צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בניתי מפרט מחשב באתר של RSM, בעלות של בערך 5000 ש"ח האם זו חנות אמינה? מה לגבי השרות אם ישנה בעיה/תקלה? האם מישהו יודע שאפשר לקבל הנחה על סכום קניה כזה או אולי על תשלום במזומן?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך לעבור לדירה בחיפה, ולפי מה שהבנתי החיבור שנתמך שם מבזק הוא עד 15Mb/s (מישהו יודע איך זה הולך בהוט? המיקום בארץ משנה?). על איזה ספקים אתם ממליצים? חשוב שיהיו כמה שפחות ניתוקים, וכמה שיותר מהיר. אם אתם יכולים לצרף גם מחירים (למהירות הרלוונטית הנ"ל) אני אשמח. אני ו 2 השותפים שלי סטודנטים. אני מניח שזה יכול להקנות הנחה כלשהי במחיר.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חברים יקרים, לא מכבר הדלק הפך למוצר צריכה שרובנו תלויים בו. הנגזרת מכך היא ניצול המצב ע"י הממשלה ועליית המיסים על מחירי הדלק שלא בפרופורציה למחירי הנפט הנהוגים בעולם, ופגיעה אנושה בצרכן הקטן. גם שמחירי הדלק יעלו מעל 10 ש"ח (שר האוצר שטייניץ כבר הצהיר על כך בפומבי) - אולי נתעצבן בשקט, אך רובנו יבלע את הגלולה המרה בשל תירוץ כזה או אחר. אבל עד מתי? עם עליית המחירים הנוכחית הגיעה הזמן שהציבור ירים את הכפפה!מלאכת צדיקים נעשית בידי אחרים. כל שעלינו לעשות הוא להפסיק לתדלק בחברות הגדולות כגון פז, סונול, דלק ודור אלון ולעבור לתדלק בתחנות עצמאיות קטנות (טן, סד"ש וכו'). במידה ונצמצם את התדלוק בתחנות החברות הגדולות, אלו, באמצעות לוביסטים ויכולת השפעה אמיתית, יפעלו בשבילנו מול הממשלה.…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היום הייתי במוסך לטיפול שגרתי באמצע הטיפול בא לי נציג השרות ואמר שבבלמים האחוריים נשארה 30% רפידה והם חוששים שזה לא יספיק עד לטיפול הבא. רצו לקבל הסכמה שלי לבלמים חדשים וחריטה של הצלחות, עניין של כ-700 ש"ח. לא הסכמתי ואמרתי שאכנס עוד כמה חודשים להחלפה. מה אתם אומרים, זה טריק להכניס אותך להוצאות, ואני יכול בתקופה הקרובה לנסוע בשקט או שיש חשש אמיתי. אני מניח שאין שום עניין בטיחותי דחוף מאחר ובלי בעיה הסכימו איתי.
-
- 25 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
מה דעתכם לגבי המחשב הזה- מוצע מול מחיר, טיב? אודה לכם על תשובתכם http://www.groupsbuy.co.il/collections/custom-collection/products/gs60-2qe-ghost-pro-3k
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
רציתי לשאול אני קונה שעון באמזון G-Shock Ana-digi World Time Black Dial Men's watch #GA100-1A4 הם כותבים: מחיר:67.5 דמי טיפול ומשלוח:8.34 האם על דמי טיפול ומשלוח אני חייב מע"מ ? כי הכל יחד זה מעל 75$ תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. שאלה לי למביני תחום ביטולי העסקה. אחי התאום @Play רכש אתמול (יום שבת בערב) דיסק קשיח מכני בנפח 4TB בחנות בארץ, איסוף עצמי, דרך PAYPAL. (לא מציין את שם החנות כמובן). כשעה לאחר מכן התחרט, כי הבין שהיה צריך לרכוש דיסק חיצוני ולא פנימי. מכיוון שהיה יום שבת ולא היה עם מי לדבר, חיכה לראשון בבוקר, והתקשר ב10:00 (פתיחת החנות) הטכנאי שענה לו, אמר שכרגע אין מי שיכול לבטל את העסקה, כי נציגת השירות מגיעה רק ב11:00, ולא אמורה להיות בעיה לבטל את העסקה. בנוסף הוא ציין, שהחנות לא עבדה כלל במהלך שבוע שעבר. בשעה 11:00 התקשר אל אחי נציג השירות של החנות, והודיע לו שהמוצר נארז מוכן לאיסוף. אחי התאום אמר שהוא התקשר כבר מקודם וביקש לבטל עסקה, שכן החליט ל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
היי זקוק לעצה. רכשתי מסך של דל לפני פחות מ-3 שבועות. ליד חלק מהאותיות שהיו רשומות היה מופיע צל (לדוגמה בוורד). שוחחתי איתם שלחתי תמונות וכו'. הם אמרו שישלחו טכנאי לבדוק. בינתיים התייעצתי כאן בפורום. רשמו לי שיתכן שזה נובע מהחיבור (היה VGA). התקשר אלי הטכנאי (שאני לא בטוח שהוא טכנאי. נראה לי היה מדובר רק בשליח). אמרתי לו שאמרו לי שאולי זה החיבור ואם הוא ירצה להמתין מספר ימים כדי שאבדוק אם זה קורה עם חיבור DP במחשב חדש שאמור להגיע. בהתחלה אמר לי שכן, אחר כך אמר לי שהוא יחליף את המסך וזהו. החליפו לי את המסך ובחדש בעת גלילה באתרים מסוימים מופיעים לי פסי תכלת בעת שאני מגלגל את הגלגלת של העכבר. דל מבחינתם טוענים שזאת תקלת חומרה. בדקתי את המסך בשני מ…
-
- 39 תגובות
- 7.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה 75" והתקציב שלי הוא כ-9000 שקל. אני מתעניין בטלויזיה הזו (75UJ6470): http://www.dvdcenter.co.il/product/טלוויזיה-לד-lg-75-אינטש-דגם-uj75uj6470?aff=Zap&aff_a=1 מה דעתכם עליה ועל המחיר? בהתחלה שקלתי את 75UJ675Y: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=947758 אבל אז ראיתי שקצב הרענון שלה הוא רק 50 (או 100 עם שפצורים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש דיסק קשיח חיצוני 2TB WD Elements לקנות בחו''ל במחיר הכי נמוך. בארץ הכי נמוך כרגע זה 459 ש''ח. איפה יש את זה בחו"ל הכי זול כולל משלוח ומיסים וכל מה שמסביב?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לספק דיסק און קי של חברת SANDICK דגם Cruzer Blade בגודל 64G. הדגם הוא זה שמופיע בתמונה. מדובר על דגם קטן להפליא שנכנס בכל צרור מפתחות. המוצרים הם חדשים באריזה עם אחריות ל- 36 חודש. קנייה מיבואן בארץ. אם יהיה עניין של לפחות 10 אנשים, אוכל למכור כל אחד ב- 420 ש"ח...יותר אנשים אז ב- 400 ש"ח [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
"זכיתי" לשירות נוראי באייבורי כרמיאל, וחשבתי לשתף. אני אצמד לעובדות, שכל אחד יסיק את המסקנות לבד. - מסרתי מחשב לתיקון במעבדה של אייבורי ב 11/6 בבוקר. הטכנאי הבטיח שהמחשב יהיה מוכן תוך 48 שעות. - ב- 13/6 , לאחר שחלפו 48 שעות, התקשרתי לחנות כדי לברר מה קורה עם המחשב. לא הצלחתי לדבר עם הטכנאי, ולמרות שהשארתי שתי הודעות עם בקשה שיחזרו לעדכן אותי מה קורה, אף אחד לא חזר אלי. - ב-14/6 בבוקר התעקשתי שיקשרו אותי עם הטכנאי, ואז הוא התצל ואמר שהוא עובד על המחשב כבר שעה ויתקשר אלי במהלך היום כדי לעדכן אותי. - ב- 14/6 אחרי הצהריים, משלא קיבלתי טלפון, התקשרתי לטכנאי. עכשיו הוא טען שהוא עדיין לא התחיל לטפל במחשב (למרות שבבוקר טען שהוא כבר בעבודה.) בסיכומו של דבר, החנות התחייבה לתקן …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דודי שבארה"ב הזמין אליו עבורי לפטופ בשוווי של בערך 2000$ במחשבה לשלוח אותו אלי. הוא יצא טמבל ורשם על שמו את החשבונית ולא על שם החברה שלי, כך שעל פי מיטב הבנתי, אם ישלח אותו אני אצטרך לשלם מע"מ שלא אוכל לקבל חזרה. תהיתי אם במקרה יש דרך לקבל את המע"מ חזרה למרות ששם החברה לא על הקבלה, ובהנחה שלא, האם יש דרך שהוא ישלח את המחשב אלי בלי לשלם מע"מ (לארוז מחדש כך שלא יראה כאילו הוא חדש? לכתוב משהו על הקופסא?...) *למנהל - נראה לי שטעיתי וזה שייך לצרכנות... לא רוצה פתוח סתם עוד נושא, יש אופציה להעביר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המקבוק Air נמכר ב-eBay ב-$699.99 לזמן מוגבל. משלוח לישראל יעלה כ-$65 ומיסים בשווי $255 יתווספו למחיר במסגרת ה- Global Shipping Program של eBay. http://ilshipping.com/?p=312
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיל ממש על הפנים, 9 חודשים 70 שקל ואז חינם 3 חודשים למהירות של 5 מגה. אני בלי קשר רוצה לעבור ל10 מגה (תשתית כבר יש לי) והם רוצים 80 שקל ל9 חודשים ואז 3 חינם (סך הכל 59 לחודש). בבזק בין לאומי בלי להתווכח איתם בכלל הציעו לי 50 שקל לחודש לשנה. זה קצת יותר טוב ממה שהציעו לי בנט וויזן וגם זה לא מותנה ב9 חודשים האלו שצריך להשאר בנטוויזן בשביל באמת לקבל מחיר של 60 שקל. אבל בכל זאת נראה לי שזה מחיר ממש יקר ולא משתלם 50 שקל לחודש. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה (תמיד אמא שלי היתה אחראית) אז אם אני צודק (ואני צודק לפי הודעות אחרות שקראתי בפורום) אני אשמח אם תגידו לי מה עושים בשביל דיל יותר טוב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר מתחרה לשואה הזה? אני רואה שרק לדייסון יש את החלק שמיועד לשטיחים אני לא מבין למה לחברות אחרות אין אותו , וזה מאוד חשוב צירפתי את החלק שקיים בדייסון תודה
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. חוק "ניתוק זיקה" - ריכוז מידע וחוויות משתמשים 2. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497870.msg4263331#msg4263331 3. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502716.msg4303145#msg4303145 אם אתם מכירים דיונים מועילים נוספים - אנא הוסיפו אותם כאן תודה.
-
- 15 תגובות
- 38.1k צפיות
-
-
קנית מחשב? אחלה. נתקלת בבעיות במוצר ויצרת קשר עם התמיכה של יצרנית המחשב (...HP, Dell, Lenovo)? יש לך ניסיון עם התמיכה? אנא, שתף וספר לנו מן הניסון שלך על חווית התמיכה שנתנו לך. נא לציין את שם היצרן והדגם של המחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את זה תשמעו לפני כמה ימים הזמנתי חלקים מtms החלקים שהוזמנו : מעבד זיכרון לוח אם גוף קירור למעבד הגיעו חלקים ומה אני מגלה: 1.הקירור עם כול התכולה שלו הגיע בלי קופסא פשוט הדביקו את כול התכולה שלו עם דבק מיוחד והצמידו אותו לקופסא של הלוח אם וככה עטפו את זה טוב טוב עם נילון בועות (פצפצים) 2.זיכרון + מעבד(tray) היו עטופים בנייר מגולגל של מדפסת היו יוכלים לשים אותם באיזה שהי קופסא ( רכיבים האלה יקרים ורגישים ) זה לא נשמע לי הגיוני לקבל חלקים בלי הקופסאות שלהם אני מרגיש שקניתי את זה בשוק ולא בחנות כול מי שהזמין חלקים מהם אתם קיבלתם עם קופסא והכול או שקיבלתם כמוני? מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא עם הוט זה מספר שנים ואני דיי מרוצה. במהלך השנים לא היו בעיות מיוחדות. כיום אני משלם דיי זול להוט. 59 ש"ח עבור 12 מגה. החלטתי שאני רוצה לשדרג, התקשרתי להוט והם דורשים 110 ש"ח עבור 30 מגה. הייתי באמצע העבודה אז לא רציתי לפתח איתם דין ודברים ולהתחיל להתווכח. מה שכן המוקדן "זרק" לי משפט "תביא לקוח שלנו שמשלם יותר ותקבל יותר זול". כמובן שאני לא מכיר אחד כזה למרות שאני בטוח שיש. השאלה: כמה אתם משלמים להוט עבור 30 מגה והאם יש דרך להוציא מהם מחיר טוב יותר? תודה! עריכה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537732.0 כנראה שאפשר להוריד את הוט (ברור...) מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום.. אני חושב שאני משלם מחיר מופקע ואף מופקע מאוד לבזק. אני מחובר לבזק בתשתית של 15 מגה + ספק אינטרנט במהירות של 5 מגה == 110 ש"ח לחודש על שתי חבילות בסה"כ יוצא 220 ש"ח בשתי מקומות...(נראה לי שזה 80 ש"ח לבזק ו-30 ש"ח לבזק בינלאומי) בפעם האחרונה שהתקשרתי להתלונן על המחיר המופקע הזה לא עניין אותם כלום דיברתי עם נציגה, והיא אמרה לי בפירוש אם אתה רוצה==>תתנתק אני מזמינה לך מחר ניתוק, ומאז אני לא מצליח להוריד את המחיר... *כן אני מודע לבעיה שיש לי 15 מגה בתשתית ואצל הספק המחיר הוא על 5 מגה וזה לא מסונכרן...לא הייתה לי ברירה אחרת, בזק שידרגו את המהירות שלהם והם אומרים שזה לא בתשלום אבל אם מתקשרים לספק הספק רוצה עוד כסף ולא הייתי מוכן לשלם אז נאלצתי להישאר עם ה-5 מגה... *אנ…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אנשים לאור מוות הדיון הקודם החלטתי לפתוח דיון נוסף שבו נעסוק בנושא. מטרת הדיון: בחירת קשיח למטרות אחסון וגיבוי ע"פ יתרונות וחסרונות. אז ככה הגדלים העומדים בפנינו הם כמובן 1-3TB עם נטייה לכיוון בחירה ב2 או 3 TERA. ללכת על 1TB יהיה : 1. סטייה מהקבוצתית ואי מיקוד. 2. "בזבוז" של קנייה לאור העובדה כי זה נחשב כבר נפח קטן במונחים של היום. אז אני דיי חושב שנסגרנו על 2 ו3. נשארו לנו 2 נושאים על הפרק: 1. חברה: א. WESTERN DIGITAL ב. SEAGATE ג. SAMSUNG (במסווה של SEAGATE). 2. סוג קשיח: א. GREEN 2. RED. אני חושב ששחור או דיסקים שמתאימים לביצועים ממש לא מתאימים פה מכיוון שמי שמחפש ביצועים יילך לכיוון SSD. דיסק קשיח בגודל כזה מתאים למטרות אחסון לא למטרות ביצועים. אני מבקש מאנשים ל…
-
- 36 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
האם אתם מכירים אתרי קופונים, הנחות, קאשבק לאמאזון ? אשמח לשמוע על אופציות כאלו במידה וכן.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קראתי את הדיון על הבחור שרכש מקלדת-עכבר ופשוט התחרט וביקש להחזיר. לעזרתו נחלצו המומחים בחוק וגיבו את בקשתו בסעיפי החוק שעומדים לצדו. אין לי דבר נגד אף אחד, להיפך, תודה לכל הידענים שעוזרים לנו. אבל זה העלה לי לראש מחשבה שאולי ניתן לצרכן כוח מופרז. למי שלא עוקב, נטען שהחוק מתיר לאדם לקנות מוצר באינטרנט/בטלפון, לקבל את המוצר, לפתוח אותו, לעשות בו שימוש שלא פוגם בו משמעותית, ואז להחליט שלא בא לו על המוצר ולדרוש את כספו בחזרה. אולי זה לא משתלב יפה עם המסך, או שהצבע לא מתאים לשולחן, לא יודע. זה לא משנה. אני מקבל תחושה של ניצול שלילי. שבעלי העסקים מוכרים מוצר תקין, מוציאים קבלה, מעדכנים את המלאי, אולי אפילו הזמינו את המוצר במיוחד ללקוח הזה, ושלא באשמתם נאלצים פתאום לבטל הכל ולחש…
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-