צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
היי! אני מסיים התחייבות ל-HOT ולאינטרנט של ORANGE בעוד 4 חודשים. התחלתי לברר לגבי מחירים אצל בזק + הוט וספק אינטרנט... אני עם HOT מזה 6 שנים לערך והם פשוט מציעים לי מחירים היקרים ב-ה-ר-ב-ה משל ה-NGN של בזק. הצעת בזק: NGN במהירות 10MB + קו טלפון קל(15 אג' לכל הסלולר,23 אג' לכל הקוויים): 64ש"ח (יחד עם ספק אינטרנט בזק בינ"ל זה יוצא 30ש"ח נוספים). סה"כ לתשתית NGN במהירות 10MB+ קו טלפון קל+ ספק בזק בינ"ל: כ-94ש"ח. הצעת HOT: מהירות 5MB + קו טלפון עם 300 דקות לכל היעדים. סה"כ לתשתית HOT במהירות 5MB + קו טלפון ו-300 דקות: כ-94ש"ח. מוזר לי ש-HOT כלכך יקרים בהשוואה ל-NGN של בזק...במחיר של רק תשתית+קו טלפון ב-HOT -> אני מקבל בבזק את ה-כ-ל. השאלה - איך איכות האינטרנט של NGN (כשהוא…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביום שישי בערב קרה משהו לאינטרנט הפינג בבדיקות היה מעל 1000 והמהירות עצמה באיזור של מגה מאז זה ממשיך להיות איטי שהפינג חזר פחות או יותר לנורמלי בסביבות 25 אבל המהירות עצמה מתחת ל 10 כאשר אני בחבילה של 40 לעוד מישהו קרו דברים כאלו? לפי דעתי פעם זה כבר קרה לי והייתי צריך לצלצל אלייהם חרטטו לי איזה משהו ובתוך שנייה המהירות המקורית המלאה חזרה נראה לי די ברור מה שקורה מדיניות של פרסום חבילות מחירה של אותן חבילות ואז לאחר חודש חודשיים הורדת מהירות בצורה של מסננת טבעית כאשר מי שבאמת מבחין בהבדלים נדרש להרים טלפון לבזק ולבקש שיסדרו ואז נחשף האחוז האמיתי של מי שבאמת צריך את המהירות המלאה ומי שלא שם לב בזק הרוויחו עליו מעצבן עכשיו אני צריך לצלצל אלייהם שוב פעם חשבתי גם או…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
012 התקשרו אליי והציעו לי טאבלט מתנה וחיסכוני אדיר של איזה שני שקלים לחודש אם אני אתחייב להשאר אצלם לשלוש שנים הבאות. שאלתי אם אני יכול לקבל את ההנחה מבלי הטאבלט, כי המחיר נשאר אותו הדבר כמו קודם בגלל שאני לכאורה גם משלם על הטאבלט. הם אמרו שלא. אז סיברתי להצעה שלהם. כי למה לי להתחייב לשלוש שנים? יש באמת סיבה להתחייב להם?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הצעת באנדל זולה לתשתית HOT וספקית. המחיר הכי נמוך שהציעו לי בנתיים עומד על 77 ש"ח, יש יותר זול מזה? אשמח לקבל המלצה לאיזה ספקית לפנות לקבלת הצעה זולה יותר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם ראשונה ששמעתי על זה The Intel Protection Plan https://click.intel.com/tuningplan/purchase-a-plan פעם ראשונה ששמעתי על זה? נשמע לי די מעניין כי תאכלס המעבדים מהדורות האחרונים מאוד אמידים עברו הימים שניתן היה לשרוף מעבד בגלל טיפונת יותר מתח. אז מתוך סקרנות מישהו שמע על זה? הם מציעים את זה גם בארץ וכמובן מישהו יצא לו להשתמש בזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אינטל ואייאםדי התחילו כבר לייצר חלקי מחשב ללא תוספות שמאפשרות מעקב אחרי המשתמש (גם אם זה עדיין לא היה בשימוש)? מתוך סקרנות שלי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה המחיר של ה INTEL® NUC KIT NUC7I5BNH לעובדי אינטל. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש רק 2 שחקנים (בתשתית) והם שניהם יקרים יחסית ( לא רוצה לכתוב מתואמים)יש לשני השחקנים אינטרס משותף להחזיק את המחירים גבוה ולא להכנס לתחרות מחיריםזה מוקד רווח שנותר להם בינתיים והם יחלבו אותו כל עוד אפשר ואם אפשר לדחות עוד שנה מה טובבזק מפסידהבטלוויזיה - מקיזה הפסדים על השקעות ביס , שכל תכליתם להשקות על הוטבקווי- מחירי היצף וכמות הלקוחות יורדת כל שנהבסלולר - מחזיקה בבעלות על פלאפון - שנמצאת במלחמת מחירים ולחץ כלפי מטהבשיחות הבינלאומיות- המחירים ירדו לרמה אפסיתבספקי אינטרנט - תחרות מחירים קשה - אף אחד לא משלם יותר מ20-30 ש״ח על הספקאז ה״תשתית״ זה המוצר היחיד שבו אפשר להרוויח . המתחרה היחיד של בזק , הוטלא מוכנה למכור רק ״תשתית״ במחיר תחרותי . הם לוחצים על הלקוח לקחת רק טריפל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסה"כ רציתי להזמין תיק צד שייכנס בו הטאבלט שלי (גלאקסי טאב 10.1) אחרי קצת חיפושים מצאתי תיק שנראה לא רע, במחיר "סביר" יחסית (40 דולר) מתחיל להזמין (פעם ראשונה מאמזון, באיביי עדיין לא מצאתי את התיק הזה או תיקים אחרים נורמליים ממוכרים אמינים) מקווה לטוב ומקבל את זה: http://i.imgur.com/FgYaw.png WTF!? אין אפשרות להחליף לדואר "רגיל" מה זה מחירי המשלוח והעמלות המטורפות האלה? מישהו מכיר את העסק? באמת אין אפשרות להזמין מאמזון לישראל בדואר "רגיל" וזול? יש למישהו אלטרנטיבה? מישהו במקרה קנה תיק צד לטאבלט ממקום אחר \ בארץ ויש לו המלצות?
-
- 44 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
מישהו חשב אחרת? הנתונים של חברת Alibaba מיום הרווקים הרשמי של 2018 נחשפים - והם שוב חסרי תקדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
חבילת הסלולר שלי (ושל אמא שלי ואחותי) יקרות בטירוף אנחנו משלמים 350 ש"ח בחודש (פלאפון) למי יש מושג בנוגע לגבי חבילות משתלמות שיש בשוק כרגע?
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני שוקל לעשות את הטריפל של סלקום TV, ויש לי שאלות למי שיודע ויש לו נסיון: 1. בתור אחד שמשחק מדי פעם במשחקי רשת הפינג המינימאלי חשוב, ולכן עד עכשיו לא התפשרתי על משהו שהוא לא בזקבינלאומי. האם אפשר לסמוך על סלקום TV שיתנו לי פינג דומה של 10-15 מל"ש? 2. האם העובדה שאני בממ"ד תשפיע איכשהו? לא תהיה אמורה להתחבר קווית, נכון? 3. איך איכות הצפייה ב-TV באופן כללי עם החבילה הרגילה של ה-40 מגה? יש סיבה להגדיל ל-100 מגה בהנחה ורוצים גם לגלוש במקביל לצפייה מכמה מחשבים? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלה: איפה אפשר לפרסם מחשב ישן למכירה? המקומות הראשונים שעלו לי בראש זה מקומות כמו yad2.co.il , winwin.co.il וכאלה אבל ממש לא נראה שיש שם מישהו שיתעניין במחשב ישן, זה נראה לי יותר למשוגעים לדבר שמחפשים משהו להתקין עליו LINUX לדוגמא
-
- 8 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבנתי שיש מספר מכובד של אנשים שמצליחים לקנות מאמזון. אשמח לדעת איך עושים זאת. אם אני רושם שאני מישראל הוא רושם שאין משלוחים לישראל. אמזון בהחלט זולה ואמינה ואשמח לעזרה ממכם שגם אני יוכל להזמין משם.
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אני מתלבט בקשר למוצר הבא: http://www.daganm.co.il/rec/1819-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A1%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%92-HDMI-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-3-%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%AA--%D7%A9 יש למישהו מושג אם יש לי מחשב ,מערכת ומסך איך מחברים לדבר כזה מה הראשי?והאם באיבי יותר זול לרכוש דבר כזה? תודה מראש לעוזרים אני רוצה פשוט לעבור אם השלט תצוגה שאבחר פעם טלויזיה,פעם מחשב,פעם מערכת
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך ספקית חדשה, מתלבט בין 014 ל018. אני מעדיף 018 כדי לעודד תחרות (אני יודע ש-018 קונים רוחב פס דרך 014 אבל עדיין...) בשוק אבל לא מעוניין שזה יבוא על חשבוני. אם מישהו (עדיף כמה) שנמצא אצלם יכול לדווח לי שהם בסדר מבחינת עליית אתרים, טעינת וידיאו (YT),פינגים והורדות (לא חוסמים, למרות שאני בקושי מוריד ) וכו' אז אשמח לשמוע כדי שאוכל בלב שקט להתחבר אליהם! התכנון הוא על חבילת 12M על תשתית הוט. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
g pro wireless https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1005972 שבוע שעבר עדיין נמכר בכל הרשתות הגדולות, וביום אחד התנדף מכל האתרים בתיאום מושלם. למישהו יש ידיעה בנושא היבוא לארץ או הסבר מסתבר? תודה
-
- 31 תגובות
- 8.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני יודע שהיו דיונים קודמים בנושא זה אבל לא היו תשובות מספקות. אז אתאר את המצב כך. אני תושב ת"א. יש לי עדשת מצלמה ישנה שרכשתי בארץ ממשתמש אחר. כמובן שהיא נקנתה ללא קבלות מאדם פרטי. אני רוצה לשלוח אותה למעבדה בחו"ל לצורך כוונים ותיקון במידה ויהיה צורך. מה אני אמור לעשות בארץ כדי להמנע מתשלומי מכס ומיסים אחרים כשהעדשה תחזור לארץ. אני רוצה לציין שבעבר שלחתי מוצרים לתיקון בחו"ל אבל מילאתי טופס עם הפרטים של המוצר שמוכיחים שהוא משומש ויצא לתיקון אבל את זה עשיתי בדואר מיון בהדר יוסף שאינו קיים יותר (עבר למודיעין)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ואמי מקבלים הודעות פירסומיות ממספר שדיווחו עליו במאגר זה: http://il.tellows.org/num/0722578163 אין אפשרות הסרה ממאגר. איך ניתן להפסיק שליחת ספאם?
-
- 18 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני רוצה לקנות ממישהו דיסק קשיח יד 2, איך אני יכול לוודא שהוא תקין ועובד? רק ע"י הכנסה פיזית שלו למחשב שלי/שלו? המוכר אומר שהכל תקין אבל אין לו דרך להוכיח את זה. מה אפשר לעשות? עדיף לא להסתמך על זה?
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איך אפשר ליצור קשר אם מי שאחראי על איכות השירות? יש להם מחלקת תלונות ציבור? משהו בסגנון? אני לא רוצה לדבר עם "מנהל" שיגיד לי שזה מאד "חמור" ו"שזה יבדק לעומק" ו"שאם יש צורך הוא יפוטר" ושאר קלישאות של שירות לקוחות אני רוצה מישהו שהעבודה שלו זה לתפוס שירות לקוי.. אחראי לתת בקרות כלומר איזה שהוא אחראי על איכות שירות... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין סמארטפון מסוים (סוני z1 compact) שהמחיר שלו בארץ די גבוה - כ-2200 ש"ח. ראיתי אותו באיביי במחיר זול יחסית, אם מחשבים את המכס והמשלוח יוצא 500 ש"ח פחות. המוכר (מארה"ב) הוא בעל דרוג גבוה ועל פניו נראה שהמוצר חדש ומקורי. מה שמוזר לי הוא שאני רואה כבר באתר של המוצר באיביי סכום משוער של מכס. השאלה שלי היא איך עובד העניין הזה? האם גביית המכס מתבצעת כבר במעמד הקניה? מי מחייב אותי במקרה הזה, המוכר? שאלה נוספת, האם עלולות להיות עלויות נוספות שאינן מופיעות שם? מה שמופיע בנוסף למחיר הרגיל הוא דמי משלוח ועלות מכס. האם לא אמור להיות בנוסף מס מקומי בארה"ב (בסביבות 8%)? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מכונת תספורת חדשה של moser 1884, צריך לשמן אותה לפני השימוש עם השמן שקיבלתי? איך משמנים?שמים 2-3 טיפות על הסכינים?או שצריך גם בתוך ראש המכונה? לאחר שמשמנים להשאיר את השמן על הסכינים ולא לגעת?או שצריך להפעיל את הסכינים לכמה שניות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 8.6k צפיות
-
-
אני בחופשת סימסטר, ויש לי מעט זמן פנוי. החלטתי להשקיע טיפה כדי להוזיל את מחיר האינטרנט שאני משלם. שילמתי 89 שקלים לבזק על תשתית, ו29 שקלים לבזק בינלאומי על ספק של 40 מגה שניהם. ניתנה לי גם הטבה של חודשיים חינם על הספק, והעיסקה כללה גם ציוד. למה לא הלכתי פשוט לאקספון? אני לא רוצה לשלם כמעט 400 שקלים על ציוד במיוחד שאני עוזב את הדירה בעוד שנה, ואני גר עם שותפים שזה אומר שצריך להחליט מה עושים עם הציוד בסוף השנה. טוב התחלתי כרגיל בשיחה לבזק. ביקשתי להוריד את המחיר. נאמר לי ש-"אי אפשר, זה הכי זול שיש לנו. אנחנו יכולים להציע לך באנדל ב114 שקלים". לי זה לא הספיק אז הם אמרו לי לדבר עם בזק בינלאומי ולנסות לקבל הנחות אצלם. אוקיי למה לא באמת? התקשרתי לבזק בינלאומי ענתה לי טלפנית נחמ…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייאיך מקבלים החזר מעמ ששילמתי על מוצר שהוחזר לספק בחול?עקב תקלה במוצר החזרתי אותו לספק וזוכיתי על מלוא הסכום באמצעות פייפלעם קבלת המוצר שילמתי מעמ תודה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-