צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חנויות אמינות יש בתל אביב שמוכרות מחשבי מותג? איזה חנויות מומלצות יותר ומה פחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שאלתי אותם במייל אם זה כולל משלוח או לא אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. בהנחה שזה המחיר כולל משלוח. למישהו יש מושג איך אמורה להיות הקליטה שלו במרכז ת"א אם אני בשכונה צפופה מקומה ראשונה ליד חלון? מהאתר: http://www.i-like.co.il/?deal=112 וזה המפרט שמצויין שם: ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 מותאם לדרישות הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, קולט ערוצים 1,2,10,33,99 מדריך תוכניות אלקטרוני (EPG ) התקנה ראשונית קלה ומהירה אוטומטית או ידנית אפשרות לעריכת ערוצים קבועים ממשק משתמש בעברית שידור בפורמט רחב 16:9 או רגיל 4:3 או אוטומטי תמיכה בפורמט וידאו: SD -Mpeg-4 Part 10, H.264 , תמיכה בפורמט אודיו : HE.AAC+ V2 תמיכה ברוחב פס MHZ /7/6 8 הקלטה בזמן אמת למחשב, הקלטה מתוזמנת, אפש…
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
התקשרתי לברר לגבי הצטרפות הציעו לי חבילה עם אייפון ב 250 ש"ח שאני לא מעוניין אמרתי להם חבילה בלי מכשיר אז הם הציעו לי או 59 אגורות לדקה או 160 שקל ו400 דקות 400 אסמסים ? מה קרה שהמחירים הרקיעו לשחקים ? זה נראה לכם הגיוני? זה נראה לי כאילו הם מעדיפים שאנשים לא יקנו מכשירים מבחוץ ובגלל זה מעלים את המחירים , אחרת אני לא מוצא סיבה . מתי מתחילים לעבוד המפעילים החדשים? בנוסף אם מישהו מכיר אלטרנטיבה זולה אז שירשום פה , תודה רבה
-
- 70 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
קופון שנותן 50 אחוז הנחה: http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx הקופון תקף בכפל מבצעים - יחד עם המבצע הקיים, לדוגמה : כונן קשיח 1TB חיצוני, יעלה 230 שח בלבד. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11102&perur=2&t=61&c=847
-
- 14 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
רכשתי לפני כשבועיים מחשב סמסונג (בשופרסל) שמיובא ע"י חיון. יש אחריות שנה ורציתי הצעת מחיר לגבי הרחבתה לשנתיים נוספות. יש באתר (המזוויע) שלהם טופס כזה שממלאים פרטים בסיסיים והם חוזרים אלייך ספציפית לגבי עניין הרחבת האחריות. מיותר לציין שאחרי פעמיים שמילאתי את הטופס - אף אחד לא חזר אליי. הרמתי את הכפפה (ואת הטלפון) וחייגתי וכמובן שהגעתי לכל מקום ובנאדם אפשרי מלבד המקום הנכון. אף אחד לא יודע להפנות אותי לאן שצריך ואף אחד לא יודע מי מטפל בזה. מישהו יכול לעזור בנושא מנסיונו האישי? או לחילופין מישהו יודע מה התנאים של האחריות בשנתיים הנוספות? (האם היא מלאה/ כוללת איסוף המחשב מהבית וכו'?) מישהו יודע כמה בערך דבר כזה אמור לעלות?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בינואר השנה התחייבתי לספק אינטרנט לשנה במהירות של 10 מגה היום החלטתי לברר מחירים וגיליתי משהו די מדהים!!! אם אני מתנתק יש קנס יציאה אבל אם משדרג את המהירות זה נקרא חבילה חדשה ואז על פי חוק אין התחייבות, אני יכול להתנתק מהספק להתחבר מחדש ולקבל מחיר של לקוח חדש. אמרתי את זה לנציגה והיא דיברה עם המנהל שלה וקיבלתי מחיר של לקוח חדש והתחברתי ל-20 מגה בלי לבצע את כל התהליך ובלי קנס. (תנסו את זה עם הספק שלכם אולי זה יעבוד ומחירים ללקוחות חדשים הם יותר טובים) כידוע עם ההצלחה בא התיאבון לכן החלטתי לעבור לבזק. גם שם בינואר השנה התחייבתי לשנה לתשתית בזק במהירות 10 מגה במחיר של 90 שקל לחודש וקיבלתי ראוטר בחיוב זיכוי של 24 חודשים. חשבתי לעשות אותו דבר ולעבור למהירות 20 מגה (ללקוחות חדש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לשדרג את חבילת האינטרנט שלי. אני לא יודע מה מצב השוק מבחינת מחירים וחבילות ולכן רציתי שתשתפו אותי כמה אתם משלמים ועל איזו חבילה, כדי שאקבל תמונת מצב כללית של השוק ושיהיה לי נקודת מוצא בוויכוח על המחיר מול נותן השירות. ככה גם נוכל להיחשף למחירים שכול אחד משלם ואולי זה יעזור לעוד אנשים להוריד את מחיר החבילה שלהם. הדבר השני שהייתי רוצה לשאול היא איזו חבילה אני צריך. אתחיל עם מה שיש כרגע, אם אני לא טועה יש לי חבילה של 3 מגה גלישה תשתית של כבלים ולא יודע מי ספק השירות ציוד: ראוטר Linksys WRT54GL המוכר, מודם כבלים של מוטורולה ועוד קופסה שלחברת Thompson שאין לי מושג מה תפקידה. אני צריך אינטרנט יותר מהיר, אני משתמש די כבד צופה הרבה בסטרימינג באינטרנט, בקרוב התווסף …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עשיתי הזמנה לא קטנה של רכיבים למערכת קירור מים. תוך יום קיבלתי את המייל הבא (במקביל לעוד מייל שאומר שההזמנה יצאה לדרך): Dear Amit Thanks for shopping with us. I wanted to let you know a couple things. Firstly, I declared a very reasonable value on your package for export. Also please note, Customs may take up to three weeks to clear this into Israel, just a warning, our other customers from Israel are encountering these delays also. קודם כל, כיף לקבל כזה מייל. זה גורם לך להרגיש שאתה לקוח חשוב ושמתייחסים אליך כמו שצריך. דבר שני, עצם זה שהוא הכניס מיוזמתו הצהרה על ערך חבילה נמוך משוויה האמיתי הוא ללא ספק מעל ומעבר למה שציפיתי. ודבר שלישי, מיידע אותי על עיכובים שהו…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
כמה צריך לעלות לי לשכור רכב בחמישי בבוקר ולהחזיר אותו בראשון בבוקר. כלומר הרכב אצלי חמישי שישי שבת וחוזר אליהם בראשון בבוקר. הדרישות: אוטומט, אפשרות איסוף החזרה בסביבת כפר סבא - גם רעננה בסדר וכולל ביטוח לנהג מעל גיל 24. עריכה: ברור שאני יודע לחפש השכרת רכב בGOOGLE, עשיתי את זה וראיתי מספר מחירים, אבל: 1. אין לי נסיון עם השכרת רכב בכלל, למה אני צריך לשים לב בעיסקה? 2. מה הן הסכנות / מקומות ליפות כששוכרים רכב? 3. האם מישהו התנסה עם חברה מסוימת וממליץ? 4. על איזה סוג רכבים מומלץ ללכת? האם יש סיבה לבחור במעבר לזול ביותר שהוא אוטומטי? (אין הרבה צרכים מעבר - רק שיסע). 5. יש חברות קטנות ולא רק חברות גדולות, האם אפשר לסמוך על החברות האלו? אולי זה כל מקרה לגופו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מתנכל לרכב שלי. בפעם הראשונה חרטו על מכסה מנוע. בפעם השנייה (היום) החליטו לבדוק מה קורה אם זורקים על הרכב אבנים. אני רוצה להתקין מצלמה. אני רוצה להציב את המצלמה מחלון החדר ולחבר אותה באמצעות חיבור USB למחשב. לכן צריך יכולת זום טובה וראיית לילה כי אין תאורה טובה בחצר. כמה יעלה התענוג? אני חייב לתפוס את החרא הזה.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לטוס בפעם הראשונה לחו"ל (יפן) ויש לי שאלה כללית על מלונות. כאשר מצוין שהצ'ק אין צריך להתבצע בין השעות 15:00-20:00 אז זה אומר שאלה השעות שבהן צריך להגיע למלון ולהירשם והכל. אבל, האם בעיקרון אפשר לצאת מהמלון אחרי שעשיתי צ'ק אין ולחזור יותר מאוחר בערב? (אחרי 20 אם צוין שהצ'ק אין צריך להיות עד 20) שאלה נוספת ואולי קצת יותר קשה, כאשר הצ'ק אאוט צריך להתבצע עד 11:00 אם עשיתי הזמנה ל4 לילות, הייתי לילה אחד ועכשיו אני רוצה לצאת לטייל, אז גם במקרה הזה חייב לצאת מהמלון עד 11:00 (למרות שכבר הזמנתי לעוד לילה) והאם בעיקרון צריך לקחת ציוד איתי או שאפשר להשאיר אותו במלון (הגיוני שכן). בקצרה: ברגע שביצעתי הזמנה למספר לילות האם אני עדיין חייב לעשות צ'ק אאוט וצ'ק אין לפי השע…
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
www.zigzag2000.co.il מה דעתכם על החנות (מבחינת מקצוענות, אמינות ועוד) ? אני חושב על לקנות מחשב משם...
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחר שקרס המחשב והיו לי הודעות רבות של שגיאה בהארד דיסקים (בשניהם משום מה) לאחר אתחול במצב בטוח (כעת לא מזהה קבצים)החלטתי שאני לא רוצה לקחת סיכון ולקחת את המחשב לתיקון במעבדה רצינית. מישהו יכול להמליץ על מעבדה טובה באזור רחובות? (קניתי את המחשב לפני שנתיים בפנדה מחשבים והבנתי שכבר לא קיימים..). אם רוצים להימנע מפרסומת אז אשמח להודעה פרטית . תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. תחילה חשוב לי לציין שאין בכוונתי להשמיץ או להגיד שהרשת KSP איננה טובה או שרימתה אותי. בהחלט ייתכן ואפילו סביר שמדובר בטעות אנוש, אך בקריאה בפורומים באתר זה ומחוץ לו אני רואה שישנן לא מעט בעיות בשירות הלקוחות של KSP וסוגיות אחראיות למינהן. יחד עם זאת אני מבקש להמנע מתגובות אשר כל עניינן השמצה והבעת שנאה של הרשת. אספתי את המחשב החדש שלי שהוזמן מאתר האינטרנט של רשת KSP השבוע, לאחר שהוא הורכב בחנות. מדובר במחשב שעולה סכום יפה מאוד. כיוון שמצויין שם בכתב גדול שהם לא אחראים על נזק חיצוני ושצריך לבדוק טוב טוב את הרכיבים, פתחתי במעבדה את המארז ובדקתי תקינותם החיצונית של הרכיבים. מה שלא בדקתי (אני יודע שהייתי צריך אבל לא האמנתי שזה יקרה) זה שכל המוצרים זהים לחלוטין למה…
-
- 43 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
הזמנתי מוצר והמשלוח של USPS FIRST CLASS, ערך החבילה פחות מ50 דולר. מה הסיכויי שעומדים לדפוק אותי בעמלות ועוד כל מיני מיסים שקר כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני משתמש מאוד ותיק באתר זה (עוד מ-2005) וכרגיל, כמו שאני נוהג לפני כל רכישה, שאלתי לפני הרכישה כאן באם החנות נחשבת לאמינה, קיבלתי תשובה שכן. התרשמותי הכללית מהחנות היא שהמוכרים בה אדיבים בהתחלה רק בכדי "להדביק" את המוצר ללקוח אך מתנערים מכל סוג של אחריות בנוגע להזמנה ולמה שבסופו של דבר מגיע ללקוח כמו שקרה לי.. רכשתי לפני מספר ימים נייד מהחנות מסדרת LATITUDE העיסקית - דגם E5520M - שנחשב יחסית לדגם מאוד אמין..לאכזבתי הרבה מרגע שהתבצעה הרכישה החלה מסכת של "יד ימין לא יודעת מה יד שמאל" עושה". כבר בהתחלה הנציג אמר לי להשאיר פרטים והוא יחזור "תוך 10 דקות..." לבסוף חזר אליי אחרי כשעה שלמה והציע כביכול פיצוי בדמות תיק למחשב- לצערי הסכמתי. מרגע שהגיע המחשב, התברר שהמחשב הגיע עם…
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מעל 50$ יש מס הלא כן? http://www.dealextreme.com/p/genuine-transcend-micro-sd-transflash-card-with-sd-card-adapter-32gb-class-4-82499 מישהו יודע כמה מס אני חוטף וכמה זמן מהחיים שלי לוקח לשלם אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, אני עובר בקרוב לתל-אביב, ומן הסתם אני אצטרך גם שם אינטרנט. כרגע אני מחובר ל- Orange והאמת שאני די מרוצה, אבל לפי מה שאני מבין הם בקרוב מפסיקים את שירותי האינטרנט הביתי שלהם ויעבירו את כל הלקוחות שלהם ל-012 (שלפי מה שאני מבין חברה לא משהו) ולכן כהראה שאין טעם להצטרף אליהם עכשיו. תכלס מה שחשוב לי הכי הרבה זה שאני תמיד אוכל לגלוש, להוריד, ולשחק נורמלי בכל הזמנים ושלא יתחילו לשחק לי עם חסימות טורנטים, ו- Throttling למיניהם. כרגע אני בחיבור 10Mb ADSL שעובד מצוין - פינגים די טובים, לרוב מוריד בלי בעיות, ואף פעם אין בעיות בגלישה או Streaming. אני מצפה לאותו דבר לפחות מהחברה הבאה שלי. בעיקרון יש לי דיל די טוב מהחברה בבזק בין לאומי, אבל זה שום דבר מחייב, השאלה הכי חשובה זה הא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי בדיקות באמצעות speedtest.net לשרתים בחו"ל ומצאתי שהמהירות עומדת על 0.2Mbps כאשר אני משלם על רוחב פס של 2.5Mbps. התקשרתי לבזב"ל בבקשה שייקצו לי את הרוחב פס שמגיע לי, בדקנו את הפינגים שנמצאו תקינים אבל לטענתם הם לא יכולים להתחייב למהירות לשרתים בחו"ל, מבחינתם הם רק מתחייבים לרוחב פס בתוך הארץ ולפינגים תקינים בחו"ל (350ms). כשאמרתי להם שיקצו לי יותר רוחב פס נענתי בכך שכיוון שאין לי חייגן אז אני אפילו לא עובר דרך השרתים שלהם והמהירות שאני מקבל לא באחריותם (אז למה אני משלם להם?). קיבלתי הצעה לשדרג לחבילת גיימר בתוספת תשלום (איך לא?! הרי כל תיקון בתקלה מתחיל בהצעה לשידרוג) אבל גם במקרה של גיימר הם אינם מתחייבים למהירות לשרתים בחו"ל. האם אתם מכירים איזושהי דרך לקבל את הרוח…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חוויה חיובית: קניתי בשבוע שעבר שני מסכי u2311h ב-KSP. חיברתי אותם בבית לאותו מחשב (אז 5850HD ומאוחר יותר 6970HD), והבחנתי מיד בהבדלי צבע/בהירות. החלפתי בין הכבלים, בין החיבורים לכרטיס המסך אבל ללא ההשפעה. היום התקשרתי ל-KSP שהפנו אותי לתמיכה של DELL. אחרי שיחה קצרה של 5 דקות הודיע לי הנציג שתוך 24 שעות יתקשרו אלי כדי לתאם החלפת מסך שיגיע אלי הביתה. אחלה שירות!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתאריך ה29.7.11 (יום שישי) הגעתי לסניף נתניה ע"מ להזמין את המארז Nzxt H2. מאחר ולא היה במלאי, נדרש להזמין אותו. המוכר ביקש את כל הסכום (אי אפשר לשלם מקדמה רק את כל הסכום) ואמר שעד יום שני הקרוב או במקרה הכי גרוע יום שישי המארז כבר יהיה בחנות. ביום חמישי ה8.4 הסתכלתי שוב באתר וראיתי שהמארז הוסר מהקטלוג, התקשרתי לברר האם המארז הגיע ונאמר לי שהוא יגיע יום ראשון ( 7.8 ) הלכתי שוב לחנות ביום שישי ה 5.8 כדי לברר מול מנהל החנות לראות מה קורה, כי לא ייתכן שאומרים ללקוח כל פעם תאריך אחר. הגעתי לחנות וביקשתי לדעת מה קורה עם המארז והאם הוא הגיע. מנהל הסניף התקשר לאיש שאחראי על ההספקה או משהו בסגנון על מנת לברר מה קורה עם ההזמנה. האיש אמר שהמארז יגיע אולי עוד שבוע או שבועיים והוא לא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדכון: נציג מאת אורנג' יצר איתי קשר היום, לאחר הפנייה לפורום צרכנות בפייסבוק, ועבר איתי על המקרים שהיו. הוא הסכים שהיו הרבה "טעויות" מצדה של אורנג', התנצל בשמה, ואף הציע מספר הצעות אטרקטיביות כדי שאשאר. העניין הסתיים בצורה יפה ומקצועית. לקחתי את מה שהוא הציע, וביקשתי בנימוס שטעויות כאלו לא יקרו בעתיד. (בתקווה שאכן לא יקרו) תודה רבה לכל מי שניסה לעזור.. ================ הפוסט המקורי: לפני 8 חודשים החלפתי את המכשיר הישן שהיה לי והשתדרגתי לGalaxy S. החבילה נראתה ממש מצויינת עם נתונים טובים ובזמנו הכל היה נראה יפה. אם החשבונית תעבור את ה200 שקלים יש גם זיכוי מלא על המכשיר. לא לקחתי בחשבון עד כמה זה יכול לטפס למעלה ושאני רק יכול לחלום על ה200 שקלים. החבילה כללה 1300 דקות שיחה …
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-