עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by k22,

שלום רציתי להתיעעץ איתכם בנושא התזונה... שמעתי על חברת הרבל לייף ורציתי לדעת איך המוצרים שלהם?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אחותי הזמינה משקפיים ב72.5 דולר,המשלוח הוא בחינם דרך UPS. המע"מ בערך 40 ש"ח(אין מכס), UPS ביקשו 240 ש"ח על המע"מ + דמי טיפול שונים. האם מותר לUPS לקחת אחריות בטיפול המשלוח במחיר כל כך גבוה בלי אישור הלקוח? למה שלא יביאו איזה הילר שיעביר אנרגיות טובות למשלוח ב90000 דולר וזהו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by BorisAsh,

בזמן האחרון חוויתי על בשרי תופעה מעניינת, אם אפשר לנסח זאת כך. התקלקל לי המזגן העילי בסלון, ומאז אני מחפש בנרות אנשי מקצוע מיומנים. זאת משום שאנשי החברה (אלקטרה) טוענים (ובצדק) שטכנאי שלא מהחברה טיפל במזגן לפניהם ולכן אין הם לוקחים על עצמם לתקן אותו כעת. חודש ושני טכנאים מאז, אני מחפש המלצות לטכנאי, או חברה המטפלת מהימנה במזגנים באזור הצפון (עכו). אם יש למישהו המלצות, אשמח לשמוע!

4. יש מוצר שאני רוצה לרכוש, שלחתי למוכר הודעה פעמים, והוא לא עונה\: יש אפשרות להתלונן אליו? זה המוצר שאני רוצה לרכוש http://goo.gl/DC4iq משהו יודע עד כמה 200GSM זה איכותי??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לא ראיתי שפתחו דיון בנושא, אז לכל מי שמחפש מוצרים של לוג'יטק ומחפש שותפים לרכישה, זה המקום לכתוב בו. המבצע עד 27.8.2011 והתחיל היום.

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. נתקלתי היום באתר של החנות הזאת. והמחירים שיש שם נראים נמוכים עד כדי הונאה. (GTX 580 ב- 730 ש"ח ועוד כל מיני דברים הזויים). מישהו כבר קנה שם וחזר בחיים כדי לספר? לינק לאתר: http://fixmedia.biz/?page_id=13 עדכון: לאחר פעילות איסוף מודיעין, התגלה שהחנות אמיתית אבל האתר בבנייה ולכן המחירים ההזויים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…

8. שלום לכולם. אני צריך לעבור דירה בתחילת אוקטובר מחיפה למודיעין, והדירה שלי היא דירה סטודנטים קטנה. יש לי רק יחסית מעט ציוד: מזרן זוגי, ספה, 2 שולחנות, ספרייה, ארון נעליים וכ15 קופסאות של ציוד ושאר "ירקות"... הבעיה היא שהיום תחום העברת הדירות הוא די "פרוץ", כלומר כל אחד יכול להכריז על עצמו כמוביל. ושמעתי על הרבה אנשים שהזמינו הובלה ו"נכוו" מיחס לא טוב, הקפצה של המחיר ברגע האחרון, וכו. הייתי מעוניין לקבל המלצות וחוות דעת על מובילים שמצאו חן בעיניכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Boris_yo,

DealExtreme וBuyInCoins דומים עם המחירים נמוכים שלהם. יכול להיות הם נוסדו על ידי אותו מייסד או שהם בכלל מתחרים? האם הייתה כבר למשהו חוויה עם BuyInCoins?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני מסתפק במועט, ומסתובב עם טלפון בלטה בכיס (+אייפוד בכיס השני, מאוד לא נוח). יצא שהצלחתי לחסוך כ3,000 שקלים לסמארטפון חדש. אני חייל, והחבילה שיש לי עכשיו באורנג' (אני לא חושב שאפשר להצטרף אליה יותר) לא כוללת בתוכה X הודעות\דקות לחודש, אלא נותנת לי מחיר מוזל. אני מקבל 3 יעדים באורנג' שאפשר לדבר אליהם ב9 אג' לדק'. לכל שאר היעדים אני משלם כ29 אג' לדק'; וSMS עולה לי 19 אג'. אני לא מדבר הרבה, אני בעיקר שולח SMSים. אני חושב שבחודש עמוס אני מדבר כ200-300 דקות, ושולח כ600 SMSים (אבדוק בדיוק מחר בבוקר, כשאמצא את החשבון האחרו). בכל מקרה, יוצא לי בחודש חשבון של 80-110 שקלים. רב החבילות היום יקרות מאוד, ומציעות כמות אדירה של דקות\הודעות: 1300 הודעות\דקות. …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, אז ככה.. לצורך העניין אני רוצה להתנתק מהוט.. (בתאכלס אני רק רוצה לשנות חבילה, אבל מבחינתם זה אותו הקנס..) ונשאר לי התחייבות לכשנה. מי שיקרא את פה את סעיף 9 יגלה: מי שישים לב, בחשבונית החודשית בחודש יולי, עלה מחיר דמי המנוי לHOT VOD בכשקל בלבד, כן כן, שקל בלבד.. בניגוד לחודשים שקדמו לו. מכיוון שדמי המנוי השתנו, ולא קיבלתי על כך הודעה בכתב או בע"פ - האם אני צודק שיש פה עילה להתנתקות? אני יודע שאמור לצאת חוק בקרוב שאמור להוזיל את קנסות היציאה.. האם יש חדש בנושא?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  12. Started by Imtheman,

אני עושה את ההזמנה הראשונה שלי משם הקנייה די גדולה -1500 שח יש מס על קניה בסכום כזה ? דרך תשלום מומלצת? - יש לי חשבון בפיי פל . הכתובת למשלוח -בעברית או באנגלית ? מה זה state בארץ? ולמה הם מחייבים אותי לרשום שם משהוא ? המשלוח מיגיע אלי לבית או שצריך ללכת להביא אותו ? כמה זמן בערך לוקח לזה להגיע ?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by BloodFist,

מישהו יכול במקרה לכוון אותי איפה כמה ולמה? אנחנו טסים לשבוע ואנחנו רוצים להשכיר נטסטיק בארץ או שם? למשך השהות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום רב, לפני זמן לא רב רכשתי מחשב מפנדה. לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים ואיתרתי את מקור הבעיה לסטיק הזכרון (אחד מתוך שניים שיש לי). הזכרון הוא מתוצרת G.Skill דגם RipJaws. ניסיתי לשלוח מייל למכירות בפנדה, אבל נראה לי שהוא גם לא פעיל.. יש למישהו מושג למי אני פונה עם הבעיה? ליבואן? ליצרן? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בעל הבית השתגע. סקודה פאביה מנוע 1.4MPI בהספק 86 כ"ס וגיר ידני רק ב-69 אלף ש"ח. הבנתי שהמלאי הראשוני נחטף תוך מספר ימים, אבל אולי נשאר משהו. שוק הרכב הישראלי עובר מהפך רציני. שילוב של עלייה בשווי שימוש, התייקרות הדלק ומבצעים אגרסיבים. http://www.themarker.com/cars/1.705751

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  16. מדובר על מהירות 10 מגה. פשוט כרגע עם הספק הנוכחי שלי הלאג בשרתי משחק בארה"ב הוא בלתי נסבל ומחפש פתרון לבעיה. מחר אני אתקשר אליהם, אבל תהיתי עם הדבר הזה עדיין קיים או שכבר לא כי לא צריך אותו יותר לפינגים נורמלים

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by rellect,

הזמנתי ג'ינס מהאתר ioffer ב73 דולר.. אני יודע שבאופן כללי מותר לייבא עד 50$ בלי מכס, לדעתי לבגדים מותר קצת יותר אבל ביקשתי ממנו ליתר ביטחון לרשום שזה עלה 40$.. אני לא בטוח אם הוא עשה את זה כי הוא לא ענה לי.. וההודעה הבאה שלו הייתה שהחבילה כבר נשלחה. המשלוח מסתבר היה דרך EMS, גיליתי את זה אחרי שהחבילה נשלחה. בהתחלה חשבתי וואלה אחלה, זה יהיה מהיר.. ואז קראתי קצת באינטרנט ולפי מה שהבנתי זו חגיגה של עמלות. אני צפוי לשלם מכס / עמלות או משהו? יכולים לעקב את החבילה במכס למרות שזה סך הכל ג'ינס אחד? לא אכפת לי לשלם עוד 50-100 שקל אבל שלא יחייבו אותי להגיע למכס בתל-אביב כדי לקחת את החבילה.. ביאס לי את כל היום חח

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by EyEOnE,

ערב טוב לכולם. ביום ראשון ה-7 לחודש סגרתי עסקה טלפונית על ניוד שתי קוים מרשת סלקום לרשת אורנג' תחת מסלול עסקי ממקום עבודתי. שליח הגיע עם כרטיסי הסים ביום שלישי ה-9 לחודש סביבות השעה 17:00. באותו הרגע התקשרתי לחברת אורנג' כדי שינידו לי את שתי הקוים. קו אחד נויד יחסית מהר וללא בעיות ביום רביעי ה-10 לחודש לקראת 20:00. הקו השני עד לרגע זה לא נויד. אני כבר לא ידוע באיזה שפה לדבר עם הנציגי שירות. כל פעם עונה משהו אחר ואומר אנחנו מטפלים בזה. כל נציג יודע בבירור שהתקשרתי לא פעם אחת והתלוננתי על שירות שלא בוצע כנדרש. נראה לי קצת מוגזם לרדוף אחריהם ולקבל יחס מזלזל. בשיחה האחרונה שבוצע היום נאמר להם בבירור שהכרטיס אשראי הולך להיחסם והעסקה תבוטל עקב אי שביעות רצון. יש פה חבר'ה בעלי נ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן לפני כחודשיים הוצע לי מבזק לשדרג את החבלילה ל-10MB NGN כולל ספק ותשתית שלהם פלוס קבלת ראוטר חדש (שהתברר כמחודש ד''א). מאז השדרוג, קרו לי רק צרות עם האינטרנט. כל הזמן היו נפילות (שנבעו מצד התשתית של בזק) שלא פסקו. הנפילות היו ברמה כזו שרוב הזמן לא היה אפשר בכלל אפילו להתחבר לאינטרנט. לאחר אין ספור שיחות מול השירות הטכנאי שכשל, חמש פעמים שבא טכנאי (ונאלצתי לבטל אפילו ימי עבודה), ארבע פעמים שנשלחתי במיוחד לנזק סטור על מנת להחליף ראוטר, רק אתמול סודרה התקלה (אני מקווה...). עכשיו רציתי לשאול מה אני אמור לעשות? נראה לכם שאני צריך לבקש פיצויי כלשהו? או שעדיף לעזוב את זה וגמרנו? בכל זאת, לא מספיק ששילמתי על משהו שבכלל לא קיבלתי אותו, והעוגמת נפש והעצבים ונוסיף לעובדה ש…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  20. שלום אני קניתי ב22 ליולי מנוי ל30 יום לFILEFLYER. עכשיו אני מנסה להוריד וזה אומר לי שעברתי את מכסת הנפח המקסימלי. באתר כתוב שהמנוי ל30 יום לא מוגבל בנפח.... זה קרה למישהו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שבוע שעבר התכוונתי לקנות את המחשב הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6505&CatCode=315 מאייבורי או מ KSP הם היו בדיוק באותו מחיר 1470 ש"ח לפתע ביום חמישי בלילה גם באייבורי גם ב KSP המחיר קפץ ל 1585 ש"ח האם זה חוקי ?? אני בכל אופן עכשיו מחכה לדצמבר להורדת מחירים אולי נקנה כבר I5

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. Started by SinMaker,

היי, רכשתי משהו מ-DealExtreme בפעם הראשונה. בחשבון ה-PayPal שלי אני רואה שהורידו לי מהכרטיס אשראי ₪12.92 ILS: [table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]עסקאות קשורות[/td][/tr][tr][td] תאריך[/td][td] סוג[/td][td] מצב[/td][td] פרטים[/td][td] סכום[/td][/tr][tr][td] 22/07/2011[/td][td]חיוב מכרטיס אשראי[/td][td] הושלם[/td][td] פרטים[/td][td]‎₪12.92 ILS [/td][/tr][tr][td] 22/07/2011[/td][td]המרת מטבע[/td][td] הושלם[/td][td] פרטים[/td][td]‎-₪12.92 ILS [/td][/tr][tr][td] 22/07/2011[/td][td]המרת מטבע[/td][td] הושלם[/td][td] פרטים[/td][td]‎$3.67 USD [/td][/tr][/table]אך בפירוט של כרטיס האשריא מופיע -13.28 וכן תאריך הפעולה מופיע (יום הערך מופיע כ-24-07-201…

• 63 תגובות
    • 8.5k צפיות
  23. Started by AdiD,

אם אני רוצה להתנתק מנטוויזן לעבור לספק אחר כיצד אני עושה זאת ? מדבר איתם/חוסם באשראי/ עם מי מדברים או עושים מה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4106565,00.html אומנם זה כבר פורסם בשירשור אחר, אבל לדעתי שווה שירשור שלעצמו.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by esakal,

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לספק + תשתית לשימוש ביתי. אני מחפש חבילה לא יקרה שתאפשר לי להוריד סרטים/סדרות בקצב סביר. היום אני מחובר דרך בזק בינלאומי + HOT. אשמח לדעת על שילובים מומלצים של ספק + תשתית ואיזה עלות אפשר להוציא מהם. חשבתי על מהירויות של 10-12 מגה. תודה רבה, ערן.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים