עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by taltola,

היי חברים, אין לי הרבה ידע בנושא ולכן החלטתי להתייעץ. אני מעוניין לרכוש 2 מזגנים. אחד קטן ופשוט לחדר שינה ואחד רציני יותר לסלון. התקציב שלי הוא בסביבות 5,000 ש"ח פלוס מינוס כולל התקנות. לפי מחקר קצר באינטרנט הבנתי שאני צריך לסלון תפוקת קירור בערך בין 14 ל-18 אלף BTU חדר השינה צריך הרבה פחות מזה (ממש קטן). האם יש המלצות על מזגנים ספציפים? חברות מסויימות? טיפים שאני צריך לקחת בחשבון? כל דבר יתקבל בברכה :-)

2. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מוצר מ Ebay אך עקב הקשיים שהדואר מבצע אינני יודע אם כדאי לרכוש עכשיו, והאם תהיה לזה השפעה על קבלת המוצר? אשמח לעצות

3. שלום לכולם, אני מחכה ליום הזה כבר הרבה זמן כדי לקנות laptop. המוצר המוגמר שאני רוצה : 15.6inch 8GB ram 256SSD I5/I7 6GEN מה אתם אומרים על השילוב הבא: לקנות את הלפטופ הזה ולהחליף את הכונן בכונן הזה ולהוסיף עוד כרטיס ram 4g, אולי אפילו 2 לדוגמא איך נשמע? יש המלצות לשינויים?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by radar,

הי לכולם אני מעוניין לקנות לפטופ, והאתר המועדף עליי הוא אמזון, בגלל רמת השירות הגבוהה והבטחון בקנייה שם. תמיד כשאני קונה מוצר באמזון, אני דואג לבחור שגם ה-Seller יהיה אמזון, ואל אחד מהמוכרים צד שלישי שגם משתמשים בפלטפורמה שלהם. לצערי, עכשיו כשאני בא לקנות לפטופ, זה נראה שבלפטופים אמזון לא ממש מהווה מוכר בעצמה, אלא רק מציגה מוכרים שהם צד שלישי, האם זה אכן כך? האם אין סיכוי לקנות משם גכשגם הם המוכר? (בכל המוצרים האחרים שקניתי עד היום, כלומר מוצרים שהם לא לפטופ, כן מצאתי אותם כמוכר גם) אני תוהה מה כדאי לי לעשות: לקנות באתר אמזון ממוכר שהוא לא אמזון? או שאולי כן יש י…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום אני שוקל לקנות את האוזניות של beats אבל הגדם של הסטודיו עכשיו אני מתלבט אם לקנות אותם דרך הארץ בbug או דרך האתר הרשמי של החברה ,אם למישהו יש את האוזניות אשמח לחוות דעה . תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני רוצה להתייעץ לגבי מקרה שקרה לי עם בזק בינלאומי כדי להחליט מה לעשות בהמשך. אני לקוח של בזק בינלאומי באינטרנט מאז 2009. באוגוסט 2011 התקשרו אליי מבזק בינלאומי והציעו לי לשדרג את חבילת הגלישה ל-12Mb, נאמר לי שזו חבילה לשנה. הסכמתי לשדרוג ושילמתי מאז 55 ש"ח בחודש לבזק בינלאומי (ועוד סכום מסוים להוט כמובן). כל התקופה הזו בזק בינלאומי שלחו לי חשבוניות לתיבת מייל שהם פתחו לי, בה כלל איני משתמש או בודק. לא קיבלתי חשבוניות פיזיות בדואר. אחרי התשלומים עקבתי בפירוט של כרטיס הויזה שלי. לפני חודשיים הסתיימה השנה ובזק בינלאומי העלו לי את התעריף באופן אוטומטי ל-165 ש"ח בחודש. את החשבונית הם שלחו למייל, אבל כאמור אני לא בודק אותו. את החודש הראשון פספסתי בפירוט של הויזה, ושמתי ל…

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by ozzo,

שלום לכולם, הבנים שלי (גיל 12) משחקים מיינקראפט פורטנייט ולורנט וכד'.... רציתי לרכוש להם את המחשב המומלץ מרשימת המחשבים המומלצים שעולה כ 4000 ש"ח (צרפתי תמונה), שלחתי את ההצעה וקבלתי תשובה מאייוורי שהמחירים עלו וכרגע מדובר על 5000 ש"ח...לא חושד בתמחור אלא פשוט יקר לי ראיתי ב TMS (דרך אגב לא חזור אליי לבקשת ההצעה) את שני המחשבים שמופיעים בתמונה, בעלות של 4600 בערך מצרף תמונה https://tms.co.il/desktops/gamers-desktop לא יודע מה לעשות, כמה הפער משמעותי בין המפרט של האתר כאן לבין ההצעה של TMS? חייב להגיד, יש לי ניסיון מעולה עם המפרטים של האתר וגם בכלל יש כאן המלצות מנצחות (כרב עשור שאני קונה לפי ההמלצות כאן). בגדול - התקציב שלי הוא 4000 רק למחשב (ללא ציו…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אהלן, אני מעוניין לקנות רובוט שואב אבק של Neato, דגם xv-25. המחיר בארץ הוא 3187 ש"ח, כפי שאפשר לראות באתר של היבואן. בשיחה איתם נאמר לי שגם אם אארגן קבוצת רכישה של 10, אוכל לקבל הנחה רק של 5%, כלומר סביב ה-3000 ש"ח. המחיר הזה גבוה מדי לטעמי. היתרון הגדול הוא שיש אחריות לשנתיים בארץ. באיביי מצאתי דגם מקביל אמריקאי (xv-21) שעולה 300$ עם עלות משלוח מארה"ב לארץ של 85$. סה"כ כ-1350 ש"ח. המשלוח הוא דרך FedEx, כך שלהבנתי יש סיכוי טוב שייתפס במכס, ואז אשלם עוד 33%, כלומר עוד 350 ש"ח. סה"כ המחיר יגיע לכ-1700 ש"ח, עדיין זול בהרבה מהמחיר בארץ. החיסרון הוא שאין אחריות בארץ ואם יש תקלה, אצטרך כנראה לשלוח את הרובוט לארה"ב לתיקון, מה שיעלה לא מעט אם בכלל יתאפשר. לכן, זו ההתלבטות ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jonbir2,

שלום! אני רוצה לעשות אינטרנט בבית, דיברתי עם בזק הם נתנו לי הצעה על תשתית+ספק בזק בינלאומי במהירות של 10mb ב 85 שקל בחודש. משתלם? יש ספקיות שיביאו לי ביותר זול?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני לקוחה ותיקה של 014. לאחרונה התחילה לי בעיה שאתרים מסויימים (ולפעמים כולם) לא נטענים או שלוקח להם הרבה זמן להיטען. אתרים כאלה לדוגמה: מאסדרופ, אלי אקספרס, איביי, פייסבוק, ג'ימייל. נרשמתי לשבוע ניסיון באקספון ושם זה לא קורה (ממה שראיתי ב-24 שעות האחרונות בכל אופן). האם מישהו נתקל בבעיה הזו ב-014? האם כדאי לעזוב אותם לטובת אקספון או ספק אחר? השימושים העיקריים שלי הם גלישה והורדות. תשתית בזק 100 מגה. אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Splashy,

אני בתשתית של בזק עם מהירות TOP 100. יש לי כרגע חשבון ב-014 ובהוטנט. עם 014 היו לי בעיות DNS. כרגע נראה לי שהוטנט עובד יותר טוב. עדיין גם בהוטנט היו בעיות בסנכרון השעון במחשבים שלי אז אני כרגע משתמשת בשרתי ה-DNS של גוגל וזה פתר את הבעיה. השאלה שלי, עם מי כדאי להישאר, עם הוטנט או עם 014? קשה מאוד להתנתק מ-014, אחרי שרציתי להתנתק מהם בפעם האחרונה הם הורידו לי את המחיר ל-30 ש"ח ושכנעו אותי להישאר אבל אם יש איתם בעיות אז לא שווה להישאר איתם. בכל מקרה הם מאוד מקשים עליי להתנתק מהם אבל אם נראה לכם שעדיף להישאר עם הוטנט, אז אני אעזוב את 014. מה דעתכם? מי עדיפה מבין השתיים? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Bragiz,

שלום חברים קודם כל אני רוצה להתוודות, אני לא מבין כלום בנעליים, ויותר מזה, אני קורבן של נעליים גרועות מזה שנים רבות. רק השנה קניתי 2 זוגות נעליים, רייבוק וניו באלאנס, על שניהן נאמר לי שאני מקבל איכות ברמה גבוהה, שניהן עלו יותר מ600+ ש"ח, אבל האמת היא שאחרי שימוש של לא יותר מכמה חודשים בודדים של שימוש התברר לי שהן לא שוות אפילו אגורה. היום הייתי צריך להפסיק אימון בגלל שהפלסטיק ("השסי של הנעל") חתך ודקר לי את העקב עד כדי דם. (תמונות למטה) http://i.imgur.com/HpJxkBg.jpg http://i.imgur.com/SX3XXbo.jpg אף פעם לא הקדשתי חשיבות מיוחדת לאיכות הבנייה של הנעל אבל היום הסתכלתי על הנעל שבגללה פרשתי מאמצע אימון והייתי בהלם, כל אחד יכול לראות שאיכות הבנייה של הנעל מזעזעת. אבל מצד שני …

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  13. ראיתי כמה נושאים דומים, אבל הם כל כך ישנים שהם ממש לא היו לי לעזר. כרגע אני בבזק בינלאומי בחבילת 10 מגה ומשלם 49 בחודש. ניסיתי להוריד אותם במחיר וזה פשוט לא הצליח, לא משנה איזו טקטיקה ניסיתי. זה המחיר ללקוח ותיק, ומסתבר שהם עומדים עליו. בקרוב אמור להתחיל השדרוג ל-15 מגה בתשתית (או שכבר הגיע, אמרו שאדע לפי החשבונית), אז אמרתי אם כבר בירורים על מעבר, אז נבדוק כבר על ה-15 מגה. האמת שלא ביררתי מחיר בבזק בינלאומי, אבל פעם אחרונה שאני זוכר זה היה 99 בחודש. החלטתי להציץ קצת בכמהזה על ספקיות אחרות וכמובן שזול יותר. אלה המחירים (כולם ל-15 מגה): ב-012 המחיר 40, בנטוויז'ן 30, ב-018 20, בטריפל סי 29.5 בממוצע לחודש לשנה (4 חודשים ראשונים 18.9 ולאחר מכן 34.9). הייתי רוצה לשמוע חוות דעת…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שוכבים אצלי כבר כמה חודשים מעבד, לוח אם וספק ותהיתי בכמה אתה חושבים שאפשר למכור אותם וגם כמה הם היו שווים במידה והייתי דוחף אותם למארז עם איזה SSD 250GB ו16GB זיכרון(ואז אני יכול למכור את זה בתור מחשב). המעבד הוא I5 6500 עם קירור ארקטיק אלפיין 11, הלוח הוא איזשהו לוח בסיסי h110 של אסוס, המארז יהיה עם ספק 500W, הזיכרון גם זיכרון בסיסי של קינגסטו 2133 עם SSD 250GB 860evo של סמסונג.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, לפני כחצי שנה טסתי לחו"ל ולפני הטיסה הקפאתי את החשבון פלאפון שלי בחודש אוקטובר (המקסימום שאפשר להקפיא זה 3 חודשים) אז בחודש ינואר החשבון שלי חזר לפעול ועדין הייתי בחו"ל אז התקשרתי ל*054 וביקשתי מהם להקפיא שוב את החשבון לעוד 3 חודשים. תהליך שלוקח 5-10 דקות מהרגע סיום השיחה, ועבר יום אחרי השיחה ועדין החשבון שלי לא הוקפא. התקשרתי שוב ל*054 וביקשתי שיקפיאו את החשבון והם אמרו שזה תהליך שלוקח זמן (בפעם הראשונה עשיתי את זה מהשדה תעופה ומיד שסיימתי את השיחה זה נכנס לתוקף). בכל מקרה בסופו לש דבר הם הקפיאו את החשבון לאחר יום או יומיים אני כבר לא זוכר. שחזרתי לארץ נדהמתי לגלות חשבון בסה"כ 768 ש"ח. 569 ש"ח על 23 דקות שיחה!!!!!! (24 ש"ח לדקה!!!!) שזה כל הזמן שדיברתי עם אורנג' מח…

• 38 תגובות
    • 7.4k צפיות
  16. Started by noodle,

שלום לכם, התקשרתי היום לברר לגבי מחירי אינטרנט וקיבלתי את ההצעות הבאות: בזק+בזב"ל: (PNGN לפי המוכרת) 15 מגה 116 ש"ח + 25 ש"ח על הקו = 141 ש"ח 10 מגה - 100+25 =125 התקנה חד פעמית 68 ש"ח כולל ראוטר בשיטת חיוב זיכוי לשנתיים. הוט+012 או 013 או בזב"ל - 12 מגה 126 ש"ח לחודש כולל הוטבוקס. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  17. רכשתי סוויץ CISCO מ-KSP בסוף 2019. בחשבונית רשום "אחריות שנתיים באתר הלקוח ע"י סיסקו". לאחר חודשיים התחיל לרסט את עצמו והיה בלתי שמיש. לא הצלחתי להשיג אותם, היו פתוחים למכירות אבל לא לשירות (תקופת הסגר). דרשתי במספר הזדמנויות את מימוש האחריות והחלפה בבית הלקוח. 3 חודשים הייתי בלך ושוב. KSP, CISCO הלוך ושוב. מתנערים. הכריחו אותי להגיע על מנת לאסוף סוויץ חליפי. KSP טענו שזו בעיה של CISCO. סיסקו טענו שלא היה ולא נברא. רשום ע"ג החשבונית בבירור. אני שוקל הגשת תלונה לרשות להגנת הצרכן. אוני בטוח שרבים הוטעו, ואולי יתקנו דרכיהם.

18. היי לכולם! יש כאן מישהו עם ניסיון בהשקעה בבורסה? אני לא מחפש כרגע מישהו שיהיה מומחה, אבל כזה עם ניסיון מסוים. אני התחלתי להיכנס לקטע בחודש האחרון דרך תעודות סל (תכלית תעודות סל למי שמעוניים לדעת) ואני מחפש להבין מה הכי כדאי לעשות שם, מה חשוב לזכור ולשים לב וכדומה. מישהו יכול לעזור לי? לתת טיפים? תודה!

• 65 תגובות
    • 12.8k צפיות
  19. שלום לכולם, קיבלתי מנציג של פלאפון את ההצעה הבאה שטוען שהיא מצויינת. האם ההצעה באמת כל כך טובה? [tt] את מכשיר הגלקסי אוכל לתת לך בחיוב זיכוי מלא של 109 ₪ בתנאי שמדברים מעל 400 דקות. יחד עם המכשיר ישנה חבילת גלישה לגלקסי בעלות של 59 ₪ (נפח GB2). אחליף לך את המסלול למסלול פיקס של 149 ₪ לפני מע"מ: 700 דקות פיקס 700 דקות 5 יעדים ו/או פנים אירגוני 700 SMS[/tt]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום הזמנתי דיבורית BT לפני כחודש וחצי אחרי כמה ימים הגיע אליי לתיבה טופס של דואר רשום ושהלכתי לסניף לקחת את החבילה גיליתי שהיא לא קיימת(אני בטוח ב 99% שזאת החבילה) חיכיתי עוד קצת והתחלתי לדבר עם המוכר ואמרתי לו שהחבילה נאבדה הוא שלח לי את הטופס הנ"ל למלא ולשלוח לו להמשך הטיפול http://www.sonicelectronix.com/forms/claims/usps_claim.pdf עכשיו כנראה שהחבילה הייתה כבר בסניף דואר ונעלמה משם או לא יודע מה קרה לה ובגלל זה אני מפחד לחתום על המסמך הזה הם יכולים להגיד שכן קיבלתי את החבילה למרות שלא(כי מפחיד אותי הקטע של הקנס)? האם אתם הייתם חותמים על המסמך הזה? ואם יש משהו אחר לעשות? תודה! נ.ב מספר החבילה yy075104918il מראה באתר של הדואר שאין נתונים על החבילה הזאת

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום חברים בקרוב אני עובר דירה ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט איכותי. בתור עובד של הוט לשעבר אני יודע טוב מאוד מה ההבדלים בין שתי החברות. (אין דבר כזה הוט או בזק יותר טובים, הכל תלוי במיקום שלך). That being said המקסימום שבזק יכולים לספק לי זה עד 40 מגה בהתאם למיקום. אז לבזק יש מסלול עד 40 מגה ( ההתחייבות היא למינימום 20 מגה) ב 85 ש"ח לחודש. עלות התקנה בשווי 99 ש"ח. מודם משולב ראוטר לשנתיים "בחינם" ולאחר שנתיים עלות אחזקה של 10 ש"ח בחודש. הוט מציעים אינטרנט עד 100 מגה ב100 ש"ח, ההתקנה בחינם. מוד משולב ראוטר "בחינם" לשנה ולאחר שנה עלות אחזקה של 10 ש"ח בחודש. לגבי ספק אני כבר מסודר, יש לי דייל עם בזק בנלאומי של 100 מגה ב29.90 ש"ח לחודש ואני לא מעוניין לעבור. מה אתם אומרים?…

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by Lichborne,

https://www.asus.com/us/Monitors/MG278Q/ אחרי שויתרתי על לייבא מחו"ל ולנצל את המחירים המדהימים שיש להם, במיוחד אלה שהיו לרגל ה-BF (גם במבצע הכי מטורף שראיתי, 350$, זה יצא 650$=₪2200 עם משלוח\מיסים. הבדל של 300 שקל לא שווה לי את המרחק), החלטתי לקנות במחיר נטול המבצעים של הארץ שלנו. על איזו חנות הייתם ממליצים? כל המחירים די אותו הדבר, אז נותר רק להשוות את איכות השירות (בין השאר במקרה של בעיות). חשבתי על TMS כי הייתה לי חוויה טובה איתם מבחינת השירות או פלונטר כי הם נראים סבבה וכולם מדברים עליהם. מוזמנים להגיד מה דעתכם עליהם, או על כל חנות אחרת. כדאי לחכות עם קניה של מסך לאיזה זמן/אירוע קרוב מסוים? למשל כמו שיוצא ליין חדש של כרטיסי מסך וכל המחירים ש…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  23. כמה שאלות בנוגע לכסא (החלק העיקרי): - כסאות מחשב נמכרים כמעט בכל חנות של ריהוט או מחשבים, יש המלצות לחברה או חנות ספציפית? - מה ההבדלים בין כסא גיימנג, כסא משרדי, או כסא מנהלים (מתחת לפני השטח), מתי כדאי לקנות מה? - כסא עור, בד או רשת מה עדיף? - יש כסאות ללא משענת גב שמתוארים כנוחים ובריאים יותר לגב כמו יציבון, מישהו התנסה, באמת מסייעים? - על עוד כדאי להקפיד ברכישת כסא? לסיום, אשמח לקבל המלצות וחוות דעת לכסא המתאים לישיבה ממושכת, כרגע בכיוון של עד 1000 ש"ח (אפשר להתגמש קצת)..

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי חבריה 1. בנובמבר 2014 התחברתי להוט מובייל ורכשתי מהם טאבלאט סמסונג 3 במבצע דאז. 2. הפעלתי אחריות מול סמסונג והודיעו לי כי האחריות בתוקף עד 19/1/2017 3.בטאבלט נעשה שימוש לעתים רחוקות . 4.לפני כחודש כאשר באתי להפעיל את המכשיר ראיתי כי יש פסים/פיקסלים צבעונים על גבי המסך(רואים בהיותו כבוי) 5. פניתי למעבדת סמסונג באזור מגוריי 6.תגובה ראשונה של המוקדן הייתה "זה סתם שטויות ,אל תתייחס " 7. שאלתי מה הבעיה ,השיב באי רצון ממש "יש וואקום" אשלח לטכנאי 8. אחר שבועיים שבתי לקבל את הטאבלט ונאמר לי כי לא תוקן מאחר ציטוט מדויק כפי שרשום בקבלה" טופל ע"יי גורם זר ,טופל במעבדת חוץ ,חוסר מדביקות על הקונקטורים וחוסר ברגים" 9. לרגע הייתי בהלם,שלאתיו, איך יכול להיות אני יד ראשונה ויש ל…

25. Started by orn22,

אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.