עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Mr.positive,

ערב טוב, מספר שאלות בקשר לחבילה עסקית,משפחתית שהציעו בעבודה של אבא שלי. החבילה כוללת: -מכשיר galaxy s 2 או iphone 4s . -1000 דקות לכל היעדים. -1000 הודעות לכל היעדים. -1000 דקות למשפחה ולעסק. -1000 הודעות למשפחה ולעסק. -1500 דקות ליעדי ORANGE ללא תשלום. -GPS+FUNTONE ללא תשלום. -גלישה ללא הגבלה. סה''כ ב250 שקלים בכללי האם החבילה משתלמת ? לגבי המכשיר עצמו אני יותר אוהב את הgalaxy אבל מחיר השוק של הiphone פי שניים יותר (גם בחנות הgalaxy עולה 2000 הiphone 3,577) אז יוצא שכבר עדיף לקחת את המכשיר היקר לא ?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אהלן, רציתי להודיע לכולם שהצלחתי לבטל את חבילת השימוש בדור השלישי לחלוטין. כרגע יש לי רק חבילת גלישה בפורטל של סלקום בחינם. אז בפעם הבאה שהם אומרים לכם שאי אפשר לבטל חבילות גלישה/שימוש בדור 3 או שחבילת גלישה בפורטל בלבד עולה כסף, תדעו שזה בולשיט.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by 1חדש,

שלום לכולם כפי שאתם רואים אני 1חדש. ורוצה לשתף את מי שיכול לעזור ולהיעזר בעניין. קניתי מחשב 1090 Dell Inspiron וכל הזמן היו בעיות בתקשורת סברתי שזה בגלל ספק האינטרנט וכדו'. כשלא הצלחתי להפעיל את הבלוטוס פניתי לשירות הלקוחות שלהם ומיד פתחו לי מס' קריאה והודיעו שיחליפו את כרטיס התקשורת. ושאמתין ל-סמס מהמעבדה. לשבחם יאמר שהבטיחו גם להחליף הבטריה שאינה תקינה. משבושש ה-סמס להגיע פניתי למעבדה ואמרו לי שעדיין אין להם את החלק האמור ולכשיגיע יודיעו לי. המתנתי כמו חנון מצוי. ולאחר יותר משבוע התקשרתי שוב והודיעו שעדיין החלק לא הגיע ואינם יודעים מתי יגיע. פניתי שוב לשרות לקוחות ואמרו שכן כנראה יש בעיה עם החלק - כרטיס תקשורת - ופתחו לי מספר קריאה חדש עם בקשה לכרטיס תקשורת חליפי שלא …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב, בתאריך 05.01.12 בשעה 11:04 בבוקר, ביצעתי הזמנה מאתר של חנות מחשבים מסוימת שכרגע ישאר בעילום שם. הוזמן מהאתר 3 יחידות קירור למעבד מסוג Scythe susanoo במחיר של 46 ₪ ליחידה, ותשלום משלוח של 39 ₪(מחיר מופקע ביחס לכל הדעות), סה"כ כולל מע"מ להזמנה: 178 ₪. קיבלתי אישור מחברת PAYPAL על ביצוע ההזמנה, וגם מן האתר קיבלתי אישור ומס הזמנה . עד לתאריך 08.01.12 קיבלתי לכתובת הדואר האלקטרוני שלי, הודעות מן החנות כי הזמנתי בטיפול, ולאחר מכן הודעה כי הזמנתי בבירור\בהמתנה. כאשר בתאריך 08.01.12 בשעה 13:23 שלחתי להם הודעת דוא"ל אשר מבקשת לברר מדוע הזמנתי נמצאת בסטטוס "בירור\המתנה", נתקבלה בתגובה מהם הודעה כי המוצר אינו במלאי\חסר אצל היבואן. התקשרתי לחנות , וענה לי מנהל החנות, וכ…

• 34 תגובות
    • 7.7k צפיות
  5. היי אני כיום ב-013 , 65 ש"ח לחודש 3 חודשים חינם. ~ לא מרוצה מהביצועים התחברתי לבדוק את 018 ~ 35 ש"ח לחודש מרוצה מהביצועים עכשיו אני רוצה לבדוק אם הכבל החדש באמת שווה משהו והאם כדאי להתחבר אליהם... הם רוצים 80 ש"ח לחודש ללא גיימר ל-30 מגה תשתית הוט שזה מטורף... רציתי לדעת כמה אתם משלמים תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by Muadib,

דודי שבארה"ב הזמין אליו עבורי לפטופ בשוווי של בערך 2000$ במחשבה לשלוח אותו אלי. הוא יצא טמבל ורשם על שמו את החשבונית ולא על שם החברה שלי, כך שעל פי מיטב הבנתי, אם ישלח אותו אני אצטרך לשלם מע"מ שלא אוכל לקבל חזרה. תהיתי אם במקרה יש דרך לקבל את המע"מ חזרה למרות ששם החברה לא על הקבלה, ובהנחה שלא, האם יש דרך שהוא ישלח את המחשב אלי בלי לשלם מע"מ (לארוז מחדש כך שלא יראה כאילו הוא חדש? לכתוב משהו על הקופסא?...) *למנהל - נראה לי שטעיתי וזה שייך לצרכנות... לא רוצה פתוח סתם עוד נושא, יש אופציה להעביר? תודה!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by ModChiP,

אני מחפש סכיני גילוח, מאך 3 של ג'ילט וגם פיוג'ן של ג'ילט. האם ידוע לכם על מבצעים בחנויות בארץ? והאם יותר משתלם להזמין מחו"ל?

• 25 תגובות
    • 7.5k צפיות
  8. Started by Belgid,

שלום לכולם(: היום התקשרתי לנטויז'ן כדי להתנתק מהם (יש לי 12 מגה) כי א. אני משלם יקר וקיבלתי הצעה הרבה יותר טובה, ב. אני ממילא לא מרוצה מהאינטרנט שלהם בעיקר בגלל מהירות גלישה לא מספקת, בטח שלא לשרתים כמו ראפידשר וטורנטים. אבל זה לא משנה... קודם התקשרתי למספר חינם שלהם (1800), ענו לי תוך 2 שניות. ביקשתי שיעבירו אותי, הנציגה אמרה שאין לה את האופציה. לא מאמין לה, אבל ניחא. ניתקתי והתקשרתי בשעה 17:00 לשירות לקוחות. כעבור משהו כמו 7-8 דק' ענתה לי בחורה נחמדה, שמעה את מה שיש לי להגיד, נתנה לי מספר פנייה והעבירה אותי לשימור לקוחות. ב17:17 דקות, כלומר אחרי 17 דקות שיחה/המתנה, מישהו בצד השני הרים את השפורפרת, חיכה משהו כמו 15 שניות, וניתק. טעויות קורות. אני בחור רגוע. נשמתי עמו…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. למי מכם שזה משתלם להם: http://www.israelcoupon.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%94-500g-%D7%A0%D7%A4%D7%97-%D7%A2%D7%A0%D7%A7%D7%99-%D7%91-355%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-590%D7%A9%D7%97-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9C%D7%90

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MichaelO,

היי חברים, תעזרו לי הכיצד להתנהל מול רשת KSP הידועה בנושא של אחריות על לוח-אם. הנה הסיפור: רכשתי מהם כמה חלקים לפני 10 חודשים, כולל לוח-אם ASUS P8P67-M B3. הכל עבד יופי יותר מ-8 חודשים, עד שראיתי BIOS חדש באתר של ASUS ללוח-אם, אותו עדכנתי בהצלחה באמצעות EZ Flash. ה-BIOS עודכן בהצלחה, restart אחרי העדכון ו... כלום. אין POST. כאמור, הכל עבד מעולה ובמשך זמן רב, שום שינוי חומרה. ניסיתי לאפס BIOS, להוציא סוללה, ניתקתי/הורדתי מלוח-אם כל מה שניתן - לא עוזר. הלכתי ל-KSP בדיזנגוף סנטר, מכניס לוח-אם למעבדה במסגרת אחריות. לאחר יומיים חוזרים אליי - הלוח-אם תקין, עושה POST. לוקח את הלוח-אם, מנסה להפעילו בשנית. הפעם מחוץ למארז. מביא חלקים שונים לגמרי ממערכות עובדות: מעבד אחר, סטיק זכרו…

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by Zeev86,

לפני כחצי שנה שדרגתי לחבילת טריפל אצל הוט. עם השדרוג הביאו לי ממיר HD. עם הזמן התחילו להעלם לי ערוצים. תחילה זה היה ערוץ MGM HD (לא ידעתי שהוא מגיע עם חבילת אקסטרה), ולאחרונה נעלמו לי בכלל כל הערוצים של חבילות אקסטרה. התקשרתי לנציג תמיכה טכנית, אמרו לי שיחזירו לי את הערוצים. אכן כל הערוצים חזרו חוץ מערוץ MGM HD. וכעת נוצרה בעיה חדשה - הHOT VOD, שבקושי עבד במשך כל התקופה מאז שדרגתי לטריפל, עכשיו בכלל מסרב לעלות וכל פעם יש לי הודעה "נתק את הממיר מהחשמל וחבר לאחר 2 דקות". בנוסף לזה כל השירות של HOT מתחיל ליאש אותי כבר. זאת לא הפעם הראשונה שבעיות קורות לי אצל הוט. נוסף לזה היו לי מקרים: 1. כחודש ימים האינטרנט פשוט לא זז. אני מתקשר לתמיכה טכנית, מסבירים לי שיש תקלה איזורית שנ…

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. שלום, הזמנתי שנאי ללפטופ ממוכר מסין באיביי ב-3/12/2011. החבילה נשלחה ב-5/12 וקיבלתי מספר מעקב. באתר של דואר סין כתוב שהחבילה יצאה משם ב-9/12, אך באתר של דואר ישראל כתוב כל הזמן שאין מידע על פריט עם מספר זה. יצרתי קשר עם המוכר מספר פעמים, אך הוא מבקש כל פעם שאני אמתין עוד מספר ימים לראות שזה מגיע. יש לי הרגשה שהוא סתם מנסה למרוח אותי. מה עלי לעשות?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. כרגע אני משלם באיזור ה250 ש"ח על חבילה של 400 שיחה ו5 ג'יגה גלישה, חשבון חייל. יש לי "הרגשה" שאני משלם הרבה יותר מדי. איזה חבילה אפשר להשיג במחיר הזה כיום? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  14. סופ"ש טוב לכל חברי הפורום קניתי איזה מוצר ב 51 דולר מאיביי . עכשיו כהרגלי אני מבקש מהמוכר שיגיד לי מתי הוא שלח ושיתן לי קוד מעקב . שלחתי לו כמה הודעות במהלך החמישה ימים האלה , והמוכר פשוט לא ענה אפילו להודעה אחת . זה הדליק אצלי מנורה אדומה חזקה . ניסיתי לפתוח קייס באיביי אבל אפשר רק מה 9 בינואר . מה אפשר לעשות במצב כזה ? זה נשמע לכם נורמלי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן, אני צריך איזה תוכנית פק'מ טובה בבנק הפועלים, ואני לא מבין בזה לכן אשמח להמלצה + הסבר. אני מתכוון לשים בסביבות ה1K כל חודש בהוראת קבע. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by סוכריות MאנדM,

מה אתם אומרים על המבצע החדש של בזק נזק שאומרים שזה חינם שתי קוום 1500 דקות מתנה לחצי שנה (זה 8.3333333 דקות ליום אנשים מדברים יותר) + שידרוג חינם ל15MB על התקנת הקוו מישלמים וגם על חבילת הגלישה משלמים זה חינה ממש לא זה לחצי שנה ומה היה אחרי חצי שנה שחיטה שלהם בלי אפשרות לבטל לא להמשיך זה הייה קשה כי אתה כבר בכיס שלהם מה הם לא יעשו רק שתהייה כבול להם באזיקים קישור ממליץ ליקרוא מה שכתוב למטה מיתחת לתמונה לא להאמין זה לא חינם כך בזק עובדים על הצרכן http://www.bezeq.co.il/Sales/Pages/Campaign-3.aspx? utm_source=sekindo

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. היי רציתי לשאול על משהו שמעניין אותי כבר הרבה זמן. כשמחפשים רכיבי חומרה בארה"ב אז בהרבה אתרים (כולל אתרים מכובדים כמו איביי, אמזון וכ"ו) ניתן למצוא מוצרים שמחיר זול משמעותית כאשר בתיאור המוצא נאמר שזהו מוצר חדש באריזה מקורית וכל מה שעשו לו זה "להוריד בזהירות את מדבקת הברקוד או ה-serial". עכשיו, אם זה לא מוצר משומש או refurbished אלא באמת חדש אז איזו סיבה יש למישהו להוריד ממנו את מדבקת ה-S/N ואז למכור אותו בחצי מחיר ? מה האינטרס פה ? איפה הקאץ' ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום... ברצוני לקנות לקנות כרטיס רשת אלחוטי מאחד האתרים מחול כמו איביי או אמזון או משהו בסגנון... אני מעוניין בכרטיס דוגמאת alfa awus036nh או משהו בסגנון... אין לי יותר מידי ידע בתחום למעט ידע בסיסי למדי... אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא קצת ולהשכיל אותי בעיניין... קראתי אני חושב שאפשר להגיד לא מעט בעיניין אבל אני אוהב לדבר עם מישהו בעל ניסיון שיעשה לי סדר בדברים וללמוד ממנו מה שאפשר... תודה מאד

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. המבצע בלנובו נמשך עד מחר, אז אני קצת בלחץ... ניסיתי להשוות בין החברות השונות ומתוך ההמלצות שראיתי פה צמצמתי לmustop ו ushops. הבעייה עם שתיהן, היא שהן נותנות כתובת ב New Jersey, איפה שמס הקנייה הוא של 7%! globalshop נותנים כתובת במקום ללא מס קנייה, וגם מחיר יותר טוב, אבל הם בלעדיים ללקוחות אמריקן אקספרס (שאין לי) מישהו יכול להמליץ אולי על חברה אחרת שנותנת כתובת מוצלחת יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  20. שלום, יש לי כסף שאני יכול להעביר לפייפאל מuTest. עכשיו אין לי פייפאל ויש לי כמה שאלות בנושא(מוזר שאין בסטיקי) האם חייב כרטיס בינלאומי בשביל להעביר כסף מפייפאל לחשבון בנק? אם לא, האם אפשר להשתמש בפייפאל בלי לקשר כרטיס אשראי? אם יש דרכים/שיטות אחרות שכדאי לדעת אשמח לשמוע. בברכה, עומר

21. שלום, ברשותי מכשיר בשם HTC HD2, האם אני זכאי להחזרים על המכשיר? אני מתאר לעצמי שנשאלו כאן שאלות בנושא, אבל לא מצאתי משהו מפורש בנוגע לדבר ב 100%. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, קניתי הארד דיסק לפני כשנה מעסק קטן, אך אינני עובד עימו יותר. והייתי רוצה להחליף את הכונן אשר מסוג WESTERN DIGITAL. שלחתי מייל לאחד המפיצים, הוא טוען שאינו יכול להחליף את הכונן ואאלץ לעשות זאת דרך העוסק שקניתי ממנו את הכונן. בתור, לקוח שפיטר את העוסק אינני מעוניין ליצור עימו קשר אך הייתי רוצה לקבל את האחריות שמגיעה לי ... מה עושים ? תודה מראש, עידן

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. לפני זמן מה נתקעתי בלי משקפי שמש לפני נהיגה ארוכה והחלטתי להתחדש במשקפיים חדשות. קניתי בסניף של אופטיקה הלפרין בירושלים משקפי שמש חדשות ויצאתי לדרכי. אחרי שבוע הופיעו סדקים במסגרת שלבסוף הפכו לשבר. יש לציין שהמשקפיים לא קיבלו מכה בשום שלב שהוא. כשמצאתי זמן ניגשתי לסניף אופטיקה הלפרין ברעננה (עיר מגורי) והראתי להם את המשקפיים ואת הנזק הנרחב שנגרם להם, נזק שרואים שנעשה משימוש ולא ממכה כלשהיא. "מנהלת" בשם אורנה אמרה לי במילים יפות ובחיוכים שאני יכול ללכת לעזאזל. מבחינת אופטיקה הלפרין ברגע שיצאתי מהחנות אין אחריות למשקפיים. אפילו לא אחרי דקה. זהו ציטוט מדוייק של דבריה. שמרתי ראיות מהשיחה הזו. אני אישית מתכנן שלא לקנות ברשת עם מדיניות דרקונית כזו יותר לעולם. אני ממליץ לקונים…

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=855562

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.