עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום אני דיי נחוש לגדל גראס איכותי בבית אך יש לי מס התלבטויות וכמה שאלות אשמח לעזרה והמלצות מכול כיוון... קודם כול רציתי להבהיר לכם שיש לי הרבה סיבות טובות לגדל גראס הסיבה העיקרית היא כי אני לא סובל אלכוהול הוא משפיע על גופי בצורה רעה (גם אלכוהול מהסוגים הטובים שאנחנו נוהגים לשתות...) וההשפעה שלו לטווח הקצר (ההרגשה של השחרור לעשות שטויות וחוסר הקליטה) לא חביבה עלי. במיוחד שבגללו מופיעים לי פצעונים ויש לי הרגשה של מין "אופוריה" או חוסר מודעות למשך שבוע שלם (אך לעולם אין האנג אובר). גם לחברי יש דעה דומה שאלכוהול רעיל וכו.. לכן אנחנו מעדיפים גראס (חשיש מבסוטון וכול שאר השטויות הרבה פחות!). גם כן אני מעדיף לגדל במקום לקנות גראס כי זה זול יותר וגראס מגידול עצמי הרבה יותר איכות…

• 14 תגובות
    • 6.5k צפיות
  2. שלום וברכה אשמח לתגובות גולשים שרכשו מוצרים וקיבלו מהם מחודשים, אני בתביעה משפטית מולם וברצוני להעזר במקרים דומים. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

מעין סקר" קטן - כמה אתם משלמים על גז, ובאיזו חברה? לי יש "דמי שימוש קבועים" של 33.98 ש"ח בחודש ועוד 39.90 ש"ח לממ"ע צריכה. פז גז.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. גולן מבטיח, גולן מקיים - גולן טלקום, שלאחר פחות משבוע הבטיחה להשיק חבילת טריפל ואת זמינות רשת הדור הרביעי שלה ללקוחות בקרוב, משיקה את הרשת החדשה עם נפח גלישה חדש ומאסיבי של 20 גיגה-בייט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%99-%d7%95-20-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98/

5. מיכאל גולן, מנכ\"ל חברת גולן טלקום, הצהיר בראיון לאחרונה כי החברה מתכוונת להציע חבילת טריפל מהזולות בארץ, הכוללת שירותי אינטרנט, טלפון וטלויזיה כבר במהלך השנה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8/

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. האתר 'כלכליסט' מדווח כי גולן טלקום מצאה פתרון מסתמן לצרותיה, בדמות מעבר לשימוש בתשתית של חברת 'Hot Mobile' למשך עשור במחיר של כ-150 מיליון ש"ח בשנה - כאלטרנטיבה לרכישתה והיבלעותה בסלקום, שלא אושרה ע"י הממונה על ההגבלים העסקיים. בהנחה שהמהלך יצא לדרך, הוא יאפשר לגולן להמשיך ולהתקיים בנוף הסלולר המקומי בתור חברה עצמאית - אך השאלה היא האם זה יסייע לעצור את הנטישה אותה היא חווה, שמוערכת בכ-25,000 לקוחות בחודשיים האחרונים בלבד.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אני מתכוון לרכוש מכשיר SGS3 באופן פרטי. אני משתמש כבד מבחינת שיחות ואינטרנט. אני לא מבין בכל הנושא של התדרים ואיכותם של החברות בחדשות. איזה חברה אתם ממליצים ? מה האבדלים בינהם חוץ מה10 ש"ח האלה ? איכות האינטרנט הקליטה בזמן שיחות וכו. וד"א ראיתי שיש להוט מובייל סניפים מפוזרים ברחבי הארץ, איזה שירות ומה יש בהם ? אשמח לתשובות מנסיונכם האישי. עריכה : רק בבקשה אל תמליצו לי על "פלאפון" סלקום" ו"אורנג'".... הם עשו מספיק כסף עלי ועל המשפחה שלי... חברות חסרות בושה. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4569003,00.html יש פה כתבה על המבצע של טסים לחו"ל ומשלמים 99 ש"ח לחודש ומקבלים 6 גיגה ושיחות ללא הגבלה. רשום בכתבה מפורשות: אני משלם מחיר מבצע של 59 ש"ח לגולן. כמובן שעברתי כפי שרשום באותו חודש ל 99 ש"ח בשביל לקבל את ההטבה בחו"ל. חזרתי לארץ (מקווה שלא ידפקו אותי איכשהו במחיר) ובאתר אין לי אופציה של לחזור למחיר הקודם וגם בשירות לקוחות אמרו לי שלא ניתן. עכשיו לאור זה שמייקל גולן אמר " ניתן לשלם 99 שקל בחודש רק בחודש הנסיעה לחו"ל ובחודש העוקב לחזור למבצע " מישהו פה לא דובר אמת. הסיבה היחידה שאני בגולן היא בעיקר כי אהבתי את הסלוגן שלהם מחיר אחיד בלי התחכמות ובלי חשבוניות לא ברורות. כי משאר הדברים אישית אני פחות מרוצה. האם מישהו מכם עש…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  9. כמובן שהיתרונות מוצגות באתר, אבל אשמח לשמוע גם על החסרונות מניסיונכם האישי. תודה מראש, ומצטער על העצלנות לעבור על הכמות העצומה של תוצאות חיפוש בפורום.

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. הסיפור הוא כזה: ב22/6 השנה ובעקבות הפרסומים והבשורה על מהפכה בתחום התקשורת הסלולרית הזמנתי לי 3 קווים דרך אתר גולן טלקום, קו אחד במסלול ללא הגבלה ובחיוב חודשי של 100 שח, ו2 קווים נוספים במסלול של 10 שח לחודש - על הזמנת 3 הסימים חוייבתי 120 ש"ח. את שני הקווים במסלולים של ה10 שח בחודש הפעלתי לאחר מס' שבועות(לא זוכר בדיוק מתי), ואת הקו במסלול ללא הגבלה לא הפעלתי כלל עד היום. עתה הסתבר לי שב30/7 השנה גולן ביצעו שינוי חשוב מהותי מאוד בהסכם ההתקשרות בו נכתב כי "החיוב יתחיל ממועד הפעלת הסים או בתוך שלושים יום ממשלוח כרטיס הסים", השינוי הזה למרות שנכתב רק ב30/7 הוחל רטרואקטיבית גם עלי(שהזמנתי כמצוין לעיל ב22/6). אדגיש כי שינוי מהותי זה לא נשלח בדואר או למייל אלא מופיע באתר ש…

• 38 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. Started by yortem,

http://www.newsbox.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D-2-%D7%92%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%90%D7%AA-%D7%94/ אני כבר הוספתי

12. Started by mrraz,

משהו לא ברור שנתקלתי בו הבוקר גבינה המתימרת להיות טבעית, סימפוניה של שטראוס מסומנת ככשרה לפסח לאוכלי קיטניות בלבד. לא הבנתי, יש קיטניות בתהליך היצור ? החמרה של הרבנות ? סתם טעות של עובד בשכר מינימום ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי לכולם בימים האחרונים שדרגתי את מהירות האינטרנט בביתי ל- 30 מגה. לאחר שהבאתי את המודם-ראוטר וניסתי להתחבר נראה היתה שיש בעיה. התקשרתי ל-166 ולאחר בדיקה קצרה נקבע לי ביקור טכנאי. הטכנאי הגיע, בדק את הקו וקבע ששלוחה מסויימת היא זו הגורמת לבעיה ולאחר ניתוק הקו אליה אכן הקו איפשר מהירות של 30 מגה. הטכנאי טען שאם ברצוני לחבר מחדש את השלוחה עלי לתאם התקנה וזה בעלות של 99 ש"ח. היות וקיום השלוחה חשוב לי, תאמתי התקנה. אני תוהה, האם מעשיו היו בסדר? האם הוא לא אמור היה לתקן את הבעיה בבית בזמן שכבר היה אצלי וזאת בלי ליצור בעיה אחרת - ניתוק שלוחה? האם טענתו שעליו לקבוע התקנה חדשה וחיובי בעלות 99 ש"ח הינה סבירה? הרי כבר מחוברת שם שלוחה והסיבה שכרגע אינה מחוברת היא שהוא טכנ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, לאחרונה יצא לי במקרה לראות את החשבונית החודשית שמקבלת אמי מחברת בזק, ומתוכה התברר כי נגבים ממנה כספים על שני שירותים שלמיטב ידעתינו וזכרונינו כלל לא הוזמנו, כבר כ3 שנים. מעולם לא נעשה שימוש בשירותים הללו על ידה (שוב, למיטב זכרונינו), ולפחות באחד השירותים היא גם לא היתה יכולה לעשות שימוש גם אם רצתה כי המכשיר שברשותה אינו תומך בשירות זה. פניתי לחברת בזק בדרישה לקבל אסמכתא לכך שהסכמנו לקבל שירותים אלו לאחר שהובהר לנו התשלום בגינן (למשל הקלטת אותן שיחות שבהן לכאורה הדבר נעשה), נעתנה בציון לקוני של המועדים בהם, לכאורה, השירותים הללו הוזמנו, ללא כל אסמכתא כנדרש, תוך הטלת האחריות עלינו בשל כך שעד עתה לא פנינו אליהם בדרישה לבטל שירותים אלו (פניה שכזו נעשתה שלשום והשיר…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

האם אני צריך לשלם מכס/מע"מ או משהו בסגנון? ואם כן, כיצד מחשבים את הסכום? ואם לא, מאיזה סכום(100$,200$ וכו'...) כן מתחילים לשלם ובאיזה שיעור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. העדכון החדש שוחרר וזמין ע"י עדכון ידני. למי שלא יודע, עדכון ידני מתבצע ע"י ניתוק הממיר מהחשמל, לחיצה על חץ אמצעי (חץ למעלה) ותוך כדי החזרת החיבור לחשמל להמשיך ללחוץ על החץ עד שמופיע מסך העדכון. לאחר העדכון הנורה הירוקה תהבהב במשך כדקה לפני האתחול.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. מי לא מכיר את הפרסומת "מה התאריך היום, תענה נכון ותזכה ב24 אלף שקל"? ואז מתברר לך אחרי חודשיים שחשבון הסלולרי שלך חוייב במאות שקלים. אז ככל הנראה סוף סוף זה יוגבל, מהלך נבון (אבל לא מספיק) של משרד התקשורת. מעכשיו צריכים קודם לאשר מראש לחברת הסלולרי שמוכנים לתשלום כזה, ואחרי זה גם לאשר לעסק של הטריוויה (או אסטרולוגיה וכד') שמוכנים לזה. בנוסף תוקנו עוד כמה ליקויים. תהיה חובה למסור חוזה שירות. חובה לשלוח הודעת תשלום לפני החיוב בבנק ולא אחרי. ועוד מי שמעוניין לקרוא, הינה התקציר והמסמך המחייב. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/2370.pdf http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/2369.pdf

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by Zeev86,

אני שואל את השאלה הזאת כבר לא פעם ראשונה. בשביל מה ישראלים צריכים 100 מגה? כל אחד שאני שואל אותו איך הוא צופה בסדרות: אונליין. ובאיכות על הפנים. כל פרק של תוכנית/סדרה ישראלית מעלים 360 - גג 480p. אז בשביל מה חברות תשתית/ספק משקיעות בפרסומות על 100 מגה וכבל תת ימי. מי צריך את זה בכלל כשכל התושבים פשוט או שלא זקוקים לזה או שלא מוכנים לצאת מהבוע של צפייה אונליין. ולמה. למה כל תוכן ישראלי זה מקסימום 480p. מישהו מוכן להסביר לי?

19. Started by mormor88,

ערב טוב, מסיבות כאלה ואחרות החלטנו להעביר את מקום מגורנו לאילת. הבנתי ששם שתיית מים מהברז היא לא כל כך מומלצת. א' האם זה נכון? ב' אשמח לקבל הצעות לבר מים איכותי, טעים ולא מגושם מדיי, הכוונה שישתלב עם ה"נוף" המטבחי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום רב, במכירת יד 2 של נייד ביקשו ממני מספר סידורי של המחשב בשביל לבדוק אחריות, האם זה מקובל לתת מספר סידורי של המחשב? הוא כנראה התכוון ל-service tag במחשבי דל, האם זה בסדר לתת לו? אני לא כל כך בקיא במכירות יד 2 אז אשמח למענה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  21. Started by ModChiP,

יש לי בבית בר של תמי 4 שהוא אצלנו כבר 6 שנים, נגמרה תקופת האחריות וכבר לא מקבלים מסננים. הציעו לנו הצעה להמשיך את האחריות ואת קבלת המסננים, 57 לחודש לשלום שנים= 2052 שח. אני רציתי לדעת, אם זה שווה לי להמשיך עם התמי 4 או להתקדם נגיד לבר של אלקטרה בר או משהו אחר בכלל. למישהו יש ניסיון עם הבר של אלקטרה בר? אשמח לעזרה וייעוץ- תודה!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Kirill-TMS,

הורים שלי התלהבו מהכיריים של חברה זאת. יש פה אנשים שיש להם ניסיון עם מותג ספציפי? המלצה לדגם? תקציב עד 3000 ש"ח תודה

• 9 תגובות
    • 11.9k צפיות
  23. Started by davidl,

אפשר לקבל המלצה לחנות באזור המרכז או אתר אינטרנט לקניית מחשב על פי מפרט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Or4more,

אני מעוניין לקנות את הספר Head first C# והבנתי שאני אצטרך להזמין אותו מחו"ל.. מצאתי בEBAY את ההצעה הזאת: http://cgi.ebay.com/Head-First-C-Andrew-Stellman-Jennifer-Greene-PSE-St-/130527818461?pt=US_Nonfiction_Book&hash=item1e641072dd#ht_1025wt_905 זה אמין הדבר הזה?יש אנשים שמוכרים את הספר ב50 דולר ויש ב10 דולר, ואני לא יודע אם אפשר לסמוך על ההצעות האלה.. עצות?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by swisaman,

שלוםל לכולם! בשבוע הבא אני מתכנן הזמנת מסך חדש מTMS. בעקרון הבנתי שהמשלוח מגיע במהירות(יום - יומיים). יש אפשרות לבקש מהם לשלוח שליח בשעות הצהריים? על הדרך - יש אפשרות לשלם במזומן ?(לשלם לשליח) במידה ומשהוא מתקלקל - יש אפשרות לבקש מהם לשלוח שליח שיקח את המסך ויחזיר כאשר הוא יהיה מתוקן?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.