אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
הפסדנו בגלל כיאל. נקודה. השחקן הזה פשוט טיפש. כמה פאולים סתם באמצע המגרש, שחקן עשה לו הטעיה והוא אכל אותה והרים אותו על ה 16, אחד הפנדלים הכי דפוקים שראיתי. היתה הזדמנות לתת את ה 2-1 בערך בדקה ה 60, הוא היה עם הכדור באגף, באמצע חיכו 3 שחקנים שלנו מול 3 שלהם, רק לתת את הכדור כמו שצריך וזה גול. אבל לא, הוא מנסה לעבור לבד כמו אפס וברור שאיבד את הכדור. אני לא יודע מה יותר עצוב, איך שהוא שיחק או זה שנתנו לו לשחק כל המשחק. רבאק מה קשטן עיוור? בהתחלה הוציא את סהר - שהיה אחד הטובים במגרש והכניס את יוסי לאמצע - שהיה מוציא את זיו במקום את סהר, הבלמים שלהם איטיים וכשיש את שכטר וסהר למעלה, בניון מאחוריהם אז זה מתכון למצבים מול השוער. במקום גולן היה מקום ליצחקי או ברדה. אחרי זה הוציא …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באווירה של שלוש בבוקר החלטתי שמספיק כבר טחנו בפורום הזה כל הנושא של שמאל , ימין, שאהידים ושמאלנים מטורפים. לארוחת בוקר הפעם רומנטיקה וחסר למי שלא יגיב או יפעיל קצת תאי דימיון בודדים שנשארו בתוך הראש שלו ולא יגיד איך הוא היה רוצה להתחתן...וחבר'ה, באמת, תהיו יצירתיים.. במידה ותשתפו פעולה עם מוחי המעוות אני אגלה לכם את המזימה הנוראה שלי בקשר לחתונה(אם תהיה לי בכלל)...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי מתנדב להוריד לי כאפה ? אני חי בסרט ... הזוי. אני רוצה להתעורר מהחלום הזה ... הצילו ... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3747613,00.html וגם ביקשו ממנו תעודה ממשרד הפנים, " הוכחה " שהוא חי. לבכות ? לצחוק ?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כמה שנקרא טולקין ונשחק Deus Ex עדיין רבים ירגישו את הצורך גם בסיפוק ע"י סדרות איכותיות (או לא) ישירות לוריד. אז איך אתם מקבלים את האספקה שלכם? אני כבר די הרבה זמן מתקשה למצוא בטלוויזיה (כבלים) סדרות לטעמי, בייחוד כאלו שאינן בשידור חוזר בפעם העשירית, במקרה הטוב. מאחר ותרגום הוא לא עניין קריטי עבורי הורדת סדרות זו טירחה ובזבוז זמן. כך שהשיטה שלי - צפייה בסדרות אונליין. האתר העיקרי דרכו אני צופה משתנה מזמן לזמן, כאשר האתרים נופלים זה אחר זה בשדה הקרב של זכויות היוצרים. אבל תקופה ארוכה כבר (טפו, טפו, טפו and knock on wood ) שאני צורכת באופן כמעט בלעדי דרך אתר אחד - Sidereel. עוד מישהו פה מכיר ומשתמש באתר?
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יהודי שמתחתן עם יהודיה , גם אם הנישואים בוצעו בעירייה של לרנקה בקפריסין (אני אומר זאת מניסיון בתור אחד שעשה זאת) באופן אוטומטי ניכפים עליו חוקי האישות היהודיים הדפוקים שמטילים עלייך חובות כמו כמו "מזונותיה,כסותה ועונתה"-כלומר אתה חייב לפרנס אותה,להלביש אותה וגם לזיין אותה אבל היא בפועל לא חייבת לך שום דבר, ואם היא לא רוצה סקס אתה לא יכול לכפות עלייה יחסי מין ,מפני שאז תואשם באונס, גם אם אתה בעלה בניירות (בעלה מהשורש ב.ע.ל ,קרי זה שבועל ומזיין אותה באופן רישמי) . מיותר לציין שגם הגירושין חייבים להתבצע ברבנות (כן,כן כל הטררם הפרימיטיבי של גט). אין שום סיכוי שבעולם שכף רגלי תידרוך שוב פעם ברבנות. ממילא אני אתאיסט גמור ושונא כל מה שקשור לדת (כל דת שהיא). אני שמעתי על המרת…
-
- 181 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
ראיתי חדשות. זו הייתה חוויה נהדרת. לא נותנים לשגרירים לדבר. "מדינת אפרטהייד", פשוט מגוחך. תמיד חשבתי שיש איזשהוא צד שפוי שיודע מה "האמת". אך נראה לי שאנחנו מפסידים במערכה הזו.
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום נרשאתי בבית בגלל שלא הרגשתי טוב ואני נרדתי לאחר אלפי ניסיונות ואז פתאם חריקת צמיגים -> פגיעה במשהו ואז שלב הקללות שאני אחסוך ממכם ... קמתי תספסתי את המשקפיים והסתכלתי וזה המ ששראיתי : אחד נכנס בזקן במעבר חצייה ..... בסדר הזקן על הכביש על אבו נפחא על הראש והאחד הזה יושב באוטו רוצה להתאבד ... הירקן ממול צעק :" זה בסדר הזמנתי כבר אמבולנס " וכאן מגיע התיאור : מי שמכיר טיפה את ראשון יש את רחוב רוטשילד ואת כיכר המייסדים וזה אחד המקומות המועדים לתאונות והאמבולנס מגיע דיי מהר והוא עולה ברוטשילד ויופי עד שהוא מגיע דיי קרוב ואז כמה אנשים חסרי לב , שלא מקשיבים לחוקי ההתנהגות כאשר רכב ביטחון מאחוריך בתפקיד ( לרדת לימין ולתת לו לעבור )ממשיכים לנסוע ברגיל ולעקוף (!!!) אותו…
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
סיפור מדהים! אייפוד הציל חיים של חייל אמריקאי בעיראק: http://www.icell.co.il/article_82.html פשוט לקוח מסרט הוליוודי...
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אתם כעת במקום בו יש לכם גישה לערוץ הראשון ויש לכם חשק למוזיקה טובה (לפחות בעיניי חלק מהאנשים) אם כרקע או כעניין המרכזי, מתברר שהערוץ הראשון משדר (גם ב-hd) את ההופעה של הגברת המנוחה הכה מוכשרת. תהנו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=87551&sid=10 הפעם אפשר להגיד שהאינטרנט הציל את חייו של הנער.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3529624,00.html מקווה שהוא ייצא מזה בשלום.. :-X
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/rticles/0,7340,L-3248023,00.html http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=76095&bz=19 שחקן טוב, פה גדול מידי, והשיא של הקריירה שלו היה שהוא משך לאיציק זוהר בביצים אבל, יש לו אגו גדול מידי וזה לדעתי מה שהרס אותו. גיל 34 זה לא כל כך זקן, יש הרבה שחקנים שמשחקים עוד בגילו.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה רק אני או שהיום במשחק של בית"ר נגד הפועל (ובכלל), אייל ברקוביץ' לא מפסיק לדבר שטויות???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר להיות כאלו מוכשרים? ynet
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרגע דרום קוראה הבקיעו את שער הזהב נגד איטליה... ;D איזה ביאוס לכל מי שחשב שאיטליה תהיה אלופה... אז לא.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהצלחה !!!! , בטוח שייצגו אותנו בכבוד , ושיחזרו בשלום .
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום המפלגות ה"ליכוד" ו"ישראל ביתנו התאחדו למפלגה ששמה "הליכוד ביתנו". האם שיניתם את דעתכם בנוגע להצבעה?
-
- 34 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
טוב, בעקבות הפרשה החדשה של אונס או קיום יחסי מין בכפיה ע"י שר בכיר שהיה גם שר לפני 15 שנה לא יכולתי להתאפק.... בדיקה בין חברי ממשלת ישראל ב-1999 לבין היום מוציאה רק שם אחד חופף.... והזוכה הוא....... סילבן. תקנו אותי אם אני טועה... כמובן שאין לי מושג אם הפרשה אמיתית או לא, אבל כמו שאומרים, אין עשן בלי אש. ואין גם צו איסור פרסום, ויש התיישנות, אז כנראה שהמשפט היחידי שיהיה במקרה הזה יהיה ציבורי, וזה ביננו לא קיים במדינת ישראל. - - - תגובה אוחדה: - - - (כמובן שאני לא מתייחס לביבי שכרגע לא מכהן כשר בממשלה, וגם אז הוא היה "רק" ראש הממשלה. ) - - - תגובה אוחדה: - - - ולגבי מי ששואלים על התזמון המוזר, יש לי לפחות רעיון אחד.... גם על הנשיא הקודם כולם "ידעו" ואף אחד לא אמר כלו…
-
- 62 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
מה התכנית שאתם הכי אוהבים של ערוץ ביפ? הכוונה היא תכנית מתוצרת ביפ, ולא חברים \סיינפלד וכו' כל אחד יכול לבחור עד 5(הבחירה קשה, זאת הסיבה, אתם מוזמנים לבחור פחות) הפייבוריטים שלי: מהדורה מוגבלת רנו פסקאל הרצועה המאסטרו חיות פשע
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דפוקים בשכל!!! רק מלראות את התגובות שלה אני מקבל עוד עצבים. עדיין מהדהד לי בראש משפט החוכמה שלו: "תעזבי אותו! תזרקי אותו!" בקיצור קרועה במוח.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ת'רד אינפנטילי לרעיונות אינפנטילים למפלגות "נישה" שהייתם רוצים שירוצו לכנסת כל כך דביליים ש- עלה ירוק נראית מה זה רצינית לידם הייתי רוצה מפלגה שתלחם בתופעת המחירים עם 99 אגורות מפלגה נגד נהגים שחונים על שתי מקומות חניה - 10 שנות מאסר בפועל מפלגה נגד בעלי אזעקות רכב\חנויות שלא מכבים אותן מפלגת עובדי היי-טק , אולי ? התנועה למלחמה בספאמרים המפלגה שתציע פינוי מרצון באמצעות פינוי פיצוי לבעלי סובארו אימפרזה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שימו לב - השאלה היא לא איזה סרט אתם הכי הרבה אוהבים, אלא - הסרט שראיתם הכי הרבה פעמים (ייתכן וזה הסרט אותו אתם גם הכי אוהבים... ;D) שלי ? רובוקופ הראשון = 13 פעמים... ומופע הקולנוע של רוקי (Rocky's Horror Picture Show) = אותו ראיתי 5 פעמים - כולם עם ההופעה הנלווית !! (האורז,המים,העיתונים...)
-
- 61 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
ראיתי תפרק הראשון ואת 3 הסרטים ואני חיב להגיד הסידרה לפחות לפי הפרק הראשון והקדימון של השני מצליחה לשחזר את הרוח של הסרטים זה אומנם לא באותו איכות אבל יחסית לסידרת טלויזיה בסיגנון הסידרה מעולה וככה צריך לעשות סידרות ערפדים בניגוד לבפי או אנגל שמסריחות בכל מיקרה למי שאהב תסרטים הסידרה מאוד מומלצת ולמי שלא מכיר תסרטים אז - הרבה פעולה +הרבה דם+כוסיות+אוירה אפלה=בלייד רק למי שאוהב סידרות מתוחקמות אז תיתרחקו מהסידרה כמו ערפד מי שום עריכה שיניתי תדיון ולמעלה זה היה לפני השינוי
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה סידרה קומית הכי הצליחה בארה"ב אי פעם? סיינפילד?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-