צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל המלצה על חנות מחשבים שהיא אינה KSP (פחות רוצה לרכוש מהם) ואינה אייבורי (אין את החלקים שאני רוצה).
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מעוניין לקנות thinkpad/latitude יש חנויות שהייתם ממליצים לבדוק אצלם? אזור המרכז, תל אביב-ראשון..
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, מישהו יוכל להמליץ לי על חברת סלולר להתחברות, אינטרנט בראש ובראשונה. תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
- 1 follower
-
-
במה חברי הפורום משתמשים ולמה? מודה על כל המלצה.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
אתר מוצלח שגיליתי לאחרונה. ראו לדוגמא מעקב אחר הטבלט החדש של סמסונג: מעקב אחרי N8000
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות ממותגים כמו shure, sennheiser לא beats עד 150 ש"ח תודה למביאים
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה הRazer Tiamat שלי נשברו (הקשת שמחברת בין שתי האוזניות נשברה). הייתי מאוד לא מרוצה מהאוזניות האלה, קניתי אותם לאחר Siberia V2 שהייתי מאוד מרוצה מהם. הסאונד בTiamat היה מאוד "מזוייף" לטעמי. עכשיו אני מחפש זוג חדש ורציתי לשמוע המלצות מהפורום כאן. חשוב לי שיהיה מיקרופון כי אני מרבה להשתמש בSkype\Teamspeak, לא רואה סרטים בכלל ומעט מוזיקה, כלומר העיקר הוא למשחקים במחשב. אני גם חייל לקראת שחרור ככה שאין לי תקציב לאוזניות בטווח ה1000+ ש"ח. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש אוזניות ממותגים jbl,סנייזר,bose, beats והמלצות תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות בצעתי הזמנה ב-TMS. לאחר ההזמנה הבנתי שכנראה מה שהזמנתי לא מתאים לצרכים שלי. יצרתי קשר עם קיריל מ-TMS וביקשתי להקפיא את הטיפול בהזמנה. לאחר מכן בסיוע הפורום בצעתי שינויים רבים בהזמנה המקורית. הפניות הרבות שלי ל-TMS נענו בסבלנות ובמקצועיות. בסופו של דבר כאשר החלטתי מה המפרט המתאים לי, קיבלתי הצעת מחיר מצויינת. סיכומו של דבר, אני ממליץ על רכישה בחנות TMS מחשבים. הארה אחת שהעברתי גם לחנות ושקשורה לחברת המשלוח: החנות שולחת את האריזות של הרכיבים בנפרד מהמארז. מכיוון שהאריזות ריקות אז בתהליך המשלוח הן נמעכות מכיוון שמניחים עליהן חבילות אחרות. למי שחשוב לקבל את האריזות ללא מעיכה אני מציע לבקש שיארזו אותן בקופסת קרטון או שימלאו אותן בקלקר/נייר.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא אוהב להחזיק פלאפון ולא אוהב אוזניות הייתי רוצה גם בבית לנהל את השיחות כמו ברכב דרך הרמקול יש מוצר כזה (אם כן מחפש משהו עם מיקרופון איכותי שלא אצטרך לצעוק לתוך הרמקול) תודה רבה מאד
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לצרכים כללים - גלישה, אופיס, פגישות זום...זהו בגדול. 14 אינץ'. כונן ssd קטן. חשוב שיהיה עמיד ורובסטי (רמת גימור טובה), אחריות 3 נשים בבית הלקוח. תקציב עד 3000 שח. אני רוכש סמארטפון ב ksp באילת (כבר יש לי תור שם) אז אם זה מ ksp זה יתרון.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ראוטר/access point איכותי לעסק, מעל 30 משתמשי WIFI. חוץ מעניין המשתמשים אני מחפש ראוטר/access point שתומך בגישה לרשת הWIFI דרך לחיצת "לייק" בדף הפייסבוק של העסק. לפי חיפוש באינטרנט הראוטר שאני מחפש הוא NETGEAR R6300 אך אני לא בטוח אם זו באמת הבחירה הנכונה לכן אני מבקש ייעוץ(OVER KILL?). מבלבד עניין הWIFI אני מחפש ראוטר אמין מאחר ובעבר התקלתי בהמון בעיות שדרשו REBOOT/RESET. מדובר במרחב של כ-150 מטר מרובע. (במידה וחרגתי מכללי הפורום אני מצר על כך מראש ואשמח להכוונה למקום הנכון) בברכה, בר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו משתמש ברובוט מנקה כלשהו? שמעתי הרבה על Roomba, וראיתי שיש המון חיקויים סיניים זולים יותר. מישהו משתמש במכשיר כזה, ויכול לכתוב המלצה?
-
- 26 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רדיאטור. אני מחפש רדיאטור שיחמם..אבל ממש יחמם. קניתי לפני שבוע רדיאטור של Morphy Richards, דגם SD11 עם 11 צלעות הוא בכלל לא משהו... בקושי בקושי חימם חדר קטן של 9 מטר. יש המלצה למישהו על רדיאטור שעושה עבודה טובה? אשמח להמלצות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראטור שיהיה מספיק חזק שיכול לחדור תקרה אחת. בקומה למטה כבר אשים AP\EXTENDER. התקציב הוא 1500 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הקנקן שלי ישן של בריטה בעל קיבולת של תא מילוי 1 ליטר ותא סינון 2 ליטר. אני מעוניין להתחדש ולקנות אחד מקנקני DAFI: http://bit.ly/1xnsfLf http://bit.ly/1xnsvtP שניהם 1.5 ליטר אחרי סינון אבל קיבולת של תא מילוי משתנה מ-1.5 עד 1.8 ליטר. יש הרבה מה לחשוב פה? אילו פילטרים יותר נפוצים? יש מצורת מלבן וסטנדרטים מהמוכרים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אהיה בניו יורק בסוף אוקטובר ואני מעוניין לקנות סמארטפון חדש (אנדרואיד בלבד). חשוב לי זכרון גדול ובטרייה חזקה. מן הסתם עדיף טלפון חדש יחסית. חשבתי על nexus 6p אבל אני פתוח להמלצות כל עוד הם עד לטווח המחירים של ה-6p (מתחת ל2000 ש"ח) אשמח לקבל המלצות לטלפונים ו/או חנויות מומלצות (או המלצה לקנייה באינטרנט ואיסוף עצמי, יש לי כתובת למשלוח בניו יורק) בנוסף, אשמח לקבל מידע על הדגם שיתאים לישראל מבחינת תדרים. תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא פד מאסיבי למקלדת, כמו זה - http://www.ebay.com/itm/Computer-Keyboard-Wrist-Pad-Flexible-Foam-Cushioned-18-x-2-1-2-x-3-4-New-/150983585807 וכמה דבר כזה צריך לעלות? אני רואה בארץ מחירים כמו 60 שקל, שנשמעים לי די מופקעים לג'ל עטוף בבד. (ובאמת אפשר לראות שבארה"ב אתה יכול לקנות אחד ב-3 דולר, ורק המשלוח לישראל מייקר את זה, אבל זה עדיין 40 שקל, ואני חושד שאם קונים מהמקום הנכון, היה אפשר להוריד את זה עוד) מה דעתכם? (אני צריך 5 כאלה, אז ההפרשים כבר מתחילים להיות משמעותיים) עדכון - מצאתי פד דומה שחור במחיר מעט יותר זול (9.41$) ב-AliExpress. (לא הפרש מהותי)
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הייתי רוצה עגלת משא (כמו שיש למחסנאים) שאני אוכל לשים בבגאז' של הרכב באופן קבוע, ולהשתמש בה כדי להעלות קניות הביתה. למישהו יש המלצה?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לספק + תשתית לשימוש ביתי. אני מחפש חבילה לא יקרה שתאפשר לי להוריד סרטים/סדרות בקצב סביר. היום אני מחובר דרך בזק בינלאומי + HOT. אשמח לדעת על שילובים מומלצים של ספק + תשתית ואיזה עלות אפשר להוציא מהם. חשבתי על מהירויות של 10-12 מגה. תודה רבה, ערן.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע להמליץ על סמארטפון ב 3000 שקל. דרישות, מצלמה מעולה! ועמיד (לא רגיש לנפילות ואבק). תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לסלולרי סמארט בסביבות 1000 ש"ח לשימוש עסקי עדיפות לקרינה נמוכה, מסך ברור שרואים גם בשמש. דיבור באיכות גבוהה כולל המיקרופון. דפדפן טוב ומכשיר לא גדול פיזית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות סכין 1 או 2 נוספות לשימוש כללי במטבח. אין לי תקציב ענק לצורך כך אבל אני יכול להוציא כ-200-300 שח לסכין. ההתלבטות היא בגדול בין סכין שף של ארקוס לסכין שף של צויילינג (סדרת pollux לדוגמה) אם יש לכם משהו מומלץ אחר (מניסיון ולא מהסתכלות במסטר שף) מוזמנים להציע. היום יש לי 2 סכינים בשימוש, שתיהן סנטוקו (אחת טובה של ויקטורינוקס ואחת דיי גרועה של ארקוסטיל) אשמח לעזרה מהבשלנים פה. נ.ב. אם יש גלובל שף ב-350 שקל אני אשקול להגדיל את התקציב.
-
- 36 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי טלוזיה מדגם טושיבה regza משנת 2010, אני שוקל לקנות סטרימר שיתחבר לטליויזה ולהתמש בשירותים כמו נטפליקס ויוטיוב ובנוסף אשמח אם לסטרימר תהיה אופציה מובנת לקליטת ערוצי עידן פלוס. גובה התקציב הוא בערך עד 500 שקל, אך ניתן לחרוג במידת הצורך. אשמח לקבל ממכם המלצות וכיוונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-