צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לרכוש את המתאם רשת-USB + מפצל USB הזה: http://www.ebay.com/itm/1000M-USB-3-0-to-RJ45-Gigabit-Ethernet-Lan-Network-Adapter-3-Ports-Hub-/141735164076?hash=item210012f8ac מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
נראה לי מוזר להוציא מאות רבים של שקלים על כל מוצר מבלי שיש אופציה נורמלית כמו בחו"ל להתנסות. פעם התאכזבתי, רציתי לדעת האם המצב בארץ השתנה ויש חנויות עם תצוגה (או שאפשר להוציא ולבדוק) ?
-
- 36 תגובות
- 6.4k צפיות
- 3 followers
-
-
בדקתי בכמעט כל החנויות שאני מכיר ולא ראיתי אפילו מארז אחד שלהם בארץ
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובד על פרויקט ומחפש להוזיל עלויות, אני שוקל לפזול לכיוון היד 2 כמובן שהמחירים שהישראלים מוכרים לפעמים זה לא משתלם בעליל. אז לפני שאני פונה לאי ביי האם יש חנויות שמוכרות יד 2 במחירים סבירים? בעקרון אין לי בעיה לקנות אפילו משחב שלם ולזרוק את כל השאר כל עוד השילוש תקין.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב שלי התקלקל והתיקון מתארך ורציתי לדעת אם קיים חוק שמגדיר מה הזמן המקסימאלי שבו צריך לתקן את המחשב ?
-
- 9 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין בקניית נעל רדבק (ולא בלסטון) אחרי התנסות בשניהם. עד היום הייתי קונה מאילת - אך לצערי לא צפוי להיות שם בשנה הקרובה, האם אתם מכירים איזה שהיא חנות חקלאות או איזה יבואן שמוחר אותם במחירים נורמלים (סביב 400 ש"ח)? בנוסף האם מישהו יודע לעשות סדר בהבדלי הדגמים ביניהם? -ממה שאני מכיר יש שני סוגי: א. עם מגן בוהן stell toe (דגם USBBKSC) ב. ללא מגן בוהן (דגם UBBK ו-UBOK) תודה :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, בדומה למה שהוצג כאן: http://www.hometheater.co.il/article06459.html האם יש ביקוש למבצע כזה גם לחברי הפורום הזה? אם כן, אשמח לקבל פרטים ממנהלים. תודה והמשך שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו בeBay ואין משלוח לישראל אז אני לא יכול לבצע את הקנייה. המוכר כתב לי שאין לו בעייה לשלוח, ושאפקיד לו כסף לPaypal. הוא לא רוצה לעשות את זה דרך eBay וטוען שיש לי הגנה של Paypal. מה אתה אומרים? מדובר על 150$.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלפון של סמסונג S22 ultra ובכל החנויות כמעט אני רואה ייבוא מקביל האם שווה לקנות מיבוא מקביל?, האם זה סיכון? האם יכול להיות שיהיה לי בעיה במכשיר מאחר וקניתי מייבוא מקביל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
האם מישהו מכיר דרך אמינה להזמין מהאתר הזה? אני יודע שיש הרבה אתרים שאפשר להזמין דרכם מוצרים מאמזון באמצעות כתובת בארה"ב, והם שולחים את המוצר לארץ תמורת תשלום על המשלוח. האם יש אתר כזה שמאפשר את אותה פרוצדורה דרך Newegg?? אני מאוד רוצה להזמין מוצר ספציפי שנמכר אך ורק שם, אז כרגע זאת האופציה היחידה מבחינתי גם אם עלות המשלוח תהיה גבוהה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 28 תגובות
- 13.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לפעמים קורה שאני מעוניין לרכוש חלק חלופי כלשהו, או ספק/מטען, ואני מעוניין במקורי. אני מוצא ב-eBay מוכר שמוכר את זה, וכותב שזה Genuine, השאלה - האם אפשר לסמוך על זה? הרי להוסיף את המילה Genuine לוקח בדיוק 5 שניות.. אודה למי שיש לו נסיון. מה שכן אני יכול להגיד, למוכר יש 99.5% Positive feedback, שזה בהחלט עוזר.. אבל האם יש עוד דרך חוץ מזה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפוש בפורום ובגוגל לא העלה תוצאות בנושא. השאלה היא: במידה וקיימת תקלה חוזרת בתשתית שמתבטאת בניתוקים וביקורי טכנאי רבים (בין אם בכבלים ובין אם בבזק) - האם זו עילה חוקית (לא "רצון טוב" של ספק התשתית) לביטול ההתחייבות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הmodel o wireless, החנות היחידה ששולחת קרוב לארץ היא maxgaming הם שולחים למצריים. אבל לא שולחים לארץ כי הם אומרים שיש בעיות עם הדואר. אתם מכירים חנויות אחרות ששולחות לארץ?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בארה"ב למשל יש המון אתרים שעוקבים אחרי מוצרים של ציוד חומרה בכל מני חנויות וגם מאפשרים לראות את המחיר על פני ציר זמן. כמו כן יש אתרים כמו camelcamelcamel שעושים זאת לאמאזון לאורך זמן על מגוון מוצרים, האם יש משהו דומה בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היה לי קו בזק בדירה ניתקתי אותו לפני שנה. עכשיו הם אומרים שאם אני עושה בחזרה רק אינטרנט אז זה 99 שקלים דמי התקנה. אבל אם אני עושה אינטרנט + קו טלפון, אז אין בעיה וזה לא דורש דמי התקנה. דרך אגב, בלי קשר, מצחיק היום לראות שמציעים לך קו טלפון עם 100 דקות במחיר של 64 שקל לחודש, כשב-99 שקל הסלולריות מציעות לך ללא הגבלה.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש חוק הגנת צרכן שעובד עד 14 מיום רכישה ויש גם אחריות למוצרים מיצרן / יבואן. עוד לא היה לי מקרה שהייתי צריך לפנות ליצרן / יבואן אבל לדעתי אחריות היא רלוונטית רק למוצר שהתקלקל במהלך עבודתו. כל מה שקשור למוצר פגום מהקופסא מתייחס לחנות בה רוכשים. האם היה למישהו מקרה שהייתם צריכים לפנות ליצרן / יבואן עקב מוצר פגום מהקופסא? רוצה לדעת אם הם אמורים להחליף ואם לא אז לפצות על מוצר. אני לפעמים רואה ביקורות לא טובות על KSP כשמדברים על החזרים. הזמנתי כמה דברים מהם וכעת .אין לי זמן לבדוק כל אחת. אני יודע שאחרי 14 ימים כל בקשות עליי יהיה לפנות ליצרן / יבואן היה למישהו מקרה ש-KSP סירבו להכוף חוק ואמרו לפנות ליצרן / יבואן?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קניתי מסך של דל אתמול ולפני שקניתי התקשרתי לשלושה חנויות, שהתלבטתי ביניהם, על מנת לברר את סוגיית האחריות. (בכל השלושה מדובר על אותו מסך) בשלושת החנויות נאמר לי שאם יש לי בעיה עם המוצר עלי לפנות ישירות ליבואן ושהטיפול הוא באחריותם. אז שאלתי את אחד המוכרים - בעצם אתם רק חוליה מקשרת ביני ליבואן ושמרגע ביצוע התשלום וקבלת המוצר אין לי שום קשר אליכם יותר. והוא ענה, בלי לגמגם, שכן. בדיוק כך. לי זה נראה פשוט אבסורד.. אם זה המצב למה אני צריך את החנות? זה לא שאני עושה קנייה גדולה או מרכיב מחשב שמורכב מחלקים שונים שמיובאים על ידי יבואנים שונים. מדובר על מוצר אחד (ויחסית יקר, כ2400 ש"ח) שהחנות פשוט גוזרת את הקופון שלה ובעצם מתנערת ממני. הרי זה לא יראה הגיוני לאף אחד אם אני אגש מחר לה…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בעקבות הדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=522720.10 לא הגיע אלי טכנאי מהוט. נתנו לי פיצוי חודש חינם של חבילת טריפל. לפי דברי משתמשי הפורום באותו הדיון, נאמר לי שמגיע לי פיצוי כספי, ושלא הייתי צריך לוותר. זה קרה לפני מספר חודשים. 1. האם מאוחר מדי לבקש מהם את הכסף? מדובר על סכום לא קטן של 600 שקל. והאם לבקש 300 או את כל הסכום? 2. בנוסף לזה אשמח אם מישהו יפנה אותי לאיזשהו מקור באינטרנט (אם קיים, אני אפילו לא יודע איך קוראים לחוק הזה) כדי שיהיה לי מה להגיד בדיוק לנציג הוט. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. מה החוק אומר על ביטול עסקה? חלק מהחברות לא מתעסקות עם דמי ביטול עסקה אבל חלק כן דורשות. הזמנתי מוצר שעדיין לא הגיע אלי והוא אצל הספק, וביקשתי לבטל עסקה. הם דורשים 100 שקל או 5 אחוז מסך העסקה. זה רשום אצלהם בתקנון באתר. האם זה חוקי?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לבצע הזמנה ולא מצאתי בשום מקום האם הוא כבר אושר ותקף בפועל.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יצא לחברים שלי לקנות מחשב בהרכבה עצמית דרך אתר של חנות די מוכרת. מדובר במחשב עם מעבד מדור 12 של אינטל ביחד עם noctua d15. עכשיו יצא שחזרו אליהם אחרי כמה ימים והודיעו להם שהגוף קירור שנבחר לא מתאים למעבד כי אין לו ערכה לתושבת. זה קצת הפתיע את הבחור שמבין עניין ואחרי שיחה בסופו של דבר הציעו לו לקנות ערכה להתאמה בעלות של 40 ש"ח והוא בסוף הסכים כדי לזרז עניינים. עכשיו אני יודע שהגוף קירור לא מגיע עם תושבת כזאת בתוך הקופסא, אבל לרוב שיערתי שאת המשחה הטרמית ואת התושבת אקסטרה אם צריך אז מרכיבים לרוב בחנות מבלי לשאול שאלות. אז אני שואל אם זה נהוג ככה בכלל החנויות בהקשר לתושבות חדשות בסדרות של מעבדים או שזה משהו חריג שלא נפוץ ברשתות אחרות?.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים אני מחפש לקנות משקפי שמש במחיר שפוי, אך לצערי אני לא מוצא משקפיים שלא נופלים תחת המותג של לוקסטיקה. מה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי רכשתי מהאתר שבנדון ומאחר והסירים היו פגומים והחלידו משימוש ראשון ,ביטלתי את הרכישה וקיבלתי את כספי בחזרה לאחר שבועיים מתקשר אליי מישהו שהזדהה כמנהל חברת הסירים ומטעם וואלה ורצה לשלוח לי את הסירים מאחר ולפי טענתו טרם קבלתי את הסירים. פה חשדתי והשבתי לו כי איני מעוניין בסירים .ניתקתי את השיחה. שוב צלצל ושאל אם לא קבלתי למה איני מבקש את הכסף,עוד יותר חשדתי והזהרתי אותו לא ליצור קשר שוב אחרת אפנה למשטרה. מס' הטלפון של המתקשר 0722284616.(כמובן שמהמספר הזה אין תגובה ואחר צלצול שלישי הוא מתנתק) פניתי לוואלה שופס :הנדון הזמנה 5443579 המספר הבא יצר איתי קשר היום בשעה 23/10/18 14:57 0722284616 הזדהה מטעמכם/מנהל החברה של הסירים? בנושא הה…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://fre.co.il/items/1362034-HP-Omen-X-Gaming-Desktop-900-170nj-1GT46EA#Image_1 תראו את המחשב הזה. האם באותו המחיר ניתן להרכיב מחשב יותר "טוב" בהרכבה עצמית? או שהיתרון של מחשבי מותג שמי שתיכנן אותם התאים את הרכיבים בצורה יעילה יותר ממה שאפשר להרכיב סתם עם "לגו"? יש עוד קטע שאני לא מבין שאותו מוצר לכאורה יכול להיות בעל איכויות שונות בגלל שהוא מייוצר על ידי חברות שונות. אז הSPECS לכאורה זהים, אבל כונן SSD של SAMSUNG יכול להיות הרבה יותר איכותי מכונן SSD בעל אותם פרמטרים של חברה אחרת. זה אחד החסרונות הגדולים בהרכבת מחשב אישית, כי נראה שתמיד דוחפים לי את הרכיבים ממותגים או חברות שלא ברור לי כמה איכותיים הם הרכיבים שלהם. יש אוליי רכיבים שזה לא…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 4 followers
-
-
לחץ מצד גורמים קמעונאים בישראל עשוי להביא לביטול ההטבה שהופכת את הרכישה המקוונת של פריטים בעלות של פחות מ-75 דולרים למשתלמת כל כך לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-