מכירים חנות אחרת מומלצת שתתן לי את המפרט המדוייק. דיברתי עם אייבורי אבל לא קיבלתי אותו מפרט. המיקום שלי זה ר"ג. אשמח למענה - - - תגובה אוחדה: - - - עוד הערה. יש לי שני מסכים ואחד מהם ללא HDMI אלא DVI נראה לי רציתי מחשב שיתאים לשניהם

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by bd,

אני אוטוטו נכס לבית חדש ורוצה לדעת מחירים חבילות טלוזיה בכלבים או בלווין ספק ותשתית לאינטרנט 5מגה ומעלה.. בדקתי כרגע בהוט חבילה אחרונה ב 339 כל החבילות והערוצים פתוחים טלפון ללא הגבלה אינטרנט עד 100 ובפק של הוט נט ב 20 שח האם זה כדאי ואמין.? עם הוטנט לא יצא לי להשתמש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב, זה רק כדי שיווצרו קבוצות. אח"כ נתקדם עם זה, כשנדע לאן הדברים הולכים.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. יש לי בחדר דוחה יתושים אלקטרוני (עם זמזם אולטרא סאונד), שקניתי אותו לפני כמה שנים, לאחר שהפסקתי להשתמש בכימיקלי שלי בשל הצורך לאוורר את החדר בזמן שהוא פועל. אולם בקיץ שעבר, נעקצתי מאוד למרות הדוחה האלקטרוני שלי, והעובדה שאני משתמש כאשר אני ישן במנורת שינה LED, שפולטת אור כתום שאיננו מושך חרקים. על כן, הינני רוצה לדעת איזה דוחה יתושים עושה את העבודה שלו יותר טוב: האלקטרוני או הכימיקלי.

• 12 תגובות
    • 20.6k צפיות
  22. אני נוסע בקרוב לניו יורק, וחושב לנצל את הטיול בין השאר לקניות. אחד היעדים שלי בטיול הוא קנייה של ה-Nexus 4 הנוכחי, אבל אשמח להמלצות נוספות לקניות. באילו תחומים הקניות בניו יורק יהיו זולות יותר מהארץ? (מכשירי חשמל? בגדים? איפה?)

• 18 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. Started by jsuares,

אני אהיה בניו יורק בעוד מספר ימים ובכוונצי לקנות אייפד wifi+cellular מהדור האחרון. הם נותנים שלוש אפשרויות של מפעיל - att / sprint / verizon - האם זה משנה מבחינתי איזה אחד אני בוחר? ניסיתי להבין מה ההבדל בין הדגמים ונראה לי שמדובר רק בתדרים של LTE אבל אני לא בטוח שהבנתי נכון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ABL,

אני מחפש אופני הרים XC לאבא שלי במחיר 5000-5800 ש"ח. הסתובבתי בסביבת רחוב חשמונאים ומצאתי שתי זוגות שנראו לי: 2013 Kona Tanuki ב-5000 MERIDA ONE-TWENTY 500 2014 ב-5800 מה טוב יותר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אורח שמואל
    Started by אורח שמואל,

אז ככה. אני מעוניין להשתדרג קצת ולקנות כונן SSD (בנוסף ל HHD 1TB שיש לי עכשיו) אז רציתי להתייעץ עם המומחים פה, איזה כונן כדאי לקנות (דגם? EVO? MX? ) והאם נפח של 250GB מספיק או שעדיף להוסיף וכבר להיות בראש שקט עם ה 500GB? וראיתי שיש היום כוננים שהם כמו סטיקים של RAM שיושבים בלוח אם. מה ההבדל בינהם לבין כונני SSD הישנים הרגילים? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.