צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר ותוכלו להמליץ לי על כמה אתרים בעולם שאפשר לקנות מהם לוח-אם ומעבד בזול </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לפני כחודש עזבתי את חברת סלקום ועברתי לפלאפון, שם הציעו לי חבילת דקות סמסים וגלישה "ללא הגבלה" לכאורה במהירות 2 מגה בייט לשנייה (או מגה ביט?) בקצרה ולעיניין-אחרי כשבועיים שמתי לב לירידה דראסטית במהירות ההורדה, בהתחלה חשבתי זאת תקלה טכנית. מבירור עם פלאפון עלה שזה הליך "פלאפוני"- מהירות ההורדה יורדת פי 10 (סביב ה2200 קילוביט לשנייה לפני ההגבלה ופחות מ190 אחרי) אחרי שניצלתי נפח הורדה מסויים השאלה שלי היא- מזה החרא הזה?? זה חוקי בכלל??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! אני מסיים התחייבות ל-HOT ולאינטרנט של ORANGE בעוד 4 חודשים. התחלתי לברר לגבי מחירים אצל בזק + הוט וספק אינטרנט... אני עם HOT מזה 6 שנים לערך והם פשוט מציעים לי מחירים היקרים ב-ה-ר-ב-ה משל ה-NGN של בזק. הצעת בזק: NGN במהירות 10MB + קו טלפון קל(15 אג' לכל הסלולר,23 אג' לכל הקוויים): 64ש"ח (יחד עם ספק אינטרנט בזק בינ"ל זה יוצא 30ש"ח נוספים). סה"כ לתשתית NGN במהירות 10MB+ קו טלפון קל+ ספק בזק בינ"ל: כ-94ש"ח. הצעת HOT: מהירות 5MB + קו טלפון עם 300 דקות לכל היעדים. סה"כ לתשתית HOT במהירות 5MB + קו טלפון ו-300 דקות: כ-94ש"ח. מוזר לי ש-HOT כלכך יקרים בהשוואה ל-NGN של בזק...במחיר של רק תשתית+קו טלפון ב-HOT -> אני מקבל בבזק את ה-כ-ל. השאלה - איך איכות האינטרנט של NGN (כשהוא…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עמית שלי (בעל קו אורנג' על תשתית בזק) קיבל לאחרונה חבילה מבזק של קו+תשתית אינטרנט במהירות 10 מגה+ 300 דקות חינם במחיר של 65ש"ח לחודש. האם מישהו כאן שלקוח קיים של בזק הצליח לקבל חבילה כזו ? הכי זול שהצלחתי לקבל מהם בתור לקוח קיים זה 25ש"ח לקו קל+65ש"ח סה"כ 85ש"ח (לא כולל דקות חינם).
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שסוג של נושא כזה מטופש אבל אני צריך להוכיח לאבי שהמחיר שהוא משלם כיום לאינטרנט הוא ממש בדיחה למוצר הסופי שהוא מקבל..(טוען שהמבצע של החברה שלו הוא הכי טוב ) בכל מקרה, רציתי לשאול אותכם את זה: האם החבילה של אבי משתלמת? היא עולה בסביבות ה100-110 שקל, מהירות 5MB על תשתית HOT וספקית 012. אשמח לתשובות
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הנייח שלי לפני כארבע שנים. המפרט נבחר לפי עזרתם של גולשי האתר הזה. תחילה הלך לי ספק שאחריו לקח גם את הכרטיס מסך. לאחר מכן הלכו מספר פעמים כרטיסי מסך (שהובאו מהיבואן כל פעם מחדש). לאחר כשלוש שנים המחשב פעם עלה ופעם לא עלה, עד שלפני חודש מת גם אחד מכרטיסי RAM. אז מתוך: לוח אם, מעבד, ספק, כרטיס מסך, RAM (כל שאר ציוד הקפי או שהיה לי או שקניתי מחנות אחרת) הלכו לעולמם: ספק, כרטיס מסך (גם לאחר שהחליפו לי 4-5 פעמים מהיבואן) וגם אחד מכרטיסי RAM. כלומר, מתוך 5 חלקים, הלכו 3. האם יתכן שאורך החיים של הרכיבים כל כך קצר? אני חוזר שוב פעם, הזמנתי את כל חמשת הרכיבים על פי המלצת פורום "מפרטי מחשב" ומחנות אמינה מאוד על פי רוב דעת הקהל של הפורום. הדבר הכי מעצבן הוא, שלפני המח…
-
- 40 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חנויות אמינות יש בתל אביב שמוכרות מחשבי מותג? איזה חנויות מומלצות יותר ומה פחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האוזניות האלו, שעולות בד"כ בארה"ב מעל 50 דולר נמכרות ב-FP במחירים של בין 24 ל-35 דולר http://www.focalprice.com/EP750W/KLIPSCH_S4_Stereo_Inear_Earphone_with_35mm_Jack_120cm_Cable_Length_White.html http://www.focalprice.com/EP656W/S4_Inear_Earphone_Headphone_for_Mp3_Mp4_iPhone_iPod_iPad_White.html האם לדעתכם מדובר בזיוף או במוצר מקורי?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלתי אותם במייל אם זה כולל משלוח או לא אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. בהנחה שזה המחיר כולל משלוח. למישהו יש מושג איך אמורה להיות הקליטה שלו במרכז ת"א אם אני בשכונה צפופה מקומה ראשונה ליד חלון? מהאתר: http://www.i-like.co.il/?deal=112 וזה המפרט שמצויין שם: ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 מותאם לדרישות הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, קולט ערוצים 1,2,10,33,99 מדריך תוכניות אלקטרוני (EPG ) התקנה ראשונית קלה ומהירה אוטומטית או ידנית אפשרות לעריכת ערוצים קבועים ממשק משתמש בעברית שידור בפורמט רחב 16:9 או רגיל 4:3 או אוטומטי תמיכה בפורמט וידאו: SD -Mpeg-4 Part 10, H.264 , תמיכה בפורמט אודיו : HE.AAC+ V2 תמיכה ברוחב פס MHZ /7/6 8 הקלטה בזמן אמת למחשב, הקלטה מתוזמנת, אפש…
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
רכשתי לפני כשבועיים מחשב סמסונג (בשופרסל) שמיובא ע"י חיון. יש אחריות שנה ורציתי הצעת מחיר לגבי הרחבתה לשנתיים נוספות. יש באתר (המזוויע) שלהם טופס כזה שממלאים פרטים בסיסיים והם חוזרים אלייך ספציפית לגבי עניין הרחבת האחריות. מיותר לציין שאחרי פעמיים שמילאתי את הטופס - אף אחד לא חזר אליי. הרמתי את הכפפה (ואת הטלפון) וחייגתי וכמובן שהגעתי לכל מקום ובנאדם אפשרי מלבד המקום הנכון. אף אחד לא יודע להפנות אותי לאן שצריך ואף אחד לא יודע מי מטפל בזה. מישהו יכול לעזור בנושא מנסיונו האישי? או לחילופין מישהו יודע מה התנאים של האחריות בשנתיים הנוספות? (האם היא מלאה/ כוללת איסוף המחשב מהבית וכו'?) מישהו יודע כמה בערך דבר כזה אמור לעלות?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
*מי שרוצה את הסיפור ישר ולעניין שיקפוץ לפסקה 3. הזמנתי לפני שלושה שבועות מחשב נייד של HP מאתר GET-IT. סוף סוף המחשב הגיע אחריי אין סוף טירטורים ובלגן. אחת מהדוגמאות על קצה המזלג היא המוקדנית שירות לקוחות שאמרה לי אחריי ששאלתי אותה מה עם המשלוח ולמה עדיין לא קיבלתי אותו היא הגיבה ככה: "אהה.. כל שבוע שעבר (מדובר לפני שבועיים) לא ביצענו משלוחים", ואני תוהה לעצמי- ככה עובדת חברה?! לא מבצעים שילוחים שבוע שלם ולא מודיעים? "כפיצוי" על המשלוח המאוחר הייתי אמור לקבל דונגל BT שברגע שהיא הציעה לי אותו כמעט והתפקעתי לה בטלפון כי אני מחזיק בבית 5 יחידות כאלה למכירה (סוחר קטנטן ב-DX). בסוף בלית ברירה לקחתי עכבר של SONY (ממתי סוני מייצרים עכברים?). אחריי שדואר ישראל הדפוקים הביאו לי ר…
-
- 72 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
בינואר השנה התחייבתי לספק אינטרנט לשנה במהירות של 10 מגה היום החלטתי לברר מחירים וגיליתי משהו די מדהים!!! אם אני מתנתק יש קנס יציאה אבל אם משדרג את המהירות זה נקרא חבילה חדשה ואז על פי חוק אין התחייבות, אני יכול להתנתק מהספק להתחבר מחדש ולקבל מחיר של לקוח חדש. אמרתי את זה לנציגה והיא דיברה עם המנהל שלה וקיבלתי מחיר של לקוח חדש והתחברתי ל-20 מגה בלי לבצע את כל התהליך ובלי קנס. (תנסו את זה עם הספק שלכם אולי זה יעבוד ומחירים ללקוחות חדשים הם יותר טובים) כידוע עם ההצלחה בא התיאבון לכן החלטתי לעבור לבזק. גם שם בינואר השנה התחייבתי לשנה לתשתית בזק במהירות 10 מגה במחיר של 90 שקל לחודש וקיבלתי ראוטר בחיוב זיכוי של 24 חודשים. חשבתי לעשות אותו דבר ולעבור למהירות 20 מגה (ללקוחות חדש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קופון שנותן 50 אחוז הנחה: http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx הקופון תקף בכפל מבצעים - יחד עם המבצע הקיים, לדוגמה : כונן קשיח 1TB חיצוני, יעלה 230 שח בלבד. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11102&perur=2&t=61&c=847
-
- 14 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000j30WwwNQC_iXzuDRzkEfSV3:12bbi68k5?id=furniture אפשר לקנות כסאות מעולים בשווי 800+- (המטריקס של ווקסמן מעולה!) וזה יוצא 600 שקל לכסא. אם משהו מירושלים ומעוניין , שיצור איתי קשר.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע תגובות לגבי ה-Milestone 2. אני מתכוון להזמינו מ-Clove למדינה בה אני נמצא כרגע (נורבגיה) כאשר המחיר+משלוח (ללא מס) הוא 335 פאונד או 2000 ש''ח (יוצא 55 ש''ח בחישוב ל36 חודשים). באורנג' נותנים עליו החזר של 69 ש''ח בשימוש מעל 170 ש''ח לחודש. מה דעתכם על הדיל? נשמע טוב?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
החלפתי מכשיר וגלשתי כרגיל באינטרנט YNET SPORT5 וכו',לא דברים יותר מדי חריגים פה ושם הורדתי תוכנות כמו וואטסאפ החברה טוענת שגלשתי על DATA בניגוד לחבילה שיש לי WAP . גלשתי 20 מגה ורוצים לחייב אותי ב200 שקל (אחרי צעקות וכד') הורידו לי ל100 וכל מיני הטבות. אבל עדיין אני לא רוצה לשלם על משהו שעשיתי בתום לב וגם לא עשיתי משהו חריג מבד"כ. החבילת WAP שלי היא עד 100 מגה אז ידעתי שאני בסדר בטווח.. יש לי מילה נגדם בעצם? החברה טוענת שבעיה שלי שלא התעניינתי על הבדלים בין WAP ל DATA אני טענתי שעם כל הכבוד בתור חייל קרבי אני לא מוצא לזה את הזמן בדיוק.. לאיזה כיוון לקחת את הנושא? הציעו לי את האופציה לשלם 100 שקל החודש ועוד 25 כל חודש במשך 4 חודשים ובמשך 4 חודשים אני אקבל חבילת DATA (כן …
-
- 30 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
עשיתי הזמנה לא קטנה של רכיבים למערכת קירור מים. תוך יום קיבלתי את המייל הבא (במקביל לעוד מייל שאומר שההזמנה יצאה לדרך): Dear Amit Thanks for shopping with us. I wanted to let you know a couple things. Firstly, I declared a very reasonable value on your package for export. Also please note, Customs may take up to three weeks to clear this into Israel, just a warning, our other customers from Israel are encountering these delays also. קודם כל, כיף לקבל כזה מייל. זה גורם לך להרגיש שאתה לקוח חשוב ושמתייחסים אליך כמו שצריך. דבר שני, עצם זה שהוא הכניס מיוזמתו הצהרה על ערך חבילה נמוך משוויה האמיתי הוא ללא ספק מעל ומעבר למה שציפיתי. ודבר שלישי, מיידע אותי על עיכובים שהו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו מתנכל לרכב שלי. בפעם הראשונה חרטו על מכסה מנוע. בפעם השנייה (היום) החליטו לבדוק מה קורה אם זורקים על הרכב אבנים. אני רוצה להתקין מצלמה. אני רוצה להציב את המצלמה מחלון החדר ולחבר אותה באמצעות חיבור USB למחשב. לכן צריך יכולת זום טובה וראיית לילה כי אין תאורה טובה בחצר. כמה יעלה התענוג? אני חייב לתפוס את החרא הזה.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כמה צריך לעלות לי לשכור רכב בחמישי בבוקר ולהחזיר אותו בראשון בבוקר. כלומר הרכב אצלי חמישי שישי שבת וחוזר אליהם בראשון בבוקר. הדרישות: אוטומט, אפשרות איסוף החזרה בסביבת כפר סבא - גם רעננה בסדר וכולל ביטוח לנהג מעל גיל 24. עריכה: ברור שאני יודע לחפש השכרת רכב בGOOGLE, עשיתי את זה וראיתי מספר מחירים, אבל: 1. אין לי נסיון עם השכרת רכב בכלל, למה אני צריך לשים לב בעיסקה? 2. מה הן הסכנות / מקומות ליפות כששוכרים רכב? 3. האם מישהו התנסה עם חברה מסוימת וממליץ? 4. על איזה סוג רכבים מומלץ ללכת? האם יש סיבה לבחור במעבר לזול ביותר שהוא אוטומטי? (אין הרבה צרכים מעבר - רק שיסע). 5. יש חברות קטנות ולא רק חברות גדולות, האם אפשר לסמוך על החברות האלו? אולי זה כל מקרה לגופו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העניין הוא כזה: אני גר בירושלים והאופציה היחידה כמעט לקנות מחשב היא בחנות KSP, אולם לאור ביקורות רבות אודות שירות לקוחות לקוי, מחירים יקרים יותר מאשר בחנויות במרכז וכו', רציתי לדעת אם כדאי לרכוש מחשב בחנויות כמו TMS ו-RSM, שנמצאות יותר במרכז וצפונה. הבעיה היא שהנגישות לחנויות הללו לא פשוטה, ובמקרה של בעיה כלשהי אצטרך לנסוע עד לשם, דבר שמצריך זמן פנוי ודלק. דבר שני, אני יודע שיש לחנויות הללו משלוחים לכל הארץ ואף בחינם, אבל שוב.. כך לא אוכל לראות את המוצר בחנות עצמה ובבעיה כלשהי שתיווצר, אצטרך להיטרטר מחוץ לעיר. מצד שני, חנויות כמו TMS הינן זולות יותר, מציעות מגוון עדיף יותר, בעלי שירות אדיב יותר וכו'.. אז השאלה שלי היא האם כדאי בכל זאת לרכוש מחשב מחנויות במרכז או לחסוך …
-
- 56 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לטוס בפעם הראשונה לחו"ל (יפן) ויש לי שאלה כללית על מלונות. כאשר מצוין שהצ'ק אין צריך להתבצע בין השעות 15:00-20:00 אז זה אומר שאלה השעות שבהן צריך להגיע למלון ולהירשם והכל. אבל, האם בעיקרון אפשר לצאת מהמלון אחרי שעשיתי צ'ק אין ולחזור יותר מאוחר בערב? (אחרי 20 אם צוין שהצ'ק אין צריך להיות עד 20) שאלה נוספת ואולי קצת יותר קשה, כאשר הצ'ק אאוט צריך להתבצע עד 11:00 אם עשיתי הזמנה ל4 לילות, הייתי לילה אחד ועכשיו אני רוצה לצאת לטייל, אז גם במקרה הזה חייב לצאת מהמלון עד 11:00 (למרות שכבר הזמנתי לעוד לילה) והאם בעיקרון צריך לקחת ציוד איתי או שאפשר להשאיר אותו במלון (הגיוני שכן). בקצרה: ברגע שביצעתי הזמנה למספר לילות האם אני עדיין חייב לעשות צ'ק אאוט וצ'ק אין לפי השע…
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לאחר שקרס המחשב והיו לי הודעות רבות של שגיאה בהארד דיסקים (בשניהם משום מה) לאחר אתחול במצב בטוח (כעת לא מזהה קבצים)החלטתי שאני לא רוצה לקחת סיכון ולקחת את המחשב לתיקון במעבדה רצינית. מישהו יכול להמליץ על מעבדה טובה באזור רחובות? (קניתי את המחשב לפני שנתיים בפנדה מחשבים והבנתי שכבר לא קיימים..). אם רוצים להימנע מפרסומת אז אשמח להודעה פרטית . תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר והמשלוח של USPS FIRST CLASS, ערך החבילה פחות מ50 דולר. מה הסיכויי שעומדים לדפוק אותי בעמלות ועוד כל מיני מיסים שקר כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-