עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by g1000000009,

הזמנתי כבר סוג אחד אבל הוא לא עבד טוב... רציתי המלצה לקורא אחר.

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by eliom,

בטעות לא היה מקום בתיבת המייל שלי. והמוכר באיביי היה אמור לשלוח לי מספר מעקב. ובגלל שתיבת המייל שלי היתה מלאה זה הוחזר לשולח. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by aviv00,

קניתי פלאפון דרך EBAY המוכר לא עונה לאימליים ובפעם אחת שהוא ענה הוא אמר שהוא ישלח את הפלאפון ביום שבת ועד עכשיו שום מענה ממנו או מספר מעקב קרוב ל 6 ימים שאני מחכה שישלח המוכר הזה כבר 13 שנה באיביי ויש לו FEEDBACK גבוהה מה ניתן לעשות ? האם אפשר לבטל את הקנייה ? אי אפשר כרגע לערב את EBAY כי לא עבר מספיק זמן האם יש קנס ? או מקבלים את כל הסכום ויוצאים מזה חלק ? האם לחכות 6 ימים זה לא מוגזם ? תודה על כל עצה

4. חוקים: 1. מוצרים מסנט בודד עד 100$ כולל עלות משלוח. אין חשיבות קטגוריה. 2. יש משלוח לישראל ויש אפשרות למשלוח רגיל (no expedited shipping!). 3. המוצר בידיים שלך והגיע אליך במצב תקין (הסתייגות: אלא אם כן רכשת כבר ומדובר ב-time limited offer). 4. ניתן להוסיף מכירות פומביות רק אם המוצר relisted בצורה תדירה. במידה והשתמשת ב snipping יש לציין זאת. 5. יש לרשום את שם המוצר המלא, שם המוכר, מחיר המוצר הכולל (ע"פ חישוב של המשלוח הזול ביותר), וקישור לדף המוצר. נדרש שיבוץ תמונה של המוצר בגוף הפוסט. 6. אם היו בעיות מכס, חובה לציין! 7. אופציונלי - להוסיף תיאור והערות על חווית השימוש וקוויטים אחרים. 8. מצאתם את המוצר בשם אחר או מקום אחר במחיר זול יותר? תעדכנו אותנו! תתחילו ל…

• 484 תגובות
    • 126.3k צפיות
  5. Started by aviv00,

פריט כמו מחשב נייד באמזון מחושב המכס כמו שאמור להיות ב איביי זה כפול למה זה ככה?

6. Started by eliom,

נרשמתי לשרות של חברות שנותנות כתובת באירופה ובארצות הברית לשם שליחתם לארץ. אבל נגיד שאני רוצה להשתמש באיביי באתר גרמנית מאיפה אני יודע את השפה של שליחת מוצרים. אני רוצה לקנות את המוצר הזה. ואני לא יודע אם זה מכירה פומבית או מכירה מיידית? http://item.mobileweb.ebay.de/viewitem?itemId=160975971560&index=0&nav=SEARCH&nid=31209735472

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  7. אני רוצה לחבר שני צורבי DVD דקים ללפטופ עם מתאם אחד של 5.25IN למפרץ ב-PC. פעם ראיתי מוצר כזה באיבי אבל הוא נעלם לי ואני לא מצליח למצוא אותו מחדש. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by DIM1111,

היי חברים, לבסוף כפי שרשמתי בפורום מפרטים קניתי את המחשב מSKYPC שבראשל"צ. *ההודעה הנ"ל מתייחסת לRSM סניף תל-אביב. לאחר בירורים על שני החנויות (RSM וסקיי פי.סי) החלטתי שיש עדיפות לRSM עקב חוות הדעות הטובות ששמעתי עליהם. התקשרתי (ביום שני או שלישי,אינני זוכר) בבוקר לRSM תל-אביב (בערך ב9 וחצי) בשביל לברר להזמין את חלקי המערכת, לבדוק איזה חלקים יש במלאי, כמה שאלות על שדרוג המערכת ויאאלה להזמין. לא בירורים,לא הצעת מחיר, לה-ז-מ-י-ן. אמרו לי לשלוח את המפרט למייל בgmail של אחד מהעובדים בשם אבירם, ושייחזרו אליי. עברו להם את ה4 שעות לפחות בסבבה (בערך ב1) , שום טלפון. חשבתי ששכחתי אותו,אולי יש עומס - לגיטימי... קורה. התקשרתי בשביל לראות מה קורה, ביררו עם העובד, ואמרו לי שייחזרו א…

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. בתאריך 29/04/13 רכשתי מחשב מתוצרת חברת HP. על פי החשבונית על המחשבחלה אחריות של חברת HP לתקופה של 3 שנים באתר הלקוח.מהימים הראשונים היו בעיות עם המחשב. תוך כדי תפעול המסך קפא במקום,נאלצתי לכבותו ולהפעילו מחדש. זה קרה פעמים רבות בכל יום. פנייותי לתמיכה הטכניתלא עזרו. התמיכה הייתה רק דרך הטלפון. למרות בקשותי החוזרות לאהסכימו לקחת את המחשב לבדיקה במעבדה. לבסוף, היום 30/12/13 לקחו את המחשב למעבדה. המחשב הוחזר אלי ביום03/02/14 , כלומר לאחר חמישה שבועות. התקלה לא תוקנה, המחשב קופא מספרפעמים ביום ולא מאפשר שימוש נורמאלי. פניתי לשרות הלקוחות של החברה ובקשתי להחליף את המחשב או חילופית להחזיראת הכסף ששילמתי, וכן לפצות אותי על הסבל שנגרם לי. והזמן בו לא היה לי מחשב. לבקשתילא קבל…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. מעוניין לשמוע אם יש כאן אנשים שעברו מבזק לתשתית אחרת של אחת הספקיות החדשות(012 וכו) ,והאם החזירו את הנתב או שלא החזירו מסיבות כאלה ואחרות וחוייבו בקנס 200 שח,האם הקנס היה סוף הסיפור או שאיימו עליכם מבזק ב"נקיטת הליכים משפטיים" להחזרת הציוד...?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הייתה לי בעיה בקו הטלפון והאינטרנט של הוט (נפלו שניהם אתמול בצהריים). תואם טכנאי אקספרס לאתמול בין 19:00 - 21:00 ב 22:30 נמאס לחכות ואני מתקשר להוט. מסרו שהטכנאי כבר לא יגיע, וקבעו טכנאי להיום בבוקר. התקלה תוקנה היום. זכור לי שהחוק היבש מדבר על פיצוי בגין איחור של 3 שעות. האם לדעתכם המקרה הזה תופס? אם כן מה צריך לעשות?

• 24 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. זה ממש מבאס.. קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב, ורציתי לנצל את ההזדמנות ולהזמין מ-Newegg את הלוח הזה. אממה - המעצבנים האלה לא מאפשרים רכישה באתר באמצעות כרטיסי אשראי שלא הונפקו בארה"ב. שני ניסיונות הזמנה עם שני כרטיסים שונים (ויזה ומאסטרכארד) בוטלו והסיבה לכך הובהרה לי בצ'ט עם נציג מכירות באתר. יש למישהו רעיון איך אפשר להתגבר על הבעיה? אולי יש מישהו שנמצא בארה"ב ויוכל לעזור לי לבצע את ההזמנה?

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. חבריה, ראשית אני פתי מאמין אחרת לא הייתי רוכש מוצרים מהאתרים האלו 3 פעמים . אולסייל מספר הזמנה: 7337383 מערכת משולבת לקולנוע ביתי דגם PANASONIC דגם SC-XH10 מיום 04/06/2012,לא הגיעה ולאחר פניות חוזרות ונשנות יותר מחודשיים שלחו את המערכת ללא פיצוי וללא התנצלות ,לא הסכמתי לקבל את המערכת ולא עשיתי כלום בנדון. פי 1000 , טוסטר סנדביץ לחיצה פלטות גריל KITCHENCEFF ממספר הזמנה: 461574 מיום 16/12/2013 לא סופק ושוב לאחר פניות חוזרות ונשנות וברורים אין סוף ולאחר שרכשתי טוסטר אחר "נזכרו" שלא שלחו ושלחו את המוצר ,בינתיים הגשתי תביעה קטנה ואפילו לא הגיעו ונקנסו ב-1000 ש"ח הוצאות ,נקבעה ישיבה נוספת ובאותו זמן פרצה מלחמת צוק איתן ולאור הפגיעה בכלכלה בארץ חסתי עליהם ובטלי את …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מחפש אטמי אוזניים שיש אפשרות לכוון את העוצמה של הקול מסביבי. תקציב 30 דולר גג. המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ה galaxy s8 חזר מתיקון, וזה המצב של אטימות המים. מדבקות אטימות למים עולות דולר אחד! אפשר לומר בעדינות שהטלפון לא עמיד במים יותר. דעו לכם זאת כאשר אתם שולחים את הטלפון לתיקון.

16. Started by -Tal-,

שלום לכולם רציתי לקנות מחשב נייד של סמסונג היום ובחנות נמסר לי שהאחריות היא מ"סמליין" 3 שנים ולא מ"חיון". האם האחריות הזאת היא רשמית או שמשהו מסריח פה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by nargsi,

לאח שלי הקטן יש לפטופ של טושיבה שנקנה דרך מפעיל (היבואן של טושיבה). לא שאני חסיד גדול של טושיבה, ושל לפטופים, ושל טכנולוגיה... טוב נסחפתי לנושא, אני לא רוצה לפתוח את הלפטופ ולא לשחק בו כי לדעתי החומרה דפוקה ובטושיבה ישמחו על ההזדמנות לבטל את האחריות. אחרי שטרטרו אותי ממעבדה למעבדה וכל אחד הסיר את האחריות שלו מהנושא כי הוא מטפל בסדרה הזו והוא בזו, סוף סוף מצאתי את המעבדה והגיע השליח לקחת אותו... ניחא. מהבדיקות שלי המחשב על כרטיסיה אחת בכרום היה על 84% שימוש במעבד, כל שאר הרכיבים היו בסדר. מחשב I3 פשוט לילד בגיל יסודי שמשתמש בו רק לעבודות בית ספר, המחשב היה נקי מוירוסים עם WIN מקורי וOffice מקורי והכל מקורי ונקי מוירוסים והכל. קיבלתי…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by ffetetg,

כלום יש מילה קטנה מידיי מסמך שנותן אחריות לכרטיס מסך שלהם ,אין מתקן , אין בדיקה ,אין החלפה באם יש לך תלונות נאמר לי לך לבית משפט תזהרו

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. היי בהמלצת חבר פורום החלטתי לרכוש U2715H מסך. בכניסה לזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891745 נוכחתי לדעת שיש שני סוגי אחריות באותו טווח מחירים של 2100-2200 1) 3 שנים במעבדות דל 2) 5 שנים בבית הלקוח (ע"י יעל פתרונות שהם שירות רישמי של דל ישראל). התקשרתי לדל ישראל והבנתי ש CDATA/CMS הוא היבואן הרישמי ולגבי האחריות נאמר לי שאקנה מה שטוב לי. התקשרתי גם ליעל פתרונות ולא הייתה להם תשובה מיידית חזרו אלי אחרי כמה דקות ונאמר לי שהאחריות היא אותה אחריות למעט אורך האחריות והגעה עד הבית או הגעה למעבדה עם המוצר. ב IVORY/KSP כשהתקשרתי נאמר לי 3 שנים במעבדות דל ראיתי גם ב TMS/WELLCOM באתר שזה 3 שנים אך לא התקשרתי אליהם PLONTER/א…

20. Started by Teknik,

שלום, אין אחריות על תוכנה( ומידע) ואני מודע ומסכים עם זה. השאלה שלי - האם זה זה כתוב באופן רשמי איפה שהוא ?(אשמח ללינק) או שזה "חוק בעל פה" ש"פותח" עם הזמן ע"י טכנאים\עסקי מחשבים ? אשמח לנימוק עם הוכחות, זה חשוב לי תודה מראש.

21. Started by zone glide,

מסרתי לקיאספי לפני כשבוע עכבר שרכשתי מהם logitech g102 לצורך מימוש אחריות.. על פניו העכבר רק בן כמה חודשים.. העכבר הוא של אחי והוא התלונן על בעיות שלפעמים העכבר היה נתקע לו באמצע משחק ולפעמים היה צריך לחבר אותו מחדש.. זו לא בעיה שמופיעה ישר כשמשתמשים בו אלא לוקח זמן להתקל בה.. אחרי זה חיברתי אותו אצלי וגם זה קרה.. העניין עכשיו שמסרתי אותו לקיאספי הם אומרים שהוא תקין ובדקו אותו במשך יום עבודה שלם ואמרתי להם שזה לא משהו שקורה ישר.. על פניו נראה שאני לא אקבל עכבר חדש.. מה נכון לעשות? להתווכח איתם בעניין? או שזה מוצדק? בינתיים הציעו לי שהוא יישאר אצלהם עוד יומיים..

22. אני רוצה לקנות מחשב נידד בבלאק פרייד מאזמון| מחשב נייד של ACER בעלות של 1200$ בדקתי עם ACER ישראל הם אומרים שכל מחשב נייד שנקנה מחול אין עליו אחריות פה בארץ. אז מה שקורה זה שיש לי אחריות על מחשב שנה רק בארצות הברית. השאלה שלי האם מהניסיון שלכם יצא לכם בכלל להפעיל אחריות? והאם שווה לקנות מחשב בעלות ש1200$ ללא אחריות אלה בארצות הברית"? ומה זה אחריות אמזון לשנה??

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. היי הסופש אני באילת ושקלתי לקנות הארד דיסק חיצוני בksp השאלה מה קורה מבחינת אחריות? האם אין בעיה לממש אותה בסניף אחר ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

רכשתי לפני כשנה בערך כרטיס מסך יד2 עם קבלה של הכרטיס וגם אחריות. העניין הוא שכרגע עושה רושם שהכרטיס נפגם ויש לממש אחריות ויש לי את החשבונית ועדיין יש אחריות.. האם החנות תקבל את זה או שלא? אין להם את הכרטיס הזה במלאי, מה יעשו איתו במידה וכן יממשו אחריות?

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by yonir,

קניתי סלולרי חדש עם מגן מסך זכוכית של ZAGG ב-KSP. בפעם הראשונה שיצאתי איתו מהבית ושמתי אותו במחזיק באוטו - נוצר במגן המסך שבר קטן, ללא כל סיבה סבירה. שימוש סטנדרטי לחלוטין בלי שנוצר עליו איזשהו כוח שיצדיק זאת. אני משער שהיה פגם בייצור או סדק שהתרחב. (מרגע הקנייה עד ליציאה מהבית הסלולרי עם המגן היה בקופסה או בידיים שלי ככה שאני לא יצרתי את הסדק אם היה) ביקשתי מ-KSP להחליף אותו אבל הם לא מסכימים בטענה שהם הם לא יודעים מה אופי השימוש שנעשה בו. אני מבין שמגן מסך זה מוצר שנוטה להישבר ב"שימוש לא מתאים" (נפילה וכו') אבל זה לא היה המקרה אצלי. כמובן שאני לא יכול להוכיח שלא אני גרמתי לנ"ל (כמו שלא ניתן להוכיח דבר כזה בשום מוצר) וגם הדבר קרה רק 10 ימים אחרי הקניה, עד אז המכשיר היה ב…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.