עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by B.N.P,

או שזה רק אצלי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by wassa,

היום הלכתי עם הילדים שלי לפיצריה ומסיבות כלכליות הלכתי עם משקאות מהבית. בעל הפיצריה ראה זאת ונורא כעס ודרש לא לשתות את המשקאות אם לא קנינו אצלו. אני נוראה הופתעתי וזה מיקרה ראשון שניתקלתי לסיטואציה כזאת ונוראה הרגשתי השפלה. מאוד אשמח לדעת האם יש באמת איסור חוקי או חברתי לשתות משקה שלא ניקנה בפיצריה. אם אין איסור כזה האם אני יכולה לעשות משהו עם חויית השרות שחויתי וגם ילדי תודה מראש על התשובות

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  3. Started by BloodFist,

קניתי HD של WESTERN DIGITAL לפני כשנתיים ועשרה חודשים, משמע נשאר לי חודשיים לאחריות. מרפי כנראה היה לטובתי וגרם לכך שהHD יתקלקל עכשיו ולא אחרי שהאחריות תיגמר, הרצתי בדיקה של WESTERN DIGITAL ו30% מהסקטורים תקולים או משהו כזה, גם עבר בדיקה בחנות ונאמר שהHD לא תקין. עכשיו כנראה שמרפי בכל זאת דפק אותי, קניתי את הHD מTMS (גרניט) והתקשרתי לTMS הנוכחים בשביל לממש אחריות ונאמר לי שהם לא יכול לעזור לי כי בעצם לא קניתי את זה אצלם? מה אני יכול לעשות בשביל לממש אחריות על הHD הזה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז שלחתי טלוויזית LCD שהייתה לא תקינה לדעתי לקבוצת חי ואמרו לי שטלוויזיה לא תקינה באמת ויחליפו לי אותה לדגם חדש אחר מקוון שאין את הישן יותר. הם מבקשים שאחתום על המסמך שאומר שגדם חדש מתאים לי ואחרי קבלת מכשיר המחליף לא יהיו לי תענות/דרישות או תביעות נגדם בעניין זה. כדי להמשיך אני צריך לחתום ולשלוח מסמך אליהם. אחריות של דגם ישן ממשיכה לפעול. הערה: למרות שנציגה אמרה שטלוויזיה חדשה, במסמך שהיא שלחה זה לא היה מצויין. דווחתי לה על זה והיא עדכנה אותו. שאלה: למה אני צריך לחתום לפני שאני מקבל טלוויזיה ולא אחרי? למה אני לא מקבל אחריות חדשה על דגם המחליף? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. https://www.aliexpress.com/item/4000193213484.html?spm=a2g0o.cart.0.0.777d3c00LSYyYm&mp=1 1.כתוב שם שהמחיר לא כולל מס...כמה זה אומר שצריך להוסיף ואיך צריך לעשות את זה? 2.האם סים של הארץ יעבוד על המכשיר הזה?

6. Started by Bluemen,

שלום אז המקרר עשה את שלו ואני מחפש עכשיו מקרר חדש לבית צריך משהו גדול באזור ה610 ליטר חשוב לי שיהיה 4 דלתות כאשר במקרר אין הפרדה (עבור סירים גדולים או תבניות) לא צריך בר מים יש תמי4, מגרת קרח מומלץ. גובה עד 184 רוחב עד 100 ועומק אין בעיה צבע חשוב רק לבן. אם יש לכם המלצות גם ממה להיזהר או למה לשים לב בקניה גם יעזור, תקציב באזור ה 8 תודה רבה!

7. [h=1]Brita Water Filter Pitcher Replacement Filters[/h] אם קונים כמה ומביאים ב-Buy2USA זה יכול להיות דיל לא רע. הרבה יותר יקר בארץ.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  8. http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000j30WwwNQC_iXzuDRzkEfSV3:12bbi68k5?id=furniture אפשר לקנות כסאות מעולים בשווי 800+- (המטריקס של ווקסמן מעולה!) וזה יוצא 600 שקל לכסא. אם משהו מירושלים ומעוניין , שיצור איתי קשר.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4569003,00.html יש פה כתבה על המבצע של טסים לחו"ל ומשלמים 99 ש"ח לחודש ומקבלים 6 גיגה ושיחות ללא הגבלה. רשום בכתבה מפורשות: אני משלם מחיר מבצע של 59 ש"ח לגולן. כמובן שעברתי כפי שרשום באותו חודש ל 99 ש"ח בשביל לקבל את ההטבה בחו"ל. חזרתי לארץ (מקווה שלא ידפקו אותי איכשהו במחיר) ובאתר אין לי אופציה של לחזור למחיר הקודם וגם בשירות לקוחות אמרו לי שלא ניתן. עכשיו לאור זה שמייקל גולן אמר " ניתן לשלם 99 שקל בחודש רק בחודש הנסיעה לחו"ל ובחודש העוקב לחזור למבצע " מישהו פה לא דובר אמת. הסיבה היחידה שאני בגולן היא בעיקר כי אהבתי את הסלוגן שלהם מחיר אחיד בלי התחכמות ובלי חשבוניות לא ברורות. כי משאר הדברים אישית אני פחות מרוצה. האם מישהו מכם עש…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by sheff2k2,

בכל פינה צצות מודעות של האתר הסיני הזה כבר הרבה זמן. הביקורות עליו נוראיות גם באנגלית וגם בעברית, בערך כמו על aliexpress. העניין הוא, שבניגוד לali, האתר הזה עובד עם פייפל, מה שגורם לי לחשוב ש"אולי כדאי לנסות". הרי בעבר פייפל עבדו עם עלי, עד שהחליטו להיפטר מהם. האם לפי מיטב ידיעתכם אני אוכל לקבל את הכסף בחזרה דרך פייפל, אם האתר הזה לא ישלח לי את הסחורה , כפי שקרה להרבה אנשים?

• 6 תגובות
    • 12.1k צפיות
  11. אני עד היום נמנעתי מלקנות אצלם , אבל לאחרונה עשיתי כמה חיפושים שם ונראה שיש שם היצע מענין מאוד איך נחשבת האמינות שלהם ? הסוחרים הגונים ? או ששכיח שם נוכלים ? אם יש בעיה בקניה ההחזרה הכספית מהירה ? או שאולי לעומת איבי אצלם נוטים להגן יותר על המוכרים מאשר הקונים ?

12. Started by iSolt,

MSRP = מחיר מומלץ לצרכן מחירי טלפונים הם שוד, עובדתית - מדי שבוע המחירים יורדים בשוק הפתוח, ברשתות המחיר לא משתנה. מחירי כרטיסי המסך בכלל מנותקים מהמציאות. לפעמים המחיר באמזון נמוך יותר מהמחיר באילת בהרבה מאוד מוצרי חומרה (אה כי ברוב המוצרים מלבד מורצי חומרה בכלל לא מכבדים את הפטור ממעמ באילת, פשוט גונבים אותו, כמ הטיפוסי לישראל.) למרות הפרשי שערי מטבע, מיסים זהים, תוספת משלוח בדרך כלל עדיין יותר משתלם להזמין מאמזון, איפה ההגיון במדינה הזו? אני יודע כבר הרבה זמן שלא רק המיסים אשמים כאן, גם בלעדיהם המחיר בסיס הוא לא הגיוני, קצת חזירי. למה כל היבואנים תמיד מנסים לגנוב כמה שיותר ולא יכולים עלשות עסקים כשרים ולהרוויח בכבוד? ומדוע זאפ נשאר אתר שדורש תשלום גבוה מדי ולא מוצדק וב…

13. שלום, הלכתי היום לקיי אס פי בראשון וקניתי את הלוח הזה אחרי המלצה של חבר: SABERTOOTH 990FX AM3, 990FX הרכבתי הכל ביחד עם חבר שלי שהוא טכנאי פי סי, והלוח לא נדלק- מסך שחור. חבר שלי שמבין בדק הכל וקבע שהלוח תקול. אני מתכוון ללכת אליהם יום ראשון ולהחזיר את הלוח: בדקתי שוב באתר של קיי אס פי והלוח כבר לא מופיע במלאי של הסניף בראשון ששם רכשתי מה אני אמור לעשות עכשיו ?. לבקש את הכסף בחזרה? האם הם חייבים להחזיר לי? לבקש זיכוי ולככת לקנות בסניף אחר- האם יש אופצייה כזאת? אני ממש אובד עצות ומאוכזב ומותש כי עבדנו כמה שעות היום על המחשב בגלל שהלוח היה דפוק (להרכיב לפרק וכו) שהייתי בחנות וקבלתי את הלוח המחסנאי אמר לי :" אחי תבדוק טוב את הלוח שאין שיניין שבורות לא ייחסתי לזה חשיבות אבל ש…

• 508 תגובות
    • 90.7k צפיות
  14. כונן SSD מסדרת ה-370S של Transcend וגם כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 960 של חברת EVGA זמינים כעת לרכישה בעלות מוזלת עוד יום הגיע – והנה עוד מבצע באמאזון שעשוי לקרוץ לכל חובבי החומרה. במסגרת מבצעי Deal of the Day, אמאזון ארה"ב מציעה הנחות על כמה וכמה מוצרי חומרה וציוד היקפי– ביניהם זכרונות DDR3 של חברת PNY, מקלדת גיימינג של Thermaltake, עכבר גיימינג של Roccat, אוזניות גיימינג של Kingston, קירורי מים מבית Corsair ועוד. מבין כל אלו, ישנן כמה הצעות שמעניינות יותר מהאחרות מבחינתו, בפרט עבור מי שמתכננים להזמין מוצרים לישראל. כונן ה-SSD של חברת Transcend מסדרת ה-SSD370S שלה, שהיא אחת מהמוצלחות יותר שהיא השיקה, בנפח 256GB, מוצע לרכישה במחיר של 92 דולר כולל מסים ומשלוח לישר…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  15. טוב אז ככה כבר שנים שאני סובל מהחרא שירות של דואר ישראל באזור שאני גר בוא (מבשרת ציון, סניף מעוז ציון) הודעות לא מגיעות התראות על קבלת דואר רשום לא מגיעות \ מגיעות באיחור מטורף היום זה הגיע כבר לפגוע לי בכיס ישירות ועל זה אני זועם ורוצה לדעת מה אפשר לעשות בנידון אני גם מתכוון להתקשר לדואר ישראל ולדרוש מהם החזרים כספיים על הנזק שנגרם לי הסיפור בקצרה: הזמנתי בחודש חמישי פריט מ eBay שלא הגיע אחרי התכתבויות ארוכות עם המוכר, המוצר היום הגיע חזרה למוכר מחיר המוצר: 10 דולר מחיר המשלוח: 20 דולר המוכר מסכים (ובצדק) לתת לי החזר של 10 דולר בלבד ללא עלות המשלוח ובנוסף מספק מספר תמונות שהמוצר כן נשלח אליי בקיצור, סניף הדואר לא עדכן אותי לגבי המוצר שדרך אגב, חיכיתי לו בנרות !!! והמוצ…

16. Started by wrecker,

מי שלא יצא לקרוא .. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969156,00.html

• 15 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by oren_c,

יש כמה אתרים שדרכם יש הנחות משמעותיות על משחקי מחשב, בעיקר על משחקים בגירסאות שהן לא הכי חדשות: humble bundle Steam Origin אני לא מכיר איך זה הולך מבחינת עליית וירידה של מחירים במהלך השנה. אז אבדוק איתכם - אתם מכירים ירידות מחירים בין היום עד ל- black friday ? גם באתרים שכתבתי למעלה וגם באתרים אחרים שאני לא מכיר.. (אני לא מעוניין לקנות דרך אתרים חשודים שמוכרים משחק ב-2 $ ואי אפשר למצוא את זה בשום מקום אחר..)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, אני צריך 2 זכרונות למחשב. קניתי את כל החלקים אבל נשאר לי רק את זה. השעה כרגע 15:00 ואיחרתי את כל החנויות. אולי יש חנות שפתוחה שאני יכול לרכוש היום ?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by shirlevi116,

שלום, אני מתלבט אם להזמין ברזים מהאינטרנט או לפנות ישירות לחנויות, ואם כבר מהאינטרנט - מהארץ או מחו"ל. מישהו יודע מה המיסים שיהיו ברכישה מחו"ל? והאם יש אחריות? ובכלל, מישהו הזמין פעם ברזים מחו"ל ויכול לתת לי המלצות או חוות דעת אם כבר עדיף להזמין מהחנות בקישור ששמתי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני עובד על פרויקט ומחפש להוזיל עלויות, אני שוקל לפזול לכיוון היד 2 כמובן שהמחירים שהישראלים מוכרים לפעמים זה לא משתלם בעליל. אז לפני שאני פונה לאי ביי האם יש חנויות שמוכרות יד 2 במחירים סבירים? בעקרון אין לי בעיה לקנות אפילו משחב שלם ולזרוק את כל השאר כל עוד השילוש תקין.

21. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת מאיזה מחיר אני אמור לשלם מכס על מוצר וגם רציתי לדעת האם אני יכול להקדים זמן של משלוח הכוונה שלי נגיד במקום 40 ימי עסקים ולפחות ואם כו כמה כסף צריך להוסיף למשלוח כזה ? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by spider272,

האם http://www.aliexpress.com/ אמינים ומבצעים משלוחים לישראל?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by CountDeMoney,

אני מחפש עינית דיגיטלית לדלת, לבית של אדם מבוגר. (עם מסך, ואם אפשר גם מאפשרת לצלם את האנשים שמצלצלים בפעמון) ראיתי הרבה דגמים ב-Ebay, אבל נראה לי שכולם באיכות נמוכה מדי. (0.3MPixel נשמע לי כמו רזולוציה מאד נמוכה, ואני לא בטוח כמה קל יהיה לזהות את האנשים בעינית) למישהו יש המלצה על דגם?

24. שמעתי שיש ביקוש אז ביררתי מטען נייד קטן ונוח power bank בנפח של 2600mah המחירים ינועו בין 35 ל45 תלוי בכמות המעוניינים . האיסוף יהיה מרעננה

• 0 תגובות
    • 6.8k צפיות
  25. הספקנות אודות שימוש בכונני אחסון בעלי תצורה ייחודית ובלעדית מתממשת עם חשיפת הדגם הראשון אשר ישמש להרחבת האחסון בקונסולות הדור החדש של מיקרוסופטלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.