צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
להפתעתי הרבה משלוח שהתעכב (שלושה חודשים לאחר ההזמנה) נשלח ע"י EMS כ"פיצוי" מבלי ליידע אותי ועכשיו EMS דורשים סכום הזוי של 250 ש"ח כאשר התכולה עצמה עלתה לי 500 ש"ח אינני מתכוון לשלם את הסכום הזה האם ניתן איכשהו להוזיל את העמלה או שעדיף לי שהמשלוח יוחזר לשולח וישלח מחדש בדואר רגיל. במצב שחבילה החוזרת לשליח האם בעל העסק מחויב בקנס כלשהו או שהוא רק מפסיד את עלויות המשלוח?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לאומי קארד הודיעו על סיומו של מפעל הנקודות - אחת מהשיטות הדביליות ביותר שנוצרו אי פעם, לדעתי. אבל בכל זאת, כרגע ברשותי (וברשות הורי) נקודות. השאלה היא האם ניתן לנצל אותן בצורה יעילה כלשהי - כלומר, ללא הכרח להוציא מאות שקלים בשביל לקבל הנחה זעומה על מוצר שבכלל לא רצית מלכתחילה. אשמח לדעת אם למישהו יש הצעות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי בפברואר 2011 שובר באתר groupon לקורס מסוים, שובר שהיה תקף עד אוגוסט. קבעתי את אותו הקורס בזמן שהשובר היה תקף כמה וכמה פעמים, וכל פעם ביטלו בגלל סיבות כאלה ואחרות. בינתיים כבר נשבר לי והשובר פג (בית העסק מכבד אותו למרות זאת, לא שזה כלכך מזיז לי כבר), ביקשתי החזר, בתגובה נתנו לי זיכוי באתר שלהם, אמרו שלא ניתן לתת החזר כי השובר נרכש מזמן (מדובר על 300 שקל שהם "מכריחים" אותי לבזבז עכשיו באתר שלהם). אפשר לעשות משהו בנידון?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אהלן. אני לא יודע אם כדאי לפרסם את כל המחשב למכירה או חלקים ממנו. זה המפרט שיש לי: מחשב בן 3 שנבנה לפי מפרט של גיימר. החומרה מעבד: Intel Core2 Dou E8500 3.16GHz כל שנה מחליף למעבד משחה טרמית. לוח אם: Gigabyte EX38-DS4 כולל 6 כניסות USB, Firewire, eSATA מקדימה ומאחורה וכל מה שניתן לראות באתר הבית. זיכרון: 8GB DDR2 במודולים של 2GBx4 עם צלעות קירור PC2-6400 CL5 (800MHz) מחברת G.Skill כרטיס גרפי: ATI PALIT Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual Edition ספק כוח: ThermalTake 750W toughpower (ספק פשוט מצויין!) מארז: Cooler Master 690 אחד המארזים הטובים שעשו. מגיע עם שני מאווררים עליונים להעפת אויר חם למעלה. אחד מהם מואר בלד כחול. מאוורר אחורי להעפת אויר חם. מאוורר קדמי ליניקת אויר קר לכ…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכתבה כאן. וגם כתבת וידאו. מלהיבה התחרות האמיתית שתחל בקרוב. אישית, ברגע שיהיו הצעות כאלו, אני מתכוון לעזוב את החברה סלולארית שלי לתמיד, גם אם הם יציעו הצעות דומות. לדעתי זו "מצווה" להעניש אותם על שנים של תאוות בצע.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני קצת יותר משנה חברתי קנתה מחנות RSM בתל אביב מחשב נייד (בשביל לימודים). שילמנו במיוחד עוד כמה מאות שקלים (בין 400 ל-500, לא זוכר בדיוק) בשביל להרחיב את אחריות היבואן משנה לשלוש שנים, בשביל שלוות הנפש שלנו. במהלך השנה האחרונה, נאלצנו למסור את המחשב לתיקון במסגרת האחריות חמש פעמים, בהן החליפו לנו את הכונן הקשיח פעמיים ותיקנו את המסך שלוש פעמים. ראוי לציין שכל פעם, הבעיות שהיו במסך החלו זמן קצר אחרי שהמחשב חזר מתיקון בפעם הראשונה. המחשב, כמובן, הוא בשימוש סטנדרטי של סטודנטית, ולא עשינו בו שום דבר יוצא דופן שיכול לגרום לו נזק. אחרי הפעם האחרונה שהמחשב חזר מתיקון (לפני מספר חודשים) לא עבר זמן רב עד שהמסך שוב עשה בעיות. הבעיות היו בדיוק אותן בעיות שהיו בשתי הפעמ…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי בחנות KSP לפטופ מדגם Asus. כשלושה ימים לאחר הקנייה הבחנתי כי הבטרייה של המחשב אינה נטענת וכי הסאבוופר החיצוני (המגיע עם המחשב) אינו עובד. ניגשתי לחנות ביום שישי (כחצי שעה לפני הסגירה) והסברתי לאיש המכירות כי נמכר לי מוצר פגום, איש המכירות ברב חוצפתו אמר לי כי היה עליי לבדוק את המחשב לפני שקניתי אותו (מזאתמרת?!)ושאני צריך לדבר עם האחריות. הסברתי לו כי אין זה הגיוני שאני אקנה מהם מכשיר חדש באלפי שקלים ואקבל מוצר פגום. ועוד עכשיו אצטרך לבזבז את זמני בלהתעסק עם האחריות או היבואן. איש המכירות ביקש מטכנאי החנות שיבדוק את המחשב ולאחר בדיקה קצרה טכנאי החנות אישר! כי הבטרייה אכן לא נטענת וכי הסאבוופר לא עובד. ביקשתי בשנית כי יחליפו לי את המחשב אך איש המכירות ביקש ממני …
-
- 38 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
חשבתי לנכון לספר לכם על חווית הקנייה בחנות RSM (קניה 21/10/11): האמת היא שלא הכרתי את הרשת עד היום (בדרך כלל קונה אצל הרשתות הגדולות והזולות (KSP ואייבורי)), ולכן חשבתי לנכון לספר לאחרים: - המוכרים הם אנשי מקצוע (הם גם אלה שמרכיבים את המחשבים) - הקנייה היתה ללא הלחץ שמאופיין אצל המתחרים הזולים (KSP ואייבורי) וכל שאלה נענתה בצורה מפורטת - הטיפים וההמלצות הרבות שנתנו לי היו שוות זהב וגם חסכו לי כסף רב (למשל, קניית זכרונות מהירים/יקרים יותר לא תועיל בהתחשב בנתוני המעבד ולוח האם שלי). בדקתי את ההמלצות שקיבלתי מול מאמרים המקצועיים ברשת ואכן צדקו במאה אחוזים - בפרטי חומרה מסוימים הם הזולים בארץ, אפילו משמעותית, במיוחד אם הם היבואנים של המותג (למשל, כרטיסי מסך של XFX, זכרונות מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לקנייה XBOX 360/PS3 שיהיה פרוץ ובמחיר סביר! לפנות בפרטי ! תודה וחג שמח ____________
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לדבריו נקנה לפני כשנה מצב מצויין עם WIN 7 ACTIVATED http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=677712377060&Cat2Cat1ID=77&Cat2ID=190
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישנם מוצרים שנמכרים בDUTY FREE, שרשום עליהם: *לא ניתן להשאיר בדלפק מסירת קניות. אם אני טס, ולוקח איתי את המכשיר שרכשתי (PS3 בעלות של כ440$) האם אני צריך לשלם עליו מכס בכניסה לארץ? אם כן, מה בדיוק DUTY FREE פה?
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את המחשב שלי בהמלצתכם בינואר 2011 לפני קצת יותר מחצי שנה ב-6 אלף שקל בערך. מאז יש איתו רק בעיות. בהתחלה הייתה בעיה בלוחות אם של אינטל. הבאתי להם את המחשב הם שינו את החיבור או משהו כזה ואמרו שלא תהייה בעיה יותר ושכאשר יהיה להם מלאי של לוחות אם חדשים הם יודיעו לי ויחליפו לי. למרות מה שהבטיחו, לאחר שהגיעו לוחות האם החדשים(B3) אף אחד לא דאג ליידע אותי ונראה כאילו חיכו שאשכח מזה.(פשוט חוצפה). לאחר מכן למחשב הייתה בעיה נוספת והצטרכתי להביא להם אותו לתיקון בפעם השניה. התיקון לקח יותר משבועיים בו החליפו לי לוח אם + גילו בעיה נוספת והחליפו גם את ה-SSD VERTEX 2 התקול והטכנאי סלבה הבטיח שהכול עכשיו יעבוד כמו שצריך ושהמחשב עבר בדיקה מקצועית ומקיפה. כל זמן זה הייתי צ…
-
- 59 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
הרדיסק WD Green 2TB (דגם WD20EADS) מראה סימני גסיסה. אני בתהליכי גיבוי כל המידע שנמצא עליו, ורוצה לממש עליו אחריות. הכונן נקנה לפני קצת פחות משנתיים, ב-26 לינואר 2010 (ב-1,055 ש"ח!! OH MY GOD). אך אבוי! הוא נקנה בפנדה שכבר לא כלכך קיימת יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נשלח לנציגי בזב"ל למייל שמפורסם לצורך זה, בסוף יום 4 אוקטובר (פרטים מזהים נמחקו כאן, אך הועברו במולאם לנציגי בזב"ל): שלום רב, לקוחה שלכם פנתה אלי בבקשה לתמיכה - נעלמו לה דברים מהמחשב. בבירור שמעתי ממנה כי פנתה אליכם בטענה כי הגלישה איטית ורחוקה מהמובטח לה בעת ששיכנעו אותה לחתום על עיסקת 10 מ"ביט. הגברת מהתמיכה של בזק בינלאומי בשם שיר טענה כי הגלישה איטית כי יש לה הרבה דברים במחשב שאינה צריכה ולכן זה מאט את הגלישה. אבחנה זו נעשתה בטרם שהיתה לנציגת בזב"ל כל פיסת מידע על מה שקורה במחשב של הלקוחה. לבקשת נציגת התמיכה הסכימה הלקוחה כי זו, נציגת התמיכה, תבצע כניסה מרחוק למחשב של הלקוחה ו "תסדר אותו". התוצאה של ה"סידור" הזה בשליטה מרחוק היתה מחיקת קבצים כולל קבצי תוכנות שלדעת ה…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי אליהם מנוי לפני 3 חודשים בחבילה מפתה במיוחד.עם "ניתוק זיקה" . בחודש הראשון, ראיתי שלא קיבלתי החזר והתקשרתי, הם אמרו שהם "שכחו" להפעיל. בחודש השני הם אמרו שלהפעיל לוקח יותר מחודש בחודש השלישי הם אמרו שיחזרו תוך 3 שעות עברו 6. אני מתנתק מהם היום וממליץ לכם לשלם קצת יותר ולא להסתבך עם חברת פלאפון.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ניסיתי לשאול אותם למה מהירויות הטורנטים שלי נמוכות מאד לאחרונה, סוג של ניסיון אחרון לפני שאני מתנתק מהם בימים הקרובים. הנציג פשוט עזב את הצ'אט: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מערכת[/t][/t][/td][/tr][/table]20:03:37[/t][table][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td][/td][td][sun Oct 23 2011 20:03:37 GMT+0200][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][table][tr][td][/td][td]נושא: מהירויות מחפירות בהורדות טורנטים.[/td][td][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][table][tr][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][table][tr][td][/td][td]מקומך בתור הוא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הזמנתי כמה פריטים דרך DX והבנתי שצריך להזדהות בדואר כדי "לשחרר" את הפריטים שמקבלים. אני באיזור גיל ה-16 ואין לי עדיין תעודת זהות, אז איך אני יכל לשחרר את הפריטים? הם מקבלים תעודת זהות של אב/ אם ? או אפילו צילום תעודת זהות ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תראד או שאין ? מישהו מתכוון לעשות 20MB או 32MB ובאיזה ספק הוא מתכוון לעשות ? הבעיה זה שלא משתמשים בחייגן נכון ? או שהם מציינים מעל ל 32MB החיבור הוא ללא חייגן, ובעצם הם נותנים רק 30MB ככה שזה עדיין לא עובר את זה. והבנתי זה ללא מחויבות נכון ? יש מישהו עם כל הפרטים , אני מתכנן מחר להתקשר אבל יש הרבה שאלות מדאיגות ורק מי שיש לו כבר יוכל לענות בקלות
-
- 119 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
ראיתי 2 דגמים. רח עולה 660 ש״ח c60 והשנייה 790 101 הדגם. לא הצלחתי למצוא הבדל משמעותי חוץ מעיצוב וזמן בקצב של מים. יש למישהו המלצה? תודה
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום יצאה כתבה בדה-מרקר על רכישת אייפון 4S באלף שקל פחות, http://www.themarker.com/hitech/1.1527492 שאלותי הם: 1) האם החנות אמינה, בטוחה ? אחרי הכל אני שופך להם את כל פרטי וכרטיס אשראי. 2) האם שווה לי לקנות בדרך הזו ? אם מישהו מכיר או התנסה בנושא - המלצתו תתקבל בברכה, קישור לחנות: http://www.mustop.co.il/ תודה אריאל
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עז ככה קראתי כתבה ב ynet שסלקום סוגרים את הרשת הישנה שלהם ואני בתור לקוח עם קו וטלפון פעיל לא יודע מה לעשות. עם יש מישהו שמכיר את הנושא טוב יותר ממני מוזמן להגיב. תודה חברה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה אנחנו מחפשים לפטופ לאח שלי לצורכי לימודים ומעט מאוד משחקים (בעיקר Starcraft2). ראינו לפטופ של ASUS שעונה על הדרישות שלנו ובמחיר לא רע. דבר שנראה לי מוזר הוא ש IBM נותנים אחריות על הלפטופ... התקשרנו ל IBM וקיבלנו את התשובה הבאה: IBM אכן נותנים שירות למחשב הזה לשלוש שנים. כל תקלה במסגרת האחריות תתוקן ללא תשלום, תיקון שלא במסגרת האחריות לא יבוצע, גם לא בתשלום. לאחר שלוש שנים IBM לא תסכים לתקן את המחשב גם בתשלום! הסיפור הזה נשמע לי לא משהו, ולאחר קריאה פה בפורום נוצר לי הרושם שיהיה קשה לקבל אחריות ראוייה במקרה של תקלה במחשב, כמו לדוגמא בסיפורים האלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513280.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513616.0…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזה כמעט 10 שנים אני לקוח של בזק\בינלאומי איך שלא תרצו לקרוא לזה.. לפני שנה שדרגתי מאינטרנט של 5 מגה לחבילה של 10 מגה ברשת NGN עם חבילת סינון אתרים המכונה בבזק safe. יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק עם השדרוג בחינם (חיוב\זיכוי) של DLINK בהתחלה תמך בתקנים b/g וכשיצא דגם חדש התומך גם בתקן n התקשרו אלי ואמרו לי שיחליפו אותו בחינם - וכך עשו. יש לי 3 מחשבים בבית + 2 ניידים כשבתכלס רק מחשב אחד פעיל 24\7.. 3 חודשים ראשונים בNGN היו תענוג. מעבר לשיפור אמיתי בחווית הגלישה, סרטונים ב720 ו1080 ביוטיוב נטענו תוך מספר שניות, מהירות ההעלאה גם עלתה, פינגים נמוכים במשחקי רשת והכל רץ פשוט מ ה ר! אז מה השתנה מאז? חוץ מזה שסרטונים ביטיוב הפסיקו להטען (עולים רק ב240 וגם זה בקושי), יש נפילות מהירות מ…
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לאחר שדיברתי עם הוט על הבעייה ובקשתי מהם שיעלו את בזק בינלאומי על הקו, הם העבירו אותי ישירות לבזק בינלאומי. לאחר שהגעתי לבזק בינלאומי ואמרתי להם לגבי הבעייה, נציג התמיכה הטכנית אמר לי שהם "אינם מחויבים לתת תיעדוף לשרתים מחו"ל ושהם נותנים עדיפות לשרתים בישראל" ובנוסף הציעו לי את חבילת גיימר. סירבתי. כאשר אמרתי להם שאני מחובר ללא חייגן ישירות לשרתי הוט, ושהוט אמרו לי שהבעייה יכולה להיות בשרתים של בזק בינלאומי עצמם, הנציג של התמיכה של בזק בינלאומי אמר לי שאין אצלם בעייה וכי שוב "הם אינם מחויבים לתת תיעדוף לשרתים בחו"ל". בנוסף הוא ניסה לחבר אותי לחיבור עם חייגן מבלי שביקשתי, ורק ע"י הרמת טונים הצלחתי למנוע ממנו לעשות זאת. לאחר שהוא אמר לי שאין מה לעשות בנידון, וחזר בשלישית על…
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות מאיביי. רציתי לדעת- האם אשלם עליהן מכס? אם כן, כמה? שילמתי על האוזניות 49 דולר, ועוד 7 דולר על משלוח. שאלה נוספת: האם דואר ישראל יחייב אותי בעמלה מסוימת כאשר אאסוף מהסניף את האוזניות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-