צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
-
בתאריך 26.11.19 רכשתי נעליים דרך USHOPS. שילמתי כולל משלוח ואני מחכה ומחכה ומחכה. לפני שבועיים (היום 1.1.2), התקשרתי לשירות הלקוחות שלהם ומישהי אמרה לי שאם יש איחור, הם יפצו אותי באיזה שהיא צורה. הבטיחה שתבדוק מה קורה ולא חזרה אלי עד היום. (כנראה התחשק לה לדבר אתי ב-2020...). בקיצור עד היום לא USHOPS ולא נעליים תרתי משמע. היום התקשרתי לשירות הלקוחות, אמרו שמוקד הלקוחות סגור. מאוד מוזר. ממתי מוקד לקוחוות סגור באמצע היום ולמה? ומה עם הנעליים שלי ומה עם מה ששילמתי. בקיצור, צריך לטפל בזה כנראה בצורה משפטית. משהו פה לא נראה לי בכלל. ריקי דנון
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד של Dell, ספציפית Dell XPS 13. זה נראה שהמחירים בארץ גבוהים משמעותית מהמחירים בחו"ל, גם אם מתחשבים בתוספת של עלות משלוח ו-17% מע"מ כמובן. השאלה: מאיפה באינטרנט כדאי לקנות מחשב נייד של Dell? האתר של Dell לא שולח אל מחוץ לארה"ב. כנראה אפשר להשתמש בשירותי העברה (לשלוח לכתובת בארה"ב, ואז לשלוח לארץ), אבל האתר ככל הנראה גם לא עובד עם כרטיס אשראי שהוא לא אמריקאי, אפילו כשהוא בינלאומי. (המשפט האחרון הוא לא וודאי, זה נאמר ע"י נציג בצ'אט שם, כך הוא חושב, אבל לא בטוח ב-100%) אודה לכם על המלצה..
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בדרך כלל אני עושה קניות בשופרסל אבל הפירות והירקות שלהם ממש גרועים. להפתעתי בחנות 24 ליד הבית שלי יש פירות וירקות הרבה יותר טובים. בשופרסל רוב הפירות והירקות הם ממוצעים ומטה, נניח עגבניות לא טעימות או תפוחי סמיט לא טעימים. אבל בחנות של ה24 יש גם ירקות לא "טובים" אבל גם חלק טובים מאוד. כלומר, אם אתה בוחר בקפידה אתה יכול לצאת עם ירקות ופירות ממש טובים, ואילו בשופרסל הירקות והפירות כמעט אף פעם לא עוברים את הסביר(גם אם בוחרים בקפידה). ניסיתי גם לקנות עגבניות אורגניות אבל למרות שנראו יותר טריות הן גם היו פחות טעימות. אז איפה אתם קונים פירות וירקות באזור המרכז?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בארץ או בחו"ל? ב-ZAP מצאתי רק סוללות נטענות ובארה"ב יש כל מיני שגם נמכרות בכמויות. בדרך כלל אם אני מזמין מחו"ל, אני מזמין משהו שאין בארץ או נמכר במחיר גבוה בארץ. לא יודע אם הגיוני להזמין מחו"ל עם עוד קניות שאני עושה שם...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם מישהו מכיר חנות באזור ת״א והמרכז שמחזיקה בתצוגה את ה Surface Pro 4 החדש, שאפשר לראות ולהתרשם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היבואן של Centrum בארץ מוכר רק את הקופסאות הקטנות של 60 טבליות, ולא את האריזה הגדולה החסכונית שמספיקה לשנה. (כנראה בגלל שהיבואן מעדיף לעשות רווח גדול על הלקוחות, ולא למכור להם אריזה חסכונית) אני בד"כ קונה את הקופסא הגדולה כשאני בחו"ל.. אבל כשאני לא, האם מוכרים בארץ באיזהשהו מקום(יבוא פרטי למשל?) את האריזה שמספיקה לשנה? ובנוסף, מישהו מכיר אתרים אמינים בחו"ל שמוכרים אותה? תודה רבה card
-
- 23 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחריי כמעט שנה שהדגל שלי תלוי במקומו הוא מתחיל להיקרע (עוד רגע כבר פדיחה להשאיר אותו תלוי שם ולא הוא לא תלוי שם בגלל שלא היה לי כוח להוריד אותו חח) החלטתי להחליף אותו בדגל חדש רגיל (לא ענק) אך לא ראיתי אף לא דגל אחד למכירה, אשמח אם מישהו יגיד לי איכן ניתן לקנות דגל באזור אשדוד ללא שימוש בפייפל או להעביר את פרטי האשראי באינטרנט...תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לסדר את הכבלים מתחת ומעל השולחן אני צריך כמה דברים שיחזיקו את הכבלים על השולחן, מעין קופסא שתסתיר מפצל חשמל ועוד כמה דברים בשביל להסתיר את הכבלים מתחת לשולחן אני ראיתי גם משהו ששמים עליו את הכבל של העכבר והוא שומר עליו מתוח כדי שלא יפריע (נראה לי שקוראים לו באנג׳י) מישהו יודע מאיפה כדאי לי לקנות את כול אלה? לא משנה לי אם צריך לחכות למשלוח, אכפת לי רק מהמחיר תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה קצת לא קשור לכלום, אבל אולי בכל זאת מישהו מכיר ויוכל לעזור לי אני מחפש לקנות בובה של מיניון מהסרט גנוב על המיניונים. מתנה לאחיינית שלי. לא הצלחתי למצוא אם יש מקום שאפשר לקנות בובה כזאת בארץ. מצאתי באמזון אבל זה ממש מסורבל לי. בובה כזאת: תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 12k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כמו מה שיש בשולחנות של מנהלים בפגישות חשובות. כולם שמים את הפלאפונים שם ואז אין קליטה/צלצולים/הפרעות, במקום לסגור את הפלאפון בדקתי בEBAY לא מצאתי משהו.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
החלפתי את הרכב המשומש ברכב משומש פחות. מבחינה מכאנית הוא מעולה, אבל נראה שלא ניקו אותו מבפנים לפחות 4 שנים. לקחתי אותו לניקוי רכב ליד קניון איילון ברמת-גן, והיום בבוקר עברתי קצת עם מטלית לחה, ועדיין הוא די מלוכלך (איזורים שחורים לגמרי בחלק מהמקומות). איפה אפשר לנקות את הרכב מבפנים בצורה יסודית במחיר סביר? (נניח עד 150 שקל? או יותר אם צריך).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני מס' שבועות הייתי די נעול על לקנות SGS2 בחנות פרטית ולעשות עליו ניתוק זיקה בחברת פלאפון במסלול שהיה להם- "חיילים סמארטפון". זה היה המבצע הכי משתלם שראיתי: 500 דק'+500 SMS+חבילת גלישה ללא הגבלה=200 ש"ח בחודש, והם נותנים זיכוי על המכשיר 120 שקל בחודש (המכשיר עולה כיום 2300 בחנות פרטית). אבל, לצערי, לפני כשבוע שמתי לב שכבר אין להם את המסלול הזה, אלא במקומו ישמסלול שנקרא- חיילים מדיום- 400 דק' ו-SMS, חבילה גלישה 500MB באותו מחיר!! 200 ש"ח! עכשיו כולי בבאסה, בגלל זה אני לא קונה פלאפון, וכל המסלולים האחרים שראיתי לא משתווים למה שהיה להם פעם. אשמח אם תתנו לי דוגמא למסלול שקיבלתם בחברה מסויימת שמשתלם לדעתכם. אני יודע שיש מסלולים לא רשמיים, כלומר כאלו שלא מפורסמים באת…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפעמים אני צריך להדפיס עמוד אחד, על דף שלא עשוי מנייר, אלא דף שעשוי מחומר שיותר מזכיר פלסטיק לבן. (דק וגמיש כמו נייר, אבל שלא יתפורר במגע עם מים) העניין הוא שהכמות שאני צריך להדפיס כל פעם, היא עמוד אחד בלבד, כך שבית דפוס (שיכול להדפיס על חומרים נוספים חוץ מנייר) לא ממש יהיה רלוונטי עבורי. מישהו יודע איפה כן אפשר להדפיס בצורה כזו, ובכמות כזו, ורצוי במחיר לא יקר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעבר קניתי באייבורי. עוד לפני שהם הפכו לרשת. ממש פעם... ולא היו לי תלונות. אבל איך שהם הפכו לרשת דברים התחרבשו. השירות לא משהו. המחשבים מתקלקלים לא פעם. אז עברתי לקיי אס פי. הבעיה ששם זו אותה בעיה. השירות לא משהו. מחשבים מתקלקלים. בעבר המחשבים החזיקו לפחות את 3 השנים הראשונות (אפילו יותר). אבל זה כבר לא ככה. על השנה שנתיים הראשונות משהו הולך. וזה יפה שיש אחריות. אבל רק ההגעה לשם עולה כסף. לא לכולם יש רכב. ומונית עולה 30 שקל הלוך 30 חזור. זה 60. ובכלל זה זמן וזמן זה כסף. ואתה תקוע לאיזה שבוע שבועיים בלי מחשב. מי משלם לך על העוול הזה? אתה מקבל מחשב חלופי? לא. האם אלו החנויות שדפוקות או המוצרים שמסין? או הכל ביחד? ומה אפשר לעשות בנידון?
-
- 30 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני ממש ממש טמבל, אבל אני לא מצליח למצוא איפה אני רואה את החשבוניות על רכישות שביצעתי. ראיתי שצריך לגשת לSeller Account, אבל אין לי דבר כזה אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
הגיע הזמן שנסנן תוכן לילדים - אפשר חוות דעת על השירות\ איכות \ יתרונות וחסרונות...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאור מעבר דירה שוקל אם להתחבר לunlimited ברמת גן, נכון להיום אנחנו מחוברים לאינטרנט פרטנר ואני לא מרוצה מכיוון שסטרימינג עובד בצורה נוראיתתתת. מישהו יכול לספר מניסיון איך השירות ובעיקר סטרימינג בשעות 19:00 -21:00 ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 10.4k צפיות
- 2 followers
-
-
בערך כל חודש הוט מתקשרים אליי ושואלים אם אני רוצה חבילת טריפל של טלפון, אינטרנט וטלווזיה מכיוון שכבר יש לי חיבלה של טלפון ואינטרנט. אני בדרך כלל מסביר להם שאין לא צופה בטלווזיה בכלל ולכן אין לי צורך בחבילה כזו. מרוב שזה קורה הרבה פעמים התחלתי לשים לב לדפוס שהאינטרנט נהיה איטי אחריי שיחה כזו. כאילו אוליי הם רוצים לגרום לי להתקשר אלייהם בקשר לתקלה טכנית ושהם יתחנו לי את המוח. האיטיות לא בדיוק ניתנת לאימות מכייון שהSPEED TEST של BEZEQ נותן לי קצב הורדה של 70Mb/s והעלאה גם מהירה. אבל אני רואה בברור איטיות בטעינה של אתרים גדולים כמו פייסבוק ואחרים וגם בשני מחשבים שונים(אחד MAC ואחד WINDOWS). כבר אין לי כח להתקשר אליהם ולעשות את כל הסיפור הזה מחדש כי בדרך כלל הם לא יודעים מה הת…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקר בארץ לתקופה של קצת מעל חודש, ואני מעוניין בחיבור אינטרנט מהיר במשך השהייה. מה האפשרות הכי טובה לאינטרנט ללא התחייבות? מצאתי חברה בשם טריפל-סי שמציעים בדיוק את מה שאני מחפש במחירים מעולים, אבל אין לי מושג אם יש צורך בתשתית או לא, ובמידה וכן - למי אני פונה? יש הצעות אחרות? אשמח לעזרה! תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול, התקלקל להורים שלי המודם של הוט והשירות לקוחות אמר לאבא שלי שטכנאי יגיע רק ביום חמישי. הוא דיבר איתם ביום שישי. שבוע לתקן מודם? באמת? ב 2013? מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת? לא התקלקל לי האינטרנט בזמן האחרון אבל בראש היה לי מאוד הגיוני שטכנאי צריך להגיע לכל המאוחר יום למחרת. עוד לא הגענו לזמנים בהם האינטרנט הוא מצרך בסיסי?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה מחיר הכי נמוך אני יכול להגיע עם בזק בנלאומי במהירות 12 מגה?אשמח לתגובות של אנשים שהגיעו למחיר טוב. בתודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-