צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני מאמין גדול בשוק חופשי וחושב שהממשלה צריכה להתערב כמה שפחות. אבל מה שקרה פה בשנים האחרונות והמהלכים של שר התקשורת כחלון היו בהחלט מוצדקים. בעזרת המהלכים האלה השר ניסה להעביר יותר כוח לצרכן הישראלי ולאפשר לו לחסוך מאות שקלים מדי חודש בחשבון הסלולרי. אבל מסתבר שהצרכן הישראלי עדיין פראייר ומטומטם: מהפכת הסמארטפונים מפצה את חברות הסלולר על התחרות הגוברת והפחתת דמי הקישוריותhttp://www.themarker.com/hitech/1.641867 מסתבר ששוק מכירות המכשירים הסלולריים השנה יסתכם לפי ההערכות ב 5 מיליארד שקלים. רק בשביל להבין בעשר השנים האחרונות השוק הסתכם ב 1.8-2.2 מיליארד מדי שנה. כלומר השנה הוא יותר מיכפיל את עצמו. מי מרוויח מזה? חברות הסלולר שמפצות את עצמן על הירידה במחירי הדקות בעזרת מכיר…
-
- 34 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
כבר חשבתם שלא יכול להיות שויסוצקי יתפסו יותר מקום על מדפי הסופרים. אם פעם זה נראה לכם מוגזמם, תביטו שוב. ויסוצקי לא מפסיקים להדהים. עם גרסאות מיותרות ויקרות, ועם מגוון רחב של טעמים שלא נמכרים, הם משתלטים על 90% ממדפי הסופרים. ממזרח ועד מערב וצפון ועד דרום, הההההההכל ויסוצקי. ולחברות אחרות ? סליחה, אין מקום. ובשביל מה בכלל צריך, הרי לויסוצקי יש הכל. נכון... אין לויסוצקי תערובות עשירות ונפלאות כמו שיש לCELESTIAL SEASONING עם איזה 10 סוגי צמחים בתערובת. יצירות מופת של טעם וריח. עם אריזות בעלי ציורים יפים ושמות ותיאורים מלאי השראה. ומחיר סביר שמתחרה בקלות בסדרת הגן הסגור של ויסוצקי. אבל יש לויסוצקי תה ירוק עם נענע. תה ירוק עם לואיזה. תה ירוק עם אספרגוס. תה ירוק עם פטרוזיליה. …
-
- 79 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/2/1822815 נא להיות קשובים - 20 ליטר לא הולכים ברגל היום (יותר נוסעים במכונית )
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במהלך החיפושים שלי אחר טלויזיה קטנה לחדר, ניסיתי את מזלי באתר של איבורי, שם נתקלתי מתחת לכל טלויזיה בכיתוב "על חלק מהטלוויזיות קיימים מחירי מבצע - פרטים בסניפים" הרמתי אליהם טלפון לשאול באילו סניפים יש מבצעים, ואחרי הטרטורים הרגילים ("תשאיר טלפון ונציג שלנו יחזור אליך", השארתי ווידאתי שהכוונה שהוא יחזור אלי עוד היום, אמרו לי שכן, ובסוף הוא כמובן חזר אלי רק למחרת, כשאני בלימודים וסידורים, ומשחקים של תופסת עם אנשים שאמורים לרצות את הקנייה שלי) שוחחתי עם נציג המכירות, שטען שאין להם שום מבצע כרגע בשום סניף על שום טלויזיה. "אז למה באתר שלכם רשום שכן יש?" שאלתי, והוא השיב ש"לפעמים יש מבצעים, בסופי שבוע..בחגים..", תשובה דבילית למדי. פרטים על מתי בדיוק יש מבצעים כאלה, באיזה סניפי…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הדיון הזה הוא המשך לדיון שהתחיל בדיון "דיל השבוע": עמדתי להגיב שם שזה לא דבר רע, למרות שמחשיד. אני יודע למשל ש-IQPC נמצאת בכוונה ליד נמל אשדוד בשביל להוזיל עלויות הובלה, יכול להיות שהחנות הזאת בנויה ליד CD LOG מאותה סיבה.
-
- 29 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, לפני משהו כמו שנה אמא שלי התנתקה מבזב"ל ועברה ל- Orange כספקית אינטרנט. באותה תקופה הייתי בצבא ולא כל כך בענייני הבית אז לא כל כך וידאתי שהיא עשתה הכל נכון, ומסתבר שככל הנראה איכשהו לא התנתקנו מבזב"ל. (או שהיא שכחה או שזו טעות שלהם) בכל מקרה, יצא שבשנה האחרונה שילמנו להם במשך כל חודש 40 שקל על אינטרנט שלא השתמשנו בו בכלל. רציתי לשאול אם למישהו פה היה ניסיון במצב כזה, והאם ניתן להתנתק מהם ולקבל החזר כספי על השנה הזו. הרי הם בטח יכולים לראות (אם ירצו) שלא נגענו בו בכלל. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שכאשר קונים מוצר שעולה פחות מ 50$ אז אין מכס אבל נניח קניתי שלוש מוצרים ששווים כל אחד 40$ (סה"כ 120$) אז יש מכס? אם כן אז יש דרך להזמין בנפרד כדי שלא יהיה מכס?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשתף אתכם בחווית קניה של כרטיס מסך מ RSM כ"ס כל הסיפור התרחש בערך לפני חצי שנה ואני מעלה אותו ההודעה שלפניי בגלל שההרגשה בפורום שRSM היא חנות מושלמת ומתברר שהיא לא כל כך החלטתי לשדרג את כרטיס המסך שלי התקשרתי לRSM כ"ס שם רכשתי את המחשב שלי וביקשתי להזמין את ה6870 שבזמנו היה די חדש, זה לא כל כך רלוונטי אבל שאלו אותי אם אני רוצה להזמין דרך האתר שלהם ואמרתי לא מפני שאני לא אוהב להזמין באינטרנט ,דרך הטלפון זה יותר אישי ויותר נוח לי בקיצור קיבלתי את המשלוח אחרי כמה זמן, ורציתי לעשות סרטון שפותחים את הקופסא ומראים את הכרטיס ואת כל האביזרים(אפשר לראות את הסרטון בלינק למטה) פתחתי את הקופסא ולהפתעתי הסוגר על האריזה של הכרטיס מסך היה פתוח זה הרגיז אותי מאוד התקשרתי…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כן, הכותרת אומרת הכל. דיסק קשיח שקניתי מסקייפיסי לפני שנה מתחיל להראות סימני גסיסה. עכשיו הבנתי שבעיקרון חנויות אחרות התנדבו לעזור ללקוחות במצב שלי לאחר שסקייפיסי פשטה רגל, לאן הכי מומלץ לי לפנות? אני אישית מעדיף יותר לנסות לעשות את זה מול היבואן עצמו (מי הוא?). תודה על כל עזרה שתגיע. עריכה- מדובר בקשיח של סמסונג, ה-103SJ.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי מהם מהם מחשב לפני שבוע- וכרגע באתר שלהם יש ההודעה: הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זוכר את החנות (בצומת ביג בקריית מוצקין) כחנות מעולה, טובה, איכותית, עם אנשים טובים ושירות מצויין שעושה מעל ומעבר. ואני זוכר שהם גם עשו לי חיווט בצורה כזאת שלא ראו שום כבל והכל היה ממש נקי וזרימת האוויר הייתה מעולה. הייתי ממש ממש מרוצה מהחנות, אבל מאז שהיא נכנסה לבוץ של FOXPC אני לא יודע מה קורה איתה. בכמה פעמים שיצא לי לעבור בצומת ראיתי שהחנות סגורה... האם הם עדיין פועלים בצומת ביג? האם האנשים אותם אנשים? (אחד גיא בנאדם גדול כזה עם קוקו, אחד הגברים הוא יצא איתי הכי בסדר בעולם ודיבר איתי דוגרי כשבאתי לקנות שם את כרטיס המסך הקודם שלי עזר לי לחשב את הספק הכוח והכל) אני יכול לצפות לאותו השירות כמו פעם, או שמשהו השתנה? הם עדיין חיים במוניטין של "קצת יותר יקרים אבל שווים כל…
-
- 64 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשטף את הפורום בשרות רע מאוד שקיבלתי מסניף RSM בת"א לפני יומיים הזמנתי מחשב (חלקים) מהסניף של החנות בת"א. לפני שסגרנו את העסקה שלחתי מייל עם כל המפרט והבחור שטיפל בי אישר שאכן אני יכול לקבל את כל החלקים של המפרט. מדובר על עסקה בסך 5300 ש"ח. (כמובן ששילמתי מקדמה של 460 ש"ח בכ"א) היום התקשרתי לשאול האם יש אפשרות שאקבל את המחשב לפני השבת, ואתו הנציג נזכר לעדכן אותי שנודע לו שסט של המקלדת והעכבר שמפורסם אצלם באתר לא זמין כלל, ושכרטיס המסך שגם הוא מפורסם באתר (ועוד יש עליו מבצע למי שקונה מחשב חדש, (וזה לא רשום משהו בסגנון "עד גמר המלאי")) גם הוא איננו. טוב, אם נגמר המלאי זה בסדר גמור, זה לא הסיבה האמיתית שאני רושם עכשיו את העודה. הנציג הציע לי כרטיס אחר במקום…
-
- 34 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135010§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 או מפרט קרוב לכך במחיר דומה. אני לא מצליח למצוא בירושלים חנות שמוכרת את כל החלקים האלו, אשמח אם תעזרו לי. שאלה שניה - האם שדרוג הזכרון ל-4GB יתן שיפור משמעותי? האם כדאי להתקין 4GB ב-Chip אחד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , בתאריך 1.10.2009 פתחתי את הנושא הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432527 כל הנושא מדבר על הנפילה של FOXPC ועל איך נדפקתי עד היום שיש אצלי מחשב ללא אחריות . לא לדבר על זה שנתתי להם כרטיס מסך והוא לא חזר מהתיקון , TMS (בזמן שהיה TMSFOX) החזירו לי כרטיס באותו דגם אבל פגום. בכל מקרה , כיום יש לי מחשב שנקנה מ - FOXPC ללא אחריות וממש עכשיו אני צריך את האחריות. נכנסתי לאתר של FOXPC http://www.foxpc.co.il ואני מופתע לגלות שיש חנות חדשה של FOXPC , ועוד הם כתובים "*****לקוחות FOXPC שימו לב! אין שום קשר לבעלים או ולחנות שהייתה קודם תחת שם פוקס פיסי*****" מה אתם חושבים על זה? , בעלים חדשים? .. מישהו הצליח לאתר את הבעלים הקודמים או לממש אחריות של מוצר שנקנ…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ב12 לאפריל הזמנתי מחשב מסקיי פיסי אחרי הקמת מפרט בפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497026.msg4254611#msg4254611 מחופשת פסח עד ליום הנוכחי לא קיבלתי את המחשב וזה לא הכל, לא קיבלתי מענה למספר הודעות ששלחתי דרך האתר שלהם ובמייל, לא ענו לי בטלפון יותר מ30 פעמים בנסיונות שונים בשבועיים האחרונים. לאחרונה התחלתי כבר לחשוד שאולי "עקצו" אותי ורציתי כבר לבטל בחברת האשראי, אבל שמתי לב שהם מריצים כבר באופן קבוע הודעות שהחנות סגורה בגלל כל מיני סיבות כלשהן(אבל גם שהחנות לא סגורה הם לא עונים).., אם זה שירות טוב אז אייבורי זה שירות מצויין.. מצטער שזאת הנימה ואני לא יודע אם זה במקום, אבל חשבתי שזה יעזור אם אנשים ידעו איזה ייבוש קיבלתי מהחברה הזאת בחודש האחרו…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
על מנת להימנע מלהספים את הדיון על פשיטת הרגל(כנראה?) של SKYPC, אני פותח את הדיון הזה על וולמארט: אני אמרתי שעובדים זוטרים בוולמרט מקבלים משכורות, רכב ליסינג ומזכירה שתעשה קפה? לא. וולמארט מציעה להם עבודה, פרנסה ואפשרות לשים אוכל על השולחן במשפחה שלהם. אתה בעד להוציא מחוץ לחוק כל עבודה ללא משכורת גבוה, מכונת ומזכירה? אני בספק שאתה עובד בעבודה כזאת, האין זו צביעות מצדך? ברגע שאתה מוציא מחוץ לחוק(או משהו דומה) עבודה עם שכר נמוך, אתה יוצר עוני ואבטלה. נכון, לעומת עבודה בהייטק, להיות "מברך" בוולמארט זו עבודה לא טובה, אבל אתה באמת חושב שאלו האופציות של מי שהולך להיות "מברך"? מה זה קפיטליזם חזירי? אתה יכול להגדיר בבקשה? הזוטרים מקבלים משכורת נמוכה יותר מהבכירים, בדיוק כמו באינ…
-
- 27 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
נצא מנקודת הנחה שאישרו ע"פ תמונות החלפה של מקלדת במקלדת חדשה. הבעיה היא שאין שום אפשרות לאותו אדם להגיע לסניף כיוון שהוא גר 400 ק"מ מהסניף הכי קרוב. מה עושים במצב כזה? מהחנות נאמר שאין להם שום אפשרות לשלוח או לקבל במשלוח את המקלדת שלי בתירוץ של "ואם המקלדת שלך תלך לאיבוד? ואם היא תגיע שבורה?" וכו'. מה אתם אומרים? אולי תוכלו להציע פיתרון הולם? או שאולי לדעתכם אין לי בכלל שום סיבה להתלונן. בכל אופן רציתי לשתף כי אותי זה די מעצבן. לילה טוב
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מנציג של פלאפון את ההצעה הבאה שטוען שהיא מצויינת. האם ההצעה באמת כל כך טובה? [tt] את מכשיר הגלקסי אוכל לתת לך בחיוב זיכוי מלא של 109 ₪ בתנאי שמדברים מעל 400 דקות. יחד עם המכשיר ישנה חבילת גלישה לגלקסי בעלות של 59 ₪ (נפח GB2). אחליף לך את המסלול למסלול פיקס של 149 ₪ לפני מע"מ: 700 דקות פיקס 700 דקות 5 יעדים ו/או פנים אירגוני 700 SMS[/tt]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתנו לי פה באתר מפרט לרכיבים מהחנות הזאת ורציתי לדעת איך היא היא לא מופיעה בZAP
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני בניתי מפרט מחשב באתר של RSM, בעלות של בערך 5000 ש"ח האם זו חנות אמינה? מה לגבי השרות אם ישנה בעיה/תקלה? האם מישהו יודע שאפשר לקבל הנחה על סכום קניה כזה או אולי על תשלום במזומן?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין במסלול גיימר במהירות 12M בו נעזור לי+כל המיתעניין להחליט. נכון לעכשיו אני מנוי ב-012 מסלול גיימר 2.5M ...ומשלם 65 ש"ח שזה הרבה כיוון שבזמן האחרון המחירים ירדו בהרבה. עד לפני שבוע הייתי מקבל מהירות כמו של התשתית=12M ..והייתי מאד מרוצה..(כיוון שבמסלול גיימר לא היתה קיימת הגבלת מהירות) נכון לעכשיו אני מקבל רק 2.5M (כניראה הם עידכנו בקרים+תוכנה לפיקוח מהירות גם במסלול גיימר) אז כרגע אני מתלבט עם איזה ספק לעשות מסלול גיימר. נ.ב-דיברתי עכשיו עם 013 והם מציעים 12M גיימר היתחיבות לשנה ב-60 ש"ח .....למישהו יש ניסיון איתם?
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום אני דיי נחוש לגדל גראס איכותי בבית אך יש לי מס התלבטויות וכמה שאלות אשמח לעזרה והמלצות מכול כיוון... קודם כול רציתי להבהיר לכם שיש לי הרבה סיבות טובות לגדל גראס הסיבה העיקרית היא כי אני לא סובל אלכוהול הוא משפיע על גופי בצורה רעה (גם אלכוהול מהסוגים הטובים שאנחנו נוהגים לשתות...) וההשפעה שלו לטווח הקצר (ההרגשה של השחרור לעשות שטויות וחוסר הקליטה) לא חביבה עלי. במיוחד שבגללו מופיעים לי פצעונים ויש לי הרגשה של מין "אופוריה" או חוסר מודעות למשך שבוע שלם (אך לעולם אין האנג אובר). גם לחברי יש דעה דומה שאלכוהול רעיל וכו.. לכן אנחנו מעדיפים גראס (חשיש מבסוטון וכול שאר השטויות הרבה פחות!). גם כן אני מעדיף לגדל במקום לקנות גראס כי זה זול יותר וגראס מגידול עצמי הרבה יותר איכות…
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני פונה לספק ומבקש מהם לקבל את החבילה של ספק+תשתית. האם אני צריך ליצור קשר עם התשתית כדי לעדכן את המחיר? או שספק כבר דואג לעדכן את כל הפרטים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-