עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by oren_c,

יש כמה אתרים שדרכם יש הנחות משמעותיות על משחקי מחשב, בעיקר על משחקים בגירסאות שהן לא הכי חדשות: humble bundle Steam Origin אני לא מכיר איך זה הולך מבחינת עליית וירידה של מחירים במהלך השנה. אז אבדוק איתכם - אתם מכירים ירידות מחירים בין היום עד ל- black friday ? גם באתרים שכתבתי למעלה וגם באתרים אחרים שאני לא מכיר.. (אני לא מעוניין לקנות דרך אתרים חשודים שמוכרים משחק ב-2 $ ואי אפשר למצוא את זה בשום מקום אחר..)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. בפלטפורמת המשחקים מציינים יום הולדת 20 לסדרת האימה-הישרדות הנודעת של Capcom ואת השקת הסרט Batman v Superman בדרך היחידה שהם מכירים השבוע, עולם הגיימינג מציין את סיומו של עשור שני לאחת מסדרות המשחקים היפניות המצליחות ביותר בשוק המערבי – Biohazard, אשר מוכרת יותר בשם Resident Evil, אשר למרות מספר אכזבות בתקופה האחרונה ממשיכה להיות המותג החזק ביותר של חברת Capcom. מאורע זה מעניק לחנות של פלטפורמת ה-Steam הזדמנות לצאת במיזם הוזלות על מרבית כותרי הסדרה הזמינים למחשבים האישיים, וזו הזדמנות נהדרת עבורכם להתנסות, או אולי להשלים את האוסף שכבר קיים אצלם בספרייה הוירטואלית. Resident Evil Revelations 2, הפרק העדכני ביותר בסדרת הספין-אוף שהחלה את דרכה בשנתיים האחרונות, מוצע …

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. פלטפורמת הגיימינג מציעה הנחות על הלהיט מבית Bethesda, וגם על מיטב המשחקים של המפיצה הצרפתית עדיין נשאר לכם קצת כסף אחרי כל ההנחות והמבצעים שעליהם סיפרנו לכם ביומיים האחרונים? תוכלו לשקול לבזבז אותם כעת בחנות המשחקים של Steam, אשר כמיטב המסורת מציעה גם היא כמה וכמה הנחות מעניינות לרגל סוף השבוע. Fallout 4, משחק הפעולה-תפקידים הלוהט מסוף השנה שעברה, מוצע לרכישה במחיר של 40.2 דולר שהוא הנמוך ביותר שהוצע ב-Steam עד כה. ראוי לציין כי ניתן לרכוש את הכותר במחיר נמוך עוד יותר באתרי צד ג' שונים ואפורים – אך עבור אלו שמעוניינים לרכוש אך ורק "מהמקור", מדובר בהצעה נאה. כמו כן, גם להיט האינדי הייחודי The Escapists, שמעניק לכם הזדמנות לתכנן בריחה גרנדיוזית מבית הכל…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. לאור מחירי הכרטיסים המאמירים - מתחיל שרשות הנחות למופעים, ברוח שרשורי ה-BF המסורתיים... על הכוונת - מגהדת' ב-6 לאוגוסט: http://www.mako.co.il/music-metal/Article-2e428ece6cbb541006.htm פג תוקף... היתה הופעה אדירה לסאונדגארדן! אתם מוזמנים לשתף במבצעים/הנחות נוספים ולחפש שותפים כאן...

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

אהלן, אני התקשרתי לפני יומים בשביל להנתק מהוט אמרו לי ידברו איתך מחר ויתאמו ניתוק. זובי! אף אחד לא התקשר ולא נעלים. עכשיו אני רוצה לשלוח פקס ניתוק. הנוסח הזה בסדר? ** זה שאני לא מעונין לכתוב בפקס את ארבעת הספרות האחרונות, זה מפריע? פשוט יש לי את החשש שגורם כלשהו אולי יגלה זאת ויעשה שימוש לרעה בנתונים האלה. כי הריי דורשים את הפרטים האלה בכל חור והינה פה זה נגיש... לכבוד: חברת כבלים HOT.. 07.11.2012 מבלי לפגוע בזכויותהנדון: התנתקות משירותים בהתאם לסעיף 13ד לחוק הגנת הצרכן, תשמ"א-1981 הריני להודיע על ביטול העסקה המתמשכת לאספקת שירותי טלויזיה בכבלים - HOT. שמי הוא Y Y, מספר תעודת הזהות שלי הינו X או אישתי זכרונה לברכה ת.ז X. כתובתי היא C, Z וארבע הספרות האחרונות של חשבון …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. ניתן לבחור באתר שלהם ישראל, והמחיר בשקלים. כמו אמאזון, הם כוללים מיסים בתשלום מולם (https://kb.newegg.com/Article/Index/...&isSearch=true) עפ"י הערכה שלהם של תשלום המיסים, ואם יש צורך לשלם יותר ממה שהם חישבו (וגבו במעמד התשלום) ההפרש ישולם על ידם ולא מצד הלקוח When Newegg products are shipped to eligible countries, an estimate of the estimated VAT/GST & Duty will be levied on the items in your order for shipment to countries outside of the U.S. With your authorization, these funds are used by the carrier or another agent to pay the Import Fees on your behalf (or the recipient's behalf) to the appropriate authorities of the destination country. The pay…

7. Started by snaek212,

בס"ד שלום, הזמנתי משלוח מאיביי, אך עדיין הוא לא בא, הסתכלתי ב-track ונראה שהיו נסיונות שליחה (פה בארץ) זה קוד המשלוח: CF010883892US מה אני אמור לעשות עכשיו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ככה... לפני שנה קניתי S2, לפני שפלאפון התחילו למכור אותו אצלם. אי לכך קיבלתי ניתוק זיקה בתנאים ממש טובים של "מכשיר שלא נמכר בחברה"- 120ש"ח זיכוי חודשי כאשר הסף שאני צריך לעמוד בו הוא 100ש"ח בלבד, וכל זה תקף ל 3 שנים גם אם אני מחליף חבילות בתוך פלאפון. מאז יש לי חבילה של 200+ דקות, ו 500 מגה, בחינם (תשלום חודשי של אפס ש"ח). עכשיו אני מעוניין לשדרג לחבילה ללא הגבלה, ולשמור על הזיכוי הקיים שלי. זה אפשרי? כן - אני יודע שאין זיכויים על החבילות החדשות. עדיין, הזיכוי שלי לא היה מותנה בחבילה כלשהי ולא ברור לי תחת איזו עילה הם יכולים לבטל את הזיכוי הקיים. נא לענות רק מי שבאמת יודע/התנסה במצב הזה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  9. Started by n00kie,

בהמשך לפוסט הקודם שלי מלפני שנה - https://hwzone.co.il/community/topic/555814-חווית-הקנייה-שלי-בפלונטר/#comment-4918444 הכרטיס מסך השלישי המשומש שקיבלתי מהם הציג ארטיפקטים בערך מהשבוע השלישי-חודש אחרי שקיבלתי אותו. לפני שהם שלחו לי אותו, התקשרתי אליהם ובפירוש ביקשתי שיבדקו אותו בעצמם לפני שהם שולחים, אחרת שישאירו אצלם - קיבלתי תשובה של "אנחנו לא בודקים כרטיסים, זה העבודה של היבואן ואין סיכוי שגם הכרטיס הזה יהיה תקול, אם הוא יהיה תקול (שזה לא הגיוני) נמצא כבר פתרון". קיבלתי אותו בערך לפני חצי שנה, ומכיוון שנמאס לי להפוך את המחשב שלי לנכה אחת לכמה חודשים החלטתי שאני אנסה לסחוב עם הארטיפקטים. בחודש האחרון התופעה התגברה ונהייתה בלתי נסבלת, כמובן שלפני…

10. Started by tliron2,

שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות SSD מאמזון גרמניה. הם מציעים תשלום בשקלים והם ממירים את זה ליורו. השער שהם ממירים לא משהו: 1 יורו = 4.4855560376 ILS, בעוד שהשער היציג היום הוא 4.23 שקל ליורו. או שאפשר לשלם ביורו וחברת האשראי עושה את ההמרה. יש לי כרטיס מאסטרקארד. מה עדיף? או אולי עדיף לעשות משהו אחר? תודה.

• 13 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. טוב אז הנה הסיפור בקצרה: לפני יותר משנה הצטרפתי לבזק בתור לקוח עם באנדל של בזק + בזק בינ"ל. אם אני לא טועה המחיר היה 100 שקל (או קצת פחות) ל-15 מגה. לפני מספר חודשים הבאנדל נגמר, ועברתי למסלול של 100 שקל לבזק + 40 שקל לבזק בינ"ל - עבור אותה המהירות. לפני מספר ימים הסתכלתי קצת על מחירים ונדהמתי מהמחירים שלקוחות חדשים בבזק משלמים. לשם השוואה - בזק מציעה את התשתית שאני משלם עליה 100 שקל, ב-70 שקל למצטרף חדש. 018 מציעים עכשיו באנדל של 15 מגה ב-80 שקל(!). החלטתי לצאת לקרב. לאחר מספר טלפונים, גם לבזק בניסיון לקבל הורדה במחיר וגם לספקיות האינטרנט השונות (בתקווה שהן יכולות לעקוף את ההגבלה של בזק ללקוחות חדשים) החלטתי שנמאס לי, וביטלתי את קו האינטרנט שלי במטרה להפוך למצטרף חדש. ל…

13. לפני כחודש התחדשתי במחשב נייד חדש. מדגם ASUS UX302LA. בחרתי בדגם הזה כי יחסית למחיר שלו הוא אחד הזולים ובנוסף יש לו יתרון משמעותי. אפשר לשדרג לו את הדיסק והזכרון. מיד אחרי שקניתי אותו הזמנתי בeBay שני פריטים לשדרוג: דיסק קשיח Evo 250 SSD - מחיר הדיסק הנ"ל בישראל הוא 760 שקל ובחו"ל 100 דולר. וכמובן 8GB SODIMM 1600MHZ כדי לשדרג את המחשב. מחיר הזכרון בישראל 360 שקל ובחו"ל 60 דולר. כמו שאתם מבינים פער המחירים בין ישראל לחו"ל משמעותי מאוד. שתי החבילות הגיעו למרכז המיון של BUY2USA וביקשתי לבצע איחוד חבילות. החבילות הגיעו השבוע לישראל במעטפה מאוחדת ושם ציפתה לי הפתעה. לא סתם הפתעה. הפתעה גדולה!! פתחתי את החבילה וגיליתי בפנים את הדיסק שהזמנתי. במעטפה בה נשלח וגם 8GB זכרון - שלא …

14. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מחפש אתר השוואת מחירים(בעיקר בנושאי מחשבים ואלקטרוניקה כמובן) אמריקאי כללי או אזורי(West coast, East coast, ניו-יורק/קליפורניה וכד'). עד עכשיו השתמשתי בEBAY בשביל דברים כאלה אבל זה נראה לי פיתרון די צולע. מישהו מכיר משהו אחר?

15. אם אתם מעוניינים במצלמת אקסטרים או במצלמת אבטחה ביתית מבלי לקרוע את הכיס ומבלי להמתין למשלוח מחוץ לארץ, כעת יש לכם אפשרות רכישה נוספת רשת חנויות 'באג' ממשיכה בחיזוק מגוון המוצרים הסיניים התחרותיים שהיא מייבאת ומשווקת, הפעם עם מותג ה-Yi(קיצור ל-Xiaoyi) של חברת Xiaomi שמתמקד במוצרים לתחומים הצומחים של צילום האקסטרים והאבטחה הביתית המקוונת. באג תמכור את מצלמת האקסטרים הקומפקטים והצבעונית של Yi, עם חיישן של סוני ושבב עיבוד תמונה של חברת Ambarella, במחיר של 400 ש"ח כולל שנה אחריות מהרשת. לצד המצלמה עצמה, שכבר הוכיחה את עצמה ככזו שלא נופלת (ואף מתעלה בחלק מהמקרים) מהדגמים המוזלים של GoPro, יוצעו גם כמה וכמה אביזרי נלווים כמו מוט סלפי טלסקופי, שלט אלחוטי, כיסוי אטום לצ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן. פרסמתי מספר פעמים ביקורת בדף הפייסבוק של KSP, ולהפתעתי נחסמתי. לא ניבלתי את הפה, וסך הביקורות הסתכמו: 1. כשהם פרסמו על הרחבת הסניפים שלהם, שאלתי למה סניף אשדוד לא מושקע. למה בסניף אשדוד יש נציג שירות אחד שמקבל קהל לעומת סניף אשדוד של אייבורי שמונה כ-4-5 נציגים. 2. שאלתי אותם למה מחיר מוצר מסויים, כשפרסמו אותו, יקר יותר מחנויות אחרות. תסבירו לי בבקשה אם לצוות רשת אייבורי הייתה סיבה ממשית לחסום אותי, או שאולי באמת הגזמתי בפניות שלי אליהם דרך דף הפייסבוק שלהם? למה אני פותח את הדיון. כי לפעמים אני מחפש מוצר, ולפני זה עושה סקר שוק, והיום למשל הייתי רוצה ליצור איתם קשר דרך הפייסבוק כדי לברר זמינות מוצר בסניף אשדוד, אך לצערי איני יכול בגלל שאני בבאן.

• 24 תגובות
    • 9.8k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4156691_184,00.html מישהו יכול לפרט על זה?

• 123 תגובות
    • 16.7k צפיות
  18. שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…

19. אהלן אז בחרנו להצטרף לחגיגת ה 4K, אני מתעניין בשני טלויזיות שהם במחירים דיי שונים כי התקציב לא ברור לגמרי ואשמח לביקורות/המלצות יחסית למחיר, אם יש טלויזיה נוספת שתרצו להוסיף שהיא מומלצת במקום טלויזיה אחרת כאן באותו מחיר פחות או יותר, בכיף השימושים הם פחות או יותר שידורי טלויזיה רגילה, כדורגל והמונדיאל (שאני מתכנן לראות ב HDR, אז אם יש טלויזיה שלא תאפשר את הצפיה בגלל חוסר ב HLG אשמח לדעת מזה), סרטים וסדרות , פלייסטיישן המועמדים המובילים הם השניים האלו: ראשית הטלויזיה הזו: https://www.wallashops.co.il/טלוויזיה-49-4K-SMART-LED-דגם-49SK7900Y/pi7xb49sk7900y אני יכול לקנות אותה ב3,390 (יבוא רשמי) שניה הטלויזיה הזו: https://www.wallashops.co.il/טלויזיה-50-LED-…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  20. Started by arpaz,

היי אני מחפש מזגן נייד ליחידה סגורה על גג בניין, בערך בגודל של 20 מ"ר. לא אכפת לי מצריכת חשמל, בעיקר שיקרר את המקום ולא יהיה רועש מידי. מישהו יודע מה הכי טוב שאפשר לקנות מבחינת 2 הקריטריונים הללו או מישהו מכיר מזגנים ניידים טובים באופן כללי?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by sim-m12345,

לפני כחודשיים קיבלתי המלצה על מפרט שאותו אני כנראה צריכה לרענן, אבל לפני כן אני רוצה לקבל המלצה על חנות. אני מתלבטת בין זיגזג ביהוד לבין RSM סניף ת"א. המדובר על משתמש חסר ידע במחשבים שרוצה לקבל מוצר מוגמר בלי בעיות ועם שרות מצוין. תודה אימא של

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  22. Started by GuglyBu,

שלום חבר'ה, אני אשמח לקבל עזרה והמלצות בבחירת ספקית אינטרנט: מהירות: 12MB תשתית: הוט חשוב למזער לאגים (לצרכי משחקים) הדברים שתפסו את העין שלי הם: חברת fast - חברה חדשה שאמורה להיות ממש זולה, אבל דרך ההתנהלות שלהם מאוד תמוהה בעיניי - אין להם טלפון לנציג פניות, בשביל לתקשר איתם אני צריך להשאיר להם את מספר כרטיס האשראי שלי. הייתי שמח לקבל עוד פרטים על אנשים שנמצאים שם לגביהים, כי לפי מה שאני יודע, הם הכי זולים. חברת 018 - מציעה תשתית ב20 ש"ח לחודש ללא התחייבות. אני לא מכיר את החברה ואשמח לשמוע עליה. חברת HOTnet - כנ"ל. חברת טריפל סי - הייתי אצלם הרבה זמן ואני מרוצה, אבל המחיר שלהם די גבוה ביחס למתחרים. אשמח לשמוע אם יש אנשים שהצליחו להוריד את המחיר שלהם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, מחפש מתאם למזגן שעובד עם גוגל הום. במחיר הגיוני בבקשה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  24. אשמח לקבל את עזרתכם בקשר להמלצות למעבדה רצינית ואמינה תקן מחשבים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by user12345,

שלום, החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר. 1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם? 2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות. אני גר במרכז אם זה רלוונטי. תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.