עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום אני מחפש אתרים/אנשים פרטיים שיודעים איך מעלים אפליקציה בדירוג באפ סטור על מילת חיפוש מסויימת. תודה

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. יום אחד בלבד אחרי הצגת חבילות חדשות ויקרות יותר, מפעילת הסלולר הצעירה חווה בעיות טכניות קשות אשר ללא ספק לא יסייעו לתוספת נקודות זכות אצל הצרכנים לכתבה

3. Started by ירמיהו3,

נתקלתי בכתבה הזו לאחרונה: http://ranh.co.il/tag/%D7%A1%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%9D/ אחרי ביקור קשה שלי בחברת סלקום.רשמתי בגוגל סלקום הם השטן .... בכול אופן נתקלתי בכתבה הזו שמדברת על המסלוליןם שבפעם הציעו בשנת 2008-2009 ,מי היה מאמין: אתה מתחייב למספר שנים,משלם על חבילה שעלותה בין 350 ל500+ יחד עם אייפון 3GS. איפה הימים ההם ואיפה היום?? היום ב99 אתה מקבל קו ללא הגבלה. תודה לגולן טלקום,תודה לרמי לוי ,תודה(מאולצת) להוט מובייל ותודה לכחלון! בקרוב מאוד אני עובר מן העושקים לגולן! מדהים כמה עשקו אותנו פעם!! ועדיין עושקים בתחומים אחרים...

4. Started by Sargon,

אני אוכל במסעדה כלשהיא הרבה פעמים והיום שמתי לב שבסנדביץ עוף העוף לא היה מבושל בפנים. זה אותה מסעדה שהיה לי איתה בעיה בעבר כי שחשדתי בגלל הגינה לקויה. אז אמרו לי לא לאכול המבורגרים וסטייקים כי הם לא באים מבושלים כל כך אז החלטתי להתחיל לאכול רק עוף. הסנדביץ בא עם חתיכות עוף ומכיוון שחוצים אותו לשניים כשמגישים אותו אז חתיכה אחת נחצתה וראיתי בברור שהיא לא מובשלת בפנים. האם תמיד הם מבשלים לי את האוכל נורא מהר ועכשיו אני חושב שזה כנראה בגלל שהם לא מבשלים מספיק זמן כי אי אפשר לבשל אוכל יותר מהר, זה לא משחק מחשב. אני יכול כל פעם לבדוק שהעוף מבושל. ובאמת ביקשרתי שיבשלו יותר את העוף והם הכינו לי סנדביץ חדש יותר מבושל. מה אתם עוד ממליצים לי לעשות? והאם יכול להיות שאוכל לא מבושל יגר…

• 17 תגובות
    • 8.1k צפיות
  5. כמה שאנחנו לא מדברים על סוגיית השירות, עד כמה שירות רע הוא הרה אסון לעסקים שמתנהלים כך, כי שירות איכותי מביא לעסק הצלחה עסקית פנומנאלית, אזי יש על כך ביסוס מחקרי שמראה זאת והשינוי בדפוס הפעולה הגלובאלי מתחיל לעבוד: https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3763765,00.html אז בעלי עסק, בפעם הבאה שאתם מטפלים בנו הלקוחות - שננו טוב טוב את הנאמר בכתבה שבלינק. מי מכם שלא ישכיל להתקדם למאה ה- 21 ולראות את העסק שלו כיחידת שירות לקוחות אחת ענקית, העסק שלו יעלם. מישהו אמר חברת HOT ולא קיבל ?

6. אני צריך לקבל 200$ מארה"ב לחשבון בבנק לאומי או בבנק הדואר עם הפקדה לתוך חשבון מט"ח. במידה והכסף ישלח אלי בצ'ק, ממה שאני רואה לפי העמלות שמפורסמות פה ולפי שיחה עם נציג בנק לאומי תיגבה ממני עמלה של 3.2$ בלבד. מכיוון שאני דיי ספקן ולא ממש סומך על הבנקים האלה אם מישהו יכול לאשר לי זאת מנסיונו האישי זה יהיה מצויין. כמו כן האם בדרך זו יש עמלה שנגבית מהצד השני ומה גובהה (citibank). בנק הדואר רושם שהעברה בנקאית מחו"ל לחשבון בבנק הדואר היא ללא תשלום, האם המצב באמת כפי שהוא מוצג או שיש פה HIDDEN TRAPS? בבנק לאומי העמלה היא 10$ להעברה עד 600$ ולסכומים גבוהיים יותר מינימום 22.50 דולר או 0.225% מהשווי עם מכסימום של 150 דולר . (בהעברה בנקאית - עלות העברה של הצד השני היא 30$). פייפאל ג…

• 14 תגובות
    • 66.2k צפיות
  7. שלום, יש לי כסף שאני יכול להעביר לפייפאל מuTest. עכשיו אין לי פייפאל ויש לי כמה שאלות בנושא(מוזר שאין בסטיקי) האם חייב כרטיס בינלאומי בשביל להעביר כסף מפייפאל לחשבון בנק? אם לא, האם אפשר להשתמש בפייפאל בלי לקשר כרטיס אשראי? אם יש דרכים/שיטות אחרות שכדאי לדעת אשמח לשמוע. בברכה, עומר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. היי חברים, בן דוד שלי נוסע שבוע הבה לאילת, ביקשתי ממנו לקנות לי NEXUS 7 3G, עלתה לי שאלה כזאת, האם ניתן להעביר את האחריות והחשבונית על שמי, או עולי לתת לו את ת"ז שלי באיזה ייפוי כוח? והכי חשוב, האם יחייבו אותי במע"מ? תודה

• 33 תגובות
    • 7.6k צפיות
  9. Started by manzeli,

דוד שלי טס לארה״ב עוד חודשיים בערך ורציתי לדעת כמה הוא יצטרך לשלם במידה והוא ירכוש לי אייפון 5 בארה״ב המחיר הוא 650$

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by the_alex_shooter,

היי אני יודע הנושא הזה נידון מתישהו, אבל אני רוצה לשאול בכל זאת האם מישהו נתקל בסירוב של חנות מחשבים ידועה בארץ בטיפול של כרטיס מסך תקול שנמכר למישהו עם אחריות תקפה? לי אישית לא יצא לממש אחריות על כרטיס מסך של מישהו אחר, פעמיים מימשתי את שלי ממה שאני זוכר, והיה לי לפני כשנתיים כרטיס מסך שקניתי ממישהו שאותו בסוף מכרתי למישהו אחר. הקטע שהדבר הזה הוא חלק מחוק, אני אישית מעוניין עכשיו לשדרג מיד שנייה [ אני סטודנט, ולא כזה עשיר ] אז יש למישהו עניין ו/או ניסיון עם הנושא ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לגולשי האתר שלום רב, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך באמצעות אתר האינטרנט של חנות מוצרי מחשוב ידועה בארץ, ואפילו לא פתחתי את הקופסא שבה הוא הגיע. כרגע אני מעוניין למכור את כרטיס המסך משום שהוא לא מתאים לצרכיי, וברצוני לאפשר לקונה להנות מהאחריות הניתנת על הכרטיס (3 שנים ע"י היבואן). למיטב ידיעתי, בכדי שבעל המוצר יוכל לממש את האחריות, עליו להציג לחנות את הקבלה שקיבל מבית העסק ממנו היא נרכשה, אך יש לי שלוש שאלות בנושא: ראשית, השם שיופיע על הקבלה וודאי לא יהיה שמו של מי שירכוש ממני את הכרטיס, האם החברה בכלל תכבד את האחריות על המוצר אם מי שיציג את הקבלה לא יהיה מי שרכש את המוצר מידי החנות? שנית, כרטיס המסך נרכש יחד עם מוצרים רבים אחרים שאינני מתכוון למכור, והייתי מעדיף …

12. יש כאן פרסומת של בזק ביןלאומי.אבל אם נתעלם מהפרסומת המעצבנת.העבודות על הכבל היסתיימו? http://www.powerngn.co.il/default.htm?utm_source=walla&utm_medium=banners&utm_campaign=bblwalla

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tomer.feldman,

והמזגן שלי החליט להתקלקל.. מחפש טכנאי לזמן הקרוב,אזור המרכז, למזגן של LG (לא מישהו חאפר)

14. הזדמנות נוספת לרכוש את מכשירי ה-Nexus 6 וה-Moto X Style האיכותיים במחירים תחרותיים שגעון הקניות של סוף השנה האזרחית כבר ללא ספק דעך, אבל זה לא אומר שאין דילים איכותיים שצצים להם מפעם לפעם, גם כאן בארצנו הקטנה וגם בחנויות המקוונות הבינלאומיות – וכעת יש אחד כזה באמאזון, עבור צמד סמארטפונים מבית מוטורולה. באמאזון ארה"ב מוצע לרכישה ה-Moto X Pure Edition, אשר ידוע גם בשם Moto X Style בכל מקום אחר בעולם ומציע מסך 5.7 אינץ' ברזולוציית QHD, שבב Snapdragon 808 משושה, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון של 32GB ומצלמת 21 מגה פיקסל שקיבלה תשבוחות, במחיר מבצע של 350 דולר. אין אפשרות למשלוח ישיר לארץ לצערנו, אך גם במשלוח דרך חברות צד ג' כמו Buy2USA או Shipito העלות הכוללת אמורה להגי…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. מעוניינים ב-Moto X או Moto G עדכני? מבצעים עדכניים באמאזון צרפת ואמאזון איטליה עשויים להתאים לכם כמו כפפה ליד בין אם בשל אי יכולת לבצע משלוח ישיר ובין אם בשל עלויות שילוח גבוהות, רק בחלק מהמקרים משתלם לשקול להזמין סמארטפון מחו"ל במקום לרכוש אותו כאן בישראל – אך הפעם נראה שיש לנו מקרה יוצא דופן, כשאמאזון מציעה הנחות משמעותיות כמעט על כל הדגמים העדכניים של מוטורולה-לנובו. באמאזון איטליה ניתן לרכוש כעת את ה-Moto X Style, דגם הדגל של מוטורולה (לפחות עד שהגיע ה-Moto X Force) שכולל מסך QHD נדיב בגודל 5.7 אינץ', שבב Snapdragon 808 משושה, נפח אחסון מובנה של 32GB, זכרון RAM של 3GB, הגנת IP52 קלה בפני טיפות מים ואבק ומצלמת 21 מגה פיקסל ראשית יאה, במחיר של כ-400 יור…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  16. ה-Zenfone 2, ה-Zenfone 2 Laser וגם ה-Zenwatch 2 מוצעים במחירים תחרותיים מאוד בחנות המקוונת האמריקאית עוד יום מגיע – ואיתו עוד כמה עסקאות מבית אמאזון ששווה לכל חובב גאדג'טים לשקול. הפעם מדובר בצמד סמארטפונים ושעון החכם העדכניים של אסוס הטאיוואנית, כשה-Zenfone 2 עם שבב אטום Z3580 של אינטל, נפח אחסון מובנה של 64GB ו-4GB של זכרון RAMמוצע לרכישה ב-270 דולר, שהם הנחה של 30 דולר ממחירו הסטנדרטי בארצו של הדוד סם. במקרה הזה אין אפשרות למשלוח ישיר לישראל דרך אמאזון, לצערנו, אך גם במשלוח דרך חברות דוגמת Shipito ו-Buy2USA אמורה להתקבל עלות שתהיה נמוכה מזו שקיימת בארץ. עם זאת, אין ספק שמחיר המבצע הקורץ הזה רלוונטי הרבה יותר לאלו שנמצאים או מתגוררים בצפון אמריקה. עד…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  17. א.ג.נ., ביום 16.11.2015 אישר בית המשפט המחוזי בתל אביב את הסדר הפשרה בתביעה הייצוגית שבנדון. עניינה של התביעה הייצוגית הוא בבקשה לפיצוי משתמשי ה-("PSN") PlayStation Networkבישראל, וזאת בגין טענות התובעים לנזקים אשר נגרמו להם לטענתם (טענות המוכחשת ע"י הנתבעות) עקב חדירה לא חוקית של גורמים אלמוניים למחשבי רשת ה-PSN, אשר בוצעה במהלך חודש אפריל 2011, ושבעקבותיה הושבתה רשת ה-PSN לתקופה של כחודש ימים. בהתאם להסדר הפשרה, כל אדם, תושב ישראל, שהחזיק בכל עת לפני 15.5.2011 חשבון PSN עם כתובת רשומה בישראל, זכאי להגיש דרישה (claim) לקבלת הטבת משחק אחת מתוך רשימה של משחקים. אדם שהחזיק ביותר מחשבון ראשי אחד או בחשבון משנה אחד או יותר ייחשב כמי שהחזיק בחשבון PSN א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב! באמצע שנת 2007 קיבלתי לרשותי מעבד - הייאנד והחלטתי לקנות מחשב בפנדה מחשבים. הזמנתי מפנדה, שירות אדיב, ההורים שילמו ואני חזרתי לצבא. לאחר שבועיים כאשר חזרתי, לקחתי את המחשב מהחנות, הפעלתי אותו והמחשב נהדר. ואז כאשר השארתי את המחשב דולק וחזרתי לצבא, לאחר שבועיים המחשב היה כבוי. חשבתי שההורים כיבו. לאחר כחודש השארתי שוב את המחשב דולק ושוב אותו סיפור, בטח הייתה הפסקת חשמל. ואז זה התחיל לקרות כל הזמן. לפעמים המחשב יפעל דקה ויתכבה ולפעמים יפעל ימים. האשרתי את המחשב לתיקון, לאחר חודש חזר אלי באמתלה שהוא תקין, חשבתי לעצמי "נו בטח אחלה חברה הם מקצועיים, בטח האשמה אצלי, הייתה הפסקת חשמל או אולי המקלדת מקצרת." ושוב זה קורה. ושוב המחשב בתיקון. הפעם כחודש וחצי הוא חוזר אלי וא…

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. שלום התחברתי מחודש 2/2011 לבאנדל בזק בינלאומי+HOT, במהירות 5 מגהבייט (לכאורה) ב109.90 ש"ח לחודש (+3 חודשי התחברות ראשונים במתנה). מאז שהתחברתי האינטרנט לא עובד כראוי וכל פעם יש בעיות... ניתוקים, הגבלת מהירות בטורנטים ובהורדות HTTP לאחר עשרות שיחות העניין טרם נפתר. לפני כיומיים הנציג שלהם הודה בהגבלות. לפי דעתי זו הטעייה צרכנית, לא? מה דעתכם? לא סופק לי מאז שהבטיחו לי מאז שהתחברתי. לאחר מכן, דרשתי שיינתקו אותי (גם בפקס) ואז ניסו שאני אתן להם צאנ'ס אחרון וידבר עם נציג טכני "בכיר". לאחר שיחה של חצי שנה פתאום השיחה נותקה והנציג לא חזר אליי. ממש שיטת המצליח. טריק מגעיל של חברות התקשורת. אתמול אחרי שעה ומשהו של שיחה עם קשרי לקוחות, שלא הייתה מוכנה לנתק אותי בלי קנסות יצי…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. ב- 3 לדצמבר נשלחה אליי חבילה מ PPC ומסתבר שיום אחרי (ברביעי לחודש) זה כבר הגיע ארצה לבית המכס בתל אביב. מהרביעי ועד עכשיו אין שום עדכון על החבילה (יש לי מס' מעקב). אתה מתקשר אליהם, אומרים לך זה יכול לקחת חודש עד שישחררו את החבילה. כל כך מעצבן ש PPC מתעקשים לשלוח רק עם priority של USPS. אני אמצא פתרון לעקוף את הצרה הזאת מהיום והלאה. :'(

• 28 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. לפני 3 חודשים הזמנתי רסיבר סוני 1040 מאמזון גרמניה. למיטב הבנתי מדובר במוצר מצויין, המחיר היה סביר מאד והדגם עוד לא זכה להגיע לארץ. לאחר שמועד ההגעה חלף, פניתי למוכר והתברר שהמוצר טייל לארץ וחזר כלעומת שבא עקב "אי מציאת הכתובת". המוכר שלח שוב על חשבונו. משחלפו ימים רבים, פניתי שוב והרי התגובה לפניכם: Dear Mr. , this morning we already got the receiver back, we send to you. Although I filled out all the border papers, there was a note which says, that the following item is not allowed crossing the border for your country. To be honest, we never shipped an item to Israel before, but to other countries like Japan or Russia, which, as you might know, are no EU-Member either…

22. אני רק רוצה לומר שאני לא רושם שום דבר על אף חנות, רק לסכם איך הסיפור נגמר. לאלה שרצו לדעת איך נגמר התביעה עם המארז התקול שקיבלתי Phantom 820, לפי החלטת השופט החנות TMS תדאג לקחת ממני את המארז (ולקחה אותו בסיום המשפט) ולאחר כמה ימים קבלתי צ'ק מזומן על סך העלות המלאה של המארז + ריבית והצמדה על התקופה, בסך כולל של 1,500 שח. ובאמת אני לא הולך להגיד את דעתי בנושא, אבל אני רוצה להעביר מסר לאלה שכן עקבו אחר הנושא, אם אתה רוכשים רכיב, ובמיוחד אם שילמתם עליו סכום שמצדיק תביעה, ואתם יודעים שאין ידכם במקור התקלה, תתבעו, יגידו לכם שזאת טעות, שזה לא ילך, אין לכם סיכוי, אתם אשמים, זה מטופש להתחיל לתבוע וזה לוקח שנה, הינה קיבלתי את הכסף והצלחתי במטרתי, קבלתי את מה שמגיע לי עם פיצוי…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Jabberwock,

סטטיסטיקות מחודש נובמבר. AMD לוקחת 84% מכלל המכירות של המעבדים לעומת 16% שנשארים לאינטל.

24. מחשב ניידי מודרני עם מעבד משושה ליבות, כונן אחסון זריז של 512GB וגם 16GB של זכרון DDR4 במחיר של כ-3,000 שקלים? מסתבר שזה אפשרי, אם אתם מוכנים לבחור במותג הצעיר מבית Xioami שמרחיב את נוכחתו בשוק המקומילכתבה

25. Started by al74,

לזמן מוגבל, הנרתיקים וכיסויים לסלולרי האיכותיים של Rearth Ringke נמכרים בהנחות של 30%-75%. נשלחים מהחנות של Rearth Ringke בארה"ב בעלות משלוח של כ-$7. http://ilshipping.com/?p=277

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.