צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי לפני כמה חודשים gps nq502 אין לי נסיון ב gps חוץ ממה שקניתי. מהרגע שניסיתי אותו דורש לו הרבה זמן להתחבר ללווינים שלחתי אותו לאחריות והטכנאי טען שלוקח לו 30-40 שניות להתחבר ושהוא בדק זאת כמה פעמים מהנסיון שלי לפעמים לוקח המון להתחבר אפילו 5 דקות אני משתמש בו ברגל(שאני לא ברכב) וכמו שאמרתי 30 שניות להתחבר ללווינים מרגע ההפעלה זה נדיר מאוד מה עושים במקרה כזה שהטכנאי טוען שהוא תקין ומניסיוני לא?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הבנתי שעוד 3 חודשים או משהו כזה יכנס לתוקף חוק שיאפשר התחברות ללא כנסות יציאה יותר. לכן אני מחפש בינתיים דיל טוב עם חיבור יציב ומהיר (5 מגה נראה לי מספיק) שיאפשר לי במחיר שפוי לחכות עד שכל החברות יתחילו עם הדילים המיוחדים שלהם בעוד כמה חודשים כדי להתמודד עם המצב החדש. המלצות ? (מקווה שבניגוד לפורום אכסון, פה אפשר לקבל תשובות ).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/summer/ מצאתי שם כמה דברים שאני מתעתד לקנות,אז למה לא לשתף?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה המצב ?? אתם בטח קראתם לפני שבוע פחות או יותר על העניין של אורנג , שהם עומדים לסגור את כל העניין של טלפונייה ואינטרנט ולהעביר את זה ל 012 . היום דיברתי עם הנציגה של אורנג ורציתי להתנתק , היא שיגעה אותי כמו שאתם יודעים מה ?? למה ?? וכל החרטה הזה . הסברתי לה למה אני רוצה להתנתק ושהם מעבירים הכל ל 012 והיא אומרת שלא הם לא מעבירים את הלקוחות ל 012 אלא הםם ממשיכים לתת את השירות , מה אתם אומרים על זה ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרטים פה http://www.bug.co.il/summersale ופה http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 מזכיר לי את מבצע הBLACK FRIDAY שלהם שהם עושים כל שנה, רק שפה זה 80% על המוצר השני ולא 1+1 מתנה.. אני מעוניין לקנות מוצר של SteelSeries ב330 ש"ח, אם מישהו רוצה לקנות איתי מוצר אחר שמשתתף במבצע במחיר דומה בסניפי כפר סבא שיצור קשר
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה בקו הטלפון והאינטרנט של הוט (נפלו שניהם אתמול בצהריים). תואם טכנאי אקספרס לאתמול בין 19:00 - 21:00 ב 22:30 נמאס לחכות ואני מתקשר להוט. מסרו שהטכנאי כבר לא יגיע, וקבעו טכנאי להיום בבוקר. התקלה תוקנה היום. זכור לי שהחוק היבש מדבר על פיצוי בגין איחור של 3 שעות. האם לדעתכם המקרה הזה תופס? אם כן מה צריך לעשות?
-
- 24 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
מהודעה של סניף הדואר הבנתי שהם החלו עכשיו שירות תשלומים בינלאומיים חדש, נקובים בדולרים באמצעות כרטיס ויזה ניטען שניקרא כרטיס ויזה ניטען-דולר. זה לא כרטיס ויזה ניטען נקוב בשקלים , כאשר ההטענה היא עד 1000 שקלים, למרות שגם בכרטיס הניטען בשקלים אפשר לשלם לסוחרים בחו"ל במטבעות מקומיים. כמו הכרטיס הניטען הנקוב בשקלים --- בכרטיס זה אין שום זיקה לחשבון בנק, גם אין שום זיקה לכרטיסי אשראי רגילים או חשבון פייפאל. לפי ההסבר שקיבלתי --- הכרטיס ויזה ניטען-דולר ניטען עד גובה 10000 שקלים וכל העברה בודדת היא עד סכום 1000 דולר בקירוב. פקידת הדואר לא יכלה להפנות אותי לשום כתובת באינטרנט שבה יש פירוט טכני מלא בנוגע לכרטיס ויזה ניטען-דולר הנ"ל. האם מישהו כאן יודע על כתובת אינטרנט כזו ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד HP בן כשבע שנים שנרכש יחד עם מערכת הפעלה XP. לפני כשלושה חודשים רציתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. מכיוון שאין לי את הדיסק עם מערכת ההפעלה, פניתי לHP ישראל בבקשה לקבלו. בתמיכה שלהם בדקו לפי מס' המחשב ווידאו שאכן המחשב סופק עם מערכת הפעלה אבל סרבו לספק לי עותק של הדיסק בטענה שאני יכול לקבל רק תוך 90 יום ממועד הרכישה. זהו. שום דבר לא מעניין אותם. מבחינתם שאני אלך וארכוש בכסף מלא מערכת הפעלה (ואחר כך מתפלאים שמעתיקים תוכנות). מכתב שנשלח בדואר רשום להנהלת HP ישראל בנושא, נותר ללא כל תשובה או תגובה מצידם. מבחינתם, הלקוח לא קיים. אכן שרות לקוחות למופת. דבר אחד אני יודע. מוצר שכתוב עליו HP מבחינתי לא קיים.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל הזמן שאני מתקשר הם אומרים שמנהל יחזור אלי,ואני לא רואה החזר מהם.(אלא אם כן אתם מחשיבים החזר של 10 ש"ח,שזו בדיחה) היום התחלתי לצעוק על הנציגה,והיא אמרה לי שעלי לחכות,ועוד שהשיחה מוקלטת. שלחתי פקס למשרד התקשורת,ועדיין לא קיבלתי מהם תשובה. יש לי חבילה טובה בסלקום,וזו הסיבה היחידה שאני נשאר אצלם. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה זהה איתם ופתר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים מידע מהימן כלשהו לגבי התחלת הפעילות של מפעילה וירטואלית כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין שעון מ EBAY. - רכישה ראושנה מחיר 60 דולר + משלוח 30 דולר http://cgi.ebay.com/Casio-EDIFICE-Chronograph-men-Watch-EF-543D-7AV-NEW-/280682629577?pt=Wristwatches&hash=item4159fd09c9#ht_3394wt_932 ויש לי מספר שאלות: 1. רשום שזה ישלח ע"י AIR MAIL ובנוסף Economy Int'l Shipping ? מה זה אומר ? שמעתי שיש משלוח EMS? איך אני יודע מה המשלוח שלי ואם הוא EMS? איזה עוד אופציות למשלוח יש? 2. ראיתי שיש לו 98.6% פידבקים חיוביים, מאיזה מספר נחשב שהמוכר אמין? 3. הבנתי שיש צורך לשלם מכס או מע"מ על מוצרים מעל 50 דולר? האם תשלוח מכס ומע"מ הם שני דברים נפרדים איך אני יודע אם אנ ימשלם גם מכס וגם מע"מ או רק אחד מהם? 4. הבנתי שם יכול להיות שזה יתקע במכס ואז אני אצטרך לשחרר…
-
- 37 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4000/1833441
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מיטה בסגנון הבא במחיר סביר (מתחת ל2000 ש"ח) http://mei-xin.en.alibaba.com/productshowimg/399770678-210562077/Modern_Leather_Bed_YY010.html מצאתי כמה מוכרים שמוכרים בדיוק את הסחורה של המפעל הנ"ל אבל המחירים מוגזמים ביותר (נושקים ל5K ללא תוספות המסגרת בלבד) בגלל שלפי דבריהם זאת מיטת בוטיק של מעצב איטלקי ... בלה בלה בלה ( סיני). למישהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הספר Head first C# והבנתי שאני אצטרך להזמין אותו מחו"ל.. מצאתי בEBAY את ההצעה הזאת: http://cgi.ebay.com/Head-First-C-Andrew-Stellman-Jennifer-Greene-PSE-St-/130527818461?pt=US_Nonfiction_Book&hash=item1e641072dd#ht_1025wt_905 זה אמין הדבר הזה?יש אנשים שמוכרים את הספר ב50 דולר ויש ב10 דולר, ואני לא יודע אם אפשר לסמוך על ההצעות האלה.. עצות?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ראיתי שיש להם מבצע של ספק+ תשתית, לא שמעתי עליהם כספקים ואני לא מעוניין להתחייב לספקית בלי לדעת אם היא רקובה או לא. שימושים - משחקים\הורדות\youtube. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, באוגוסט 2010 רכשתי Razer Deathadder 3500DPI ב245 ש"ח בKSP עם אחריות ל12 חודשים. לפני כשבועיים כשאני מתעסק לי בדפדפן או משהו, לחצתי על הגלגלת ופתאום היא נכנסה קצת פנימה, ועכשיו כשמגלגלים אותה זה לא עובד, בדקתי בעוד מחשבים. רק הפעולה של הלחיצה עובדת ומתפקדת (מזל שאני עוד יכול לדבר בTS) בכל מקרה, הלכתי לKSP ושאלתי מה אפשר לעשות, הם אמרו שישלחו ליבואן לבקשת החלפה ואמרו לא לקוות יותר מדי כי סביר להניח שיאשימו אותי בנזק שאני גרמתי (אז מה הקטע של האחריות?) בכל מקרה, קיבלתי כמובן תשובה שלילית והלכתי היום לאסוף את העכבר... עכשיו אני עם עכבר מקולקול במסגרת האחריות ואין לי מה לעשות. אז מה האפשרויות שלי? אני בטוח שאם הייתי פונה לרייזר הם היו מחליפים אפילו בלי לבדוק את העבר כמ…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני לא קונה יותר מנגל נמוך, נשבר לי הגב לנפנף שאני על הברכיים. אני ממליץ לכם על מנגל שעומד על עמודים, כמו שולחן מגהץ, פשוט תענוג. כמה שאלות 1) איזה מנגל אתם ממליצים ? 2)איזה שיטה הכי טובה ומהירה אתם מכירים להדליק את המנגל? 3)איך אתם מנקים את הרשת?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אצל הוט , התקשרתי אליהם והם אמרו לי זיז חבילה של 100 שקל לחודש לשנה התחייבות ל 12 מגה , אחר כך התקשרתי לספק שלי נטויזן וביררתי כמה עולה אצלהם והם אמרו לי 70 שקל , יוצא 170 . מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות של כ500לדים ונגדים וכמה מפסקים מEBAY העלות הכוללת של כולם לפי האתר היא 32$/110שקל כמה מכס/מע"מ אני צריך להוסיף לזה ? ומאיפה אני לוקח את החבילה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Fresh1000 - החבילה לללא מכשיר, 200 ש"ח לחודש (לא כולל מע"מ, אבא שלי מקבל החזר על המע"מ), 3 שנים התחייבות. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשר לקניה בEBAY קניתי פריט, ועשיתי עליו רק Buy עדיין לא שלמתי על הפריט, אני לא מעוניין לקנות את הפריט, איך אני מבטל את ה"קניה" כי זה שולח הודעות אלי ואומר לי שצריך לשלם ..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מנוי לאינטרנט ולטלפון של בזק. ראיתי שהמחירים של סקייפ יותר משתלמים, ולכן רציתי לדעת האם אני חייב לשלם על קו טלפון כדי להשתמש באינטרנט? אל תגידו לי להתקשר לבזק כי אי אפשר לסמוך עליהם ואני בספק שהם יגידו לי את האמת בלי שיחה של שעה. תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
כנראה החברה הזאת לא יודעת מה זה לקוח ומה זה אחריות. אז אחרי שסוף סוף אני מגיע מהדרום הרחוק לאחד הסניפים להחליף את המקלדת שלי, מה אומרים לי? שמוכנים להחליף לי אותה במקלדת משומשת אחרת שיש להם בחנות. למה לעזאזל שאני לא יקבל מקלדת חדשה? אני ממש לא מתכוון לגעת במקלדת שמישהו אחד השתמש בה. פשוט ביזיון! ומשחקים איתי ב"יו-יו" - לא מתאים לך? תתקשר לשירות לקוחות. אני מתקשר לשירות לקוחות הם שולחים אותי חזרה לסניף. מעניין שבכל חנות אחרת שקניתי משהו והייתי צריך להחליף, היו מחליפים לי בחדש בלי לחשוב פעמיים. יפה מאוד שKSP מרשה לעצמה להחליט מתי כן להחליף בחדש ומתי לא. ועוד במקלדת שבנאדם נוגע בה ולך תדע... גועל נפש! חבל שקניתי אצלם.
-
- 54 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אומנם אני יודע, אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אני מאוד רוצה להבהיר פה משהו, ואני מדבר פה בשם רוב המוכרים בKSP (תמיד יש כאלה שלא דיברתי איתם) - תבואו עם רשימה, אתם תצאו עם הרשימה הזאת. אולי המלצה פה ושם למשהו אחר, או הודעה שלוח א' לא אוהב זכרונות ב' שבחרתם, אבל ממש לא לדחוף בכוח כמו במקומות אחרים. להפך, כשבאים לנו עם רשימה מסודרת, אנחנו הכי שמחים בעולם, זה עושה את העבודה שלנו בערך פי 5 יותר קלה, זו מנוחה קלה בין אנשים שמתלבטים 20 דקות בין Sandisk Cruzer Blade ל Cruzer Edge. כמו כן, ההמלצות שלנו באות מניסיון אישי, או מידיעה שהמוצר בהחלט טוב ולא יגרום ללקוח לחזור להתלונן. אני אישית יכול להגיד שהמלצתי לעשרות לקוחות על ה-Set 3000 Bluetrack של MS, וכולם חזרו ואמרו תודה רבה. היו…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-