צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
עולים 30 שקל לחצי ליטר בארץ, בעוד שבארה"ב עולים רק 6$ - 20 שקלים לליטר וחצי. כלומר, המחיר בארץ פי 4.5 מהמחיר בארה"ב. מישהו רוצה לפתוח עסק ייבוא מקבילי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה הזמנתי זוג נעליים מאמזון בכוונה לשלוח אותם דרך השירות של buy2. היום, כאשר החבילה הגיעה מחסנים שלהם, די הופתעתי לגלות כי עבור שילוח אווירי של החבילה הם דורשים לא פחות מ-40 דולר. לפי מה שכתוב באתר שלהם, המחיר הסופי נקבע ע"פ המשקל הפיזי או הנפחי, הגבוה מבין השניים. המשקל הנפחי של החבילה הוא כ-1.5 ק"ג. פה רשום כי עבור 40$ משקל החבילה צריך להיות 2 קילו. בדף המתפאר לשלוח נעליים במחיר של 20$ רשום: גם לפי המחשבון שלהם באתר רשום כי המחיר הסופי הוא 20$. מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ממה שהבנתי גודל החבילה + משקל מייקרים את עלות המשלוח. כשאני מזמין מוצר איך אני יודע מה תהיה גודל ומשקל החבילה?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_649728.html
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ניקח לדוגמא כרטיס גרפי: SAPPHIRE Radeon HD 7870 GHz Edition 2GB 256-bit GDDR5 המחיר שלו ב-newegg (קישור) זה 185$ USD, כלומר 652 ש"ח נכון להיום. ועל זה עדיין יש להם רווח. בחנות כלשהיא בארץ, זה עולה בסביבות 1100 ש"ח ואף יותר. יוצא הפרש של לפחות 448 ש"ח. אם אני, בתור אדם בודד, מנסה לשלוח: לארה"ב (המקום הכי רחוק) משלוח במטוס (הכי יקר, במקום אונייה) בדואר רשום (ולא רגיל) פריט בודד במשקל 2 ק"ג זה עולה 46.40 ש"ח. ראו צילום מסך, קישור. כמה כבר שוקל כרטיס מסך? לא עובר את ה-5 ק"ג. כך שהמחיר על משלוח של כרטיס גרפי בודד אמור להיות בסביבות 125 ש"ח מקס'. dafuk?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין כרטיס זיכרון של LEXAR הכרטיס הוא כזה http://www.amazon.com/gp/product/B004AM610M/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0H9ZS5EGC0TBBZY63A4D&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 השאלה כמה אני ישלם עליו שורה תחתונה עד הארץ?האם יש עליו מכס?ומה הדרך הזולה ביותר להביא ותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במכרז מסוים לכיסוי למכשיר סלולרי, הצעתי 50 סנט, וההצעה לא התקבלה. העלתי ל60, אך לא שמתי את הנקודה העשרונית, וההצעה הזו התקבלה (הוא העלה לבערך 4 דולר, והוא יעלה עוד עד 60 אם מישהו ינסה להציע יותר). האם אפשר לבטל הצעה? ואם כן, איך? עריכה: אוקיי, אפשר לנעול. דרך הקוסטומר ספורט אפשר לבטל הצעות שניתנו עקב טעות שנעשתה בתום לב.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכדי להיות בטוח שלא תחייב אותי יותר חברה שבה הייתי לקוח בעבר ולא חייב לה שום דבר, איך אני יכול לבטל הוראת קבע עצמאית ככה שבאם חברה "בטעות" תחייב אותי, לא תוכל לעשות זאת? אפשר לעשות זאת עצמאית בחשבון מקוון באינטרנט? אחרת איך ניתן להסביר נכון לנציג שירות את מה שאני רוצה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל העוזרים, יש לי מחשב Microsoft surface pro 6 שנקנה לפני 4-5 שנים, מעבד i5. RAM 8 GB. windows 10. נקנה ביחד עם מקלדת מותאמת שמתחברת פיזית למחשב ועט microsoft slim pen במחיר כולל של 9500 שח. כולל גם מדבקת מסך ומטען. איך אוכל לתמחר את המחשב הזה כיום? עובד תקין לחלוטין, פשוט לא מתאים לצרכיי יותר עכשיו לאחר שסיימתי את התואר ואין לי צורך במחשב שהוא גם מחברת. תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם מצאתי רמקולים שאני רוצה לקנות, הם נמכרים בחנות בגרמניה. החנות לא שולחת אותם לישראל, אבל הם כן יכולים למכור לי את זה, ושיהיה Store Pickup כלשהו שאני מארגן בעצמי... מדובר בקופסא לא קטנה מן הסתם.. המידות של הקופסא הן 79x59x48cm, והמשקל 22קג מהי דרך טובה (וזולה יחסית) לשלוח את זה מגרניה לישראל? כמובן שהחברה תצטרך להגיע לשם לקחת את זה, כיוון שאני כאן ולא בגרמניה תודה
-
- 10 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
הסוגייה הזו חוזרת כל נובמבר לקראת BLACK FRIDAY ואשמח אם מישהו יוכל אחת ולתמיד להסביר איך לעשות את זה נכון. - למען הסר ספק, לא מדובר במשלוח לחברות שילוח צד ג' וכו'.. - תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של Western Digital שקניתי לפני כמה זמן. בדקתי באתר של החברה והכונן באחריות עד מרץ 13. אני לא זוכר מאיפה קניתי את הכונן (אבא שלי קנה..), אם אני לא טועה זה מוואלה שופס (כבר טעות..). הסיפור הוא כזה, כרגע הכונן לא תקין. ברגע שמחברים למחשב פשוט כלום לא קורה (הוא גם לא מופיע ב-Device manager). למי אפשר לפנות כדי לממש את האחריות הזאת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, קניתי ממוכר באיביי 2 כרטיסי זיכרון בעלות כוללת של 40 ש"ח. הכנסתי אותם למחשב ופתאום המחשב לא עלה לי. בדקתי וראיתי שאינם נמצאים ברשימת הכרטיסים שיצרן לוח האם מאשר שמתאימים ללוח אם. עדכנתי את המוכר אך הוא לא היה מוכן להחזיר את הכסף. בהמשך, כשהכנסתי אותם למחשב כ"א בנפרד, גיליתי שאחד מהם תקין והשני לא תקין. כלומר, למרות שאינם ברשימה , אין בעיית תאימות. במידה ואצור קשר עם המוכר אני מניח שלא יהיה מוכן לבטל את העיסקה. במקרה הטוב יהיה מוכן לשלוח לי כרטיס תקין במקום התקול. אבל מבחינתי , הייתי מעדיף לבטל את העיסקה לגמרי. מה הפיתרון המקובל במקרה זה וכיצד מומלץ להתנהל מול המוכר? בברכה,
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . עשיתי קניה של כמה דברים מאיזה מוכר מאיביי . קיבלתי הכל חוץ מדבר אחד . עכשיו בטיפשותי\תמימותי יצרתי קשר עם המוכר ואמרתי לו את זה והוא סיכם שהוא ישלח לי שוב . עבר יותר מחודש ולא קיבלתי כלום . היה עלי לדרוש זכוי , כי לאחר 45 יום מהקניה אי אפשר להתלונן יותר על המוכר . גם בפאי פאל יש את אותו חוק . והמוכר ידע על זה היטב ועכשיו אין לי איך להתלונן עליו . הסתכלתי עכשיו בהיסטוריה של של הפידבקים והרבה אומרים שלא קיבלו כלל את מה שהם קנו ! משמע המוכר הזה בשיטתיות לא שולח כלל איך מתלוננים עליו ? האמת המוצר עצמו עלה לי רק דולר אחד ככה שזה לא נורא כל כך . אבל עדיין דין פרוטה כדין מאה והייתי רוצה להעמיד את המוכר הזה על מקומו . יש אפשרות להתלונן עליו דרך איביי אי…
-
היי, לפני פחות מחצי שנה קניתי Gainward GTX 1070 מהחנות הגרמנית ComputerUniverse.de. לפני שבועיים הוא פשוט הפסיק לעבוד. המנורות והמאווררים בכלל לא נדלקים. שלחתי לחנות בקשה שאני רוצה להחזיר את הכרטיס והנה מה שהם שלחו לי בחזרה: בחיים לא שלחתי שום דבר דרך הדואר. איך אני ניגש לדואר עם הכרטיס מסך לפי ההוראות למעלה? למה אני צריך לדאוג? מאיפה אני משיג Parcel? איך אני דואג שיהיה stamp לאריזה? (הם כותבים שהם לא מקבלים משלוחים שהם unstamped) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל, מי שימשיך לשלוח לי ה"פ על זה, לא יקבל מענה יותר. ועכשיו להסבר מה זה בדיוק האתר הזה ואיך משתמשים בו. אז JETLEAP, זה אתר שהתחיל לפני כמה שבועות, אולי טיפה יותר, ע"י שני ישראלים. הקונספט של האתר ממש פשוט, למעשה אתה "משכיר" מקום במזוודה של מישהו שמגיע מארה"ב לארץ. אתה קובע את הסכום שאתה מוכן לשלם, אתה מפרסם באתר שלהם מודעה עם שם המוצר, העלות שלו, תמונה וכו'. אחרי שעשית את זה, אתה מחכה שיפנו אליך אנשים. ברגע שפנה אלייך מישהו, אתה יכול לקיים איתו דו-שיח במערכת ההודעות של האתר. אפשר לקיים משא ומתן ואז גם לשנות את המחיר שקבעתם בעת פרסום המודעה. כלומר שום דבר לא סגור עד שלא סוגרים הכל עם המוביל. אחרי שסגרתם הכל עם המוביל, ויש לכם את הכתובת שלו תבקשו גם מס' טלפון כי בברירת…
-
- 15 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הממירים שלי ל-HD ובאותה ההזדמנות לשפר את המחיר אחרי 3 שיחות ארוכות הם לא מוכנים לרדת יותר מכמה שקלים וגם מתעקשים על 318 ש"ח עבור הטכנאי שיגיע להתקין 3 ממירים ההתחייבות היחידה שלי איתם פגה החודש, מה אתם מציעים ?
-
- 14 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אני התחלתי בזמן האחרון להזמין הרבה דברים למחשב באייבי (מאווררים מיוחדים כבלים,חלקים לקירור ומודינג שלא נימכרים בארץ וכו) עכשיו תמיד בדברים כאלו מיוחדים זה הולך עם משלוח יקר (גם עם זה לא משהו גדול וכבד) בדרך כלל USPS או ROYAL של אנגליה ועוד שדברים מסין כמעט תמיד זה שליחה חינם יש איזו דרך שאתם מכירים שאני יכול לצמצם עלויות כמידת האפשר על משלוח? כמה טיפים? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן חברה! אני מעוניין לקנות אוזניות מאיביי JVC s500 איך אני יכול לדעת האם המוצר מקורי ? למשל זה : http://www.ebay.com/itm/new-JVC-Victor-HA-S500-B-Black-Headphones-gift-new-NIB-japan-100-Authentic-/181385833166?pt=US_Headphones&hash=item2a3b702ace המחיר שלו די נמוך לעומת מוכרים אחרים... מה עליי לבדוק ?
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום האם יש אתר שמשווה את המהירויות המעשיות שספקי האינטרנט בארץ נותנים, מבחינת KB/s, Latency, ודברים כאלה? אני מעוניין לבחור ספק, וכיוון שיש בערך 6 אפשרויות, אני לא יודע איך לבחור.. תודה card
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברה. אני משתמש ביושופס למשלוחים. מישהו יכול לתת לי עצה בנושא חיסכון בעלויות במשלוחים ומיסים? 1. יש חבילה עם ערך של $227 משקל נפחי: 4.58 קילו עלות משלוח ימי $36.5 מיסים $45 קטגוריה: HOUSEWARES 2. יש חבילה עם נעלי ריצה בערך של $83 משקל נפחי: 2.42 קילו עלות משלוח אווירי $20 מיסים $19 קטגוריה: SHOES 3. יש חבילה עם חולצה של ערך $16 מיסים: אין קטגוריה: CLOTHING 4. יש חבילה עם נעליים של ערך $60 משקל: 300 גרם מיסים: אין קטגוריה: SHOES - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - אני לא צריך מוצרים דחוף ויכול לשלב 3 חבילות אחרונות בשביל משלוח ימי אבל אולי יש איזו אופציה אחרת שיכולה לחסוך לי בעלויות עוד? אפשר לפרק ($7 עבור חב…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יצרתי איתם קשר דרך פייסבוק לפני יותר משבוע וביקשתי מהם לתת הצעת מחיר למפרט. אמרו שיחזרו אלי וכלום. אין להם גם דרך ליצור קשר באתר חוץ מטלפון. ובטלפון סלחו לי אבל אני לא מתכוון לאיית את כל המפרט. למה אין דרך ליצור קשר בדרך נוחה עם החנות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כרגע מתכתב עם התמיכה שלהם. הם טוענים שמבדיקת מהירות, התוצאה שקיבלתי 129 Mbps זה בסדר עבור חבילת גלישה של 200 מגה. יש טעם להמשיך להתוכח איתם? (כלומר, לשלוח את לוג ההתכתבות הלאה בפייסבוק, לפניות הציבור שלהם ולמקומות אחרים?) אם כן, אשמח לעצה למי עוד אפשר לפנות בנושא, אם בכלל יש טעם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-