עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by vmaddog,

רכשתי מיבש כביסה שלהם במעל 2000 שקל מהם עם 3 שנים אחריות. תוך חצי שנה האטימות של הדלת לא טובה. ובכל הפעלה כל החדר מתמלא באבק (קירות חלונות רצפה ) ץ הגיע טכנאי של ח.י ואמר שזה תקין? אם זה נראה לכם הגיוני ?? מה עושים מפה? חוץ ממועצה לצרכנות למי כדאי לפנות?

2. בתחילת חודש אפריל של השנה הזו קניתי נעלי סאקוני במגה ספורט. לפני כמה זמן התחילה תופעה שהרצועת גומי בקצה הנעל מתחיל להתפרק. מה אני עושה במצב הזה? בכל זאת זה נעל של 700 שקל, ולא הספקתי לרוץ איתה הרבה. פניתי לרשת מגה ספורט, והם מתנערים ממני. אשמח לעזרה, תודה

• 55 תגובות
    • 9.8k צפיות
  3. Started by ModChiP,

לפני כמה זמן הזמנתי את המוצר הזה. והוספתי 3 דולר למספר מעקב. קיבלתי את המוצר הזה. שלחתי למוכר הודעה ביום שישי לגבי זה שקיבלתי את המוצר הלא נכון והוא עוד לא ענה לי. וגם שלחתי לו קצת תמונות כדי שלא יחשוב שאני עובד עליו. בינתיים מצאתי מישהו שמוכן לקנות אותו ממני. יש מה לעשות עוד כנגד המוכר? אני חייב את המוצר שהזמנתי. אשמח לעזרה ויעוץ.

• 38 תגובות
    • 7.6k צפיות
  4. Started by Splashy,

אני מארחת בחברה הנ"ל אתר שלי ועוד מספר אתרים של אחותי כולל הדומיינים שנרשמו דרכם גם. אחותי רצתה לבטל את חשבון האחסון של אחד מהאתרים. שלחתי להם מספר מיילים דרך האתר ולא קיבלתי תשובה. לאחר מכן דיברתי איתם בטלפון והם אמרו לי שאני צריכה לשלוח פקס עם כל הפרטים ואז הם יבטלו. מייד שלחתי פקס כמו שהם ביקשו. מאז עברו מספר שבועות ועדיין הם לא ביטלו כלום. היום ניסיתי שוב להשיג אותם מספר פעמים והם לא ענו, ענו לי רק שירות של חברה חיצונית שלוקחת הודעות. בגלל חוסר השירות והעובדה שאין עם מי לדבר ובעיקר בגלל העובדה שזה שוק חופשי ואי אפשר לכבול אותי, אני רוצה להעביר את האתרים שלי לחברת אחסון אחרת. נכנסתי לממשק באתר של Sweethome כדי לראות איך משנים nameservers ולחרדתי ראיתי שאין אפשרות לשנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, הזמנתי שנאי ללפטופ ממוכר מסין באיביי ב-3/12/2011. החבילה נשלחה ב-5/12 וקיבלתי מספר מעקב. באתר של דואר סין כתוב שהחבילה יצאה משם ב-9/12, אך באתר של דואר ישראל כתוב כל הזמן שאין מידע על פריט עם מספר זה. יצרתי קשר עם המוכר מספר פעמים, אך הוא מבקש כל פעם שאני אמתין עוד מספר ימים לראות שזה מגיע. יש לי הרגשה שהוא סתם מנסה למרוח אותי. מה עלי לעשות?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by bd,

הזמנתי 2 סטים של מצעים בצבע ורוד וכחול למיטה. לפני הרכישה דיברתי עם המוכר בקשר למידות והצבעים והחבילה והמשלוח וסגרנו את העיסקה שילמתי וקיבלתי מס מעקב . היום הגיע החבילה ויש רק סט 1 של מצעים בצבע ורוד. שילמתי על 2 קיבלתי 1. מה לעשות? שלחתי הודעות למוכר ואין מענה. פתחתי dispue על חצי מהסכום ששילמתי ליתר ביטחון.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  7. קודם כל אני מאוד מבסוט מהם מבחינת גלישה,אחלה שירות ואחלה אינטרנט. עכשיו לבעיה - כבר שנה + שאני משלם על האנטרנט (10 מגה) 41 שקל, בחשבונית רשום אפילו את הפירוט 30 שקל החבילה,ועוד 11 שקל שירותים כמו תמיכה ועוד משהו שאני לא זוכר אפילו..מיותר לגמרי. באותה שיחה שסגרתי איתם על המחיר הזה אמרו לי שאני ישלם 41 שקל ואקבל 2 שירותים בחינם. עכשיו התקשרתי כדי לשפר עמדות,ניסיתי להפטר מהשירותים המיותרים האלה,וכשכולם מצליחים להוציא 100 מגה ב30 שקל אני עדיין תקוע עם ה41. עכשיו סגרתי על 15 מגה 42 שקל. אמרתי לו שאני מודע לכך שאני משלם על שירותים שאני לא צריך,וביקשתי שהוא יסיר אותם,אך הוא אמר שהוא לא יכול וזה "מובנה" בחבילה..הוא הוסיף ואמר שאין לו מחיר יותר טוב לעשות לי.. מה אני עושה? איך כולם…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by almor12,

הזמנתי זוג נעליים דרך אתר 6PM ואתר שלח לי את הזוג נעליים דרך חברת UPS. מה שקורה לפי האתר של UPS החבילה נמסרה למרכז הלוגיסטיקה של BUY2USA. עכשיו החבילה הגיע אליהם בסוף היום באזור יום שלישי, ובדרך כלל לוקח עד 24 שעות להתעדכן אצליהם באתר. הבעיה שעדיין אין חבילה מעודכנת, וזה נראה שהם לא קיבלו/לא מעדכנים באתר שלהם. זה הפעם הראשונה שאני מביא משלוחים דרכם, עד עכשיו הייתי שולח דרך buyamerica. מי נתקל בדבר הזה? דיברתי עם האתר 6PM והביאו לי מספר מעקב שמראה זה הגיע לכתובת של שלהם. בעיה נוספת שניסיתי ליצור קשר עם השירות לקוחות שלהם והם לא עונים, גם למייל שלהם וגם דרך האתר שלהם. מה אפשר לעשות?

9. Started by k534d,

הבעיה התחילה לפני שבועיים אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. תיאור הבעיה: כל מוצר שאני מעוניין להזמין הוא לא נותן גם אם בדף המוצר רשום שהמוצר נשלח לישראל, וכאשר אני מגיע לעגלה אני מקבל את השגיאה Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total. בשנה האחרונה הזמנתי מספר רב של פעמים מאמזון, לא ביצעתי שום שינוי בחשבון ומשום מה התחילה הבעיה, אדגיש שהבעיה מופיעה בכל מוצר שנאי מנסה להזמין ובכל האמזונים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום היום באתי להוסיף את המוצר הזה http://bit.ly/12CjlVC לעגלת הקניות בeBay אבל במודעות אחרות שנכנסתי כדי לראות אם הבעיה בכל המודעות אז הכל היה תקין,מה יכולה להיות הבעיה ? (לא פרסמתי את המודעה בשרשור כי לא ידעתי אם זה מתאים לשם ) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by rollcage,

הסיפור הוא כזה: בפבואר 2014 עברתי למשרד ששם התחברתי לטריפל של הוט וכעבור שלושה חודשים היתנתקתי מהם בעזרת האתר של ניתוק הם היתקשרו לתאם לקחת ציוד ואחרי בערך חודש ניראה לי הם באו לקחת את הציוד אבל היה חסר הארדדיסק בממיר והטכנאי רשם את זה בטופס ואמר שאני יצטרך לשלם קנס או למצוא איפה ההארדיסק הזה אמרתי לו בסדר וחתמתי ושיחררתי אותו כעבור שבוע בערך מצאתי הארדדיסק והלכתי לראשון למרכז הוט להחזיר אותו הפקיד בדק ואמר שהכול בסדר ושאין לי יותר שום חובות להוט ושהכול הוחזר ותקין לפני חודש קצת יותר היתקשרו אלי ממשרד עורכי דין ואמרו לי שיש לי חוב להוט של כמעט 600ש'ח על חוב שלא שילמתי להם אז אמרתי להם שיחכו ואני יתקשר להוט לבדוק מה הולך(ברור שהפקידה של המשרד עורכי דין הייתה עצבנית וממש …

• 4 תגובות
    • 14.2k צפיות
  12. Started by rollcage,

הסיפור הוא כזה: בפבואר 2014 עברתי למשרד ששם התחברתי לטריפל של הוט וכעבור שלושה חודשים היתנתקתי מהם בעזרת האתר של ניתוק הם היתקשרו לתאם לקחת ציוד ואחרי בערך חודש ניראה לי הם באו לקחת את הציוד אבל היה חסר הארדדיסק בממיר והטכנאי רשם את זה בטופס ואמר שאני יצטרך לשלם קנס או למצוא איפה ההארדיסק הזה אמרתי לו בסדר וחתמתי ושיחררתי אותו כעבור שבוע בערך מצאתי הארדדיסק והלכתי לראשון למרכז הוט להחזיר אותו הפקיד בדק ואמר שהכול בסדר ושאין לי יותר שום חובות להוט ושהכול הוחזר ותקין לפני חודש קצת יותר היתקשרו אלי ממשרד עורכי דין ואמרו לי שיש לי חוב להוט של כמעט 600ש'ח על חוב שלא שילמתי להם אז אמרתי להם שיחכו ואני יתקשר להוט לבדוק מה הולך(ברור שהפקידה של המשרד עורכי דין הייתה עצבנית וממש …

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  13. שלום , רכשנו מחשב לפני כחודשיים . יש לי בעיה בתפעול . שלחתי לתיקון וחודש היה בבדיקה ולא נמצא הסבר . שוב אני נתקל בבעיה . המחשב שלי חוטף פריזים ואני מקבל אחריי כמה שניות מהפריז מסך שחור וזה מוציא אותי מהמשחק ומראה לי הודעה של amd bug rep ואז זה מוציא אותי מהמשחק לגמרי . סוגר את האפליקציה וזה נותן לי רק חצי מהfps שנתן מקודם עד שאני עושה ריסטרט. רק שאתמול קרס לי וכשקרס המסך נשאר על רזולוציה מתוחה ולא נתן לשנות את ההרץ וכשנכנסתי למשחק הייתי על 13fps ועכשיו כשניסיתי לחבר ליציאה אחרת של הכרטיס מסך זה לא נותן . מראה שחור לא מזוהה עכשיו אני נכנס לאפליקציה של amd וזה אומר לי שדרייבר לא תואם. אז ניסיתי להוריד את הדרייבר וזה לא נותן להוריד את הדרייבר. ועשיתי ריסטרט לא עזר

14. רכשתי לפני כשבועיים מחשב סמסונג (בשופרסל) שמיובא ע"י חיון. יש אחריות שנה ורציתי הצעת מחיר לגבי הרחבתה לשנתיים נוספות. יש באתר (המזוויע) שלהם טופס כזה שממלאים פרטים בסיסיים והם חוזרים אלייך ספציפית לגבי עניין הרחבת האחריות. מיותר לציין שאחרי פעמיים שמילאתי את הטופס - אף אחד לא חזר אליי. הרמתי את הכפפה (ואת הטלפון) וחייגתי וכמובן שהגעתי לכל מקום ובנאדם אפשרי מלבד המקום הנכון. אף אחד לא יודע להפנות אותי לאן שצריך ואף אחד לא יודע מי מטפל בזה. מישהו יכול לעזור בנושא מנסיונו האישי? או לחילופין מישהו יודע מה התנאים של האחריות בשנתיים הנוספות? (האם היא מלאה/ כוללת איסוף המחשב מהבית וכו'?) מישהו יודע כמה בערך דבר כזה אמור לעלות?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם, לפני קצת יותר משנה חברתי קנתה מחנות RSM בתל אביב מחשב נייד (בשביל לימודים). שילמנו במיוחד עוד כמה מאות שקלים (בין 400 ל-500, לא זוכר בדיוק) בשביל להרחיב את אחריות היבואן משנה לשלוש שנים, בשביל שלוות הנפש שלנו. במהלך השנה האחרונה, נאלצנו למסור את המחשב לתיקון במסגרת האחריות חמש פעמים, בהן החליפו לנו את הכונן הקשיח פעמיים ותיקנו את המסך שלוש פעמים. ראוי לציין שכל פעם, הבעיות שהיו במסך החלו זמן קצר אחרי שהמחשב חזר מתיקון בפעם הראשונה. המחשב, כמובן, הוא בשימוש סטנדרטי של סטודנטית, ולא עשינו בו שום דבר יוצא דופן שיכול לגרום לו נזק. אחרי הפעם האחרונה שהמחשב חזר מתיקון (לפני מספר חודשים) לא עבר זמן רב עד שהמסך שוב עשה בעיות. הבעיות היו בדיוק אותן בעיות שהיו בשתי הפעמ…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מתי הנוכחית נגמרת ומתי הבאה כמו בממיר של יונדאי

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  17. אם אין ידוע למישהו למה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן, שאלה קטנה, רוצה לדעת בעקרון איזה בנק נורמלי אני יכול להצטרף לפי הכותרת הנ"ל? כשאני כותב נורמלי, אני מתכוון לכל בנק שהוא לא הבנק לאומי. ראיתי שבמזרחי מציעים הצטרפות עם תנאים נחמדים, למשל פטור מעמלות ל 3 שנים, וכל מיני ירקות. תודה!

19. יום אחד אמרתי לעצמי "נמאס לי שכל כך קשה להשיג פה פלייסטיישן 5 במחיר שפוי מבלי למכור את נשמתך לשטן. נמאס לי שהאתרים תמיד קורסים לפני שאני מספיק להזין את פרטי האשראי. נמאס לי שתמיד כל עם ישראל צעד אחד לפני". וישבתי ללמוד פייתון מאפס רק כדי לבנות בוט שיתן לי את ה-EDGE על התחרות. ועכשיו אני הולך לחלוק אותו עמכם. מה הבוט עושה? דוגם כל כמה דקות כ-14 רשתות וחנויות און-ליין בישראל שמוכרות בייבוא רשמי וללא רשימות מוקדמות בשיטת כל הקודם זוכה, קונסולות PS5 במחיר הכי נמוך שיש כיום בישראל. אה ואת התוצאות הוא זורק לערוץ טלגרם. ספורי הצלחה לערוץ טלגרם יש היסטוריה כך שתוכלו לראות היטב בעצמכם אבל...רק בחודש האחרון נצפו על י…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. הפאבלט של Huawei וגוגל החל להימכר רשמית בארץ הקודש, עם תג מחיר שעשוי לספק תחרות משמעותית לגלקסי נוט 5 חברת אלפא טלקום, המייבאת באופן רשמי את כל הסמארטפונים של חברת Huawei הסינית לישראל, החל לשווק כעת גם את מכשיר הדגל החדש והמדובר – ה-Nexus 6P, שמהווה כזכור את שיתוף הפעולה הראשון בין גוגל ליצרנית הצומחת, ובין גוגל ליצרנית סינית כלשהי למעשה. המחיר המיועד שנקבע עבור הדגם הבסיסי, בעל נפח האחסון המובנה של 32GB, יחל ב-3,000 ש"ח – אם כי נראה שחלק מהחנויות מציעות אותו כעת גם במחירים של 3,050 ש"ח וגם 3,100 ש"ח, כאשר עלויות אלו תואמות בצורה טובה את אלו שראינו עד עכשיו אצל החנויות שביצעו ייבוא פרטי מקבילי של הדגם, דוגמת GoMobile ו-MDK. האח המוצלח יותר מבין צמד ה…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by SHARON2016,

היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם asus z97-k lga 1150 ddr 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבד לוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by Adar Tzivion,

מתכנן לקנות זוג רמקולים חדשים למחשב שלי. מתכנן לקנות רמקולים של Alesis מדגם Elevate 5 מכלי זמר. מישהו מכיר את הרמקולים האלה, ויכול להגיד לי איך הם לאורך זמן?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by Adar Tzivion,

תוך כמה זמן לוקח להזמנה להגיע משם מהרגע שבו המוצר משלח?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by liram21,

שלום לכולם, אני כרגע מאוד סובל עם הבלאקברי שיש לי. ואני מעוניין לקנות סלולרי אחר. רציתי לדעת האם יש חוק מסויים המתיר לייבא פלאפון מחו"ל לשימוש אישי בלבד - ולקבל פטור ממכס/מע"מ ? אני רוצה לייבא IPHONE 5 אין לי בעיה שהוא יהיה מחברה מסויימת אצלהם (אני יכל לפתוח אותם בארץ). יש חנויות שאתם מכירים ששולחות לכאן לארץ ? המוצר עצמו עולה באיזור 650$ .. ככה שזה עובר את המכסה של המכס. ועוד שאלה, יש מכשירים שהם עם BAD ESN, יש לי מה לעשות איתם בארץ ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by VegansXe,

אני כרגע עדיין ממתין לנציג של בנדא מגנטיק. יש 2 לפני בתור אני כבר שעה ו24 דקות מנסה שיגיע תורי כל הסיפור התחיל בכך שרכשתי ראוטר אלחוטי של TP-LINK, לאחר שיחה עם בנדא אישרו לי שהוא תקול, ואמרו ששלחו אישור החלפה לKSP דיברתי עם KSP הם אישרו שהם קיבלו את אישור ההחלפה, אך טענו שאין במלאי ושצריכים להזמין לי. טענו שיצרו איתי קשר כשהוא יגיע במלאי של סניף דיזינגוף - בפועל לא יצרו עימי קשר ניסיתי ליצור קשר עם KSP השבוע, הם טענו שאני צריך לפנות לבדנא... שזה מה שאני עושה עכשיו - אבל כמעט שעה וחצי ואף אחד לא טורח להרים את הטלפון. פשוט בושה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.