עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Art Tatum,

כבר חשבתם שלא יכול להיות שויסוצקי יתפסו יותר מקום על מדפי הסופרים. אם פעם זה נראה לכם מוגזמם, תביטו שוב. ויסוצקי לא מפסיקים להדהים. עם גרסאות מיותרות ויקרות, ועם מגוון רחב של טעמים שלא נמכרים, הם משתלטים על 90% ממדפי הסופרים. ממזרח ועד מערב וצפון ועד דרום, הההההההכל ויסוצקי. ולחברות אחרות ? סליחה, אין מקום. ובשביל מה בכלל צריך, הרי לויסוצקי יש הכל. נכון... אין לויסוצקי תערובות עשירות ונפלאות כמו שיש לCELESTIAL SEASONING עם איזה 10 סוגי צמחים בתערובת. יצירות מופת של טעם וריח. עם אריזות בעלי ציורים יפים ושמות ותיאורים מלאי השראה. ומחיר סביר שמתחרה בקלות בסדרת הגן הסגור של ויסוצקי. אבל יש לויסוצקי תה ירוק עם נענע. תה ירוק עם לואיזה. תה ירוק עם אספרגוס. תה ירוק עם פטרוזיליה. …

• 79 תגובות
    • 14.1k צפיות
  2. אני מעוניין לתבוע חברת תקשורת גדולה על זה שבאופן קבוע הם מרמים אותי בחשבוניות. יש לי גם חוזה איתם וגם שיחות מוקלטות אין לי צל של ספק שאו שהם מפגרים או שהם רמאים ובכל מקרה אני לא רואה איזה שופט בעולם לא יפסוק לטובתי. למישהו כאן יש ניסיון בתביעות קטנות ויכול להדריך אותי כיצד לעשות את זה באופן הכי מקצועי וטוב? תודה.

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. שלום לכולם. כיוון שאין לי הרבה ניסיון מול חברות הסלולר השונות, אבקש את עזרתכם האדיבה בגיבוש חבילה כללית. ברשותי 5 מנויים, על כל אחד אני שם בערך 330 שקל בחודש אחרי מע''מ. יש לי 1200 דקות 600 ליעדים נבחרים 600 לשאר החברות. אין לי חבילת הודעות, רק חבילות גלישה שבקושי משתמשים בהם(פלאפונים קצת ישנים.) אני לא מחפש סמארטפונים, או התחייבות למכשירים חדשים, כוונתי היא אך ורק על הודעות ושיחות, זה כל מה שאני מעונין. חשבתי לקצץ את החבילה לכ200 שקל למנוי, מה הדיל הכי טוב שאני יכול להשיג? אודה לכם אם תעזרו לי לגבש חבילה בסיסית, שאיתה אוכל להתמקח מול החברות השונות. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הדיון הזה הוא המשך לדיון שהתחיל בדיון "דיל השבוע": עמדתי להגיב שם שזה לא דבר רע, למרות שמחשיד. אני יודע למשל ש-IQPC נמצאת בכוונה ליד נמל אשדוד בשביל להוזיל עלויות הובלה, יכול להיות שהחנות הזאת בנויה ליד CD LOG מאותה סיבה.

• 29 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by Track,

האם אני מבין נכון ושאם אני רוצה לקנות מKSP אני צריך ללכת לחנות? כל כך הרבה יותר נוח להזמין דרך אינטרנט.

• 74 תגובות
    • 12.8k צפיות
  6. לא מעוניין לתת פרטים של כרטיס אשראי רגיל. יש לי אפשרות לרכוש בדואר כרטיס אשראי במזומן האם זה יכול לעזור? מה לגבי מיסים מכס מעמ הובלה וכד' ? איך יודעים אם זו חנות אמינה או אדם פרטי מפוקפק ? כרגע ראיתי שהמחיר לסוללה (כנראה תחליפית) בערך 40 - 50 דולר , לעומת בארץ סוללה מקורית 600 שח . האם כדאי לקנות את התחליפית ? כל עזרה בנושא או אפילו הפניה להסבר או כתבה טובה על איך קונים ב EBAY יעזרו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Zeev86,

אני לא כל כך בעניינים, כי מאז שעברתי מADSL לכבלים אני אצל HOT כבר הרבה שנים. העניין הוא שבזמן האחרון הם התחילו להגביל אותי בהורדות, ומספר דקות מאז שאני מתחיל להוריד משהו לאורך זמן, המהירות יורדת לחצי. החלפתי מודם, לא עזר. מספר שאלות: 1. איזו עוד חברה קיימת שמספקת תשתית כבלים? (חוץ מYES) 2. אם אני עובר לחברה אחרת, האם אני צריך להחליף את המודם? האם הם נותנים לי מודם בחינם?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Imtheman,

תגידו מישנו מכיר את החוקים בנושא ? אם אני קונה טלוויזיה זה אומר שאני צריך להתחיל לשלם אגרה ?

• 18 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי באתר Allposters... שמתי לב שיש שם מבחר די גדול של חולצות T יפות. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האתר? הוא נחשב זול? אמין? חולצה ממוצעת עולה שם 20 דולר (לא נורא)... אבל אין לי מושג איך זה מתחשב אחרי מיסים (מכס וכו'...). בנוסף, לא הבנתי אם המידות באתר הן אירופאיות או אמריקאיות. מישהו יודע? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה אנשים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by omer008,

צהריים טובים אנשים . אני מזמין דיי הרבה דברים מאי באי , ועכשיו אני רוצה לזמין בושם , האם ישנה איזשהי בעיה עם זה במכס או משו ?! מישהו פעם הזמין ?! תודה והמשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מאמין גדול בשוק חופשי וחושב שהממשלה צריכה להתערב כמה שפחות. אבל מה שקרה פה בשנים האחרונות והמהלכים של שר התקשורת כחלון היו בהחלט מוצדקים. בעזרת המהלכים האלה השר ניסה להעביר יותר כוח לצרכן הישראלי ולאפשר לו לחסוך מאות שקלים מדי חודש בחשבון הסלולרי. אבל מסתבר שהצרכן הישראלי עדיין פראייר ומטומטם: מהפכת הסמארטפונים מפצה את חברות הסלולר על התחרות הגוברת והפחתת דמי הקישוריותhttp://www.themarker.com/hitech/1.641867 מסתבר ששוק מכירות המכשירים הסלולריים השנה יסתכם לפי ההערכות ב 5 מיליארד שקלים. רק בשביל להבין בעשר השנים האחרונות השוק הסתכם ב 1.8-2.2 מיליארד מדי שנה. כלומר השנה הוא יותר מיכפיל את עצמו. מי מרוויח מזה? חברות הסלולר שמפצות את עצמן על הירידה במחירי הדקות בעזרת מכיר…

• 34 תגובות
    • 6k צפיות
  12. אני מתעסק בטאובאו וממש רוצה להזמין משמה ג'ינס ומחפש סוכן שמקבל PAYPAL ושולח במחירים לא יקרים. בינתיים הכי זול שמצאתי זה 27$ (אוויר עם מס מעקב) אך אני לא חושב שזה הגיוני לבזבז 192 יואן למשלוח של גינס ב115 יואן אגב לחבר שלי יש דודה בסין אני רוצה לבקש ממנה לקנות ולשלוח אך איני יודע כמה באמת משלוח לישראל יעלה והכי חשוב איך אני מעביר לה את הכסף?

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by Shasoosh,

שלום, ראתי עכשיו דיון בפורום לגבי בחור שרכש כרטיס מסך מאחת חנויות המחשבים בארץ וקיבל את המוצר פתוח. הדיון נעול אך עדיין "בער" בי הצורך להגיב לגבי העניין ובכלל לגבי התגובות שנכתבו שם. למי שלא קרא את הדיון אסכם את זה בכך שבחור הזמין כרטיס מסך, הכרטיס הגיע בדואר שליחים והאריזה של הכרטיס היתה פתוחה. התגובות המרכזיות בדיון היו, בכיינות, קטנויות ועוד. אני לא מצדיק את אותו בחור ולא מעניינים אותי שאר הפרטים של אותו עסקה. (מה הוא אמר, מה הם אמרו, עברה חצי שנה וכו') מה שמפריע לי זה הקלות דעת שבה התייחסו לנושא. אם כרגע הוצאתי מכיסי סכום נכבד של כסף אני "מתבכיין" אם אני רוצה מוצר חדש? אם קניתי רכב חדש יד ראשונה לא אני זה שצריך לקרוע את הניילון מהמושבים? באותו דיון מנהלי הפורום הציגו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Shbd,

קניתי מוצר שחלק מהפונקציות שלו לא תקינות ומתוך שיחה באימייל עם המוכר הוא אמר שאין בעיה ושאני יכול לשלוח לו את המוצר חזרה ולקבל לאחר מכן החזר כספי \ מוצר חדש. עכשיו זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם מקרה כזה... לשלוח חזרה בדואר רשום לכתובת שממנה קיבלתי? לשים מעקב? האם לערב את PAYPAL? EBAY?

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. http://news.walla.co.il/?w=/2/1822815 נא להיות קשובים - 20 ליטר לא הולכים ברגל היום (יותר נוסעים במכונית )

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Mr Melada,

במהלך החיפושים שלי אחר טלויזיה קטנה לחדר, ניסיתי את מזלי באתר של איבורי, שם נתקלתי מתחת לכל טלויזיה בכיתוב "על חלק מהטלוויזיות קיימים מחירי מבצע - פרטים בסניפים" הרמתי אליהם טלפון לשאול באילו סניפים יש מבצעים, ואחרי הטרטורים הרגילים ("תשאיר טלפון ונציג שלנו יחזור אליך", השארתי ווידאתי שהכוונה שהוא יחזור אלי עוד היום, אמרו לי שכן, ובסוף הוא כמובן חזר אלי רק למחרת, כשאני בלימודים וסידורים, ומשחקים של תופסת עם אנשים שאמורים לרצות את הקנייה שלי) שוחחתי עם נציג המכירות, שטען שאין להם שום מבצע כרגע בשום סניף על שום טלויזיה. "אז למה באתר שלכם רשום שכן יש?" שאלתי, והוא השיב ש"לפעמים יש מבצעים, בסופי שבוע..בחגים..", תשובה דבילית למדי. פרטים על מתי בדיוק יש מבצעים כאלה, באיזה סניפי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by orbachkl,

נתנו לי פה באתר מפרט לרכיבים מהחנות הזאת ורציתי לדעת איך היא היא לא מופיעה בZAP

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. היי, לפני משהו כמו שנה אמא שלי התנתקה מבזב"ל ועברה ל- Orange כספקית אינטרנט. באותה תקופה הייתי בצבא ולא כל כך בענייני הבית אז לא כל כך וידאתי שהיא עשתה הכל נכון, ומסתבר שככל הנראה איכשהו לא התנתקנו מבזב"ל. (או שהיא שכחה או שזו טעות שלהם) בכל מקרה, יצא שבשנה האחרונה שילמנו להם במשך כל חודש 40 שקל על אינטרנט שלא השתמשנו בו בכלל. רציתי לשאול אם למישהו פה היה ניסיון במצב כזה, והאם ניתן להתנתק מהם ולקבל החזר כספי על השנה הזו. הרי הם בטח יכולים לראות (אם ירצו) שלא נגענו בו בכלל. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by mc_elad,

אני יודע שכאשר קונים מוצר שעולה פחות מ 50$ אז אין מכס אבל נניח קניתי שלוש מוצרים ששווים כל אחד 40$ (סה"כ 120$) אז יש מכס? אם כן אז יש דרך להזמין בנפרד כדי שלא יהיה מכס?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by HiTRuN,

שלום לכולם , בתאריך 1.10.2009 פתחתי את הנושא הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432527 כל הנושא מדבר על הנפילה של FOXPC ועל איך נדפקתי עד היום שיש אצלי מחשב ללא אחריות . לא לדבר על זה שנתתי להם כרטיס מסך והוא לא חזר מהתיקון , TMS (בזמן שהיה TMSFOX) החזירו לי כרטיס באותו דגם אבל פגום. בכל מקרה , כיום יש לי מחשב שנקנה מ - FOXPC ללא אחריות וממש עכשיו אני צריך את האחריות. נכנסתי לאתר של FOXPC http://www.foxpc.co.il ואני מופתע לגלות שיש חנות חדשה של FOXPC , ועוד הם כתובים "*****לקוחות FOXPC שימו לב! אין שום קשר לבעלים או ולחנות שהייתה קודם תחת שם פוקס פיסי*****" מה אתם חושבים על זה? , בעלים חדשים? .. מישהו הצליח לאתר את הבעלים הקודמים או לממש אחריות של מוצר שנקנ…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Kayfun4ik,

שלום לכולם ברצוני לשטף את הפורום בשרות רע מאוד שקיבלתי מסניף RSM בת"א לפני יומיים הזמנתי מחשב (חלקים) מהסניף של החנות בת"א. לפני שסגרנו את העסקה שלחתי מייל עם כל המפרט והבחור שטיפל בי אישר שאכן אני יכול לקבל את כל החלקים של המפרט. מדובר על עסקה בסך 5300 ש"ח. (כמובן ששילמתי מקדמה של 460 ש"ח בכ"א) היום התקשרתי לשאול האם יש אפשרות שאקבל את המחשב לפני השבת, ואתו הנציג נזכר לעדכן אותי שנודע לו שסט של המקלדת והעכבר שמפורסם אצלם באתר לא זמין כלל, ושכרטיס המסך שגם הוא מפורסם באתר (ועוד יש עליו מבצע למי שקונה מחשב חדש, (וזה לא רשום משהו בסגנון "עד גמר המלאי")) גם הוא איננו. טוב, אם נגמר המלאי זה בסדר גמור, זה לא הסיבה האמיתית שאני רושם עכשיו את העודה. הנציג הציע לי כרטיס אחר במקום…

• 34 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. שלום ברצוני לשתף אתכם בחווית קניה של כרטיס מסך מ RSM כ"ס כל הסיפור התרחש בערך לפני חצי שנה ואני מעלה אותו ההודעה שלפניי בגלל שההרגשה בפורום שRSM היא חנות מושלמת ומתברר שהיא לא כל כך החלטתי לשדרג את כרטיס המסך שלי התקשרתי לRSM כ"ס שם רכשתי את המחשב שלי וביקשתי להזמין את ה6870 שבזמנו היה די חדש, זה לא כל כך רלוונטי אבל שאלו אותי אם אני רוצה להזמין דרך האתר שלהם ואמרתי לא מפני שאני לא אוהב להזמין באינטרנט ,דרך הטלפון זה יותר אישי ויותר נוח לי בקיצור קיבלתי את המשלוח אחרי כמה זמן, ורציתי לעשות סרטון שפותחים את הקופסא ומראים את הכרטיס ואת כל האביזרים(אפשר לראות את הסרטון בלינק למטה) פתחתי את הקופסא ולהפתעתי הסוגר על האריזה של הכרטיס מסך היה פתוח זה הרגיז אותי מאוד התקשרתי…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אז כן, הכותרת אומרת הכל. דיסק קשיח שקניתי מסקייפיסי לפני שנה מתחיל להראות סימני גסיסה. עכשיו הבנתי שבעיקרון חנויות אחרות התנדבו לעזור ללקוחות במצב שלי לאחר שסקייפיסי פשטה רגל, לאן הכי מומלץ לי לפנות? אני אישית מעדיף יותר לנסות לעשות את זה מול היבואן עצמו (מי הוא?). תודה על כל עזרה שתגיע. עריכה- מדובר בקשיח של סמסונג, ה-103SJ.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הזמנתי מהם מהם מחשב לפני שבוע- וכרגע באתר שלהם יש ההודעה: הבאה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. לאחרונה ראיתי פה הרבה תלונות על כל מיני חנויות מחשבים וחשבתי שגם לתת מילה טובה אפשר... קניתי באייבורי מחשב לפני שנתיים וחצי בערך, ולאחרונה כרטיס המסך (ATI HD4850 של Gigabyte) החל לעשות לי בעיות בהרצת תוכנות שיש בהן האצת חומרה של כרטיס המסך כמו Visual Studio 2010 , Firefox4 וכו... התצוגה הייתה מתמלאת ריבועים שחורים וצבעוניים בכל מיני מקומות. ( בפיירפוקס זה היה קורה אקראית, ב VS זה היה קורה כמעט כל הזמן כשעבדתי ב WPF) במשחקים או עבודה שוטפת שלא כוללת האצת חומרה של כרטיס המסך לא הייתה בעיה. הלכתי היום עם המחשב לסניף ברעננה והראתי לטכנאי את הבעיה. הוא ראה את הבעיה והחליף לי במקום את הכרטיס ל ATI HD5770 של Sapphire חדש. לדעתי השירות של אייבורי היה מעולה ואני יצאתי מהסניף…

• 25 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים