צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מתברר שב HOT משלימים עם זה שהממיר שלהם Magic HD דפוק ברמות כאשר שאני מעביר ערוץ לוקח לו בין 4-3 שניות וזה פשוט מתסכל!! מתברר שלא הטכנאים של הוט אין להם מושג מה לעשות בנידון ואומרים "שככה זה כל הזמן" אז בממירים אחרים זה לא קרה לי רק מתי שעברתי לטריפל הגיע כל האיטיות הבלתי נסבלת הזו גם לכם זה ככה? שאני ידע שיש פה עוד כאלה שיכולים לפתור תשבץ עד שהערוץ עובר להם
-
- 16 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
איך המוצרים הזולים כגון זה? http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=737355 האם יש טובים יותר בדגש על צפיה והקלטה דרך USB במחשב? גודל וניידות לא חשובים.
-
- 31 תגובות
- 21.1k צפיות
- 1 follower
-
-
;D
-
- 27 תגובות
- 22.1k צפיות
-
-
בשבת הזמנתי טאבלט מחנות צרפתית באמאזון. עד עכשיו אני מתכתב איתם במיילים וכל יום הם מבטיחים לי שהמוצר יגיע עד השני לינואר. היום אנחנו כבר ב-28 לדצמבר, וכבר יומיים המוצר נמצא במצב "הכנה". זה מזכיר לי התנהלות של חנויות בארץ וזו בעצם הסיבה למה עברתי לקנות בחול. עכשיו אני גם מגלה שהסיבה היא שהחנות הפסיקה לשלוח מוצרים לארץ. בטח אמאזון עכשיו מחפשים איזשהי קומבינה כדי לא לצאת שקרנים. תוסיפו עוד מאה או מאתיים שקל ותקנו מאמאזון ארה"ב - עוד לא היו לי איתם בעיות ואני קונה מאמאזון הרבה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות דעתכם על החנות TMS מחשבים בנתניה. אני מעוניין לקנות מחשב שהרכבתי שם האם מומלץ? מבחינת אחריות איך זה הולך? אני שואל אתכם כי יש כאן אנשים שהתנסו עם החברה הזאת (ראיתי כמה פוסטים אבל לא כל כך מעודכנים) אשמח לתגובות!תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה המנוי הזול ביותר שניתן להשיג לעיתונים כלכליסט ודה-מרקר? שימו לב שלדה מרקר יש שתי וריאציות (גיליתי את זה רק עכשיו) - ירחון, ויומון. עדכון אציין את המחיר שקיבלתי בסוף. עשיתי מנוי לעיתון כלכליסט, ושילמתי 40 שקלים לחודש, ל-10 החודשים הראשונים בשנה. כלומר, סה"כ - 400 שקלים לשנה. (סדר גודל של 250 עיתונים)
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום אני קניתי ב22 ליולי מנוי ל30 יום לFILEFLYER. עכשיו אני מנסה להוריד וזה אומר לי שעברתי את מכסת הנפח המקסימלי. באתר כתוב שהמנוי ל30 יום לא מוגבל בנפח.... זה קרה למישהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי טריפל של הוט במבצע הבא: * טלויזיה: 2 ממירי HD, אחד מקליט, כל הערוצים פתוחים * אינטרנט: 100 מגה * טלפון: ללא הגבלה ב-260 שקל קבוע (גם אחרי שנה נשאר קבוע לטענתם) האם המחיר אטרקטיבי ? תודה ושבת שלום !!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שיש ירידת מחירים לתשתית הוט ...אבל כאשר התקשרתי לא רצו לתת מחיר טוב יותר מ 60 לחודש ל 12MB .. אפשר לשאול כמה אתם משלמים ל12 מגה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אחרי עשרות קניות ב KSP - ועשרות קניות באייבורי אני באמת מנסה להבין את ההבדלים בשירות. איך ייתכן שהשירות באייבורי כל כך טוב וב KSP כל כך גרוע? זה פשוט מדהים - לא משנה לאיזה סניף KSP אני הולך - מתנהגים לא יפה ונותנים לך את ההרגשה שעושים לך טובה שמוכרים לך. כשיצא לי לדבר עם השירות לקוחות פעם אחת (של KSP) - המצב אפילו היה חמור יותר מבסניפים! זאת בזמן שמאייבורי אני פשוט מקבל שירות מעולה, גם בשירות לקוחות, גם בפייסבוק וגם בסניפים עצמם. כל כך חבל שהם לא בונים מערכת "זמין במלאי בסניף X" כמו של KSP... זה כל כך ישתלם להם. לא מבין למה הם לא עושים זאת.
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מוכרים באתרים הסיניים מנעולים לדלתות כמו דלת פלדלת שיש בארץ. דוגמא לכאלה: http://www.banggood.com/Hold-Hand-Locks-Lock-Cylinder-70mm-Brass-Lock-Core-Practice-Lock-p-926875.html http://www.banggood.com/70mm-Aluminum-Lock-Cylinder-Safety-Door-Lock-Cylinder-With-3-Iron-Keys-p-925158.html http://www.banggood.com/7-Pins-Brass-Both-End-Lock-Quick-Open-Practice-Lock-With-Key-p-921074.html השאלה שלי: האם אפשר לסמוך על מנעול כזה מסין? או אם לתרגם את זה לשאלה מעשית, אם הייתם רוצים להחליף את המנעול בדלת הכניסה לבית שלכם, האם הייתם משתמשים במנעול כזה מסין? תודה
-
- 26 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מאיביי נעליים בסביבות 95 דולר כולל משלוח UPS. כמה עמלות ומיסים אני אמור לשלם במקרה שכזה?
-
- 17 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול אם יש לי ביטקוין שהשגתי ואני מוענין לקנות עם זה דברים באינטרנט בחנויות שמאשרות ביטקוין בארץ ולא שילמתי על הביטקוין הזה מס האם אני מסתכן בכך שאני מזמין איתו או שיש דרך מסויימת שמותר לי להשתמש בו?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה רלוונטי לפורום הזה. אני רוצה לרכוש פלאפון שעולה בערך 1500 ש"ח, בחשבון יש לי מספיק כסף אבל מסגרת האשראי שלי היא 1000 ש"ח בחודש. אני יכול לשלם עליו באשראי ולקנות אותו בשני תשלומים או שאין לי ברירה ואני חייב להוציא מלא מזומן?
-
- 25 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים שלום. ימים א'-ה' קיימים מבצעים קיימים מבצעים בשופרסל, אני רוצה להתייעץ על מבצעי הללא מע"מ על מוצרי החשמל לחברי מועדון . רוב הדגמים הם PILOT - חברת מדבקה. אך ראיתי מעט של Toshiba, LG, ניידי Lenovo. דעתכם על המחירים? יש לדפדף לעמודים 10-11 למשל, מה שלא רשום מעלה, טלויזית Toshiba 39P2300 LED בעלות של 2280. משתלם לרכוש?
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה גלשתי באתר דואר ישראל. ראיתי שהם יצרו עוד מרכזי איסוף לדברי דואר: מסירת דברי דואר במרכזי מסירה יש גם Click2Post שהם מציעים שלפי תיאור קצר דומה ל-BOXIT עד לאחרונה הבנתי שיש להם שיתוף פעולה עם סניפי שופרסל בשביל להוריד לחץ בסניפים. אבל עם רשימה לעיל הם החליטו להוסיף עוד נקודות למערך שלהם? מה יקרה אם היום אזמין מחו"ל? אם הם קובעים נקודות איסוף ביזמותם, אז חבילה יכולה להגיע למקומות אחרים ולא ספציפית לסניף שממנו תמיד אספתי? אותי מעניין איך זה לא ייצור אי נוחות לנעמני דברי דואר.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים לקנות עד 4000 ש"ח? רציתי לקנות NU8000 של סמסונג אבל הוא אזל במלאי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות הכתבה שהתפרסמה בעמוד הראשי על מסך S-IPS מחברה בשם NIXUES שמתחרה יפה מאוד בחברות הגדולות והמוכרות יותר אך במחיר אטרקטיבי מאוד... יצרתי קשר עם החברה ואני בודק אופציה לקנייה קבוצתית חד פעמית (מקווה במחיר אטרקטיבי) http://hwzone.co.il/hardware/news/138961 האם יש פה אנשים שיהיו מעוניינים במסך שכזה ?
-
- 32 תגובות
- 8k צפיות
-
-
מסך ASUS שנקנה ונשלח אליי מחנות בשם OR PC (אין מלאים אז נאלצתי ללכת עליהם) , הגיע אליי בקופסא בלי ידית, סלוטייפ של אסוס שסגר אותה ומדבקה לבנה עם הכיתוב "נפתח לצורך החלפת כבל חשמל" יבואן אסוס של אותה חנות הוא ויז'ואל די.ג'י. (VISUAL D.G) עכשיו ביררתי גם עם קיי אס פי וגם עם אייבורי שאלה 2 החנויות המוכרות והמרכזיות ביותר בארץ, נאמר לי שהיבואן שלהם הוא סרב פרו (SRVPRO) בשיחה קצרה עם וויז'ואל, נאמר לי שזה הליך סטנדרטי של קבלת מלאי אמריקאי (ככל הנראה) והחלפת הכבל שיתאים לשקע אירופאי/ישראלי. ושאין לי מה לדאוג ושזה הדבר היחיד שנעשה שלשמו נפתח המסך אצל היבואן לפני הגעתו לאור פי.סי. חייגתי גם לסרב פרו, נאמר לי שהם לא שמעו ולא מכירים על שום …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי ככה... תקנו אותי אם אני צודק (כי אני תמיד צודק גם כשאני לא) חח סתם, הבנתי שמסך 60Hz נותן עד 60fps ומסך 144Hz עד 144fps אז אם אני קונה מסך 75Hz או 100Hz גם אני יקבל עד 75 ו-100 fps?...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין 2 דגמי LG65OLED, שנראה שמציעים הצעה די דומה: LG-OLED-65-CS3-VA https://www.lg.com/il/tv/lg-oled65cs3va מול: LG-OLED-65-C26-LA https://www.lg.com/il/tv/lg-oled65c26la (** יקר יותר ב300 ש"ח) קשה להבין את זה מהאינטרנט, אבל אני מנחש שהCS הוא דגם מוזל של הC, ושהספרה 3 מציינת שהדגם חדש יותר מ-2. ככה שההתלבטות (תקנו אותי אם אני טועה) היא בין דגם "מוזל" משנה שעברה, מול דגם "רגיל" מהשנה (כיוון ומדובר בדגם הC ולא הG). אני צודק? ומי מהם טוב יותר? וגם - מי משתלם יותר בהצעה הנ"ל?
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב 4K ISP בגודל של 27-3 אינץ ראיתי את המסך LG27UD88-W ,האם יש למשהו ניסיון איתו על איזה מסך אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת מתנה מסך מחשב מתנה למישהו שמשחק הרבה משחקי מחשב, אבל המחשב עצמו בן כמעט 4 שנים. לא גדול יותר מ-24 אינטש. לא צריך שיהיה 4K כי גם ככה המחשב לט תומך אבל כן מחפשת משהו באיכות טובה שלא יעייף את העיניים והגרפיקה תהיה טובה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-