עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by ofersha,

נושא חם הרבה שאלות .... האם מישהו יודע כמה עולה כולל מכמ ומשלוח ? ידוע אוקולוס 600$ אבל כמה מכס כמה משלוח ?? ידוע HTC 800$ כמה מכס ומשלוח ?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/elcol-c02299981/10413810?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_261&a=2022 השימוש הוא בת"א. מישהו מכיר את הדגם? המבצע שווה משהו? מישהו מצליח להבין האם יש אחריות ולכמה זמן היא תקפה? הבנתי שאופניים חשמליות הן מטרה מאוד אטרקטיבית לגניבה - האם יש אפשרות לבטח אותן בעלות נורמלית, ומישהו יודע כיצד?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. אומנות הפרסום אנחנו כבר רגילים לטריק הפרסומי של 30%-80% הנחה בכתב ענק כאשר אנחנו ישר מחפשים את האותיות הקטנות כדי לגלות את המובן מאליו של "על המוצר השני\שלישי\רביעי" אך בשבוע האחרון כאשר הטלוויזיה והעיתונות רעשו ממבצעי ה BLACK FRIDAY בארה"ב רצינו להאמין שגם בארצנו הקטנה נוכל לטעום קצת ממבצעים אמתיים כמו בחו"ל, חלק מהחנויות אף קראו לזה מבצעי חנוכה אך הקומבינה וההטעיה בפרסומיo עדיין קיימים לצערנו. רציתי להביא לידיעתכם טריק פרסומי מלוכלך במיוחד של חברת K.S.P המשווקת מוצרי מחשוב וגדג'טים, כמו חנויות רבות גם הם פרסמו הנחות מפוצצות עם מספרים גדולים, ואף זכו לפרסום בכל האתרים בעקבות כך. אך מה שהם לא סיפרו לכם הוא שהם חשבו על זה קצת יותר והסיכוי שתנצלו את ההנחה הרשומה (60%) ה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]והמעשה שהיה כך היה.. לפני יורו 2012 בא לי להתפנק במערכת סטראו פשוטה של פנסוניק ע"מ לחבר אותה לטיוי ולהקשיב בכיף לשידורים. אה מה מה, חולפים להם 21 ימי עסקים ככתוב אך המערכת בוששה להגיע ,פניתי אליהם ונעניתי כי אין להם במלאי ונא להמתין לחודש הבא.אף אחד לא חשב לידע אותי על כך .ואילו לא התקשרתי יכולתי להמתין עד היורו הבא. בבירור מולם ומול יורוקום התברר כי ביום שרכשתי את המערכת כבר אז לא הייתה במלאי לא רק להם אלא גם ביורוקום ומיורוקום הודיעו להם על כך.אך מה שישראלי לא ירוויח עוד כמה גרושים?חבל"ז, להיום : אני =ללא מערכת וללא כסף וממתין לאחר החגים להגיש תביעה קטנה כנגדם. אולסיל = חוגגים וצוחקים כל הדרך לבנק. שלחתי מכתב מעו"ד אך ללא תגובת "וישמן יש…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי קניתי אוזניות של חברת logitech מאופיס דיפו לפני 3 חודשים הם התקלקלו בלי סיבה למי אני צריך לפנות שיטפל בבעיה? יש לי עדיין אחריות עליהם

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by avivshaia,

איפה אפשר להשיג את האוזניות מדגם STUDIO במחיר הכי זול. אני מתכוון למזוייפות כמובן...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Rondh,

היי, מחפש אוזניות ספורט אלחוטיות להתאמן בחד"כ. קראתי ועיינתי במספר אתרים והסתבכתי... המליצו על: Sms Audio SYNC by 50 Cent Wireless In-Ear Sport Earphones ועל Jabra Sport Pulse Wireless Bluetooth Earbuds מה אומרים? תקציב שלי עד 300 שקל באיביי פתוח להצעות נוספות תודה מראש

8. Started by יוסףא,

אני קצת כבד שמיעה ולכן חייב באוזניות ומעדיף אותן על האוזן מה שנקרא. יש לי את האוזניות האלו, Audio-Technica Monitor Headphones, Black, (ATH-M50x) עולות באמזון 145 דולר שזה מחיר סביר ואני מאד נהנה מהן. קניתי את הסט השני שלי ב-2016. הצרה היא שלאחר שנתיים ואולי עוד קצת, הן מתקלקלות, הכריות מתחילות להתקלף אבל הבעיה העיקרית שאחת האוזניות שובקת חיים. אין טעם לתקן, התיקון עולה כמעט כמו אוזניות חדשות. האם יש אזניות באותה רמה ואפילו יותר טובות מאודיו טכניקה במחיר סביר? עם תוחלת חיים יותר ארוכה או שהאוזניות האלו במחיר שהן נמכרות, תוחלת החיים שלהן סבירה? אשמח להסברים ולהצעות מה לקנות. אני די אבוד בלעדי האוזניות וחייב לקנות חדשות.

9. Started by dkaro,

שלום, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה, עם דגש רב על סנכרון מלא של האודיו לוידאו. יש לי כבר כיום אוזניות בלוטות' של Bose אבל לצערי הסנכרון אינו מלא וזה מציק לי מאוד. גם חצי שניה הבדל יכולה להרוס חוויה. אני חושש לרכוש אוזניות אחרות רק כדי לגלות שיש בהן את אותה הבעיה. מה שהכי מוזר לי זה שכשאני מחובר עם אותן האוזניות לטלפון אין לי שום בעיה של סינכרון. מצד שני, הבעיה של הסנכרון קיימת בחיבור ל-2 טלוויזיות שונות (אחת חכמה ואחת חיבור ל-Mi Box), כך שלא ניתן להגיד באופן מובהק שהבעיה באוזניות או בטלוויזיה. אין לי מושג אם בגדול הטכנולוגיה עם בלוטות' עוד לא שלמה, או השד יודע מה.. במידת הצורך, אין לי בעיה שהאוזניות יתחברו לטלוויזיה באמצעות מקלט …

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by BigTools,

http://www.facebook.com/OnKsp/posts/246800505347802?notif_t=share_reply מה הדעה שלכם כלפי אותם אוזניות, שמגיעות מחברות טובות (לוג'יטק G35) במקרה הטוב, וחברות קצת יותר בינוניות במקרה הפחות טוב. שווה את השקעה או לא?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. דגם ה-G930 המתקדם של היצרנית השוויצרית מוצע עתה לרכישה בכמחצית מהמחיר שבו תמצאו אותו בארץ המבצעים השווים בחנויות אמאזון ברחבי העולם ממשיכים לזרום – והפעם בתפריט של אמאזון בריטניה אפשר למצוא את אוזניות הגיימינג G930 של חברת Logitech. מדובר בדגם וותיק יחסית שהושק במקור לפני כחמש שנים, אך כזה שעדיין מהווה הצעה מתקדמת למדי עם יכולת פעולה אלחוטית של עד עשר שעות, 7.1 ערוצי אודיו, שלושה כפתורים פיזיים ניתנים לתכנות, התאמה הן למחשבים אישיים והן לקונסולת ה-PlayStation 4 וגם מיקרופון מבטל רעשים, כיאה למוצר המיועד בראש ובראשונה לגיימרים. במסגרת המבצע הנוכחי, אוזניות ה-G930 מוצעות במחיר של 68.25 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל – כ-390 ש"ח, לעומת עלות אש…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. אני סטודנט בדירה שכורה (נדיר לא?) כך שהשולחן שלי הוא בסלון, שם הטלוזיה ושגם גם חברה שלי אני לא יכול לצפות ממנה לא לראות טלויזיה כל היום לכן אני מחפש אוזניות מבטלות רעשים/אטמי אוזניים טובים (לא הפשוטים בשקל וחצי). אני רוצה משהו שבאמת יבודד את הרעש של הטלויזיה אבל יראה נורמאלי - נכון שאני לא יוצא עם זה מהבית אבל לא בא לי להסתובב עם שני גושים צהובים תקועים לי באוזניים. המלצות מאיביי יתקבלו בברכה האמת שחשבתי על זה ויותר הגיוני (מאחר ובת זוגי היקרה גם מתחילה עוד חודש ללמוד) שנקנה אוזניות חוטיות/אלחוטיות כך שכל מי שלא לומד ורוצה לראות TV יוכל לעשות זאת בנוחות. אני משנה גם את הכותרת של הדיון ומוחק את התגובות לגבי האטמים. אשמח מעכשיו להמלצות, אם מישהו מכיר לאוזניות אלחוטיו…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  13. אוזניות On-Ear איכותיות מבית סנהייזר ו-Bose יכולות להיות שלכם בשעות הקרובות בפחות ממחצית מעלותם בארץ לכתבה: http://hwzone.co.il/אוזניות-איכותיות-במחירים-קטנים-כעת-ב-black-f/

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by yoni_h,

קראתי ביקורות טובות על האוזניות הנ"ל. מישהו יודע אילו טובות יותר? ללא קשר למחיר.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Bareket Itach,

היי מתלבטת בין אוזניות in-ear של סמסונג ושל bose. מבחינת איכות שמע לא מחפשת משהו מטורף, בעיקר חשוב לי שיהיו נוחות ושיעבדו בצורה חלקה גם בסרטונים ובשיחות אודה להמלצות

16. Started by felixb,

שלום, אודה אם תוכלו להקדיש מס' דקות למילוי השאלון. https://docs.google.com/forms/d/1cB7durDC6hh0JioofbxiaSLhtMfJRdvw21cTOgfNwZw/viewform?usp=send_form השאלון אנונימי ומטרותיו אקדמיות. תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. רכשתי מכשיר סמארטפון לפני כחודש בשלוש אלף שקל. חשבתי לעצמי, מכשיר יקר, מה יכול להשתבש. לאחר שלוש שבועות המסך הפסיק להציג תצוגה. וכאן כל סיפורי האימה שסיפרו על גבי הפורום על KSP התממשו. בסניף לא רצו לדבר איתי, שלחו אותי הישר ליבואן. ששלח אותי הישר לאיזו מעבדה נידחת שאספה את המכשיר ושלחה למעבדה. לאחר שבוע התקשרתי וענו לי "עדיין לא יודעים מה לעשות עם המכשיר שלך, נחזור אליך כשנדע". לא באותן המלים, אבל זה בערך מה שאמרו לי. עם בירור סטטוס המכשיר במעבדה גיליתי גם שבמקום שנתיים אחריות, נתנו לי שנה ו-10 חודשים. כלומר, האחריות שלי מצויינת אצל היבואן עד אוגוסט 2018 כשקניתי את המכשיר מ-KSP לפני חודש, באוקטובר. מפחיד אותי גם שאיך שהמעבדה שלהם נראית, עלולי…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by פילון153,

בס"ד שלום, שאלה קטנה, אם רכשתי טלוויזיה על שמי, הרשת מעבירה את שמי לרשות השידור? הם אמרו לי שלא.. אני גר עם ההורים, אני צריך לשלם אגרת טלוויזיה בנוסף למה שהם משלמים?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  19. Started by Zeus710,

שלום חברים! הייתי היום באיוורי ויש להם אביזרי גיימינג עם הנחות נחמדות. קניתי לעצמי פאד נחמד ROCCAT ALUMIC ב 95 ש"ח כאשר מחירו המלא 175 ש"ח. כמו כן יש הנחות יפות על עכברים: G9X ב-250 ש"ח, ROCCAT KONE + (אחת מהעכברים הטובים ביותר) רק 280 ש"ח, כאשר הוא עלה 410 ש"ח לפני הנחה. מקלדות גיימינג של RAZER, LOGITECH ו ROCCAT גם מבצע. כמעט שכחתי את אזניות ;D בקיצר, שווה לבדוק. http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=804

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by EpicShow,

לא ידעתי באיזה פורום לפנות, אז הנחתי שכאן הכי מתאים. מה דעתכם על החנות? יש כאן מישהו שהזמין ממנה? הם אמינים? למי שלא בטוח, הכוונה היא ל 1pc.co.il מצטער על הבורות, הרבה זמן שלא קניתי מחשב, ואני רוצה לקנות משמה, לבחור רכיבים ושהם ירכיבו. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by ew89,

היי אני רוצה לעשות הזמנה של קצת בגדים מהאתר שמתי לב שאין אפשרות לשלם עם פייפל האם האתר אמין? אני יכול לשלם עם הכרטיס אשראי שלי ללא פחד? תודה ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by adi518,

http://www.amazon.com/Gigabyte-1150-Intel-Motherboard-GA-Z87X-UD4H/dp/B00CB2B3WE/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1375966807&sr=8-5&keywords=ud4h זה היה עוד פחות לפני זמן קצר... מחיר מדהים. מי שרוצה לבנות מחשב מבוסס הזוואל, שיקנה בלי לחשוב פעמיים... הזמנה עם BUY2... משלוח בערך 20-30$.. לדעתי זה יוצא גם בלי מע"מ !

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by bati6,

לא מצאתי את הפורום המתאים לשאול שאלה עליו. מקווה לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה להזמין כמה קטודות ועוד כמה פיצ'רים למחשב.. רציתי לדעת אם האתר הזה אמין, כלומר הוא שולח לארץ בלי בעיות ? אם לא, על איזה אתר אתם ממליצים ? אני רוצה גם להזמין מערכת קירור מים וכל זה אבל זה כבר יותר מאוחר D:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by al74,

מדובר בקונסולה ללא הקינקט. מחיר סוף. http://ilshipping.com/?p=307

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.