צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לרכוש עכשיו את samsung pro 850 256 gb http://www.amazon.com/gp/product/B00LF10KNA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER האם כדאי להזמין דרך אמזון או לשלוח דרך SHIPITO? באמזון יוצא כולל הכל 193$ 149.99$ מוצר 14.90 shipping and handling 28$ import fees deposit עריכה: אפשר לסגור עזרו לי בדיון קניה מחול בבלק פרידי קניתי מאמזון.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
השתמשתי ב-BUY2USA כאשר עשיתי קניות בבלאק פריידי. איכשהו המוצר שהיה בכיוון ללקוח בארה"ב הגיעה למחסנים של BUY2USA והופנה לארץ אליי. בסטטוס של UPS היה רשום שחבילה הלכה לאיבוד ומחפשים אותה אבל אחר כך סגרו את התיק: 1Z2301029092421756 יש חבילה בידיי ואין לי מה לעשות עם המוצר הזה. יש מישהו שצריך אותו בפורום?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד היום הייתי קונה באיביי ויש לי מס' פריטים שאני מעוניין לפרסם ולמכור באיביי (כנראה במכירה פומבית). בין הפריטים, סמארטפון שכנראה בריק, מוכר לחלקים, מצלמה דיגיטלית כחשה שזכיתי בה בתחרות ועוד כל מיני שטויות שאני מעוניין להעיף מהבית ואין לי כוח לנסוע ברחביי הארץ כדי לקבל פה ושם כמה פרוטות. "לשים במעטפה ולהעיף מהבית". רציתי לדעת כיצד מבצע כל הליך המכירה משלב הפרסום, שלה ההצעות, שליחה (עלויות משלוח וכאלה) לקונה וקבלת הכסף לפייפל ואחר"כ העברתו לחשבון בנק. אשמח לשמוע מאנשים שכבר מכרו דברים בעבר באיביי ויש להם טיפים בנושא... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך פתרון זמני ל3 חודשים, עובר דירה מדירה זמנית. מה האופציות המהירות והזולות, כל עוד זה לא מהירות של 56K. גר בהדר, חיפה וכנראה אצטרך ראוטר אבל אני לא משתמש בWIFI. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לעוזרים. אני אשמח לדעת האם רכישה מאתר זה כדאית/בטוחה ובמידה וכן, האם התמונות שמוצעות למכירה שנראות כל כך יפות אכן הן כך? או שבמציאות אני מקבל תמונה כמו הפרצוף שלהם? יש למישהו מושג? או שיש מישהו שכבר יתנסה ברכישה כזו ויכול לתת לי ולהעשיר אותי בפרטים? שוב תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בחיוב של אחד החודשים האחרונים ראיתי בנוסף ל 89 שקל הרגילים חיוב נוסף על סך 6 שקלים. לטובת הסקרנות התקשרתי להוט מובייל, חיכיתי על הקו כמו ילד טוב (הפעם רק 8 דקות) ודיברתי עם אחת הנציגות. שאלתי אותה לגבי החיוב הנוסף, היא אמרה לי שהתקשרתי למספר מיוחד. אני לא זוכר שהתקשרתי למספר מיוחד (144, *43 וכו') .. לכן התקשרתי אליהם מלכתחילה. אני: לאיזה מספר התקשרתי? נציגה: לא יודעת. אני: מי יודע? נציגה: אף אחד אני: אז מה עושים? נציגה: אין מה לעשות אני: אז אתם לוקחים לי כסף ואף אחד לא יכול להגיד לי על מה?? נציגה: זה המצב כרגע Nice
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי שאני מחליף מארז לדגם יוקרתי של Cooler Master .לאחר שבדקתי באינטרנט בכמה חנויות החלטתי לבדוק טלפונית לוודא זמיניות המארז ואז מה רבה הייתה הפתעתי, המחיר הטוב ביותר היה באתר של זיג זג אולם שצילצלתי לזיג זג מתברר לפתע שהמחיר שמפורסם באתר אינו רלוונתי יותר, והמחיר יקר יותר, קצת התרעמתי על כך שברגע שמנסים לעשות הזמנה המחיר פתאום משתנה מה קרה עד לרגע זה ? מדוע עד לרגע ההזמנה לא דאגו לשנות את המחיר באתר ? כנ"ל גם בחנות של RSM פורסם מחיר אחד למארז ובפועל שבאים לבצע הזמנה המחיר קופץ ושוב התירוץ הנפוץ טעות במחיר. לא מדובר במארז זול אלה במוצר יוקרתי וצובט את הלב לראות צורת התנהלות מכוערת של חנויות אבל אני רוצה להגיד שיאמר לזכות זיג זג מחשבים שלמרות שהמוכר טען לשינוי במחיר בגלל…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אתם ממליצים לרכוש כרטיס זיכרון של סאנדיסק דרך איביי? המחיר מאוד זול לעומת הארץ, אבל איך אני יכול לדעת שזה לא זיוף ואחרי חודש ימחקו לי כל התמונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק להמלצות על חנויות שמוכרות סמארטפונים במחיר הוגן וכמובן עומדות מאחורי האחיות בצורה מכובדת. יש כל כך הרבה חנויות בשוק אבל קשה לדעת על מי מהן אפשר לסמוך בכל הקשור לאחריות ומקוריות. אשמח לשמוע המלצות על ניסיון חיובי וכמובן על ניסיון שלילי שלכם עם חנויות פרטיות שונות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמעוניין - אשמח אם תגידו לטראד... אם יהיו מספיק מעוניינים אתחיל בבירור מול החנויות.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לקנות xiaomi notebook pro 15.6 עם אחד המעבדים החדשים של אינטל. יש איש קשר שכרגע נמצא *בסין*, איפה הוא יכול לקנות את המוצר כדי להביא לארץ? מה ההשלכות לקנייה מסין למעט זה שאין עברית במקשים? עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשטף את הפורום בשרות רע מאוד שקיבלתי מסניף RSM בת"א לפני יומיים הזמנתי מחשב (חלקים) מהסניף של החנות בת"א. לפני שסגרנו את העסקה שלחתי מייל עם כל המפרט והבחור שטיפל בי אישר שאכן אני יכול לקבל את כל החלקים של המפרט. מדובר על עסקה בסך 5300 ש"ח. (כמובן ששילמתי מקדמה של 460 ש"ח בכ"א) היום התקשרתי לשאול האם יש אפשרות שאקבל את המחשב לפני השבת, ואתו הנציג נזכר לעדכן אותי שנודע לו שסט של המקלדת והעכבר שמפורסם אצלם באתר לא זמין כלל, ושכרטיס המסך שגם הוא מפורסם באתר (ועוד יש עליו מבצע למי שקונה מחשב חדש, (וזה לא רשום משהו בסגנון "עד גמר המלאי")) גם הוא איננו. טוב, אם נגמר המלאי זה בסדר גמור, זה לא הסיבה האמיתית שאני רושם עכשיו את העודה. הנציג הציע לי כרטיס אחר במקום…
-
- 34 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
תגידו מישנו מכיר את החוקים בנושא ? אם אני קונה טלוויזיה זה אומר שאני צריך להתחיל לשלם אגרה ?
-
- 18 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הבנתי שעוד 3 חודשים או משהו כזה יכנס לתוקף חוק שיאפשר התחברות ללא כנסות יציאה יותר. לכן אני מחפש בינתיים דיל טוב עם חיבור יציב ומהיר (5 מגה נראה לי מספיק) שיאפשר לי במחיר שפוי לחכות עד שכל החברות יתחילו עם הדילים המיוחדים שלהם בעוד כמה חודשים כדי להתמודד עם המצב החדש. המלצות ? (מקווה שבניגוד לפורום אכסון, פה אפשר לקבל תשובות ).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ( אני יודע שזה מעצבן את כולם שאני ככה פותח דיונים). ראיתי לפני לא הרבה זמן את אתר practicU, שמלמד הרבה נושאים במחשב, ביניהם פייטון, לינוקס חומרת המחשב ועוד.. שראיתי את האתר הזה רציתי להירשם הבעיה שזה עולה לחודש 350 ש''ח. האם זה שווה את הכסף? אשמח לחוות דעת!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. בטח אתם כבר מכירים אותי מהדיונים הקודמים. היום רציתי להתנתק מבזק בינלאומי באופן סופי, הם כמובן התחילו להציע לי כל מני מבצעים, עד שהגענו למצב שהסברתי לנציגת שירות הלקוחות שיש לי בעיות בגלישה ובספק אחר זה לא קורה. היא הציעה לי לעשות שיחת וועידה עם התמיכה הטכנית. מתברר, שהגדרות החשבון שלי לא היו נכונות בכלל, החייגן שלי שהוגדרר בבזק בינלאומי לא היה מוגדר כראוי אצל התשתית, HOT, וחבילת הגיימר ששילמתי עליה במשך שנה שלמה - לא היתה מוגדרת לי בחשבון! האם יכול להיות המצב שהגדרות אלה שיבשו לי גם את הגלישה? כי להגיד לכם את האמת, בשנה האחרונה הגלישה שלי היתה על הפנים אצל בזק בינלאומי. ולשאלה החשובה: 1. הפסדתי 240 שקל (בתנאי שלא שילמתי את המחיר הרגיל, את זה אני עוד צריך לברר…
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מסתפר מספר 3 כל הראש יש למישהו מכונה להציע לי? התקציב350-500 תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאמזון כרטיס טלוויזיה ולפי מה שקראתי כדאי לשלם דרך ויזה נטען ( מה גם שאין לי כרטיס אשראי ) אני קונה מאמזון קנדה ,כלומר המחיר בדולרים קנדיים האם כדאי לטעון את הויזה בשקלים או בדולרים ? כמה לטעון את הויזה ? מספיק לטעון את הויזה במחיר הסופי של המוצר או שצריך להוסיף עמלות וכל מיני "תוספות" ?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היום הופתעתי לגלות שגם בבנקים מתנהגים כאחרון ספקיות האינטרנט ואם אתה סוגר איתם על תנאים מסויימים, הבנק יכול לשים תאריך יעד של שנה (למרות שהוא לא חייב להגיד לך את זה) ולהפסיק אותם. גם חברות הפנסיה ושות' כנ"ל. פשוט מעצבן שהיום לכל מי שאתה נותן את כספך אתה צריך לשים תזכורות מפה עד הודעה חדשה מתי בדיוק כל דבר נגמר. אני סתם רושם את זה פה כדי שאנשים לא יופתעו ויחשבו שאם אתה סוגר על תנאים בבנק אז יש לך את התנאים לעד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מטען GP Powerbank S390, לאחר שהסוללות הנטענות הקודמות שלי (GP Recyko+ AA) שבקו חיים, ולאחר שממספר פורומים באנגלית, התברר לי שמטענים מהירים (כמו ה-GP Recyko Fast Charger, שטוען בתוך שעתיים) מקצרים משמעותית את אורך חיי הסוללות. על אף שמשך הזמן של הטעינה של הסוללות הנטענות הרזרביות שלי (גם כן GP Recyko+ בגודל AA) במטען החדש הוא 12-15 שעות לקיבולת של 2050mAH (כלומר זרם של בערך 200mA בעת הטעינה), הסוללות מתחממות רק במקצת פחות מאשר במטען המהיר שהשתמשתי בו עד היום (GP Recyko Fast Charger, הטענה בתוך שעתיים, תכופות הטעינה הסתיימה בו בתוך פחות משעה). מה הסיבה לכך? למה הן מתחממות בכלל? בנוסף, לא כתוב בהוראות השימוש, מה אמורים הלדים לחיווי טעינה של המטען (שדולקות קבוע בעת טעינ…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבריה, ראשית אני פתי מאמין אחרת לא הייתי רוכש מוצרים מהאתרים האלו 3 פעמים . אולסייל מספר הזמנה: 7337383 מערכת משולבת לקולנוע ביתי דגם PANASONIC דגם SC-XH10 מיום 04/06/2012,לא הגיעה ולאחר פניות חוזרות ונשנות יותר מחודשיים שלחו את המערכת ללא פיצוי וללא התנצלות ,לא הסכמתי לקבל את המערכת ולא עשיתי כלום בנדון. פי 1000 , טוסטר סנדביץ לחיצה פלטות גריל KITCHENCEFF ממספר הזמנה: 461574 מיום 16/12/2013 לא סופק ושוב לאחר פניות חוזרות ונשנות וברורים אין סוף ולאחר שרכשתי טוסטר אחר "נזכרו" שלא שלחו ושלחו את המוצר ,בינתיים הגשתי תביעה קטנה ואפילו לא הגיעו ונקנסו ב-1000 ש"ח הוצאות ,נקבעה ישיבה נוספת ובאותו זמן פרצה מלחמת צוק איתן ולאור הפגיעה בכלכלה בארץ חסתי עליהם ובטלי את …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מהם לפני כמה ימים גיפטקארד של 10$, בלי הגבלת מינימום לקנייה. לא יודע מה לקנות בזה (למשלוח לישראל לא לדאוג גם ככה יש לי כמה דולרים תקועים בshipito) הכרטיס תקיף עד ה23 הצעות?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
חברים, במידה ולא מכירים אתם רשומה/מעגר מקוון/ת ממשלתי בארה"ב בה צרכנים שלא מעוניינים בשיווק ישיר מוסיפים מספרהם, הנה הסבר עליה וקישור לאתר עצמו: http://en.wikipedia.org/wiki/National_Do_Not_Call_Registry https://www.donotcall.gov/ יש דבר כזה בישראל? קבוצה/דיון בפייסבוק? בנוסף יש רשומה/מאגר שאוסף כל מספרים של חברות לשיווק ישיר מהם מתבצעות חיוגם לצרכנים? היום פספסתי חיוג ממספר שאותו הצלחתי לאתר בפייסבוק דרך גוגל והתברר ששייך לחברה לשיווק ישיר. אמנם זה לא פתרון טוב כי סיכוי לאתר מספרים ארציים באינטרנט נמוך אלה אם משלמים עבור שירות מיוחד ועדיין אני לא יודע איך זה כי לא ניסיתי.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התלבטתי בנושא קניה של עכבר חוטי חדש, והיום הלכתי לאייבורי וקניתי את ה-zowie ec1. משום מה, כשהנחתי אותו על השולחן שמתי לב שהוא מתנדנד מעט (כמו כסא או שולחן עם רגל אחת קצרה יותר מהאחרות). מדובר כמובן בתנודה של אולי מילימטר, אבל לי זה ממש מפריע ואני לא יכול לעבוד איתו כך. אני לא יודע אם זה פגם ביצור (נשמע לי לא הגיוני כי מעולם לא נתקלתי בכזה דבר גם בעכברים שעולים 30 שקל) או שככה התכנון המקורי של העכבר. כמו שזה נראה כרגע, אני מאוד רוצה להחליף את העכבר, כי בכל זאת, הוא עלה לי 180 שקל ולא מתאים לי להתקע איתו ולשרוף ככה כסף, אבל יש לי תחושה מוזרה שאם אני אגיע למוכר ואגיד לו שהעכבר מתנדנד הוא יגיד שאני פסיכי. השאלה היא האם על פי חוק יש אפשרות להחזיר את …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי באינטרנט על האתר neubux ורציתי לדעת אם זה סתם Scam שאני לא אראה ממנו שום כסף, או שזה באמת אתר שאנשים משתמשים בו ומרוויחים קצת כסף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-