צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה יצא לי להחשף ל-XBLADE, המחירים שלהם ממש אטרקרטיביים.. אני משתמש בד"כ ב-Gillette והסכינים שלהם יקרים בצורה מטורפת, עולה לי 70 שקל לרביעייה כשאני מחליף סכין פעם בשבוע בערך האתר:http://www.xblade.co.il/ יש להם שני סוגי סכינים, אחד עם 3 להבים ב-20 שקל לסכין+ידית ו-29 למילוי של רביעייה. ועוד סכין שזה 5 להבים ב-23 לסכין+ידית ו-36 שקל למילוי של רביעייה. ממה שהבנתי הסכין זו חברה גרמנית שמייצרת אותם ומשווקת אותם תחת שם של חנויות מקומיות.. מישהו התנסה עם הסכין הזו? האיכות טובה כמו של ג'ילט?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי האם יש כאן למישהו ניסיון עם החנות הזאת? עריכה: יש למישהו ניסיון עם באג בתקופה האחרונה? האם הם מחייבים ישר על עסקה באתר? רשום שאפשר לבקש עסקה טלפונית אבל לא מצאתי סימון כזה (רשמתי בהערות). קיבלתי מייל ונראה שהם כבר הוציאו הזמנה (אני שונא לרכוש באתרי אינטרנט ישראלים).
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כ 3 שנים נכנסתי לעולם הWet Shaving ומאז לא הסתכלתי אחורה . הציוד שלי הוא: Razor - Edwin Jagger DE89L Brush - Shea Moisture badger brush Soap - Arko Shaving Stick בגדול אני מאוד מרוצה מהציוד שלי אבל רציתי להתקדם מבחינת המברשת, לכן קניתי את Vulfix Super Badger Brush #374 שאמורה להיות בכמה רמות מעל המברשת הקודמת. הבעיה היא שבמברשת הקודמת הקצף היה מחזיק ל3 סיבובים (ואפילו יותר) ובVulfix אחרי סיבוב אחד הקצף פשוט נעלם על גבי המברשת, כאילו הכל נספג. ולכן אני נאלץ לסבן מחדש את הפנים (Face Lather). ניסיתי לחקור את על הדבר הזה online אבל לא מצאתי משהו מועיל. נראה לי קצת מוזר שמברשת ברמה של הVulfix תתפקד הרבה פחות טוב ממברשת פשוטה של 10$. אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן להזמין את הHD7870 מwellcom,הוא הזול ביותר שראיתי(1400 ש"ח). איך החנות?אמינה,מישהוא קנה משם?שירות טוב?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אחלה דיל שמצאתי, אבל אי אפשר להזמין עם פייפל ישראלי מי שיצליח שיהנה. המוצר: Western Digital Elements SE 1TB USB3, 2.5 inch, ב- 60$!!, משלוחה עם buy2usa יוצא 80$ סה"כ. Western Digital Elements SE 1TBhttp://www.ebay.com/itm/290830213594?afepn=5335869999&campid=5335869999& PID=1225267 משום מה גם אי אפשר לשלוח הודעה למוכר על המוצר הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העדכון האחרון של WAZE דורש מכם להעביר את הטלפון למוד דיוק גבוה - ההודעה שמקבלים היא שה-GPS לא מופעל (שזה לא נכון) ומפנים אתכם לחלונית שמשנה את מצב המעקב של הטלפון אחרי המיקום. הבעיה היא קודם כל - שהם משקרים למשתמשים, והנושא השני - זה מעקב מיותר, שבטח גם זולל סוללה, על רשות הWIFI וה-CELLULAR שאתם מחוברים אליהם במטרה לספר את האיכון של המכשיר. אז אם אתם מקבלים הודעה כזאת, לא לאשר אוטומטית.... מחפש חלופה אחרת אם משהו מכיר.
-
- 20 תגובות
- 8.9k צפיות
- 2 followers
-
-
כבר אין לי VPN אבל רציתי לשאול אם לדוגמא באתרים כמו NEWEGG אם אני נכנס ממקום אחר אני מקבל מחירים או מבצעים אחרים לעומת אם אני מגיע מישראל?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם הם עושים משלוחים לישראל? ואם כן כמה אמור בערך לעלות לי המשלוח ל 2 מוצרים שביחד עולים 33 דולר?
-
- 26 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי Play station 3 מהחנות VGS בתל אביב בגרסת הSuperSlim 500GB. - עם אחריות לשנה. חזרתי הביתה וחיברתי אותו שיחקתי בו והכל היה בסדר. בשלב מסויים הבחנתי שהאריזה היא בעצם אריזה של מכשיר 12GB - והודבקו עליה מדבקות של 500GB בכל מקום שרשום 12. כמה תמונות שצילמתי אחרי שהסרתי את המדבקות: בנוסף, ממה שרשום על הקופסא הבנתי שאמורה להיות אחריות גלובלית לשנתיים של סוני. מכאן אני מניח שהם פתחו את המכשיר (בגלל זה אין אחריות מקורית של סוני, ויש אחריות שלהם רק לשנה) והחליפו שם את הכונן הקשיח (באחד שאני מניח שהוא לא מקורי), והדביקו את המדבקות הללו. אני מתלבט מה לעשות עם זה, מכיוון שלמרות שהסוני כרגע בסדר, זה מאוד מקומם. אני חשבתי שקיבלתי מוצר מקורי שלא נגעו ב…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בזמני ההגעה שלהם רשום 6-10 ימי עסקים , ברור לי שזה לא בדיוק כך אבל האם זה נורמאלי שהחבילה באוויר (לא בארה״ב ולא בישראל) כבר 12 יום? הזמנות קודמות דרכם לאחר 7-8 יום נחתו בארץ (עדיין לא הגיעו לסניף הדואר אבל נחתו) אני צריך במקרה כזה להתחיל לברר מה קורה או שזה עדיין בגדר חריגה נורמאלית? תודה
-
- 19 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שתי חבילות שקניתי באמזון הגיעו לחברת המשלוח USHOPS בארצות הברית. ביקשתי איחוד חבילות: בוצע, שילמתי, נישלח אלי. קיבלתי פתחתי את החבילה(המאוחדת) וחבילה אחת חסרה. צילמתי את מה שקיבלתי פניתיׁ(במייל וגם ב WhatsApp) ל USHOPS ענה לי נועם, שמע בדק וחזר אלי ואמר שלא מוצאים את החבילה, אבדה. שאל אם אני רוצה זיכוי או שיקנה עבורי את המוצרים שאבדו(85 $) בחרתי שיקנה וישלח לי. לבקשתו שלחתי את הקישור למוצרים. נעם כתב לי: שלחתי את הקישור למחלקת הרכש, אעדכן אותך. בשלב זה הקשר נותק, חיכיתי שבועיים שום עדכון. אין קשר טלפוני עם נציג שרות, לא עונים למייל, פניה ב WhatsApp מפנה אותי לרובוט. לאחר כמעט חודש עשיתי עוד ניסיון, שלחתי מייל והתרעת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין את ה-OnePlus החדש מהאתר הרשמי. מבדיקה שלי עם נציג בטלפון אחרי שנתתי לו את כל המידות המשקל והמחיר הוא אמר לי שאחרי מיסים מכס מע"מ ומשלוח ייצא לי באזור ה135$ תוספת במה שמסתכם כ-740$ עבור המכשיר. כאשר אני מכניס את אותם הנתנונים למחשבון באתר שלהם זה נותן לי מחיר הזוי של 770$. מה שגם ציינתי בפני הנציג והוא אמר שאין סיכוי שהמחיר יהיה גבוה כל כך. השאלה שלי כמה אפשר לסמוך על מילה שלו? אני מפחד שיידפקו עליי קטע והתירוץ יהיה :"הנציג שלנו טעה\חדש" אנערף. כמה אמינים החברה האלו? בדרך כלל שאני מזמין מחו"ל אני מעדיף לעבוד ישירות מול המוכר והשילוח שלו (אמזון וכו') אשמח לעזרה מחברה פה שהתנסו איתם :)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש רשת גדולה למחשבים _ _ _ שמוכרת מפצל USB TO PS2 ב 15 שקל והיבואן מוכר את זה ב 3.5 למה ההפרש כל כך ענק ? אותו חלק אחד לאחד , 15 שקל זה כמעט מחיר של מקלדת שלמה .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
4 דיסקים USB של 4 ו-8 GB שקניתי מחנות מסויימת מתחממים נורא, אם זה במחשב נייד, נייח או בטלוויזיה. מה יכולה להיות הסיבה? זה יכול לפגוע במכשיר או בכניסת USB של המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי עדשה למצלמה מאתר B&H שבNY. הזמנתי עם משלוח UPS ב50$, סה"כ ערך המוצר + משלוח - 250$. בעוד וציוד צילום פטור ממכס, יש לשלם מע"מ על ערך המוצר + המשלוח. עד כאן הכל טוב ויפה.. היום הגיע השליח של UPS ודרש שאני אשלם לו 482ש"ח על כל מיני חיובים שונים ומשונים (לצורך העניין ובחישוב מהיר הייתי אמור לשלם 161 ש"ח) כמובן שלא הסכמתי לקבל את החבילה, וכשהתקשרתי למוקד אמרו לי שהמכס "בחר באקראי" לבדוק לי את המוצר לצורך ביטחון ועל זה אני צריך לשלם... מישהו נתקל בדברים האלה? מה עושים? איך מתמודדים? כרגע זה נראה כאילו אין לי ברירה ולשלם עוד 50% (!!!!) מערך המוצר+ משלוח לUPS רק כי הם יכולים.
-
- 44 תגובות
- 26.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא מכיר חברת החשמל פותחת רשת של סיבים אופטיים אשר על גביה (לפי התכנון) הם היו אמורים לתת תשתית שלישית בארץ לאינטרנט. בדיעבד היום נפתח האתר שלהם (עומס כבד קצת סבלנות זה יעלה) http://unlimited.net.il מה שהם מציעים זאת התקנה חד פעמית > לאחר מכן בוחרים באתר של השירות את הספק שאתם רוצים (אינטרנט \ טלפון \ טלוויזיה) ואוטומטית זה יעדכן את השירות על גבי התשתית שלכם. בשירות לא יהיה ספקית לתשתית ולISP בנפרד זה יהיה ביחד. הם מציעים חיבור סימטרי!! (העלאה והורדה זהה) עד למהירות של 1 ג'יגה\ביט. כרגע באתר יש הרשמה למעוניינים ולפי הכמות של ההרשמות והאיזורים שבהם הם מרוכזים ככה תיפרס הרשת קודם באזורים האלו אז אם זה מעניין אתכם תירשמו שם. כתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles…
-
- 29 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתם לב לבעיות בקניה של החנות? בנוסף יש למישהו רעיון איפה כדאי לקנות AC Odyssey?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מוצר באיביי שהמחיר שלו 8 דולר. וכבר שבוע שלא קיבלתי מספר מעקב. אני אמור לקבל.? ועוד שאלה שהחבילה מגיע לישראל איך אני אמור לדעת שהיא מוכנה. ואני יכול לקחת אותה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים. לפני כבערך שנתיים רכשתי 2 מערכות מחשב מחברת TMS (בהנהלתו של גיא גרניט) המחשב היה מאוד מיוחד כי הוא כלל לוח חדשני של ASUS עם צ'יפסט 750i של Nvidia, מעבד Q9300 ו2 כרטיסי מסך 9600GT בSLI. חברת TMS הזהירה אותי כי מערכת כזו היא מתכון לצרות, אך הרווח היה פשוט שווה את זה, ההפרש היה בין 9800GTX לבין 9800GX2. ברגע שקיבלתי את 2 מערכות המחשב, התקנתי עליהם Vista והצרות התחילו לבוא. אין ספור מסכים כחולים, קריסות, קפיאות, ארטיפקטים ומה לא. בגלל שהחלקים היו חדשים בשוק אף אחד לא ידע איך להתמודד עם אותם בעיות. TMS החליפה זיכרונות ולוח אם, אך שום דבר לא עזר. ככה שנתיים אני וגיא שברנו את הראש למצוא פתרון לבעיה הזאת. במהלך השנתיים הללו הוחלפו כרטיסי המס…
-
- 16 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב מלפני שנתיים וחצי מTMS, כעת נשרף לי הלוח אם, כשהגעתי לסניף נתניה אמרו לי שיש הנהלה חדשה וזאת לא אותה TMS ואין אחריות על שום דבר, זה קרה לעוד מישהו? מה הסיפור עם זה?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש!! בשורה טובה לירושלמים! גם לנו מגיע חנות מחשבים טובה קרובה לבית! באתר שלהם רשום שעד סוף חודש יולי היא תיפתח. רק עכשיו שמתי לב לזה. כנראה שאדחה עוד קצת את קניית המחשב שלי, עד שתיפתח החנות בירושלים.
-
- 30 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
הכל היה מושלם, התקנתי מערכת הפעלה, האנטי וירוס פועל חלק, הכל פועל חלק ותקין. המחשב כולו הועבר על-ידי עם עזרה רבה מאבא שלי כי לא הצלחתי להרים את ה phantom 820 לבד, ורציתי לוודא שהוא לא יקבל מכה בדרך. נחשו מה? הכל עבר חלק, המארז עבר ב 100%. ניקיתי אותו קצת (למרות שהיה נקי מאוד), והתחלתי בהתקנות, TMS עזרו לי עם כמה שאלות שהיו לי לגבי הביוס וכד'. התקנתי מה שהייתי צריך, ומה אז? גיליתי שמשהו כיבה לי את המאוורר השני? איך אני יודע? כי המאוורר הזה היה היחיד שהיה מכובה, וכשהדלקתי הוא הרעיש מאוד- אבל זאת אזעקת שווא, מתברר שהיה מדובר בחוט של המאוורר שנגע בו, אז קשרתי את החוטים עם אזיקונים- הבעיה נפתרה, זה עדיין לא עונה על השאלה למה הוא היה המאוורר היחידי שהיה כבוי. אבל בחזר…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
זה אותה חנות או אותם בעלים? כי שני האתרים זהים כנל גם המחירים ...
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז אחרי השרות הגרוע שקיבלתי ממנהל סניף אילת - שירן שפעמיים הריץ לי את המאוררים הלוך וחזור והלוך וחזור וטרטר אותי ואת אבא שלי מאשקלון לאילת (מתברר שכל מה שהוא היה צריך לעשות , זה לשלוח את זה למעבדה -לדביר בנתניה ) ולא לנסות להיות חכם גדול ולהגיד לי ''המאוררים תקינים'' כי הם לא היו תקינים , וזה שהוא לא מבין בתחום , והוא לא טכנאי - רק טרטר אותי יותר , במקום לעשות מה שכל איש שירות לקוחות היה עושה מפנה למעבדה !! ובזה נגמר העניין תוך כמה שעות . (זיכו אותי , רצו להחזיר כסף מלא , אמרתי לא - ביקשתי עכבר במקום - וקיבלתי אותן - חדש ארוז כמו שצריך , הכל היה בסדר ) אז ככה : פתאום שבוע שעבר , בוקר אחד , המחשב שלי התחיל לעשות בעיות וקרס.. …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-