צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, קראתי פה מספר דיונים אך הם ישנים לפיכך החלטתי לפתוח דיון. אז ככה - הכיסא מנהלים שאני איתו(הדיי מעפן) כבר נשחק לגמרי וזה כמו לשבת על סלע. מחפש המלצה לכסא טוב לעמדת המחשב - עד 1000 ש"ח - כסא שאפשר להתרווח איתו בסבבה ומתאים גם לישיבה ממושכת, מתאים גם לפוזיציית רגליים על השולחן וכו'.. תודה לעוזרים :-)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני בידיוק הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש המלצות לחנויות מחשבים. חוץ מאייבורי וK.S.P יש המלצות לחנויות יותר טובות משני אלה?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
התעניינתי היום בפתיחת חשבון עו"ש בבנק והגעתי למוקד טלפוני של בנק דיסקונט, שם נאמר לי שייתכן ומכיוון שאני לומד במכללה הם יכולים לתת לי לפתוח חשבון סטודנט עם ההטבות הנלוות. ביקשתי מראש מהנציגה בטלפון לוודא שלימודים במכללה ולא לימודי תואר קבילים מבחינתם לחשבון סטודנט היא אמרה שלא צריכה להיות בעיה רק להביא טפסי הרשמה ללימודים ולגשת לסניף. ניגשתי לסניף בקרית אתא, רבע שעה לפני הסגירה בערך... קודם כל המספר שקיבלתי היה לסגן מנהל שהוא אחראי בסניף על פתיחת חשבונות. זה התחיל מזה שפקידה הודיעה לי שבגלל שזה עשר דקות לפני הסגירה המערכת "תינעל אוטומטית" ואי אפשר לפתוח חשבון כרגע (שזה שקר מוחלט כי מספר דקות לאחר שעת הסגירה היא הלכה לקופה לבצע פעילות בחשבון של הבת שלה). אמרתי שלא נורא רק …
-
- 18 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, לא מזמן יצא לי להיעזר בחברת תיקוני לוחות PCB של כוננים קשיחים בכדי לסדר את מותו הפתאומי של הכונן הקשיח שלי בנפח 1TB. הכונן היה די חדש, בן פחות מחצי שנה, ובאופן פתאומי נשרף, ככל הנראה מספק כוח אינו תקין. מיד חקרתי ובדקתי, והסקתי שיש דרך לעבור את המאורע הזה בלי הוצאה גדולה ומיותרת מידי וגם אפילו בנוסף לשחזור המידע עצמו, להחזיר את הכונן הקשיח לתפקודו המלא כחדש. כמו שהוזכר, החברה מטפלת בחלק החשמלי של הכונן הקשיח ולא המכני. משמע לוח המעגל האלקטרוני אשר יושב לרוב בצד החיצוני של הכונן הקשיח ומתרגם את שפת המודול לשפת המחשב .. לכן אם מדובר במות פתאומי של כונן קשיח שיכול מאוד להיות שהיה מלווה בריח של שרוף, כאן תוכלו למצוא את הפתרון!! פתרון הבעיה יהיה החלפת רכיב המייצב א…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי טלפון סלולרי LG G2 32GB. בעקבות חוסר אמון בחנויות הפרטיות בישראל ובשיטת ה"קומבינה" המפורסמת של הישראלים, העדפתי לשלם מחיר גבוה יותר על מנת לקנות את המכשיר דרך היבואן הרישמי - רונלייט. זאת על מנת להבטיח שירות ברמה של יבואן רישמי, מה גם שהם מתהדרים בגאון בתמיכה ה"בלעדית" של המכשירים שלהם ב-FOTA - עדכוני גירסה מהאוויר. אז כפי שאתם יודעים..... לפני כחודשיים לאחר המתנה מרובה (וקצת מאכזבת מצד LG שהיו אמורים להיות "קרובים לצלחת" בעקבות הנקסוס 5) יצאה סוף סוף גירסת 4.4.2 קיטקט ל-G2 בכל רחבי העולם. בכל רחבי העולם... מלבד אצל היבואן הרישמי בישראל. כפי שניתן לראות בפורום סלולר אצלנו באתר, מכשירים שנקנו בחו"ל וגם מכשירים שנקנו בארץ בחנויות פרטיות (יבוא מקביל)…
-
- 29 תגובות
- 21k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שאכתוב משהו ארצה קודם להצהיר שאין לי שום קשר עסקי עם החברה הנ"ל, אני לא מכיר אף אדם בחברה והקשר היחידי עם החברה הוא קשר לקוח-עסק. אני יוצא מנקודת הנחה שיש בHWzone הרבה צרכנים שמזמינים חבילות מחו"ל וכל פעם חוזרים בתשובה ומתפללים שדואר ישראל לשם שינוי יעשה את העבודה שלו, ויעביר אלינו את המשלוחים שלנו. בשנה האחרונה, שאפילו לא הסתיימה, דואר ישראל איבדו לי שלוש חבילות וכל פעם מצאתי את עצמי רב גם עם הדואר וגם עם השולח בנוגע למציאת החבילה ובניסיון להבין האם לקחת החזר או לא. בסוף נמאס לי והחלטתי להשתמש בשירות BoxIt שהרעיון הוא פשוט, אתם שולחים לכתובת שלהם (במקום שלכם) ותוך 24 שעות, מהרגע שהחבילה הגיעה אליהם, החבילה תחכה לכם בלוקר שאתם תבחרו ותוכלו ללכת …
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם מישהו שמתמצא ימליץ לי על איזה מחשב נייד שיהיה מהחדישים יותר I-3 אני חשבתי או על acer או lenovo חשוב לי שיהיה אמין מבחינה טכנית.השימוש המיועד :לא מסובך מדי :אינטרנט,פוטושופ לחובבנים,תכנות אופיס,סרטים זהו בעצם. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש עינית דיגיטלית לדלת, לבית של אדם מבוגר. (עם מסך, ואם אפשר גם מאפשרת לצלם את האנשים שמצלצלים בפעמון) ראיתי הרבה דגמים ב-Ebay, אבל נראה לי שכולם באיכות נמוכה מדי. (0.3MPixel נשמע לי כמו רזולוציה מאד נמוכה, ואני לא בטוח כמה קל יהיה לזהות את האנשים בעינית) למישהו יש המלצה על דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע להסביר את זה אבל נעליים די מהר מתבלות ונשחקות שזה מדובר בי יתכן שזה בגלל מבנה הרגל שלי בכל מקרה קניתי כמה פעמים נעלי נייק שנקרעו. לא נעים להסתובב עם נעלים קרועות כמו הומלס האם יש המלצה לנעליים עמידות שגם בנויות לריצה קלה, קלות, ושלא יהרסו/ יקרעו לאחר חצי שנה
-
- 21 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לפלאג או בקר (לא יודע מה השם של זה) שמתחבר לדוד שמש ושולט עליו עם אפליקציה לטלפון. לא יודע כמה זה אמור לעלות בכלל אז אשמח לכמה דוגמאות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה על איזשהי DASH CAM - אני לגמרי מוכן להזמין דרך GEARBEAST או ALIEXPRESS אם זה מוזיל את כל העסק. אפילו מעדיף. - לא חייבת להיות למצלמה איכות מדהימה, אבל שיהיה מספיק ברור. - עדיפות (אבל ממש לא חובה אם זה מקפיץ את המחיר) למצלמה שרגישה לתזוזה שמופעלת כשהרכב במצב חניה ולא זז. - אני לא מוגבל מידיי בחינת תקציב אבל שלא יחרוג מה-70$ כדי להימנע מלשלם מכס. אני מחפש משהו שיהיה שווה את המחיר ככל האפשר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני משתמש במעמד הזה כבר כמה חודשים, ומאד מרוצה. הרבה יותר נוח מאשר לשים את המחשב על הרצפה. 36 שקלים כולל משלוח מאייבורי. (משום מה בזאפ זה עולה 50) הוא ממש בסיסי, אבל אם יש למישהו עוד פיצ'רים למעמד למחשב שחסרים לו, אשמח אם תגידו ונדבר גם על מעמדים יותר high-end.
-
- 15 תגובות
- 9.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבריה, אני אוהב עבודות עץ עשה במו ידך יש לי מסור ג'קסון אך איני מצליח לדייק בחיתוכים. לאחרונה ראיתי מסור בערוץ הקניות : http://www.21.tv/p-42036/Rotorazer_%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A8_%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99_%D7%9E%D7%A1%D7%AA%D7%95%D7%91%D7%91_%D7%A7%D7%98%D7%9F אחד נוסף ב אלי אקספרס : http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-TO-Russia-Ukraine-Kazakhstan-Uzbekistan-400W-Rotoraer-Saw-circular-eletric-motor-saw-3-pcs/1736234743.html או זה http://www.getit.co.il/Prod/69153/ תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלשום הלכנה מכונת הכביסה (קריסטל) אחרי 7 שנים אשמח לקבל המלצה למכונת כביסה טובה עד אזור ה-2,000 שקלים. הבנתי שמכונות כביסה של בוש וסימנס טובות (גם אותו יבואן/אחריות), אבל אף פעם לא יצא לי להתעסק עם זה. אשמח לשמוע ממי שקנה ומרוצה. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לנו מכונת כסה AEG בלה17 שנה. לאחרונה אינה מכבסת טוב, וחלק מהתוכניות לא עובדות כמו שצריך. כפי שבדקתי ל המכונות כיום לא מחזיות יותר מ 5 שנים. ראיתי שבוש וסימנס מומלצות 8 ק"ג תוצר גרמניה המחיר מתחל מ 3,500 ₪. הבעיה שזה רק שנה אחריות . ותוספת 200 ₪ לעוד שנתיים. בחיפוש בזאפ ר איתי ביקורות רעות על המוצר והאחריות והשירות בקישור הבא תקראו את הטוקבקים על המכונות האלה http://www.themarker.com/consumer/1.525794 ראיתי שיש סמסונג 8 ק"ג , 3 שנים אחריות +מגן ברקים מובנה ומונע בנית מובנה. העלות , 2,400 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857067 מצפה לשמוע המלצות. תודה חבל לי להשקיע סכום גבוה שבסוף תאכזב. מצפה להמלצות למי שיש או ייון תדה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מכונה לעיצוב זקן שתהיה טובה. התקציב הוא עד 150 ש"ח. לא אכפת לי מ- EBAY אם ניתן להביא משהוא טוב יותר בהפרש קטן. הבנתי שפיליפס טובה בתחום, אבל אשמח להמלצות של בעלי ניסיון אם יש...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מחפש מטען נייד מומלץ, כרגע עבור GALAXY S6 אשר יוחלף בחודשיים הקרובים באייפון 8/ האייפון העתיד לצאת כנראה בחודש הבא, כך שרצוי שיתאים ל-2 המכשירים. אין מגבלת תקציב, כן חשוב מאוד שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה גדול/ כבד מידי. אני מעוניין לקנותו באמזון, כך שחשוב שגם יתאים למתח בארץ וכו'. תודה רבה. מצאתי כמה אופציות שנראו לי בשיטוט באמזון: https://www.amazon.com/dp/B01A6L85CC/?coliid=I34YMD4BWSTAZ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00Y2PX4YI/?coliid=I11SWDQR1HC7KQ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00XC1…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני סטודנט שלומד הנדסת תוכנה ומעביר 8+ שעות ביום מול המחשב, חיפשתי המלצות על כסאות אך לא מצאתי יותר מדי אינפורמציה, DxRacer יקרים (הכסא שבלט לי רוצים עליו 2000 שח) ויש כמובן כמה דגמים לדר גב במחירים קצת יותר זולים. גם שמעתי על חברת צרעה כמה חוות דעת טובות מישהו יכול להמליץ או לתת דיסהמלצה על כסא / חברה מסויימת מניסיון אישי?(אשמח לדגמים ספציפיים)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לא מצאתי פורומים מותאמים לנושא, אז החלטתי לנסות פה את מזלי. אני מחפש כיריים חשמליים (לא אינדוקציה) של 4 ספוטים במחיר שיהיה שווה את הערך של המוצר ככל האפשר, תקציב עד 1500
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעניין בכיסא: דגם- Freedom H של מותג- HumanScale, מישהו יכול לומר לי בעיניים עצומות האם מוצר זה יעיל ונוח לישיבה ממושכת מול מחשב? וכמובן האם המחיר(לאחר שיחה עם נציגה מהחנות בפתח תקווה, נמסר- 4,500ש"ח) שווה את זה? ושאלה קצת חשובה, במידה והוא נוח ומתאים לישיבה ממושכת, האם הוא יכול להתאים לשימוש לגיימרים? לגבי התקציב, הוא אפשרי. זהו הקישור לאתר- http://www.waxman.co.il/Product.aspx?id=6
-
- 88 תגובות
- 24.9k צפיות
-
-
שלום, מחפש טלפון סלולארי שלא מורכב כמו סמארטפונים שיש היום, עם מקום לסים כפול, ממשק פשוט וברור וכל לניווט, עם רמקול. מדבר על מכשירים כמו אלה. מישהו יכול להמליץ? בדקתי מכיר של NOKIA כזה ובארץ מצאתי אותו במחירים של פי 3-4 ממחירים בחו"ל. אולי מישהו מכיר מקום בארץ מוכר קרוב למכירים בחו"ל? אני לא אוהב את העיניין של יבוא אישי כי במכשירי טלפון חייבים להשיג אישור משרד תקשורת. תודה
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב ברצוני לעזוב את בזק בגלל המחיר הוצע לי מחיר של 30 שקלים כולל 1500 דקות לנייד ולנייח והתקנה חינם עד 4 שלוחות באחד הספקיות אינטרנט רציתי לשאול האם כדאי לעבור מבזק? האם איכות השיחות טובה בטכנולוגיה זאת ידוע לי שכשיש תקלה באינטרנט או בחשמל זה לא יפעל ובנוסף שאלה למבינים- אני משלם 5 דולר בחודש על שרותי VPN (משנה IP לאמריקאי)משום שאני משתמש בהמון שרותים מארה"ב האם עדיין אוכל להשתמש בו אם אעבור לטלפון מבוסס אינטרנט או שאין קשר? בתודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המתנתי קצת עם חוות הדעת הזאת אין לי הרבה מה להגיד פרט לזה שקיבלתי שירות טוב ומקצועי, המחשב סופק במסגרת הזמן שהובטח, אף על פי שהייתי טפונת לחוץ (פעם ראשונה שאני קונה מחשב שלום מרחוק) תמיד קיבלתי שירות מעולה ולשביעות רצוני המלאה. תהליך הרכישה: לאחר בניית המפרט באתר (די מנימלסיטי אבל מכיל כל מה שצריך), יצר איתי קשר נציג מהחנות לקח מקדמה והם התחילו בבניית המחשב, לאחר שבוע המחשב היה מוכן הגעתי לחנות ואספתי. לבסוף יצא שהחנות אפילו נתנה לי שדרוג קטן על חשבונם הסיבה שהחלטתי לקנות דווקא מסטארט מורכבת משתי סיבות א. לפני שאני רוכש מחנות מסוימת אני מחפש המלצות ויותר מהמלצות אני מחפש תלונות של לקוחות, ובמקרה הזה לא מצאתי. ב. המחיר בסטארט יצא…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-